Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 858 — Giants fan
...
Ez a csapat egyébként jó, de valami megtört a szezon közepén és nem igazán sikerült belőle felállni, onnantól végig érezhető volt, hogy nem lesz áttörés a PO-ban (bár a Titans meccs második félideje megmutatta, hogy mennyi potenciál lenne ebben a csapatban, ha összeállnak a dolgok), viszont ez a mostani meccs teljesen méltatlan volt ehhez a csapathoz és én azért annak szurkolok, hogy BB kaphasson még egy esélyt egy szebb búcsúhoz, mert bármikor ki lehet esni a PO-ban, de nem lenne igazságos, ha egy ilyen nagyon negatív emlékű meccsel zárulna ez a szép karrier. Persze az élet nem kívánságműsor, meglátjuk mi lesz. Mindenesetre fel a fejjel, sajnos ilyen a sport, néha nagyon geci tud lenni 😊
Szesze
Ez volt a második esély.

3 éve, a legutóbbi PO részvételünknél volt az első lehetőség egy szép búcsúra, és ugyanígy sikerült mint ez.
Jan
Akkor mondjuk még nem sok esély volt rá, h valóban szögre akassza, most viszont könnyen lehet, hogy tényleg game over lesz.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
...
Ez a csapat egyébként jó, de valami megtört a szezon közepén és nem igazán sikerült belőle felállni, onnantól végig érezhető volt, hogy nem lesz áttörés a PO-ban (bár a Titans meccs második félideje megmutatta, hogy mennyi potenciál lenne ebben a csapatban, ha összeállnak a dolgok), viszont ez a mostani meccs teljesen méltatlan volt ehhez a csapathoz és én azért annak szurkolok, hogy BB kaphasson még egy esélyt egy szebb búcsúhoz, mert bármikor ki lehet esni a PO-ban, de nem lenne igazságos, ha egy ilyen nagyon negatív emlékű meccsel zárulna ez a szép karrier. Persze az élet nem kívánságműsor, meglátjuk mi lesz. Mindenesetre fel a fejjel, sajnos ilyen a sport, néha nagyon geci tud lenni 😊
Szesze
Ez volt a második esély.

3 éve, a legutóbbi PO részvételünknél volt az első lehetőség egy szép búcsúra, és ugyanígy sikerült mint ez.
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Ok kibasztuk. Akit kibasznak az mosolyogva lép be majd könnyezve jelenti be, hogy ennyi volt, mert máshol nem tud játszani jó szívvel. Igazad van 😉
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.facebook.com/watch/?v=2319073534798861
Free agent volt. Nem kapott tőlünk szerződést. Dolphins, Arizona és a Ravens is kereste. Azt mondta, ki van zárva, hogy máshol játszon. Az edzősködés az más
polamalu
ööö
On April 25, 2009, the Steelers signed Ward to a four-year, $22 million extension with a signing bonus of $3 million
On March 7, 2012, the Steelers announced their intention to cut and release Ward,[19] which they did two days later.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/27595072_1827691477270405_8279008457604988928_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=TZgjGnxZrbIQ7kNvwFHcS3Y&_nc_oc=AdmWg47q61M8IS8H_kqWwrNfINBWsCwAyDa1F0bg60nbZ-kVneBfz5RXESGkMyBcjUg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=H9Ao3bakmwUgLsd9l5y2iw&oh=00_AfsBM1w61WSKzemeUD3u0aPILd5rFLv4Ck6n8BEaUJon-A&oe=699937AD
533.348 Aufrufe · 8.259 Reaktionen | On March 20, 2012, Hines Ward retired in Black & Gold. | Pittsburgh Steelers
On March 20, 2012, Hines Ward retired in Black & Gold.

Free agent volt. Nem kapott tőlünk szerződést. Dolphins, Arizona és a Ravens is kereste. Azt mondta, ki van zárva, hogy máshol játszon. Az edzősködés az más
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862

elvileg 10-ből 10* linebacker volt landryn? watafak?? a futástól félt butler?
gedam
Nem 10-ből 10-szer Spillane állt fel, hanem 10-ből 10-szer ezt megcsinálja az ellenfél. 😊

De tényleg szomorú ezt nézni......ahogy szépen feláll Spillane Landry előtt teljes nyugodtsággal......úgy, hogy Landry az egyetlen WR a pályán.....és a legszebb, hogy a 2 safety hátul......tehát még nem is mutatjuk, hogy kettőzni fogjuk.....dehát Butler esetében sajnos erről beszéltünk, nem egy stratéga alkat....
több mint 5 éve
Ne feledjük egy leendő (5 év múlva, ha most visszavonul ) HoF QB-ról beszélünk. Miért küldtük volna el évekkel ezelőtt? A Franchise arca volt. Ha nem is a leg harsányabb. Egyszer eljön az az idő is, mint Hines, hogy könnyekkel küszködve azt mondja, köszi Rooneyék, köszi csapat. Köszi a világ legjobb szurkolóinak. Amikor ez a pillanat eljön akkor kell fiatalítani. Ha a fiatal csak fele lesz mint Ben volt, már jó. De látjuk, nem teremnek Ben, Brady, Manning, Rodgers féle srácok minden bokorban. Voltak a 16 év alatt fénylő csillagok, 1-2 évig. Aztán voltak akik úgy érkeztek mint a messiás, most meg jó, ha a kocsijukban alszanak. A felháborodásban ne feledjük mit köszönhetünk ennek a sportembernek. Mit adott Pittsburghnek és mit adott az NFL-nek. Elég baj az neki, hogy szarul kezdte a meccset és rajta is ment el. Nem így tervezte. Én nem tudom sem Őt sem a csapat bármely tagját utálni, vagy nem tudok haragudni. Nem hiszem, hogy bárki szándékosan a vesztésre játszott. Edző sem. Ha így lenne arra haragudnék. Rövidzárlat van és lesz mindig. Ettől szép a sport, különben robotok lennének nem emberek.
polamalu
csak mielőtt elérzékenyülnél
Hines Wardot kivágtuk, mint macskát szarni
annyira szeret minket, hogy elment a Jetsbe edzőnek
sutianap
Én mintha a visszavonulós bejelentésben nem ezt a macskát szarni láttam az arcán. Azért ment a Jets-be mert ott ajánlottak neki állást. Nálunk nem. Mert volt ott a poszton más. Ward minden alumni eseményen megjelent azóta is. Pola pl nem 😉
több mint 5 éve
Én azt látom bajnak, hogy alapvetően nem az erősségeire (idei) építettünk, hanem az eddigi években látottakra. Nyilván egy edzőtáborban ez kijött volna, hogy a playbook kuka és új kell. De mivel jöttek a győzelmek így ezzel senki nem foglalkozott. Amikor meg már baj volt akkor már hiába írtak volna újat Azt nem tudták volna betanulni
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Ne feledjük egy leendő (5 év múlva, ha most visszavonul ) HoF QB-ról beszélünk. Miért küldtük volna el évekkel ezelőtt? A Franchise arca volt. Ha nem is a leg harsányabb. Egyszer eljön az az idő is, mint Hines, hogy könnyekkel küszködve azt mondja, köszi Rooneyék, köszi csapat. Köszi a világ legjobb szurkolóinak. Amikor ez a pillanat eljön akkor kell fiatalítani. Ha a fiatal csak fele lesz mint Ben volt, már jó. De látjuk, nem teremnek Ben, Brady, Manning, Rodgers féle srácok minden bokorban. Voltak a 16 év alatt fénylő csillagok, 1-2 évig. Aztán voltak akik úgy érkeztek mint a messiás, most meg jó, ha a kocsijukban alszanak. A felháborodásban ne feledjük mit köszönhetünk ennek a sportembernek. Mit adott Pittsburghnek és mit adott az NFL-nek. Elég baj az neki, hogy szarul kezdte a meccset és rajta is ment el. Nem így tervezte. Én nem tudom sem Őt sem a csapat bármely tagját utálni, vagy nem tudok haragudni. Nem hiszem, hogy bárki szándékosan a vesztésre játszott. Edző sem. Ha így lenne arra haragudnék. Rövidzárlat van és lesz mindig. Ettől szép a sport, különben robotok lennének nem emberek.
polamalu
csak mielőtt elérzékenyülnél
Hines Wardot kivágtuk, mint macskát szarni
annyira szeret minket, hogy elment a Jetsbe edzőnek

több mint 5 éve
polamalu
Nagyon egyetértek. Lehet sorolni napestig, hogy mekkora rizikó egy fiatal QB beépítése és mennyire el lehet vesztegetni ezzel akár éveket is a "nihilben". Nem mindig van Burrow és nem mindig van Lawrence sem első körben, akiknél szinte tuti biztosítható a franchise. No és ez 1/1, vagyis csakis egy csapat. A többi kockáztat, nem tud mit csinálni. De van olyan is, hogy valaki újraépít valakit, de ez is kockázat. (pl. Tannehill esetében bejött, CAM esetében nem) Éppen ezért MINDEN csapat addig számít a frencsi QB-ra, ameddig csak tud. Aztán amikor már nincs esély a teljesítmény miatt, vagy egyéb másért, akkor lép tovább. Ben azért megrázta magát és összességében az az 500 yard hihetetlen.
több mint 5 éve
gedam 6 476

elvileg 10-ből 10* linebacker volt landryn? watafak?? a futástól félt butler?

Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 858 — Giants fan
Hát ezt a meccset nagyon fájdalmas volt nézni még nekem is, képzelem Steelers szurkolóként milyen szar lehetett, részvétem.. Én nem is értem, hogy lehetett ekkora padlót fogni, hihetetlen volt. Az a vicc, hogy végig azt éreztem, hogy még így is meg lehet fordítani, de sajnos a védelem elképesztően gyengén teljesített ezen a meccsen, nekem ők voltak az igazi negatív csalódás, bár az utóbbi hetekben már nem voltak olyan dominánsak, mint korábban, de egy ekkora betli eléggé megmagyarázhatatlan és kifejezetten rossz volt nézni amit csináltak.
Nemtom mi lesz most nálatok, bár sosem voltam Steelers szurkoló, de azért mindig elég közel állt hozzám a csapat a mentalitása, a konzervatív (játék)stílusa meg az értékrendszere miatt és játékosként ennek Roethlisberger az egyik fő megtestesítője volt, így sajnálnám, ha pont egy ilyen meccsel fejeződne be a pályafutása (bár szerintem neki végül is sikerült kiküszöbölnie az első másfél negyedes bakiparádét, a védelem volt az aki képtelen volt átlépni az árnyékát tegnap). Én Tomlint is nagyon kedvelem, az ő esetében kb kizártnak tartom, hogy az elküldés sorsára jusson, hülyeség is lenne, de azért szembeötlő, hogy mennyire visszaköszönnek ugyanazok a hibák évről évre nála.. persze ettől nálam ő még továbbra is az egyik legjobb HC maradt a ligában, óriási hiba lenne őt elküldeni, de szerintem ez reálisan fel sem merül nálatok, ez eleve nem az a franchise.
több mint 5 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 636
Én ennél többet nem várok tőle. El kell tiltani az internettől és meg kell próbálni megtartani korrekt áron.
Szokol
Ne haragudj, nem tudom hány éves vagy és nem is személyeskedni akarok. Én 28 vagyok (közelítve a 29-hez), ami egyrészt durva, mert kb 14 évesen kezdtem el nézni a Steelerst (utólag is bocsánat az első pár évemért a fórumon).
De amit kiakarok hozni ebből az az, hogy ő csinálja jól. Annyi követője van a különböző social media platformokon, hogy szerintem az ottani dealekből már bőven jobban keres, mint az NFL-ből. Félek, hogy neki már lassan az a fő profil, és ez a hobbi.
A mai világban, ahol a középiskolások több, mint fele influencer akar lenni, ha felnő, meg annyi pénz folyik át a youtubeon/social median amit elképzelni se tudunk.
A mai fiataloknak ők a példaképek, őket követik, nem a színészeket/sportolókat/TVs személyiségeket, mint pár korosztállyal korábban.
tenorx
Bocsánat, hogy beleszólok, de azért ne fordítva üljünk már a lovon... Én 37 leszek nemsoká, de az én értékrendembe ez nem fér bele! Ég a csapat egész meccsen és az alázat helyett még ilyenkor is táncikálunk, mert abból van a dollár?
Gondoljunk már bele, hogy ha mind a 11 játékos ezt csinálná snap előtt 10mp-cel, mert ő abból él, akkor mi lenne a pályán?
De ha a játék a hobbi, mi lesz, ha véletlenül pont emiatt kihajítják a csapatból? Ő most azért népszerű, mert a Steelers játékosa (vagy legyen bármely nfl csapaté)... Ha nem lesz az, táncikálhat az utcán, senkit nem fog érdekelni.
Értem én a trendeket, de azért ez ne legyen már fontosabb egy meccsnél, pláne ha az a PO-ban van.
Reggio1914
Nem arra írtam, hogy nekünk, vagy a csapatnak ez jó.
Viszont neki biztosan jó. És valszeg én is ezt csinálnám a helyében. Mert a sport az egy temporary dolog, ráadásul egy sérülés és annyi a karrierjének.
Így viszont van egy olyan backup dolga, amire bármikor tud támaszkodni.
tenorx
Csakhogy ő jelenleg egy profi sportoló, aki fizetést kap azért, hogy teljesen a sportra koncentráljon.
Nem gond, ha erre képtelen, de akkor legyen amatőr státuszú hobbista és ne vegyen fel pénzt a csapattól.
De ha ez így van, hogy másra koncentrál, másból is akar pénzt csinálni, akkor az elfogadhatatlan.
Vagy az egyik, vagy a másik.
zidane99
Persze persze mindenki influencer meg csepűrágó. Viszont amikor mindneki az lesz nem lesz ki nézze a bugyutaságait.
TISZTELET! Alázat. Az ellenfél, a játék iránt.
Ha ez nincs akkor az eredmény látható és mocskosul nem örömteli.
Én tartottam ettől a meccstől épp a bugyuta statisztikák miatt. Miért? Mert előbb utóbb minden sorozat megszakad.
Szóval mehet a táncika a maga helyén és idejében.
Hergeli az ellent számtalanszor, szétzilálja a saját csapatát. Hát sok értelme nincs.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Amúgy szerintem benne van a pakliban, hogy beszólt onnan valamelyik Browns játékos, hogy "Most táncolj köcsög!" és erre volt ez reakció.
Mondom ezt úgy, hogy kicsit sem vagyok JuJu fan...
Bazzani
Teljesen vállalhatatlan a gyerek, és például ahogy táncikált a 4. negyedben a pályán amikor feltörölték velük a padlót az pedig szégyen volt. Óriási csalódás ha új szerződést kötünk vele. A csapat már egyszer elbeszélgetett vele és ő pedig szarik arra amit megígért nekik. Ilyet még egy klasszis sem enged meg magának.
pfefe8
mér az nem teljesen vállalhatatlan, hogy egy wr1et elhasználunk végig slotba, közbe fullbanyomjuk Dijontét, a kúbíd meg hetente lenyilatkozza hogy Mac powa van, onnan jönnek a legfaszább playák, ő meg mikor pályán van teszi a dolgát, messze a legkomplexebb elkapónk, az hogy építgeti a kis birodalmát, az meg az ő dolga, Coner is felépítette a saját brandet - és látványosan nemakarjuk megtartani őket, helyette egy kopasznyakú vénkakas foglyai vagyunk, aki megmodja ki az OC kiajani... és AB majd röhög a gyűrűvel a kezén, és igaza lesz

nem lehet ennyire szétbaszni egy franchiset egyetlen eyg inkozisztens díva miatt
sutianap
Sajnálom hogy nem tudod értelmezni amit írtam. Az pedig egyenesen nevetséges, hogy az amit ő csinál a pályán az csak építgeti a birodalmát szerinted. Az egész amerikai focis társadalom rajta röhög teljes joggal, mi és a csapat pedig a szenvedő alanyai vagyunk. Odáig jutott a helyzet, hogy a csapatnak le kellett vele ülni és elbeszélgetni a viselkedéséről mert árt a csapatnak. A Conneres elméleted pedig egyenesen csodálatos😊 Építgeti a brandjét. Kár hogy a pályán ez nem látszik meg, benne van a liga hátsó sorában az első számú futók között teljesítményben. Az Ab szituáció felemlegetése meg egyenesen csodálatos😊 Gyakorlatilag kivetette magából az öltöző a viselkedése miatt, még késő is volt az elküldése.

Steelers fan
több mint 5 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 636
Jó nekivágok újra megnézem. Lehet másképp alakul a meccs. Jaaa nem.
No mindegy, az az érzésem BB ennyi volt. Vagy nem viszont abban sem lesz köszönet.
AFC PO maradt 4 csapat, itt a generáció váltás kvázi megtörtént.
Lemaradtunk? Le.
Behozható? Be.
Most kell változatni? Szerintem igen és nem kicsit m, nagyon.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
Két szám (jó 4, de kettő) 1/11 és 1/16 egyik sem top pick. Oszt mégis zsenik. Kik lehetnek? Minek a top 5. Kellenek azok a jó szekemberek akik meglátják a ganéban a gyémántot. WR-ben erre képesek vagyunk. QB-ban kellene most. Ennyi. Eddig jó backup kellett. Ezért nem foglalkoztunk vele kiemelten. Most mást kell keresni.
több mint 5 éve
Hát akkor már adjuk a következő 5 év első pickjét... 😀

Ugyanmár....a Washington lassan és most talán kezd talpra állni az RGIII trade óta....pedig nem most volt....de még azt sem tudják mindig kihasználni, ha top5 picket használnak fel....
több mint 5 éve
Ha Bennek mennie kell, akkor Herbertet kéne megszerezni 3-4 első körösért.
no flacco
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tenorx
kezdenek egyre elborultabbak lenni a qb pletykák, ez is juju hibája!
r.baggio
Bencsics Márkot még senki nem dobta be, addig nincs nagy gond 😀
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 792 — no es importante
Ha Bennek mennie kell, akkor Herbertet kéne megszerezni 3-4 első körösért.
no flacco
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tenorx
kezdenek egyre elborultabbak lenni a qb pletykák, ez is juju hibája!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Én ennél többet nem várok tőle. El kell tiltani az internettől és meg kell próbálni megtartani korrekt áron.
Szokol
Ne haragudj, nem tudom hány éves vagy és nem is személyeskedni akarok. Én 28 vagyok (közelítve a 29-hez), ami egyrészt durva, mert kb 14 évesen kezdtem el nézni a Steelerst (utólag is bocsánat az első pár évemért a fórumon).
De amit kiakarok hozni ebből az az, hogy ő csinálja jól. Annyi követője van a különböző social media platformokon, hogy szerintem az ottani dealekből már bőven jobban keres, mint az NFL-ből. Félek, hogy neki már lassan az a fő profil, és ez a hobbi.
A mai világban, ahol a középiskolások több, mint fele influencer akar lenni, ha felnő, meg annyi pénz folyik át a youtubeon/social median amit elképzelni se tudunk.
A mai fiataloknak ők a példaképek, őket követik, nem a színészeket/sportolókat/TVs személyiségeket, mint pár korosztállyal korábban.
tenorx
Bocsánat, hogy beleszólok, de azért ne fordítva üljünk már a lovon... Én 37 leszek nemsoká, de az én értékrendembe ez nem fér bele! Ég a csapat egész meccsen és az alázat helyett még ilyenkor is táncikálunk, mert abból van a dollár?
Gondoljunk már bele, hogy ha mind a 11 játékos ezt csinálná snap előtt 10mp-cel, mert ő abból él, akkor mi lenne a pályán?
De ha a játék a hobbi, mi lesz, ha véletlenül pont emiatt kihajítják a csapatból? Ő most azért népszerű, mert a Steelers játékosa (vagy legyen bármely nfl csapaté)... Ha nem lesz az, táncikálhat az utcán, senkit nem fog érdekelni.
Értem én a trendeket, de azért ez ne legyen már fontosabb egy meccsnél, pláne ha az a PO-ban van.
Reggio1914
Nem arra írtam, hogy nekünk, vagy a csapatnak ez jó.
Viszont neki biztosan jó. És valszeg én is ezt csinálnám a helyében. Mert a sport az egy temporary dolog, ráadásul egy sérülés és annyi a karrierjének.
Így viszont van egy olyan backup dolga, amire bármikor tud támaszkodni.
tenorx
Csakhogy ő jelenleg egy profi sportoló, aki fizetést kap azért, hogy teljesen a sportra koncentráljon.
Nem gond, ha erre képtelen, de akkor legyen amatőr státuszú hobbista és ne vegyen fel pénzt a csapattól.
De ha ez így van, hogy másra koncentrál, másból is akar pénzt csinálni, akkor az elfogadhatatlan.
Vagy az egyik, vagy a másik.
több mint 5 éve
Amúgy szerintem benne van a pakliban, hogy beszólt onnan valamelyik Browns játékos, hogy "Most táncolj köcsög!" és erre volt ez reakció.
Mondom ezt úgy, hogy kicsit sem vagyok JuJu fan...
Bazzani
Teljesen vállalhatatlan a gyerek, és például ahogy táncikált a 4. negyedben a pályán amikor feltörölték velük a padlót az pedig szégyen volt. Óriási csalódás ha új szerződést kötünk vele. A csapat már egyszer elbeszélgetett vele és ő pedig szarik arra amit megígért nekik. Ilyet még egy klasszis sem enged meg magának.
pfefe8
mér az nem teljesen vállalhatatlan, hogy egy wr1et elhasználunk végig slotba, közbe fullbanyomjuk Dijontét, a kúbíd meg hetente lenyilatkozza hogy Mac powa van, onnan jönnek a legfaszább playák, ő meg mikor pályán van teszi a dolgát, messze a legkomplexebb elkapónk, az hogy építgeti a kis birodalmát, az meg az ő dolga, Coner is felépítette a saját brandet - és látványosan nemakarjuk megtartani őket, helyette egy kopasznyakú vénkakas foglyai vagyunk, aki megmodja ki az OC kiajani... és AB majd röhög a gyűrűvel a kezén, és igaza lesz

nem lehet ennyire szétbaszni egy franchiset egyetlen eyg inkozisztens díva miatt

több mint 5 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
pfefe8
Hány ponttal nyertünk volna, ha nem táncikál vagy éppen nyilatkozgat?
Szokol
Igaz csak gurulós fociztam és csak megyei szintig jutottam el, de játszottam csapatban. Tudom mit jelent egy ilyen játékos és a tettei a csapatra nézve. Ha az ellenfélnél van egy ilyen játékos akkor az plusz motivációt jelent. Ha pedig a saját csapatomban van akkor az csak hátráltató tényező. Pontban nem tudom megmondani ,hogy ez mit jelent, de igen is számított a meccsen.

Steelers fan
több mint 5 éve
pfefe8
Szokol
Volt olyan, hogy a terrible towelt lábtörlésre használták.....T.J. Houshmandzadeh amíg játszott magán viselte ezt a "terhet".....és vissza is vágott ez többször is, hol tudat alatt, hol felette.

Momentumot keres minden csapat és egy ilyen "közös ellenség" nagy közösségformáló erő. Így ha kérdezed, hogy mennyivel nyertünk volna nincs válasz, de arra igen, hogy ennyivel jobban akarta az ellenfél, ami biztosan pontokban is kifejezhető volt.....(belfaszságunk mellett)
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
pfefe8
Szokol
15