Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
szerintem engedd ezt el...ez a hiszti már cikibb mint Juju...a meccs pedig tényleg ott ment el amikor Tomlinból megint kijött a zseni...abban a helyzetben kötelező volt neki menni...
több mint 5 éve
Nem csak erről a meccsről. Ő most is hozta magát, ahogy az egész szezonban. Értem én, hogy nem vagy tagja a rajongói klubnak, de a teljesítményével sose volt baj. Meccset meg teljesítménnyel nyersz általában. Tessék elővenni mást, Pounceyt, Bent, a komplett védelmet, az edzőket, stb.arról a meccsről beszélsz, amit az első negyedben elvesztettünk? arról a meccsről beszélsz ahol a Barnák az első negyed után takarékos üzemmódban őrizték az előnyt, majd amikor kellett megrázták magukat újra és újra. amúgy ezektől függetlenül nagyon szépek Juju számai. Kár hogy már nyaral, míg a Barnák készülnek a következő meccsükre.Vannak írott és íratlan szabályok is az nfl-ben. Az ellenfél logóján való táncikálás is egy ilyen. Semmi sincs felfújva, max ők ketten nem értik miért elfogadhatatlan ez a viselkedés. Megalázós dolog: juju nyilatkozata a playoff meccs előtt meg van? Totál gáz volt. Érdekes az többség nem bullshitel ezzel kapcsolatban. A Barnák be is árazták a csapatot szépen jujuval és Claypoollal.Mit szólsz a teljesítményéhez?
pfefe8
Szokol
pfefe8
Például még nem beszéltünk a harmadik negyed végén arról a 4. és 1-ről, ahol puntoltunk. Meccs közben is azt éreztem, de utólag már tuti: ott dőlt el a meccs, nem az első a negyedben.
több mint 5 éve
arról a meccsről beszélsz, amit az első negyedben elvesztettünk? arról a meccsről beszélsz ahol a Barnák az első negyed után takarékos üzemmódban őrizték az előnyt, majd amikor kellett megrázták magukat újra és újra. amúgy ezektől függetlenül nagyon szépek Juju számai. Kár hogy már nyaral, míg a Barnák készülnek a következő meccsükre.Vannak írott és íratlan szabályok is az nfl-ben. Az ellenfél logóján való táncikálás is egy ilyen. Semmi sincs felfújva, max ők ketten nem értik miért elfogadhatatlan ez a viselkedés. Megalázós dolog: juju nyilatkozata a playoff meccs előtt meg van? Totál gáz volt. Érdekes az többség nem bullshitel ezzel kapcsolatban. A Barnák be is árazták a csapatot szépen jujuval és Claypoollal.Mit szólsz a teljesítményéhez?
pfefe8
Szokol
Steelers fan
több mint 5 éve
JuJu a táncikával nem alázni akart, csak showt produkált. Nem látta át, hogy ezt az ellenfél - nyilván - felfújja és ezzel erőt merít. Az utóbbi nyilatkozata csak ami nem méltó, de ezt is inkább butaságnak mondanám. (Browns átlagos csapat, ami ugye azt gondolom igaz továbbra is, csak nem nyilatkozol ilyet a meccs előtt........)A teljesítménye és az, hogy minden ütközésbe teljes erővel megy bele, ez abszolút elvitathatatlan.
Most látom, hogy ugyanazt írtam, mint Laci, szóval nem cizellálom..... 😀
több mint 5 éve
Megmondom mi zavar...ha Fichtner vagy Butler inkább csinálná a dolgát, mint JuJu a pályán. Ha Tomlin is csak annyit hibázna, mint JuJu, hogy időnként mond valami faszságot.Mert ezen kívül JuJu szívét lelkét kiteszi a pályára, megy, csinálja, küzd, ütközik és kis.szott jó csapattárs.
Hülyeséget csinált? Szerintem is, bár kurvára nem vagyok a cipőjében, ezért nem azzal foglalkozom, hogy az alapján ítéljem meg, hogy most éppen mit olvasok a sajtóban, vagy hol táncikál. Meg kell mondani neki, ha magától nem tudja, de egyébként a táncával rohadtul nem "megalázni" akar bárkit. A srác -12-nél is táncol...és mondom, bárcsak a szaros edzőink hibáznának annyit, mint ez a 24 éves srác.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Vannak írott és íratlan szabályok is az nfl-ben. Az ellenfél logóján való táncikálás is egy ilyen. Semmi sincs felfújva, max ők ketten nem értik miért elfogadhatatlan ez a viselkedés. Megalázós dolog: juju nyilatkozata a playoff meccs előtt meg van? Totál gáz volt. Érdekes az többség nem bullshitel ezzel kapcsolatban. A Barnák be is árazták a csapatot szépen jujuval és Claypoollal.Mit szólsz a teljesítményéhez?
pfefe8
több mint 5 éve
Ilyen nyilatkozat az elmúlt 100 évebn sztem volt vagy 650 aztán ebből volt aki bukott volt aki nem. Hagyjuk már ezt. Nem ezen múlott a meccs. Az első labdánál a rossz feladáshoz pl a Browns-nak semmi köze nem volt. Az volt az egész meccs mindent eldöntő pillanata kb. Onnantól mentünk nagyon le. Ez most az első másodpercekben jött. Jöhetett volna ilyen pofon az utolsó 2 percben is, de lehet akkor már nyertük a meccset. Soka HA. Nincs értelme. Tanulni kell a hibákból és menni tovább. Nem siránkozni. Az nem visz előre. Hány bokszolót láttunk dumálni az ellenfélnek? Mike Tyson hányszor szólt be. Aztán nyert. De volt amikor meg nem. Nem ettől lett kissebb vagy nagyobb. A SHOW része. Értsétek meg, ez csak egy részben sport. Egy cirkusz egy színház egy SHOW. Ahol a nézőt nem a lapos egyszerű dolgok érdeklik. Az, hogy mi a különleges, mi a szokatlan a váratlan a dráma vagy épp a kis szurkálódás. Nem adsz el reklámot azzal aki csendben ül maga elé nézve, de aki harsány, picit magamutogató, van dumája azzal igen. Minden a pénzről szól. Túl sok sportot láttok bele 😉
több mint 5 éve
Vannak írott és íratlan szabályok is az nfl-ben. Az ellenfél logóján való táncikálás is egy ilyen. Semmi sincs felfújva, max ők ketten nem értik miért elfogadhatatlan ez a viselkedés. Megalázós dolog: juju nyilatkozata a playoff meccs előtt meg van? Totál gáz volt. Érdekes az többség nem bullshitel ezzel kapcsolatban. A Barnák be is árazták a csapatot szépen jujuval és Claypoollal.Ahogy Claypool is mondja, ez kissé fel van fújva.Köze sincs a steeler mentalitáshoz. Melyik steelers játékos engedte azt meg magának, hogy az ellenfél logóján táncikoljon, miközben a pályán meg megalázzák? Steeler mentalitás: Cam, Tj, Ben, stb. Akik a pályán és azon kívül is méltók minden tekintetben a mezre. Juju-n röhög napok óta az egész nfl és ezáltal rajtunk is. Az lenne a steeler mentalitás, hogy megpróbálni megalázni az ellenfelet mindenféle teljesítmény nélkül? Emlékszel még a hard core Steelers-Ravens párharcokra? Ott volt minden, viszont a tisztelet meg volt egymás iránt.Ezzel mi a gond? Az ne legyen kérdés, hogy teljes szíve itt volt és tipikus steeler mentalitása is van. A pojácasággal volt gond(om)...Mindjárt sírok a bohócon. A soha viszont nem látásra a mezünkben.
Klaci79
pfefe8
Klemó
pfefe8
Amúgy meg amíg Steelers mezben játszik, én mindenképp szeretem.
Ez a megalázni dolog meg....bullshit 😊
Klaci79
Szerkesztette: pfefe8
Steelers fan
több mint 5 éve
Ahogy Claypool is mondja, ez kissé fel van fújva.Köze sincs a steeler mentalitáshoz. Melyik steelers játékos engedte azt meg magának, hogy az ellenfél logóján táncikoljon, miközben a pályán meg megalázzák? Steeler mentalitás: Cam, Tj, Ben, stb. Akik a pályán és azon kívül is méltók minden tekintetben a mezre. Juju-n röhög napok óta az egész nfl és ezáltal rajtunk is. Az lenne a steeler mentalitás, hogy megpróbálni megalázni az ellenfelet mindenféle teljesítmény nélkül? Emlékszel még a hard core Steelers-Ravens párharcokra? Ott volt minden, viszont a tisztelet meg volt egymás iránt.Ezzel mi a gond? Az ne legyen kérdés, hogy teljes szíve itt volt és tipikus steeler mentalitása is van. A pojácasággal volt gond(om)...Mindjárt sírok a bohócon. A soha viszont nem látásra a mezünkben.
Klaci79
pfefe8
Klemó
pfefe8
Amúgy meg amíg Steelers mezben játszik, én mindenképp szeretem.
Ez a megalázni dolog meg....bullshit 😊
több mint 5 éve
Köze sincs a steeler mentalitáshoz. Melyik steelers játékos engedte azt meg magának, hogy az ellenfél logóján táncikoljon, miközben a pályán meg megalázzák? Steeler mentalitás: Cam, Tj, Ben, stb. Akik a pályán és azon kívül is méltók minden tekintetben a mezre. Juju-n röhög napok óta az egész nfl és ezáltal rajtunk is. Az lenne a steeler mentalitás, hogy megpróbálni megalázni az ellenfelet mindenféle teljesítmény nélkül? Emlékszel még a hard core Steelers-Ravens párharcokra? Ott volt minden, viszont a tisztelet meg volt egymás iránt.Ezzel mi a gond? Az ne legyen kérdés, hogy teljes szíve itt volt és tipikus steeler mentalitása is van. A pojácasággal volt gond(om)...Mindjárt sírok a bohócon. A soha viszont nem látásra a mezünkben.
Klaci79
pfefe8
Klemó
Steelers fan
több mint 5 éve
Ezzel mi a gond? Az ne legyen kérdés, hogy teljes szíve itt volt és tipikus steeler mentalitása is van. A pojácasággal volt gond(om)...Mindjárt sírok a bohócon. A soha viszont nem látásra a mezünkben.
Klaci79
pfefe8
több mint 5 éve
Nem kezdem el hogy nalam nem ernek ezek az ugyvezeto tipusu edzok sokat. Ettol fuggetlenul nagyon jo benne es 3 perc alatt kapna munkat. Es? A legnagyobb hibaja a kinevezett edzoknek ki van szolgaltattva es lehet neki nem negativ szezonja de az elmult 10 evben tobb nagyon jo keret allt a rendelkezesere es volt egy mely PO-ja. A SB contender keretekkel nagyon alul, ellenben a rossz helyzetben levo keretbol jobban kihozza az eredmenyt. Ennek a csapatnak tobb jart volna.Emlékezz vissza, mi volt a 2017-es szezon után!
no
Sokan itt példálóztak, hogy tessék, itt vannak a korszerű, felkészült, kreatív edzők, vs a buta pöcs Tomlin.
Marrone, aki egy szezonban kétszer lemeccseli Tomlint, PO-ban a Heinzen oktatja a focit, majd AFC döntőig megy! Ez már valami.
Pederson, kreatív, új szemlélet, új séma, Belichicket lenyomja a SB-on. Ilyeneké a jövő, nekünk meg marad az oldalvonalnál tanácstalanul nézegető MT.
2020-as szezon után:
Marrone csoport utolsó, kirúgva, Jags 1/1.
Pederson csoport utolsó, kirúgva, Eagles 1/6.
A buta pöcs Tomlin megint megnyerte a csoportot, és megint tanácstalanul nézegetett az oldalvonal mellett. És hol? A PO-ban. 😊
Nem tudom mások hogy érzik, de szerintem jobb a PO első körében kiesni, mint égni egy nem túl erős csoport utolsó helyén.
több mint 5 éve
Juju dolgain tekerni kell de azért a ló túloldalára nem kell átesni. Picit gondoljunk bele 24 éves dollár milliomos aki egy NFL csapatban egy nagy tehetség. Néztetek már körben magatok körül, hogy egy átlag 24 éves emberke az úgy mit csinál meg milyen? Hát van egy rossz hírem... Szóval hátrébb az agarakkal szerintem teljesen felesleges ez a gyűlölködés vele kapcsolatban.
több mint 5 éve
Mindjárt sírok a bohócon. A soha viszont nem látásra a mezünkben.
Klaci79
Steelers fan
több mint 5 éve
Ez a választs, koordinátor. Választ két kurva jó koordinátort, de azokkal egyszerúen nem tudnak együtt dolgozni, mert rühellik egymást. Lesz eredménye? Sztem negatív. Vagy választ olyat akikkel a munkakapcsolt jó, akár még hajlandóak is együtt vacsorázi vagy sörözni, ezáltal motiválni tudják egymást. Ebből lesz a jobb teljesítmény? Szóval én azt mondom, hogy cserélni kell O és D koordinátort, de mindenképpen olyat akikkel tud együtt dolgozni T. Viszont ha olyat sikerül találni, mondjuk egyetemről akik zsenik és a kapcsolat is jó, akkor tudunk kilőni mint a rakéta. Na de ez is kb olyan ritka dolog mint a szürke holló 😀 Néha néha látni egyet, de aztán pár év múlva kiderül az se az volt. Lehet Canada lenne a jó választás O coach-nak. Sztem idén csiszolódtak, nincs utálat, hiszen végig nyomták a szezont. D-nek egy jó kérdés. Hirtelen nem tudnék mondani senkit. De biztosan van olan fiatal zseni aki meg tudná reformálni a mi játékunkat. A sok FA ellenére is lesz egy jó anyag a kezéban, ha mindenki egészségesen vissza tud térni. Tomlin számomra a liga egyik legjobb vezetője. Neki nem játékot kell tervezni vagy hívni. Neki vezetni kell, utat mutatni, irányítani. Sztem jól csinálja. A legjobbak közt van a ligában. Lehet nem szeretni, lehet azt mondani, hoyg olyan keret volt a kezébe ami SB esélyes. Szeptemberben 32 csapatnak van mindig esélye megnyrni, aztán szűkül a kör, hétről hétre. Évek óta Tomlin a szűkülő elitbe vezeti a csapatot, nem mindig a legszűkebbe, de nem is a legvégén maradunk. Erre kevesen képesek. Keret ide vagy oda. Ebben a sportban nincs olyan, hogy a legjobbakat összerakod egy csapatba és az tuti nyerő. Ebben a sportban sem. A legtöbb sportban nincs ilyen. Nekem jelnleg a két koordinátor a kerékkötő. Nélkülük megnézném mit tudunk.
több mint 5 éve
Csak a bolond csinálja mindig ugyanazt és várja, hogy más eredmény szülessen a végén.Kb. így érzem magam ilyentájt minden évben egy ideje. Szezon végén mindig eljátszunk az ilyen gondolattal, HC trade, új koordinátorok, retooling, vagy rebuild de mi ugye mindig csak reload-olunk. Minden évben várunk valami nagyot, valami változást, amibe kapaszkodva lehet új dolgokat remélni.
Szerintem marad minden így még egy évig. BigBen hosszabbít, Pouncey visszavonul vagy nem, kb. mindegy, mindenképp kell kezdő Center, bízzunk benne, hogy Kahn marad, ha jövőre Ben elköszön 20M DM-val tudni fogjuk, amikor Colbert bejelenti, hogy ő sem vállalja tovább és szerintem sem Tomlin-nak kellene elkezdeni az új FO-val új QB-t nevelni.
De ha jó coordinatorokat választ, nem kedvenceket, akkor neki is sikerülhet. De ő mindig kedvenceket választ.
Nagyon érdekes lesz a Draft, a sok 2020-t kiülő játékossal, Nem tudom, hogy lesz Combine, Senior Bowl Eeast-West game, Prod Day-ek stb. bízzunk benne, hogy lesz offseason, TC (Saint Vincent-ben), preaseason összességében egy normálisabb év.
A többi már ráadás.
Illetve szorítsunk, hogy Kahn maradjon.
több mint 5 éve
Ezt a Dickerson gyereket a Bamából nagyon elfogadnámSúlyos térdsérülésen ACL szakadáson van túl, de baromi jó OC.
több mint 5 éve
A Panthersnél is interjúzik Khan...
több mint 5 éve
SB favorit a KC, a bills, a packers meg a Tampa. Ezeknek a csapatoknak jobb irányítójuk van, plusz ha nem is sokkal, de a keretük is jobb. Amiatt gondolom ezt így, mivel prime posztokon több klasszisuk van az offenseben: a billsben Diggs, a packersbe Adams, Jones és Bakhtiari, a KCban Kelce, Hill, Schwartz és Fischer, a Tampaban pedig Godwin, Evans és a rookie tackle is úgy tudom all pro szinten tolja. Nálunk az offenseben vannak jó játékosok de ilyen szintű all pro játékosok nincsenek. A defenseben pedig hiába vannak klasszisaink, azok a mai Nfl-ben már nem tudják kompenzálni az offensek klasszisait. Ha a védelmed erős az kevesebbet ér, mint ha az offensed jó. Szóval én nem félek, hogy ez a keret szétszéled, sokkal nagyobb probléma egy franchise irányítót minőségi visszaesés nélkül pótolni (ugye jelen esetben Bent).Az éjszakai meccsből nem szabad következtetéseket levonni. Összeesett a csapat, ami szar dolog, de néha előfordul az ilyen. (Még a Pats is tudott időnként ilyent produkálni, még a playoffban is. A Ravens ellen volt például az évtized elején egy ronda hazai pályás összeomlásuk hasonló módon, kb. egy negyad alatt elbukva a meccset.)Nem kerdes hogy meg tudjak oldani a maradasat, a lenyeg hogy akarjak-e. Hiaba viszik le 27m-ra akkor is mar kell hozni fajdalmas donteseket es ugyan beerhetnek a PO-ba de akar elkezdhetik epiteni az uj csapatot is kisebb veeraldozatokkal BB-n kivul. A mire versenykepes, mert ugyan az ejszakai ha egy lenne akkor ok, de a 10 ev alatt egy PO-t nem kell megmagyarazni a tobbiben inkabb leolvadtak.
Szerintem egyébként Ben maradása nem kizárt. Megoldható az pénzügyileg - ha Ben elfogadja, hogy már nem 40 millás irányító, és még akar egy évet játszani -, hogy kapjon egy olyan összeget amivel se a csapat se ő nem kerül arcvesztésbe, és lekönyvelhető úgy, hogy 2021-re elviselhető legyen (valamennyit átrakva 2022-re). A csapat sem hiszem, hogy lényegesen rosszabb esélyekkel indulna, mint idén. Tomlin azért abban nagyon jó, hogy versenyképes csapatot pakoljon össze, ha elmegy 1-2 sztár, ha nem.
Az más kérdés, hogy ez a Steelers idén se volt SB favorit. Nagyjából valahol az AFC 3.-6 helye környékén van, és oda jövőre is odaérhet. A gyűrűre annyi így az esély amennyi, de idén se volt több. Ha Benben van még kedv, és nincs jobb opció, miért is ne.
(Mondanám, hogy Tomlinnal kapcsolatban felvethető az a kérdés, hogy vajon a Ben utáni csapatot neki kell-e majd építenie, mert miközben bizonyítja évről évre, hogy jó, aközben már 10 éves elég pocsékra jönnek ki a playoffok. Ez már elég hosszú idő ahhoz, hogy esetleg azt gondolja tulaj, hogy még mindig jó, de már a saját árnyékán nem tud átlépni. De kétlem. Ha valahol, akkor itt szerintem fontosabb lesz a kontinuitás, a hagyományok miatt is.)
peterk2005
En nem tudom ki a SB favorit? Az NFC-t hagyjuk mert ott azt olvasom SHawk-nal tudjak 1 and down, tudjak hogy a TB is az Arians miatt, a NO kussoljon mert valami mindig beut, a Rams-nak nincs QB-ja, a masik kettonek bejutnia sem szabadott volna, ki lesz a GB kihivoja. Az AFC-ben nalatok Rivers miatt, nalunk LJ nem tud dobni, a Browns beengedte nagy nehezen a tartalekos Vasas es nincs sec, Titans-nek nincs D-e, a Bills a legforrobb csapat de majdnem odaegett es a KC ok a legkomolyabb csapat de nem porognek 1000 most meg es akkor is kell kihivo nekik ( minden csapat ertse az ironiat ). Ebbe hol nem fert oda a Vasas a keretevel mint kihivo? A jatekaval nem es ezekkel az edzokkel rosszabb allomannyal mitol lenne jobb.
A folyamatossag remek, de itt egy Tomlin-BB-Edzok nagyon rossz haromszog alakult ki es minden fel olyan rugalmas mint az ontottvas-kalyha.
Ahogy nalatok Qb nelkul elpazarlodik egy remek keret, itt meg az edzok es BB miatt akinek abban is benne van a keze.
Nalam egy sehova nem vezeto PO rosszabb mint egy jo idoben elkezdett retool ahol mondjuk 8-8 jon ossze. Ilyen edzokkel nagyon nehez, de a keret miatt mindig bizakodasra ad okot a jovo ev, de aki evek ota nem tud futni annyit a csapataval, mint elso kontakt utan Henry vagy ilyen brutal D-el ha nem jon a nyomas akkor gatya letolva azzal hova tervezen a FO. Bar szerintem is marad minden igy.
no
A retool pedig egy play off csapatnál korainak érzem, mivel ha play off csapatod van akkor egy kis fejlődés szükséges csak, hogy előrébb léphess. Ehhez pedig kisebb változások bevetése is elegendő lehet (pl egy új OC vagy DC). Nem gondolom, hogy kockáztatni kellene az itt felépített winning culture-t, egy nagyon bizonytalan jóért. Nagyobb esély van rá, hogy az ilyenből egy browns felé mélyrepülés jön létre, mint hogy beakadjon egy SB-győzelem.
több mint 5 éve
Az éjszakai meccsből nem szabad következtetéseket levonni. Összeesett a csapat, ami szar dolog, de néha előfordul az ilyen. (Még a Pats is tudott időnként ilyent produkálni, még a playoffban is. A Ravens ellen volt például az évtized elején egy ronda hazai pályás összeomlásuk hasonló módon, kb. egy negyad alatt elbukva a meccset.)Nem kerdes hogy meg tudjak oldani a maradasat, a lenyeg hogy akarjak-e. Hiaba viszik le 27m-ra akkor is mar kell hozni fajdalmas donteseket es ugyan beerhetnek a PO-ba de akar elkezdhetik epiteni az uj csapatot is kisebb veeraldozatokkal BB-n kivul. A mire versenykepes, mert ugyan az ejszakai ha egy lenne akkor ok, de a 10 ev alatt egy PO-t nem kell megmagyarazni a tobbiben inkabb leolvadtak.
Szerintem egyébként Ben maradása nem kizárt. Megoldható az pénzügyileg - ha Ben elfogadja, hogy már nem 40 millás irányító, és még akar egy évet játszani -, hogy kapjon egy olyan összeget amivel se a csapat se ő nem kerül arcvesztésbe, és lekönyvelhető úgy, hogy 2021-re elviselhető legyen (valamennyit átrakva 2022-re). A csapat sem hiszem, hogy lényegesen rosszabb esélyekkel indulna, mint idén. Tomlin azért abban nagyon jó, hogy versenyképes csapatot pakoljon össze, ha elmegy 1-2 sztár, ha nem.
Az más kérdés, hogy ez a Steelers idén se volt SB favorit. Nagyjából valahol az AFC 3.-6 helye környékén van, és oda jövőre is odaérhet. A gyűrűre annyi így az esély amennyi, de idén se volt több. Ha Benben van még kedv, és nincs jobb opció, miért is ne.
(Mondanám, hogy Tomlinnal kapcsolatban felvethető az a kérdés, hogy vajon a Ben utáni csapatot neki kell-e majd építenie, mert miközben bizonyítja évről évre, hogy jó, aközben már 10 éves elég pocsékra jönnek ki a playoffok. Ez már elég hosszú idő ahhoz, hogy esetleg azt gondolja tulaj, hogy még mindig jó, de már a saját árnyékán nem tud átlépni. De kétlem. Ha valahol, akkor itt szerintem fontosabb lesz a kontinuitás, a hagyományok miatt is.)
peterk2005
En nem tudom ki a SB favorit? Az NFC-t hagyjuk mert ott azt olvasom SHawk-nal tudjak 1 and down, tudjak hogy a TB is az Arians miatt, a NO kussoljon mert valami mindig beut, a Rams-nak nincs QB-ja, a masik kettonek bejutnia sem szabadott volna, ki lesz a GB kihivoja. Az AFC-ben nalatok Rivers miatt, nalunk LJ nem tud dobni, a Browns beengedte nagy nehezen a tartalekos Vasas es nincs sec, Titans-nek nincs D-e, a Bills a legforrobb csapat de majdnem odaegett es a KC ok a legkomolyabb csapat de nem porognek 1000 most meg es akkor is kell kihivo nekik ( minden csapat ertse az ironiat ). Ebbe hol nem fert oda a Vasas a keretevel mint kihivo? A jatekaval nem es ezekkel az edzokkel rosszabb allomannyal mitol lenne jobb.
A folyamatossag remek, de itt egy Tomlin-BB-Edzok nagyon rossz haromszog alakult ki es minden fel olyan rugalmas mint az ontottvas-kalyha.
Ahogy nalatok Qb nelkul elpazarlodik egy remek keret, itt meg az edzok es BB miatt akinek abban is benne van a keze.
Nalam egy sehova nem vezeto PO rosszabb mint egy jo idoben elkezdett retool ahol mondjuk 8-8 jon ossze. Ilyen edzokkel nagyon nehez, de a keret miatt mindig bizakodasra ad okot a jovo ev, de aki evek ota nem tud futni annyit a csapataval, mint elso kontakt utan Henry vagy ilyen brutal D-el ha nem jon a nyomas akkor gatya letolva azzal hova tervezen a FO. Bar szerintem is marad minden igy.
több mint 5 éve
Az éjszakai meccsből nem szabad következtetéseket levonni. Összeesett a csapat, ami szar dolog, de néha előfordul az ilyen. (Még a Pats is tudott időnként ilyent produkálni, még a playoffban is. A Ravens ellen volt például az évtized elején egy ronda hazai pályás összeomlásuk hasonló módon, kb. egy negyad alatt elbukva a meccset.)Szerintem egyébként Ben maradása nem kizárt. Megoldható az pénzügyileg - ha Ben elfogadja, hogy már nem 40 millás irányító, és még akar egy évet játszani -, hogy kapjon egy olyan összeget amivel se a csapat se ő nem kerül arcvesztésbe, és lekönyvelhető úgy, hogy 2021-re elviselhető legyen (valamennyit átrakva 2022-re). A csapat sem hiszem, hogy lényegesen rosszabb esélyekkel indulna, mint idén. Tomlin azért abban nagyon jó, hogy versenyképes csapatot pakoljon össze, ha elmegy 1-2 sztár, ha nem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ugye itt most senki sem gondolja komolyan, hogy Tomlin akár egy miliszekundumra is veszélyben van 11-0 kezéssel? Tudom-tudom csere irányítók meg negatív mérlegű csapatok blabla... de akkor is történelmet írt bassza meg. Én is jobban örületem volna egy kemény sorsolásnak meg egy 8-8 nak, mert a figyelmeztetést megkapta ő is az 1 éves szerződése képében. De itt elkell kezdeni valamit mert azt biztosan nem fogják a Rooney -k megtenni, hogy egy kézmozdulattal lesöprik a teljes edzői stábot akkor amikor a fr qb éppen a visszavonuláson lamentál. Kb. évekig bérelt helyünk lenne a drafton a top 5 ben ami itt elképzelhetetlen.
több mint 5 éve
Egyetértek, csak az a baj, hogy nem tudjuk mi volt az elvárás.Ezért kellene amit mondtam...az egész Art bácsi felelőssége...és mivel nem jönnek az eredmények, itt az idő, hogy kicsit másfelé induljunk. Ezt T-nek is látnia kell.Én Jim Leonhard szerű embert szeretnék DC posztra.Ha a nulláról indulunk akkor oké, de szted Tomlin mennyire hagyná a saját elképzelését alkalmazni?
Wisconsin DC, fiatal agilis...nem begyöpösödött f@sz mint Butler
Klaci79
Coach D távozása óta ez egy Tomlin védelem, amit Butz bábként pofozgat
Willie Parker
Klaci79
Lehet abban egyeztek meg Art bácsival, hogy cél a 10-11 W, 2. hely a Ravens mögött, és bejutni a PO-ba. Akkor a vártnál sikeresebb szezon volt, és mindenki elégedetten dőlhet hátra a jól végzett munka után. 😊
Előfordulhat hogy Rooney úgy gondolja: csoport megvolt, 11 W széria, a D liga eleje, nagy bajokat (covid) elkerültük - nem is volt ez olyan rossz év.
Márpedig akkor minden és mindenki marad.
több mint 5 éve
Ezért kellene amit mondtam...az egész Art bácsi felelőssége...és mivel nem jönnek az eredmények, itt az idő, hogy kicsit másfelé induljunk. Ezt T-nek is látnia kell.Én Jim Leonhard szerű embert szeretnék DC posztra.Ha a nulláról indulunk akkor oké, de szted Tomlin mennyire hagyná a saját elképzelését alkalmazni?
Wisconsin DC, fiatal agilis...nem begyöpösödött f@sz mint Butler
Klaci79
Coach D távozása óta ez egy Tomlin védelem, amit Butz bábként pofozgat
Willie Parker