Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
www.thescore.com/nfl/news/2090855/tomlin-theres-a-chance-roethlisberger-will-return-in-2021Hát ebből elég egyértelmű, hogy változások lesznek.
steelwolf
Tomlin: "I understand we better make some changes in what we do - schematics, personnel," "I'm committed to doing it."
Mivel a D egyértelműen a liga élmezőnyében van, ez nemigen jelenthet mást, mint hogy viszlát Fichtner.
több mint 5 éve
Lehet, hogy nem a visszavonulás miatt akart egy-egy évet aláírni, hanem új kihívásra várt, ki tudjon ugrani, ha kap egy lehetőséget. Pusztán csak nem akarja a new era-t ő itt felépíteni. Inkább másutt, jóval többért, vagy sehol.Colbert nálunk évről évre 1 évet írt alá. Ettől még lehet egy új kihívás érdekelné.60 éve szenvedünk.Nem csodálom 😕Kicsit bántó, hogy az egyik legszarabbnak ír minket. Közel s távol nincs még egy ekkora foshalmaz mint mi.Állítólag megkerestük Colbertet, hogy GMkedjen nálunk.Pont most olvasom...beszarás mik vannak, mondjuk akkor Khan akár maradhat is:
Biztos szeretné nálunk tönkrevágni a karrierjét....
Bazzani
The #Lions are apparently close to luring #Steelers GM Kevin Colbert from Pittsburgh and back to Detroit. They've apparently made him a very lucrative offer to him.
Colbert is 64 years old and nearing retirement. Would be an odd move to head to one of the worst organizations..
Klaci79
Bazzani
Ugyanakkor látod, hogy akár egy Browns-ból is mi lehet. Bár nem kívánok nektek majdnem két évtizednyi szenvedést.
Klaci79
Amúgy én nem szeretném Colbertet.
Ha már most vissza akar vonulni akkor hogy volna benne még 5év mondjuk nálunk?
Bazzani
És azért szerintem a Lions messze nem egy elvesztegetett lehetőség, csak általában a HC döntések nem elég átgondoltak.
Szarok vagyunk mi is évek óta, de azért a rendszeres PO lehetőség miatt sokan cserélnének velünk és ez jelentős részben Colbert érdeme.
Klaci79
több mint 5 éve
Most tartja a sajtótájékoztatót épp.Tomlin acknowledges that change is part of this business. Did not detail beyond that.Változatni kell mert a Mike and his gang formáció nem jött be Pitt ahogy olvastam a média ettől hangos, hogy Tomlin és a haverok érának azonnal véget kell vetni de majd Gábor megcáfol😊
Klaci79
Razi
Most viszont amíg nem tudjuk mi lesz Colbert és Khan üggyel, semmi változás nem lesz
több mint 5 éve
Tomlin acknowledges that change is part of this business. Did not detail beyond that.Változatni kell mert a Mike and his gang formáció nem jött be Pitt ahogy olvastam a média ettől hangos, hogy Tomlin és a haverok érának azonnal véget kell vetni de majd Gábor megcáfol😊
Klaci79
több mint 5 éve
Tomlin acknowledges that change is part of this business. Did not detail beyond that.
több mint 5 éve
Ha itt új GM lesz és az utódja nem a háztájról érkezik az egy érdekes szitu lesz sőt több mint érdekes.ha új GM lesz, tuti házon belülről
Razi
de szerintem ezzel még kár foglalkozni
több mint 5 éve
Ha itt új GM lesz és az utódja nem a háztájról érkezik az egy érdekes szitu lesz sőt több mint érdekes.
több mint 5 éve
Colbert nálunk évről évre 1 évet írt alá. Ettől még lehet egy új kihívás érdekelné.60 éve szenvedünk.Nem csodálom 😕Kicsit bántó, hogy az egyik legszarabbnak ír minket. Közel s távol nincs még egy ekkora foshalmaz mint mi.Állítólag megkerestük Colbertet, hogy GMkedjen nálunk.Pont most olvasom...beszarás mik vannak, mondjuk akkor Khan akár maradhat is:
Bazzani
The #Lions are apparently close to luring #Steelers GM Kevin Colbert from Pittsburgh and back to Detroit. They've apparently made him a very lucrative offer to him.
Colbert is 64 years old and nearing retirement. Would be an odd move to head to one of the worst organizations..
Klaci79
Bazzani
Ugyanakkor látod, hogy akár egy Browns-ból is mi lehet. Bár nem kívánok nektek majdnem két évtizednyi szenvedést.
Klaci79
Bazzani
És azért szerintem a Lions messze nem egy elvesztegetett lehetőség, csak általában a HC döntések nem elég átgondoltak.
Szarok vagyunk mi is évek óta, de azért a rendszeres PO lehetőség miatt sokan cserélnének velünk és ez jelentős részben Colbert érdeme.
több mint 5 éve
$$$$$$$$$60 éve szenvedünk.Nem csodálom 😕Kicsit bántó, hogy az egyik legszarabbnak ír minket. Közel s távol nincs még egy ekkora foshalmaz mint mi.Állítólag megkerestük Colbertet, hogy GMkedjen nálunk.Pont most olvasom...beszarás mik vannak, mondjuk akkor Khan akár maradhat is:
Bazzani
Klaci79
Bazzani
Klaci79
Bazzani
több mint 5 éve
60 éve szenvedünk.Nem csodálom 😕Kicsit bántó, hogy az egyik legszarabbnak ír minket. Közel s távol nincs még egy ekkora foshalmaz mint mi.Állítólag megkerestük Colbertet, hogy GMkedjen nálunk.Pont most olvasom...beszarás mik vannak, mondjuk akkor Khan akár maradhat is:
Bazzani
Klaci79
Bazzani
Klaci79
több mint 5 éve
Nem csodálom 😕Kicsit bántó, hogy az egyik legszarabbnak ír minket. Közel s távol nincs még egy ekkora foshalmaz mint mi.Állítólag megkerestük Colbertet, hogy GMkedjen nálunk.Pont most olvasom...beszarás mik vannak, mondjuk akkor Khan akár maradhat is:
Bazzani
Klaci79
Bazzani
több mint 5 éve
Kicsit bántó, hogy az egyik legszarabbnak ír minket. Közel s távol nincs még egy ekkora foshalmaz mint mi.Állítólag megkerestük Colbertet, hogy GMkedjen nálunk.Pont most olvasom...beszarás mik vannak, mondjuk akkor Khan akár maradhat is:
Bazzani
Klaci79
több mint 5 éve
Állítólag megkerestük Colbertet, hogy GMkedjen nálunk.Pont most olvasom...beszarás mik vannak, mondjuk akkor Khan akár maradhat is:
Bazzani
több mint 5 éve
Állítólag megkerestük Colbertet, hogy GMkedjen nálunk.Biztos szeretné nálunk tönkrevágni a karrierjét....
több mint 5 éve
Mindkét Coordinator szerződése lejár az új év kezdetével. És a legtöbb pozíciós edzőé is. A számokat nézve azonban nincs itt semmiféle látnivaló. Szóval még egy év biztosan kinéz ezzel a setup-al, ha Ben marad. Márpedig valószínűleg marad még egy évre, hacsak Isten és a család másképp nem gondolja.Nekem tetszene egy olyan folyamat, hogy cseréljük le a koordinátorokat, Tomlin viszont maradjon még, ha le tudja vezérelni az átalakulást.
Spy
Ben pedig fogadja el, hogy egy évet még marad egy hosszabbítással, de feladata lesz az is, hogy ha találunk valakit, azt mentorálja.
Nem tudom asztalon van e ilyen terv, de Ben ennek a frencsájznak hatalmas egyénisége, hosszú távon is számítunk rá és rohadtul nem akarom, hogy olyan sértődés legyen a vége, mint Polánál volt...jogosan
több mint 5 éve
Át végül deee... 😊Akkor ezt sem tudta elkapni...? 🙂Még hogy Ebron nem kap el semmit....most a koronát elkapta.Fals negatív volt eddig nyilván a Haden eset után.....
Miatta zártunk mindent, bár nem tudom azt sem minek volt még bármi nyitva.
Klaci79
Klemó
Reggio1914
több mint 5 éve
Aditi Kinkhabwala@AKinkhabwala
#Steelers have a lot of free agent players as well as coaches. The contracts of almost the entire defensive staff are up. (Don’t forget: This is Mike Tomlin’s defense. It’s of his design and he’s called it since the tail end of Dick LeBeau’s tenure.)
Dulac suggests that if Tomlin wishes to continue to call the majority of the defensive signals, then he will not make a change here.
The Steelers did finish 12th in the NFL in 2020 in points scored, and third in points allowed. Offensively, they also ranked 14th and 11th, respectively, on third down and in the red zone, which are middling but not bad numbers. Defensively, they ranked fifth and sixth in those categories. The defense also ranked first in fourth down defense.
Mindkét Coordinator szerződése lejár az új év kezdetével. És a legtöbb pozíciós edzőé is. A számokat nézve azonban nincs itt semmiféle látnivaló. Szóval még egy év biztosan kinéz ezzel a setup-al, ha Ben marad. Márpedig valószínűleg marad még egy évre, hacsak Isten és a család másképp nem gondolja.
Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
Akkor ezt sem tudta elkapni...? 🙂Még hogy Ebron nem kap el semmit....most a koronát elkapta.Fals negatív volt eddig nyilván a Haden eset után.....
Klaci79
Klemó
több mint 5 éve
Még hogy Ebron nem kap el semmit....most a koronát elkapta.Fals negatív volt eddig nyilván a Haden eset után.....
Klaci79
több mint 5 éve
Még hogy Ebron nem kap el semmit....most a koronát elkapta.Miatta zártunk mindent, bár nem tudom azt sem minek volt még bármi nyitva.
több mint 5 éve
mondjuk az elég érdekes, hogy Romonak berendezték a házát, hogy tudjon szakkomentálni, de a HC-nak maradt a TV előtti szurkolásHivatalosan semmit nem tehetett a Browns HC, mivel tiltja az NFL a kívülről jövő segítséget. (igen, akkor is, ha ő az adott csapat koronavirusos HC - ja. Aztán hogy valami simliskedés volt e az más kérdés, de vegyük úgy hogy full becsületesen tolták le)Előtted meg a "Kivétel erősíti a szabályt" Azért Pola olyan extraklasszis volt amit nem találsz csak 100 évente 1-t. JuJu nem ez a kategória 😉 Meg az a foci nagyon más volt. Már 5 évvel sem szabad vissza mutogatni. Annyit változott a szabály annyit puhult, hogy az a Steel Curtain kb csak káros lett volna, mert annyi zászlót kaptak volna.Nem adsz el reklámot azzal aki csendben ül maga elé nézve, de aki harsány, picit magamutogató, van dumája azzal igen.Hmm biztos felsejlik még előtted az a pali akiről a nicked is választottad 😊
polamalu
Bocs a kiragadott szövegért, de ezen nagyot röhögtem 😊 Nyilván ízlések és pofonok kérdése, de szerintem sokan vagyunk úgy azzal a teljesítmény az első, aztán ha azután kezd nyílni a csipája még szimpatikus is lehet (nem ABre gondoltam mert az már ugye sok volt nem kicsit). De akinél ez fordítva van az már a pojáca szint, lesheti h komolyan vegyék. Aki ezt nem érti meg a csapat érdekében úgy h meg is kérték már rá hogy ne erőltesse az gyogyós. Nekem. Mintahogy sokaknak még, ezért is szép ez 😊
Azzal viszont egyetértek h nem emiatt kaptunk ki és van általános alulteljesítés, hanem a ballasztok miatt. Nonszensz a 2koordinátorunk. Félek tőle h semmi nem fog változni, hanem egy ilyen "last dance" jelleggel nekivágunk jövőre is a next man up meg standard is a standard jeligékkel. Tomlinnak még kell esélyt adni nem vitás de Butz és Fikkner mehetnek high schoolba eddzőbának, máshová a kutyának se kellenének.
The terrible towel
Picit más:
Amikor 13-15 éve elkezdtük nézni ezt az egészet egy 40-45 cm képátlójú képcsöves kis tv-m volt, 1 méterre kellett ülnöm, hogy kb lássam mi történik. Azóta picit minden fejlődött. Haladt előre a technika. Gyorsult a világ. Ezért nem értem pl aki azt mondja, hogy edző nélkül volt a Browns. Persze fizikailag nem állt ott, de ma már pillanatok alatt videón azt mondassz olyan megbeszélést folytatsz le amilyet csak akarsz. tehát ha bármit kellett változtatni akkor azt meg tudta tenni. Sőt a TV-ben (Game passon) még jobban is átlátta mi lesz, lehet.
polamalu
ThySoul
Oké, Romo csak kontakt elvileg, Stefanski pedig pozitív tesztet is produkált, de akkor sem érzem ezt fairnek
több mint 5 éve
Hivatalosan semmit nem tehetett a Browns HC, mivel tiltja az NFL a kívülről jövő segítséget. (igen, akkor is, ha ő az adott csapat koronavirusos HC - ja. Aztán hogy valami simliskedés volt e az más kérdés, de vegyük úgy hogy full becsületesen tolták le)Előtted meg a "Kivétel erősíti a szabályt" Azért Pola olyan extraklasszis volt amit nem találsz csak 100 évente 1-t. JuJu nem ez a kategória 😉 Meg az a foci nagyon más volt. Már 5 évvel sem szabad vissza mutogatni. Annyit változott a szabály annyit puhult, hogy az a Steel Curtain kb csak káros lett volna, mert annyi zászlót kaptak volna.Nem adsz el reklámot azzal aki csendben ül maga elé nézve, de aki harsány, picit magamutogató, van dumája azzal igen.Hmm biztos felsejlik még előtted az a pali akiről a nicked is választottad 😊
polamalu
Bocs a kiragadott szövegért, de ezen nagyot röhögtem 😊 Nyilván ízlések és pofonok kérdése, de szerintem sokan vagyunk úgy azzal a teljesítmény az első, aztán ha azután kezd nyílni a csipája még szimpatikus is lehet (nem ABre gondoltam mert az már ugye sok volt nem kicsit). De akinél ez fordítva van az már a pojáca szint, lesheti h komolyan vegyék. Aki ezt nem érti meg a csapat érdekében úgy h meg is kérték már rá hogy ne erőltesse az gyogyós. Nekem. Mintahogy sokaknak még, ezért is szép ez 😊
Azzal viszont egyetértek h nem emiatt kaptunk ki és van általános alulteljesítés, hanem a ballasztok miatt. Nonszensz a 2koordinátorunk. Félek tőle h semmi nem fog változni, hanem egy ilyen "last dance" jelleggel nekivágunk jövőre is a next man up meg standard is a standard jeligékkel. Tomlinnak még kell esélyt adni nem vitás de Butz és Fikkner mehetnek high schoolba eddzőbának, máshová a kutyának se kellenének.
The terrible towel
Picit más:
Amikor 13-15 éve elkezdtük nézni ezt az egészet egy 40-45 cm képátlójú képcsöves kis tv-m volt, 1 méterre kellett ülnöm, hogy kb lássam mi történik. Azóta picit minden fejlődött. Haladt előre a technika. Gyorsult a világ. Ezért nem értem pl aki azt mondja, hogy edző nélkül volt a Browns. Persze fizikailag nem állt ott, de ma már pillanatok alatt videón azt mondassz olyan megbeszélést folytatsz le amilyet csak akarsz. tehát ha bármit kellett változtatni akkor azt meg tudta tenni. Sőt a TV-ben (Game passon) még jobban is átlátta mi lesz, lehet.
polamalu
több mint 5 éve
Előtted meg a "Kivétel erősíti a szabályt" Azért Pola olyan extraklasszis volt amit nem találsz csak 100 évente 1-t. JuJu nem ez a kategória 😉 Meg az a foci nagyon más volt. Már 5 évvel sem szabad vissza mutogatni. Annyit változott a szabály annyit puhult, hogy az a Steel Curtain kb csak káros lett volna, mert annyi zászlót kaptak volna.Nem adsz el reklámot azzal aki csendben ül maga elé nézve, de aki harsány, picit magamutogató, van dumája azzal igen.Hmm biztos felsejlik még előtted az a pali akiről a nicked is választottad 😊
polamalu
The terrible towel
Picit más:
több mint 5 éve
Egyébként ha Khan elmegy GM-nek komoly draft kompenzációt kapunk...3.köröket több drafton keresztül.