Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerintem sokkal érdekesebb, hogy tegnap például az alábbi statisztikát hozta:- 19 célbavételből 13 elkapás,
- 157 elkapott yard,
- 1 TD.
Én dropra nem emlékszem tőle tegnapról (lehet, hogy volt), de az egész szezonban a csapatból a legkevesebb elejtett labdája volt, az tuti. Beraktuk slotba, vonal mellé nem engedjük, kiheréljük a játékát (hello Fitchner). Az elkapásokat viszont olyan ütközésekkel zárja le, mint egy futó.
Én ennél többet nem várok tőle. El kell tiltani az internettől és meg kell próbálni megtartani korrekt áron. Ha nem megy, nem megy, azt megértem, de ő egy jó elkapó, Washingtonnál sokkal jobb, DJ-nél megbízhatóbb.
több mint 5 éve
Szerintem tökéletesen leképezi a csapatunk jelenlegi identitását Tomlin alatt. Láttuk ezt már a csapatnál korábban. De ő maga jó gyerek, jó WR, jó játékos.Jujut most miért akarjátok éppen elzavarni? Szarul játszott tegnap? Én azért a nyilatkozatát el tudom választani a teljesítményétől. Nézzük meg mennyiért maradna, döntsön a lé!Én ugyan nem akarom elzavarni, de gondolom azt te is látod, hogy a viselkedése mostanában nem fér össze a csapat identitásával.
Szokol
Jan
Ha felnő és kinövi a sztárságot még legacy-ja is lehet. Ha nem, akkor nagy primadonna lesz. De minden cirkuszba kell bohóc is.
több mint 5 éve
JuJu-t nem kell elzavarni. Lejár a rookie szerződése és a CAP helyzetünkben nem gondolom, hogy esélyes a hosszabbítás. Ahogy használjuk ott Washington is bőven fogja tudni ezt hozni és lehet újra hátsó körből felépíteni valakit majd.Emellett ha láttad a Titans-Ravens meccset, akkor ott is érezhetted micsoda erő van egy-egy cselekedetben és nyilatkozatban.
Amióta a tik-tok karrierjét/márkáját elkezdte tudatosan építeni, félrement kicsit az értékrend.....a meccs után is nyilatkozta, hogy nem bánta meg azt amit mondott......
Hozzáteszem nagy kedvencem lett, mikor berobbant, tipikus steeler....ha lenne CAP-ünk és nem lenne WR mélység azt is mondanám, hogy ajánljunk szerződést....de így ezt esélytelennek gondolom...
több mint 5 éve
Fitch/az OC személyi változása önmagában minimális változást, ha hozna. Nem tudom minek kell ahhoz történni, hogy Chef bá állása megkérdőjeleződjön. Mert ugyan tesz érte, de úgy látszik nem eleget. De ha ez a "regular mérlegre verjük, PO-ban vernek" a cél, akkor oké és akkor nem szóltam.
több mint 5 éve
Kezd Antonia Brown jeleket mutatni, nagyon gyorsan helyre kell tenni.Jujut most miért akarjátok éppen elzavarni? Szarul játszott tegnap? Én azért a nyilatkozatát el tudom választani a teljesítményétől. Nézzük meg mennyiért maradna, döntsön a lé!Én ugyan nem akarom elzavarni, de gondolom azt te is látod, hogy a viselkedése mostanában nem fér össze a csapat identitásával.
Szokol
Jan
több mint 5 éve
Így aludva egyet, köszönöm Bennek és a csapatnak ezt az utóbbi évtizedet, sajnálom, hogy egy ilyen megalázó vereséggel lett vége - de talán így stílusos.Fájdalmas látni, hogy Bent (és ezáltal a csapatot) mennyien gyűlölik, a redditen a r/NFL-re inkább ne nézzetek fel, de a Captain Fat Fuck meg a Rapist azok a kedvesebb beszólások.
Ben nagyon fontos döntés előtt áll:
1. Beismeri, hogy az a legjobb a csapatnak, ha visszavonul, és megelégszik a pénz felével, vagy
2. Vagy azért, mert hitegeti magát azzal, hogy ő tudja megmenteni a csapatot, vagy szimpla pénzéhességből nem vonul vissza.
Nagyon reménykedem, hogy pár nap múlva bejelenti a visszavonulását - ami nyilván nehéz lesz egy ilyen vereség után, viszont ha nem, akkor a csapatnak kb 1 hónapja van eldönteni, hogy cutolja-e. Ez pár héttel a Super Bowl után esedékes, utána garantálódik Ben gyakorlatilag teljes szerződése, ezt nem engedhetjük meg magunknak. Ugyanis az egyetlen hihető érv Ben megtartása mellett az, hogy "one last hurrah", viszont ha Bent megtartjuk, akkor gyakorlatilag minden más FA-tól elköszönünk, így abból biztos csak egy csalódást keltő szezon lehet. Ezt a csapatnak is be kell látnia.
Ha Ben nem lesz már a csapatnál, akkor jön az a része az NFL-nek, amit szurkolóként nem éltem még át, a franchise QB keresése. Reménykedés, csalódás, reménykedés újra. Eddig csak mutogattunk a hülye QB pickekre az első körben, meg ráztuk a fejünket, hogy miért hosszabbítottak XY-al, meg minek fizetnek neki ennyit - érdekes érzés lesz megtapasztalni.
Három opció van igazából:
1. Azt mondjuk, hogy megpróbáljuk Dobbsal vagy Rudival. Pls no.
2. Draftolunk valakit. Idén 5-6 irányító van, akinek van esélye beválni, én valószínűleg bevállalnék egyet közülük, akár feltrade árán is.
3. Hozunk egy veteránt FA-ról. Darnold, Rosen, Stafford, Ryan.
Én úgy gondolom, hogy az 1. vagy 3. opció fog megtörténni egy kis önámítással, hogy még mindig jók leszünk így is, aztán majd jön a józanító pofon.
Ja, amiről nem írtam még - szerintem akik Tomlin fejét követelik azoknak van igazuk. Az, hogy huszadszor is eljátsztottuk a "megverjük magunkat egy gyengébbnek kikiáltott csapat ellen, mert lenéztük őket és nem készültünk fel rendesen" című tragédiát, az szánalmas. A védjegyévé vált a csapatnak.
Ennek ellenére, nem rúgnám ki - egyrészt gyakorlatilag biztos, hogy rosszabb edző jönne, másrészt a rebuildhez pont az ő stabilitása kell. Én nem preferálnám azt, ha jönne vki új, aki lebontaná az egészet nullára, és újra kezdené - ebben nagyon nagy a boom or bust faktor. Az még nagyon fontos lenne, hogy Colbert maradjon.
A két koordinátor viszont mehet a picsába. Konkrétan szerintem mindkettő bottom 5 a ligában, hozni kell mindkét oldalra egy ötletekkel teli fiatalt, aki megtudja azt a pluszt adni az egységeknek, amit Tomlin nem (cserébe ő a stabilitás).
Az biztos, hogy érdekes évek következnek.
több mint 5 éve
Jujut most miért akarjátok éppen elzavarni? Szarul játszott tegnap? Én azért a nyilatkozatát el tudom választani a teljesítményétől. Nézzük meg mennyiért maradna, döntsön a lé!Miközben szopattak minket a pályán tolta a tiktok táncokat. Biztos nagyon megrázta ez a meccs.
Szokol
több mint 5 éve
Jujut most miért akarjátok éppen elzavarni? Szarul játszott tegnap? Én azért a nyilatkozatát el tudom választani a teljesítményétől. Nézzük meg mennyiért maradna, döntsön a lé!Én ugyan nem akarom elzavarni, de gondolom azt te is látod, hogy a viselkedése mostanában nem fér össze a csapat identitásával.
Szokol
több mint 5 éve
Jujut most miért akarjátok éppen elzavarni? Szarul játszott tegnap? Én azért a nyilatkozatát el tudom választani a teljesítményétől. Nézzük meg mennyiért maradna, döntsön a lé!
több mint 5 éve
Felébredtem az éjjel, ránézek a meccsre, 1. negyed, 0-21. Félálomban még gondolkodtam hogy most valami időhurokba kerültem, megint 2018 van, vagy mi? Aztán a következő negyedben bele is aludtam, szóval az élmény nagyobb része kimaradt, de amit láttam, az is elég volt.
Colberték összehoznak egy brutál keretet, talent level az egekben (azt nyugodtan merem mondani, hogy ennél gyengébb kerettel láttam már csapatokat SB-ban) és az edzőink ezt tudják kihozni belőle! Ami megy tehetségből, azt megoldják, és ez elég is az alapszakaszra, de a PO-ra ez kevés. És valszeg ezt a kívülállók nálunk pontosabban látják, azért is lehet az, hogy ha egy-egy egység fut pár jó szezont, rögtön hívják interjúkra az edzőt, míg mi alapból jó szezonokat megyünk, és mégsem keresi a kutya sem a mieinket.
Eddig el tudtam fogadni hogy amíg Ben itt van, addig legyen Fich az OC, mert logikus persze, de most már azt mondom mindennek van határa, akár marad Ben, akár nem, Fich húzzon el a büdös francba, mert ez nagyon-nagyon kevés. Egysíkú fantáziátlan, kiismerhető. A leggyengébb Steelers OC az elmúlt 20 évben.
Mondogatjuk ezt a győztes kultúrát, de basszus, másodszor sikerül elqurni egy igéretes PO-t. Ebben a keretben azért ennél több volt.
több mint 5 éve
Én utóbbi kapcsán nem a húzást, hanem a magyarázkodást gyűlölöm jobban. Évről évre magyarázzuk, hogy fejlődik, hogy ott van, hogy jobb lesz. No ez igaz is, de ehhez képest az első kör még mindig messze van.Nem értem aki a védelmet szidja mit gondol, ezek a srácok is emberek, 14 0 vagy 28 0 után szerintetek milyenek voltak mentálisan? Akkora hideg zuhanyt kaptak a saját offensetől hogy lefagyott a tökük, és ez ment egész évben, az összes meccsen a védelem tartott életben... Én megértem hogy szétestek, főleg hogy a 2 meccs alapján és a covid miatt mindenki edző meccset várt.7-0 után is simán átjöttek egy egyszerű passzjátékkal rajtunk, amit mindenki tudhatott előre, amikor megcsinálták a motiont...nem lehet kifogás. A DL-t is csúnyán szét...ták, a LB-ek sehol.
Idei forma alapján Bennek mennie kell sajnos, pedig ennél volt rosszabb idénye is amikor 3 4 inteket dobált, és 1 2 stáb tag is remélem repül, több volt ebben az egységben... De hogy kik jöjjenek az kérdőjel, nem hiszem hogy Wattson tud csak kihúzni minket innen, de Rudolphba én nem bízok
Sifur
És amit sosem fogok Tomlinnak megbocsátani, az Edmunds....elképesztő szar az a csávó 3 év után is. Botrány. Első körért...
Klaci79
több mint 5 éve
Mondanám, hogy ilyen leolvadást Én még nem láttam PO-ban, de ugye a Pats és a Falcons meccsén már azért igen. De ott sem volt ennyire nagy és mély az a lyuk, és ennyire a szenvedő fél által ásott, mint ami hajnalban megtörtént.A Browns ugyanakkor el kell ismerni jobb volt. Jobban akarták a sikert, megvolt az extra "juice" az edzőjük kiválásával és azzal, hogy 20 éve először vannak bent újra és ráadásul a rivális ellen játszhatnak, aki(k) szerint ők "csak" egy átlagos csapat. Gratulálni kell, még akkor is, ha magunkat vertük azért meg eléggé erőteljesen.
A védelemben viszont látni kell, hogy Spillane nem tudta azt nyújtani, amit sérülése előtt, így nem véletlen, hogy folyamatosan, vagyis legalábbis sokszor empty settel próbálkozott a Browns és folyamatosan a középső területeket támadták. Így nem tudott a DL odaérni, kivették a legnagyobb fegyverünket és ráadásul a CB-k sem voltak a helyzet magaslatán. (Pierre kellemes meglepetés volt, de ez kevés)
A támadásban pedig továbbra is ott volt az egyoldalú játék, annak ellenére, hogy valamennyit tudtunk futni, de konzisztensen továbbra sem. Ebből eredtek a leütött passzok és az INT-ek is, tudta a Browns D mit játszunk.
Szerintem most mély a seb ahhoz, hogy bármiben dönteni lehessen. Nem olyan egyszerű új QB-t szerezni, aki működik, és azt Ben nélkül láttuk, hogy van olyan jó az alapcsapat, hogy top5-ben nehéz lenne húznunk. (egy Rudival is azt gondolom meg lehet egy 5-7 W simán)
Én benne látom azt is, hogy Ben lemond valamennyi fizuról is jövőre, de így nem akarja befejezni. Meglátjuk.
több mint 5 éve
Nem értem aki a védelmet szidja mit gondol, ezek a srácok is emberek, 14 0 vagy 28 0 után szerintetek milyenek voltak mentálisan? Akkora hideg zuhanyt kaptak a saját offensetől hogy lefagyott a tökük, és ez ment egész évben, az összes meccsen a védelem tartott életben... Én megértem hogy szétestek, főleg hogy a 2 meccs alapján és a covid miatt mindenki edző meccset várt.7-0 után is simán átjöttek egy egyszerű passzjátékkal rajtunk, amit mindenki tudhatott előre, amikor megcsinálták a motiont...nem lehet kifogás. A DL-t is csúnyán szét...ták, a LB-ek sehol.
Idei forma alapján Bennek mennie kell sajnos, pedig ennél volt rosszabb idénye is amikor 3 4 inteket dobált, és 1 2 stáb tag is remélem repül, több volt ebben az egységben... De hogy kik jöjjenek az kérdőjel, nem hiszem hogy Wattson tud csak kihúzni minket innen, de Rudolphba én nem bízok
Sifur
És amit sosem fogok Tomlinnak megbocsátani, az Edmunds....elképesztő szar az a csávó 3 év után is. Botrány. Első körért...
több mint 5 éve
kulcsmasolo a kertben? 😊20 FA...sokan kulcsemberek...elképzelésem nincs mi lesz itt jövőre...Bigben azt mondta hogy lehet maradna még jövőre is, szóval nem biztos hogy ez az utolsó.Bevallom nektek őszintén, engem a rájátszás nem szokott tüzbe hozni, sokkal változatosabb számomra az alapszakasz.A héten vagy ötször feljött, mert épp 9 éve volt...óh Istenem 😕
Ahhoz, hogy jó szájízzel fejezzük be a szezont, ma nyerni kell. Nyerni kell, mert jobbak vagyunk alapból. Mert hazai pályán játszunk. Mert ez a Browns nem jó csapat, csak átlagos. Mert tizedeli őket a covid, mert egész héten nem edzettek.
Ha ma nem nyerünk, az a szememben legalább akkora blama, mint amikor a Tebow-féle Broncostól sikerült kikapni. Persze az is megtörtént, így bármi lehet.
Hát hajrá!
Szokol
De ma nem lehet ugyanez...ennek a társaságnak ez az utolsó nagy dobása. Egyénileg még persze lehet sok, de a Big Ben féle offense úgy marad meg bennünk, ahogy most a PO-ban látjuk majd őket.
Ráadásul a védelem hasonlóan kurvajó, mint amikor első alkalommal nyert SB-t, bár egy klasszis ILB azért nagyon hiányzik.
Úgyhogy ez ma nem érhet véget! 😊
Klaci79
Seda26
Klaci79
több mint 5 éve
Az első snap-ben benne volt minden, ami várt még ránk a végéig...Aki látta, attól kérdem: lejátszottuk újra a hírhedt Jax meccset?Sokkal változatosabb módon mutattuk be a mélytorok tecnikánkat, érdemes megnézni.
Willie Parker
Szokol
több mint 5 éve
Aki látta, attól kérdem: lejátszottuk újra a hírhedt Jax meccset?Sokkal változatosabb módon mutattuk be a mélytorok tecnikánkat, érdemes megnézni.
Willie Parker
több mint 5 éve
Aki látta, attól kérdem: lejátszottuk újra a hírhedt Jax meccset?
több mint 5 éve
Nem értem aki a védelmet szidja mit gondol, ezek a srácok is emberek, 14 0 vagy 28 0 után szerintetek milyenek voltak mentálisan? Akkora hideg zuhanyt kaptak a saját offensetől hogy lefagyott a tökük, és ez ment egész évben, az összes meccsen a védelem tartott életben... Én megértem hogy szétestek, főleg hogy a 2 meccs alapján és a covid miatt mindenki edző meccset várt. Idei forma alapján Bennek mennie kell sajnos, pedig ennél volt rosszabb idénye is amikor 3 4 inteket dobált, és 1 2 stáb tag is remélem repül, több volt ebben az egységben... De hogy kik jöjjenek az kérdőjel, nem hiszem hogy Wattson tud csak kihúzni minket innen, de Rudolphba én nem bízok
több mint 5 éve
Rosentol en is faznek a helyetekben. Amig jol mennek a dolgok elmenedzselget, de ha gebasz van, o fejben sose lesz arra alkalmas.Ezek a pocket qb-k már a múlt. Sehova sem lehet jutni velük a mai nfl-ben. Mehet Ben mindenképpen, de nem Rosen a megoldás.rosent eddig két tankoló csapat “menedzselte”. tipikus pocket qb, a ti rendszeretekbe való. ha nem akartok rebuildet és ben marad, akkor muszáj többet és jobban futnotok. hogy ez most rb húzás vagy ol kérdés, azt nem tudom.azok a dolgok jöttek ki most, amit szezon előtt sejtettem vagy szezon közben látszott (nem egy örömködök, megmondtam poszt)Köszi a "jó tanácsokat": rb az első körben, meg Rosen Ben mögé😊. Tetszene neked ez a forgatókönyv mi😊?
-bennek nem szabad egy meccsen 35-nél többet dobni (oké tudom, a meccs elején jöttek az int.-ek) ha nem lesz egy értelmezhető futójáték és marad ben (márpedig a cap miatt adni kell neki egy évet), akkor jövőre 8-8. a qb-kat kiveszik előletek, rb-t húznék első körben, bármennyire is luxusnak tűnik. legnagyobb need (a qb után. mondjuk ha juju is elmegy akkor wr is kell, tartok tőle azt húztok). qb-t nektek a kukából kell intézni, kellett volna már tavaly, de legkésőbb szezon közben. hozzátok el rosent, ben mögött legyen egy évet, az a gyerek jól menedzselve jó lesz.
gedam
pfefe8
gedam
pfefe8
OFF:
Nem pont ide tartozik de emlekszik vki a draftra amikor Rosen 4.qb nek lett kivalasztva? 1/7-en asszem. Ha latta vki az a draftot, sose felejti el az arcat. Mikor sorban mentek ki a qb-k es csuszott egyre hatrebb mister 1/1nekhiszemmagam. A vegen mar gyulolet ult az arcan mire meltoztattak kihuzni a pintyek. Mondtam is magamba, ez a huzasotok olyan felesleges volt mint a Papa pocse...
ON.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Nem vágom a szabályt, megtudná mondani valaki, hogy akkor is marad halott pénz, ha visszavonul egy játékos?Igen, marad.
zidane99

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
De épp ez az, hogy egy 40+ os QB hoz nem lesz új OC. A mostani is csak dísznek van.szerintem maradhad ben.rosent eddig két tankoló csapat “menedzselte”. tipikus pocket qb, a ti rendszeretekbe való. ha nem akartok rebuildet és ben marad, akkor muszáj többet és jobban futnotok. hogy ez most rb húzás vagy ol kérdés, azt nem tudom.azok a dolgok jöttek ki most, amit szezon előtt sejtettem vagy szezon közben látszott (nem egy örömködök, megmondtam poszt)Köszi a "jó tanácsokat": rb az első körben, meg Rosen Ben mögé😊. Tetszene neked ez a forgatókönyv mi😊?
-bennek nem szabad egy meccsen 35-nél többet dobni (oké tudom, a meccs elején jöttek az int.-ek) ha nem lesz egy értelmezhető futójáték és marad ben (márpedig a cap miatt adni kell neki egy évet), akkor jövőre 8-8. a qb-kat kiveszik előletek, rb-t húznék első körben, bármennyire is luxusnak tűnik. legnagyobb need (a qb után. mondjuk ha juju is elmegy akkor wr is kell, tartok tőle azt húztok). qb-t nektek a kukából kell intézni, kellett volna már tavaly, de legkésőbb szezon közben. hozzátok el rosent, ben mögött legyen egy évet, az a gyerek jól menedzselve jó lesz.
gedam
pfefe8
gedam
amire nekunk marha nagy szuksegunk van az egy OL edzo, OC, DC es esetleg HC.
minden mas megvan.
A vedelembol elmegy Haden, Bud, Alualu-t, Hilton-t visszahozni, de minden mas rendben van.
Az O oldalon megvannak az elkapoink, nem kell Ebron, nem kell juju [ bar jo, de nem nr1 es az utobbi idoben elszalltak a gondolatai, oda az alazat ]. O falat epiteni es hozni egy jo RB-t. Ben marad vagy sem, tok mind1, mert egy jo OC kihozza rudibol is a maximumot, meg talan o is mukodik, de mindenkepp megalapozva futassal.
xtaki
több mint 5 éve
Ezek a pocket qb-k már a múlt. Sehova sem lehet jutni velük a mai nfl-ben. Mehet Ben mindenképpen, de nem Rosen a megoldás.ezt majd kerdezd meg legyszi Rogers-tol, esetleg Brady-tol, ha megis behuzzak az SB-t. Ott van Wilson mint a jo futo QB-k mintapeldanya, SB-ig mentelt?
pfefe8
több mint 5 éve
szerintem maradhad ben.rosent eddig két tankoló csapat “menedzselte”. tipikus pocket qb, a ti rendszeretekbe való. ha nem akartok rebuildet és ben marad, akkor muszáj többet és jobban futnotok. hogy ez most rb húzás vagy ol kérdés, azt nem tudom.azok a dolgok jöttek ki most, amit szezon előtt sejtettem vagy szezon közben látszott (nem egy örömködök, megmondtam poszt)Köszi a "jó tanácsokat": rb az első körben, meg Rosen Ben mögé😊. Tetszene neked ez a forgatókönyv mi😊?
gedam
pfefe8
gedam
amire nekunk marha nagy szuksegunk van az egy OL edzo, OC, DC es esetleg HC.
minden mas megvan.
A vedelembol elmegy Haden, Bud, Alualu-t, Hilton-t visszahozni, de minden mas rendben van.
Az O oldalon megvannak az elkapoink, nem kell Ebron, nem kell juju [ bar jo, de nem nr1 es az utobbi idoben elszalltak a gondolatai, oda az alazat ]. O falat epiteni es hozni egy jo RB-t. Ben marad vagy sem, tok mind1, mert egy jo OC kihozza rudibol is a maximumot, meg talan o is mukodik, de mindenkepp megalapozva futassal.
több mint 5 éve
Ezek a pocket qb-k már a múlt. Sehova sem lehet jutni velük a mai nfl-ben. Mehet Ben mindenképpen, de nem Rosen a megoldás.rosent eddig két tankoló csapat “menedzselte”. tipikus pocket qb, a ti rendszeretekbe való. ha nem akartok rebuildet és ben marad, akkor muszáj többet és jobban futnotok. hogy ez most rb húzás vagy ol kérdés, azt nem tudom.azok a dolgok jöttek ki most, amit szezon előtt sejtettem vagy szezon közben látszott (nem egy örömködök, megmondtam poszt)Köszi a "jó tanácsokat": rb az első körben, meg Rosen Ben mögé😊. Tetszene neked ez a forgatókönyv mi😊?
gedam
pfefe8
gedam
Steelers fan