Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Én Jim Leonhard szerű embert szeretnék DC posztra.Ha a nulláról indulunk akkor oké, de szted Tomlin mennyire hagyná a saját elképzelését alkalmazni?
Wisconsin DC, fiatal agilis...nem begyöpösödött f@sz mint Butler
Klaci79
Coach D távozása óta ez egy Tomlin védelem, amit Butz bábként pofozgat
több mint 5 éve
Ben and Pouncey conversation postgame #Steelers pic.twitter.com/5TyNmQkFjL
— Steelers Depot 🎄 (@Steelersdepot) January 11, 2021
több mint 5 éve
4 évig volt Tampa DB coach és 1 évig Vikings DC. Egyetemen volt WR coach is, biztos azért draftolunk jól elkapótszerintem inkabb segitene megoldani a "BB problemat". Ahogy a FO dont es BB-nek be kell allnia a sorba vagy bucsu es a kovetkezo evet tenyleg az alapokra lehetne szanni ha mar a tavalyit nem akartak.Evek ota basztatom a 2 edzot, mert remenytelenek es most nem is fogom mert tolem rosszabbul jon le.Én is ezt szeretném, elfáradt a kapcsolat a csapattal, de ha BB visszajön, nem fog megtörténni.
A kerdes hogy a FO hogy latja a jovot. Tavaly irtam hogy az idei ev az "utolso" nagy lehetosege ennek a keretnek. Az elmenoket akar lehet potolni a hazon belul es egy telibe talalt drafttal, de oszinten nem latom hogy erdemelnek az edzok egy utolso dobast ami raadasul mar keretileg is kerdeses lesz. Viszont az eddigiek alapjan Tomlin-t kell elkuldeni hogy repuljenek a henchmen-jei hiaba o jo ugyvezeto ( az nagyon jo ha repitik alatta a szekeret ). Uj edzo nagyon jo alapokra felepitheti a kovetkezo meghatarozo csapatot es zaros hataridon belul.
no
Pouncey visszavonulása lehet, h sejtet vmit.
Én Matt Canadának megadnám az esélyt OC -ként, mert tetszett a play desing, play concept és volt benne dinamika.
Tomlin torkán az önjáró DC-t lenne nehéz lenyomni, de egy ütős név nem ártana. Dan Quinn sztem megy Dallasba, Kris Richard lehet Vegasba.
Az előbbi rendbetenné a zónázást és a futásvédelmet, az utóbbi meg a sec szinkronját.
Legyen akkor... (Jim Schwartz), (Gus Bradley) még mindig nem jó, mondjatok valakit!
Willie Parker
Tomlinnak onjaro DC kell mert nem latom hogy akkora nev lenne hiaba volt DC vagy akarmi.
no
több mint 5 éve
szerintem inkabb segitene megoldani a "BB problemat". Ahogy a FO dont es BB-nek be kell allnia a sorba vagy bucsu es a kovetkezo evet tenyleg az alapokra lehetne szanni ha mar a tavalyit nem akartak.Evek ota basztatom a 2 edzot, mert remenytelenek es most nem is fogom mert tolem rosszabbul jon le.Én is ezt szeretném, elfáradt a kapcsolat a csapattal, de ha BB visszajön, nem fog megtörténni.
A kerdes hogy a FO hogy latja a jovot. Tavaly irtam hogy az idei ev az "utolso" nagy lehetosege ennek a keretnek. Az elmenoket akar lehet potolni a hazon belul es egy telibe talalt drafttal, de oszinten nem latom hogy erdemelnek az edzok egy utolso dobast ami raadasul mar keretileg is kerdeses lesz. Viszont az eddigiek alapjan Tomlin-t kell elkuldeni hogy repuljenek a henchmen-jei hiaba o jo ugyvezeto ( az nagyon jo ha repitik alatta a szekeret ). Uj edzo nagyon jo alapokra felepitheti a kovetkezo meghatarozo csapatot es zaros hataridon belul.
no
Én Matt Canadának megadnám az esélyt OC -ként, mert tetszett a play desing, play concept és volt benne dinamika.
Tomlin torkán az önjáró DC-t lenne nehéz lenyomni, de egy ütős név nem ártana. Dan Quinn sztem megy Dallasba, Kris Richard lehet Vegasba.
Az előbbi rendbetenné a zónázást és a futásvédelmet, az utóbbi meg a sec szinkronját.
Legyen akkor... (Jim Schwartz), (Gus Bradley) még mindig nem jó, mondjatok valakit!
Willie Parker
Tomlinnak onjaro DC kell mert nem latom hogy akkora nev lenne hiaba volt DC vagy akarmi.
több mint 5 éve
Én Jim Leonhard szerű embert szeretnék DC posztra.Wisconsin DC, fiatal agilis...nem begyöpösödött f@sz mint Butler
több mint 5 éve
Így hogy befejeződött számunkra a szezon, én először is gratulálni szeretnék a csapatnak az idei teljesítményért. Az alapszakaszban elért 12-4-es mérleg szép teljesítmény volt, még akkor is, ha rendkívül könnyű sorsolásunk volt.Nem tudom mit néztél. Semmi - 28 volt 1 negyed után.
A tegnapi rájátszás meccset sem látom annyira tragikusan. 37 pontot szereztünk, Bigben pedig 500 yardot és négy touchdownt passzolt, amit bár a kényszer szült, de ezzel legalább láthattunk egy agresszív offenset, azok után hogy szinte egész évben egy 50%on pörgő offenset kellett nézni, ami időnként elég unalmas volt. Így pedig - bár negatívumokkal fűszerezve - a wild cardban miénk volt a legparádésabb meccs. A későbbi Kansas verés úgysem volt reális elvárás, így pedig legalább pár hellyel előrébb draftolhatunk.
Ami számomra legnagyobb csalódás volt a tegnapi meccsen az a defense. Nekik kellett volna a húzó egységnek lenniük, ehhez képest ebből nem láttunk semmit. 5 toucdownt engedték, ez pedig nem megengedhető egy húzó egységtől. Ha bigben ötször adja el a labdát az egy yardosunkon, a defensenek akkor sem lett volna szabad ennyi td-t engedni. Mivel ők a jobb egység, ezért nekik kellett volna megnyerniük a meccset. Ezen és a három évvel ezelőtti jags meccsen is alulteljesitett a defense, ez pedig nem lehet véletlen. A play offban megnő az edzők és koordinátorok szerepe, és valószínűleg Butler egyik meccsen sem készítette fel a védelmet megfelelően. Egyszerűen érthetetlen hogy 70x meccsen keresztül mindig szerzünk sacket de pont ezeken a meccseken meg egyet sem. Vagyis de értem, Butler...
Seda26
Szerinted milyen játékra ált át a Browns? Az utolsó TD az már szóra sem érdemes.
A D valóban lehetett volna jobb.
Nem térnek magukhoz a játékosok? Szét futottak minket?
Talán ezért van ott néhány edző, hogy ezt rendbe tegye. Vagy én tévedek?
Ez egy tragikus meccs volt.
Történelmi sorozatok szakadtak meg.
Talán kezdődnek el a szemünk előtt.
Erre mindenképp jó volt.
Szerkesztette: prérifarkas
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
Nem kezdem el hogy nalam nem ernek ezek az ugyvezeto tipusu edzok sokat. Ettol fuggetlenul nagyon jo benne es 3 perc alatt kapna munkat. Es? A legnagyobb hibaja a kinevezett edzoknek ki van szolgaltattva es lehet neki nem negativ szezonja de az elmult 10 evben tobb nagyon jo keret allt a rendelkezesere es volt egy mely PO-ja. A SB contender keretekkel nagyon alul, ellenben a rossz helyzetben levo keretbol jobban kihozza az eredmenyt. Ennek a csapatnak tobb jart volna.Rohadtul bírnám Lincoln Rileyt vagy Matt Campbellt, de mozdíthatatlanok, Bradyről megy úgyis lemaradunk, a többi fiatal zseni nekem hypetrain
no
több mint 5 éve
Nem kezdem el hogy nalam nem ernek ezek az ugyvezeto tipusu edzok sokat. Ettol fuggetlenul nagyon jo benne es 3 perc alatt kapna munkat. Es? A legnagyobb hibaja a kinevezett edzoknek ki van szolgaltattva es lehet neki nem negativ szezonja de az elmult 10 evben tobb nagyon jo keret allt a rendelkezesere es volt egy mely PO-ja. A SB contender keretekkel nagyon alul, ellenben a rossz helyzetben levo keretbol jobban kihozza az eredmenyt. Ennek a csapatnak tobb jart volna.Mindenben egyetértek veled, de egy Tomlint a Steelersnél nem rugsz ki.
no
több mint 5 éve
Evek ota basztatom a 2 edzot, mert remenytelenek es most nem is fogom mert tolem rosszabbul jon le.Én is ezt szeretném, elfáradt a kapcsolat a csapattal, de ha BB visszajön, nem fog megtörténni.
no
Marvin Lewis???
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Nem kezdem el hogy nalam nem ernek ezek az ugyvezeto tipusu edzok sokat. Ettol fuggetlenul nagyon jo benne es 3 perc alatt kapna munkat. Es? A legnagyobb hibaja a kinevezett edzoknek ki van szolgaltattva es lehet neki nem negativ szezonja de az elmult 10 evben tobb nagyon jo keret allt a rendelkezesere es volt egy mely PO-ja. A SB contender keretekkel nagyon alul, ellenben a rossz helyzetben levo keretbol jobban kihozza az eredmenyt. Ennek a csapatnak tobb jart volna.
több mint 5 éve
Egyetértek, épeszü nem is! 😁 Szerintem lenne, aki megadná, csak jól elő kell adni a nem volt negatív szezonja sztorit.egy 7. kort se fog adni epeszu GMHát ha akarna! De akarna? Élete végéig ingyen van neki a sör Pittben, felépített egy életművet, neki innen már szinte csak lefele van eredményességben.Nyugdíj? Ne viccelj, 49 éves. Ha mi ki is rakjuk, azonnal HC állást fog kapni valahol. Neki még simán lehet 20 éve az NFL-ben.Evek ota basztatom a 2 edzot, mert remenytelenek es most nem is fogom mert tolem rosszabbul jon le.Nagyon nehéz Tomlinnál jobbat találni. Én látni akarom, hogy egy saját irányítót fel tud-e építeni. Ha sikerül neki, akkor irány Canton, de erősen kérdéses számomra, hogy van-e elég vér a tökében kockára tenni a mérlegét, mert többet bukhat, mint nyerhet. Lehet neki is közeledik a nyugdíj?
no
Szokol
Jan
Jelzem @no Tomlin egy első kört érő trade-alap.
Szokol
no
több mint 5 éve
egy 7. kort se fog adni epeszu GMHát ha akarna! De akarna? Élete végéig ingyen van neki a sör Pittben, felépített egy életművet, neki innen már szinte csak lefele van eredményességben.Nyugdíj? Ne viccelj, 49 éves. Ha mi ki is rakjuk, azonnal HC állást fog kapni valahol. Neki még simán lehet 20 éve az NFL-ben.Evek ota basztatom a 2 edzot, mert remenytelenek es most nem is fogom mert tolem rosszabbul jon le.Nagyon nehéz Tomlinnál jobbat találni. Én látni akarom, hogy egy saját irányítót fel tud-e építeni. Ha sikerül neki, akkor irány Canton, de erősen kérdéses számomra, hogy van-e elég vér a tökében kockára tenni a mérlegét, mert többet bukhat, mint nyerhet. Lehet neki is közeledik a nyugdíj?
no
Szokol
Jan
Szokol
több mint 5 éve
Hát ha akarna! De akarna? Élete végéig ingyen van neki a sör Pittben, felépített egy életművet, neki innen már szinte csak lefele van eredményességben.Nyugdíj? Ne viccelj, 49 éves. Ha mi ki is rakjuk, azonnal HC állást fog kapni valahol. Neki még simán lehet 20 éve az NFL-ben.Evek ota basztatom a 2 edzot, mert remenytelenek es most nem is fogom mert tolem rosszabbul jon le.Nagyon nehéz Tomlinnál jobbat találni. Én látni akarom, hogy egy saját irányítót fel tud-e építeni. Ha sikerül neki, akkor irány Canton, de erősen kérdéses számomra, hogy van-e elég vér a tökében kockára tenni a mérlegét, mert többet bukhat, mint nyerhet. Lehet neki is közeledik a nyugdíj?
no
Szokol
Jan
több mint 5 éve
Nyugdíj? Ne viccelj, 49 éves. Ha mi ki is rakjuk, azonnal HC állást fog kapni valahol. Neki még simán lehet 20 éve az NFL-ben.Evek ota basztatom a 2 edzot, mert remenytelenek es most nem is fogom mert tolem rosszabbul jon le.Nagyon nehéz Tomlinnál jobbat találni. Én látni akarom, hogy egy saját irányítót fel tud-e építeni. Ha sikerül neki, akkor irány Canton, de erősen kérdéses számomra, hogy van-e elég vér a tökében kockára tenni a mérlegét, mert többet bukhat, mint nyerhet. Lehet neki is közeledik a nyugdíj?
no
Szokol
több mint 5 éve
Evek ota basztatom a 2 edzot, mert remenytelenek es most nem is fogom mert tolem rosszabbul jon le.Nagyon nehéz Tomlinnál jobbat találni. Én látni akarom, hogy egy saját irányítót fel tud-e építeni. Ha sikerül neki, akkor irány Canton, de erősen kérdéses számomra, hogy van-e elég vér a tökében kockára tenni a mérlegét, mert többet bukhat, mint nyerhet. Lehet neki is közeledik a nyugdíj?
no
több mint 5 éve
Evek ota basztatom a 2 edzot, mert remenytelenek es most nem is fogom mert tolem rosszabbul jon le. A kerdes hogy a FO hogy latja a jovot. Tavaly irtam hogy az idei ev az "utolso" nagy lehetosege ennek a keretnek. Az elmenoket akar lehet potolni a hazon belul es egy telibe talalt drafttal, de oszinten nem latom hogy erdemelnek az edzok egy utolso dobast ami raadasul mar keretileg is kerdeses lesz. Viszont az eddigiek alapjan Tomlin-t kell elkuldeni hogy repuljenek a henchmen-jei hiaba o jo ugyvezeto ( az nagyon jo ha repitik alatta a szekeret ). Uj edzo nagyon jo alapokra felepitheti a kovetkezo meghatarozo csapatot es zaros hataridon belul.
több mint 5 éve
Annyit máris változtatok, hogy Maurkice Pouncey tegnap állítólag bejelentette nyugdíjba vonulását és azért sírtak ott Ben apóval a kispadon!Puncit nem bántom, de nem bánom. Szép volt, jó volt, elég volt. Viszont fogadjunk, hogy jövőre is ott lesz a pro bowlon!
Ebben az esetben $6,475,000 lesz a DM és $8,000,000-t spórolunk rajta.
Sajnálom, mert szép évek voltak, de ez 2-3 éve már nem az igazi.
Klaci79
több mint 5 éve
A jövő év úgy néz ki:Nem egyszerű a helyzet, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, szükség lesz pár nagyon súlyos döntésre ebben az offseasonban.
$203,356,260 a top 51 fizetése, ez a jelenlegi keret fölött van $21,789,219-el.
Ben Roethlisberger $41,250,000 2021-ben
Ha kivágjuk 22.250.000 a dead money és 19.000.000 szabadul fel
Tippem változatos módon, de hosszabbítunk vele. Nincs "B" terv, mert totál bizonytalan, hogy ki jöhetne a helyére, de ha bárki jön egy évre tanárnak még így is jó...ha vállalja
Ezzel 7 millió körül lesz a mínusz.
Joe Haden $15,575,000 a teljes fizetése.
Cut lesz, így is marad 8.750.000 a DM. Meg lehet azt tenni, hogy vele is hosszabbítsunk, de azzal még 2022-re sem kerülünk ki a jelenlegi csapdából.
Stephen Tuitt $14,940,750
Egy strukturálás után $10,978,250 lesz a fizetése, így leszünk első alkalommal pozitívban.
Cameron Heyward $14,550,000
Nem hiszem, hogy a strukturálás gond lenne, így $7,481,250 marad neki, de a többi is ugyebár biztos pénz
Maurkice Pouncey $14,475,000
Ha ben marad, szerintem ő is. Bármennyire is nem szeretném már, de lehet nem akarja BB más seggét fogdosni. Mélyen tudása alatt játszik, szerintem évek óta. Ha BB hosszabbít így, akkor ő is kevesebbet kap idén úgy 4 millával. $10,475,000
Steven Nelson $14,420,000
Ha nem is volt olyan jó, mint tavaly, két kezdő CB elvesztése azonnal nagy hiba lenne.
David DeCastro $14,297,500
Sérülések is hátráltaták, már semmi értelme megtartani nagy pénzért. Dotson tökéletes helyettese lesz.
Spórolunk vele egy fájdalmas cut után...$5,547,500 DM
TJ Watt $10,089,000
5. éves opció
Eric Ebron $8,500,000
Sajnos nem ő a megoldás. Sok a drop, de nagyobb baj, hogy nem tud blokkolni. Cut lesz $2,500,000 DM
Vance McDonald $7,927,500
Sosem ért ennyit...elkapni és blokkolni is csak korlátozottan tud. Ilyen lesz a piacon más. $2,727,500 DM
Ezzel így kb 34 millió lenne a szabad cap.
Klaci79
több mint 5 éve
Annyit máris változtatok, hogy Maurkice Pouncey tegnap állítólag bejelentette nyugdíjba vonulását és azért sírtak ott Ben apóval a kispadon!Ebben az esetben $6,475,000 lesz a DM és $8,000,000-t spórolunk rajta.
Sajnálom, mert szép évek voltak, de ez 2-3 éve már nem az igazi.
több mint 5 éve
A jövő év úgy néz ki:$203,356,260 a top 51 fizetése, ez a jelenlegi keret fölött van $21,789,219-el.
Ben Roethlisberger $41,250,000 2021-ben
Ha kivágjuk 22.250.000 a dead money és 19.000.000 szabadul fel
Tippem változatos módon, de hosszabbítunk vele. Nincs "B" terv, mert totál bizonytalan, hogy ki jöhetne a helyére, de ha bárki jön egy évre tanárnak még így is jó...ha vállalja
Ezzel 7 millió körül lesz a mínusz.
Joe Haden $15,575,000 a teljes fizetése.
Cut lesz, így is marad 8.750.000 a DM. Meg lehet azt tenni, hogy vele is hosszabbítsunk, de azzal még 2022-re sem kerülünk ki a jelenlegi csapdából.
Stephen Tuitt $14,940,750
Egy strukturálás után $10,978,250 lesz a fizetése, így leszünk első alkalommal pozitívban.
Cameron Heyward $14,550,000
Nem hiszem, hogy a strukturálás gond lenne, így $7,481,250 marad neki, de a többi is ugyebár biztos pénz
Maurkice Pouncey $14,475,000
Nyugdíj $6,475,000 DM
Steven Nelson $14,420,000
Ha nem is volt olyan jó, mint tavaly, két kezdő CB elvesztése azonnal nagy hiba lenne.
David DeCastro $14,297,500
Sérülések is hátráltaták, már semmi értelme megtartani nagy pénzért. Dotson tökéletes helyettese lesz.
Spórolunk vele egy fájdalmas cut után...$5,547,500 DM
TJ Watt $10,089,000
5. éves opció
Eric Ebron $8,500,000
Sajnos nem ő a megoldás. Sok a drop, de nagyobb baj, hogy nem tud blokkolni. Cut lesz $2,500,000 DM
Vance McDonald $7,927,500
Sosem ért ennyit...elkapni és blokkolni is csak korlátozottan tud. Ilyen lesz a piacon más. $2,727,500 DM
Ezzel így kb 38 millió lenne a szabad cap.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Így hogy befejeződött számunkra a szezon, én először is gratulálni szeretnék a csapatnak az idei teljesítményért. Az alapszakaszban elért 12-4-es mérleg szép teljesítmény volt, még akkor is, ha rendkívül könnyű sorsolásunk volt.A tegnapi rájátszás meccset sem látom annyira tragikusan. 37 pontot szereztünk, Bigben pedig 500 yardot és négy touchdownt passzolt, amit bár a kényszer szült, de ezzel legalább láthattunk egy agresszív offenset, azok után hogy szinte egész évben egy 50%on pörgő offenset kellett nézni, ami időnként elég unalmas volt. Így pedig - bár negatívumokkal fűszerezve - a wild cardban miénk volt a legparádésabb meccs. A későbbi Kansas verés úgysem volt reális elvárás, így pedig legalább pár hellyel előrébb draftolhatunk.
Ami számomra legnagyobb csalódás volt a tegnapi meccsen az a defense. Nekik kellett volna a húzó egységnek lenniük, ehhez képest ebből nem láttunk semmit. 5 toucdownt engedték, ez pedig nem megengedhető egy húzó egységtől. Ha bigben ötször adja el a labdát az egy yardosunkon, a defensenek akkor sem lett volna szabad ennyi td-t engedni. Mivel ők a jobb egység, ezért nekik kellett volna megnyerniük a meccset. Ezen és a három évvel ezelőtti jags meccsen is alulteljesitett a defense, ez pedig nem lehet véletlen. A play offban megnő az edzők és koordinátorok szerepe, és valószínűleg Butler egyik meccsen sem készítette fel a védelmet megfelelően. Egyszerűen érthetetlen hogy 70x meccsen keresztül mindig szerzünk sacket de pont ezeken a meccseken meg egyet sem. Vagyis de értem, Butler...
több mint 5 éve
- ezer éve nem voltak po-ban,Volt olyan, hogy a terrible towelt lábtörlésre használták.....T.J. Houshmandzadeh amíg játszott magán viselte ezt a "terhet".....és vissza is vágott ez többször is, hol tudat alatt, hol felette.pfefe8Hány ponttal nyertünk volna, ha nem táncikál vagy éppen nyilatkozgat?
Szokol
Momentumot keres minden csapat és egy ilyen "közös ellenség" nagy közösségformáló erő. Így ha kérdezed, hogy mennyivel nyertünk volna nincs válasz, de arra igen, hogy ennyivel jobban akarta az ellenfél, ami biztosan pontokban is kifejezhető volt.....(belfaszságunk mellett)
Klemó
- megtizedelte őket a covid,
- nem volt velük a hc,
- mindenki leírta őket,
- az első játékból kaptak egy ajándékot,
- majd az int,
- stb, stb, stb.
De Juju felhergelte őket. Naaaa..
Hogyan lesz jövőre futójátéka Bennek?
több mint 5 éve
Írtam egy olyan szépet, de nem küldte el ez a szar....A lényege, hogy Art Rooney II hibája legfőképpen, hogy olyan emberek hívják ma a pálya széléről a játékokat, akiktől annyi várható, hogy:
Watt egész évben 9 labdát kapott, majd 7 perc alatt két rövid kísérlet egymás után....lényeg, hogy ne legyünk kiszámíthatóak
Egész évben WR-LB így álltunk fel és mennyit bosszankodtunk...na ezen most sem változtatunk...
Vicc ez az egész...
Butler azért van itt, mert az Öreg után kivárta a sorát, Fichtner meg azért mert Ben mellett dolgozott...egyik sem azért mert valami komolyat tett le az asztalra...
Akkor ne csodálkozzunk, hogy bucira verik a fejünket...
több mint 5 éve
#Steelers have closed their facility due to possible COVID 19 cases.
több mint 5 éve
Nagyjából saját magát hozta ebbe a helyzetbe. Minden az ő igényeihez lett igazítva az elmúlt években.Akkor mondjuk még nem sok esély volt rá, h valóban szögre akassza, most viszont könnyen lehet, hogy tényleg game over lesz....Ez volt a második esély.
Ez a csapat egyébként jó, de valami megtört a szezon közepén és nem igazán sikerült belőle felállni, onnantól végig érezhető volt, hogy nem lesz áttörés a PO-ban (bár a Titans meccs második félideje megmutatta, hogy mennyi potenciál lenne ebben a csapatban, ha összeállnak a dolgok), viszont ez a mostani meccs teljesen méltatlan volt ehhez a csapathoz és én azért annak szurkolok, hogy BB kaphasson még egy esélyt egy szebb búcsúhoz, mert bármikor ki lehet esni a PO-ban, de nem lenne igazságos, ha egy ilyen nagyon negatív emlékű meccsel zárulna ez a szép karrier. Persze az élet nem kívánságműsor, meglátjuk mi lesz. Mindenesetre fel a fejjel, sajnos ilyen a sport, néha nagyon geci tud lenni 😊
Szesze
3 éve, a legutóbbi PO részvételünknél volt az első lehetőség egy szép búcsúra, és ugyanígy sikerült mint ez.
Jan
Szesze