Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Egyébként jobb QB-ra nem nagyon van esélyünk, amíg 1/20 fölött húzunk
Klaci79
Jelenlegi kezdő QB-k NFLben akiket 1/20 felett húztak (többek között).
Rodgers
Brady
Wilson
Dak
LJ
Brees
Cousins

Meg biztos van még pár 😀
tenorx
Nyilván lehet, de azon qb-k száma, akik 1/20 fölött húztak és nem lett belőlük semmi, nem férne be az oldalra.
Hogy kontextusba helyezzem, biztosan egyik felsorolt QB-rol sem tudtak előre, hogy ilyen karriert fut majd be. Max remélték, mint AR esetében. De Brady, Dak vagy Wilson rendkívül szerencsés fogas. Lehetett volna Rudi is hasonló, azt tessék.
Egyébként meg LJ RB, nem tudom ő mit keres ebben a felsorolásban 😛

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Egyébként jobb QB-ra nem nagyon van esélyünk, amíg 1/20 fölött húzunk
Klaci79
Jelenlegi kezdő QB-k NFLben akiket 1/20 felett húztak (többek között).
Rodgers
Brady
Wilson
Dak
LJ
Brees
Cousins

Meg biztos van még pár 😀
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Egyébként van most egy érdekes poszt a Steelers subredditen.
Ők voltak a Steelers kezdő QB-k Bradshaw és Ben között:

Cliff Stoudt
Mark Malone
David Woodley
Scott Campbell
Bubby Brister
Steve Bono
Todd Blackledge
Neil O'Donnell
Mike Tomczak
Jim Miller
Kordell Stewart
Kent Graham
Tommy Maddox

Szóval ez csak mutatja, hogy mennyire szerencsés helyzetben van az, aki talál egy franchise QB-t. Illetve azt is, hogy ne vegyük adottnak, hogy gyorsan találni fogunk egyet.
több mint 5 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
Amugy hamar Jan felvetette, ki vigyorog oromteli hogy a jelenlegi kerettel meglett a PO es ki van inkabb elkeseredve?
no
A problema az volt hogy évközben sem vigyorogtam 11:0-sem, látva a nem létező támadó koncepciót. Most egyedül a Titans elleni meccs volt az ahol kiegyensúlyozott volt a csapat, és volt koncepció. 2017-ben szar volt hogy kiszoptunk a PO-ban de legalább évközben voltak élvezetes meccsek. Ha vesztésre állt a csapat de volt 1 perc akkor szinet biztos volt hogy eljutunk az endzone-ig és TD, lásd 39-38-as Steelers:Ravens 😀 Ja akkor volt BB-nek 5+mp passzolni (+Bell, AB). Most nézhettük a DEF tündöklését, ami néha tényleg zseniális volt. Tudjuk a DEF nyeri a bajnokságot, ja nem...Akkor fogok vigyorogni, ha elküldik a fiknert és látunk potens focit támadó oldalon. Szerintem marad még Ben egy évet (ez csak megérzés) és ha sikerülne a falat befoltozni akkor még egy közepesnél jobb teljesítménnyel és csipetnyi futójátékkal lehet lesz egy jobb szezon. Reménykedni ér ugye?

Legalább Berry jó volt és van egy normális visszahordónk, yeahh 😀
több mint 5 éve
Gabor81 803
Amugy hamar Jan felvetette, ki vigyorog oromteli hogy a jelenlegi kerettel meglett a PO es ki van inkabb elkeseredve?
no
en inkabb elkeseredve lennek. De mivel realista vagyok, mondjuk ugy hogy merges. Mert a kc t tuti nem vertuk volna meg. Sot az elmult meccsek alapjan azert varhato volt itt is egy L.

Ami duhito az az, ahogy ezt eloadtak. Ez az ami engem zavar. Valamint az, hogy nem ertem miert csak a masodik felidoben tud ben es az offense jatszani? Es ez miert van.

En hiszem, hogy serult es hogy mondjuk ben serulese es vagy a gyogyszerek/drogok injekciok hoz talan hozzaszokva tudott jobban jatszani. De ez lehet csak en vagyok. Nem hiszem hogy 11-0 utan elfelejtett jatszani.

Es utana azt sem hogy mindig a masodik felidoben tudott csak jatszani.

Erre vagyok en kivancsi. A miertjere. Ha serult es vagy a gyogyszer hatasa akkor ment ki/vagy akkor szokott hozza. Akkor azt mondom jovore is o kell.

Ha tevedek es szimplan ennyi van benne es elfaradt stb. Akkor meg szinten maradjon, de kell valaki atmeneti qb melle aki kezdo is lehet. Korai koros qb avagy mar bevalt FA. Akar mind a ketto, ha ben megy.

De mivel azt mondta, hogy o remeli hogy a pitnek szuksege van benre. Igy hiszem, hogy visszajon. Nem ugy tunt, mint aki visszavonulni akart volna az interjuk soran. Elotte igen. Ahogy viselkedett. De ha az Pouncey miatt volt csak akkor ok. Ha nem akkor meg ...

Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Láttam egy mockot, ahol a két Gatorsös Kylet mi hoztuk el az első két körben. Lenne boldogság?
Szokol
Trask kapcsán lenne véleményem.
Sokáig adtam volna, de aztán olyan hibákat láttam, hogy megrémülten tőle. Egyébként jobb QB-ra nem nagyon van esélyünk, amíg 1/20 fölött húzunk, és ha javítható hibák ezek akkor ám legyen.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 590
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Láttam egy mockot, ahol a két Gatorsös Kylet mi hoztuk el az első két körben. Lenne boldogság?
több mint 5 éve
Gabor81 803
Én Jim Leonhard szerű embert szeretnék DC posztra.
Wisconsin DC, fiatal agilis...nem begyöpösödött f@sz mint Butler
Klaci79
De amikor elengedtuk Coach Dad et, nem pont ezert endedtuk ot is el. Mert a fire zone, meg a blitzek eljartak felette. Es kellett a fiatalitas. Most meg butler par ev alatt ugyanide jut.

Erdekes. Es egyetertek. De hogy lehet ennyire lemaradni par ev alatt?

De ugyanakkor meg statok alapjan milyen jo volt a def? Meg egesz evben is? Ez az allando kettosseg nalam a remalom. Hogy az off is tudna jol jatszani, de csak a masodik felidoben. A defense egesz evben eletben tartotta a csapatot es lehet szimplan egy belefaradtak. Elfogytak. Ketto a DC sem reagalt a meccsre, mint ahogy az oc sem szokott?

Vagy ez a futo/passzolo qbk megjelenese mivel uj dolog, erre nem tud normalisan reagalni? Meg a RPO ra? De nincs egy seged eddzo, aki fiatal es akar ertene is hozza es segitene? Mert eleg gaz hogy ennyi DC ev utan kieg valaki. De ugyanakkor meg jo a def. De az meg foleg watt hayden heyward miatt. Es nem biztos hogy a rendszer miatt.

Szoval a rendszer tette jova a def statokat, vagy inkabb watt heyward stb fenyezte arannya a Def et egyeni teljesitmeny alapjan? Vagy pl a dl coach es az lb coach is jobb mint a DC? Fura ez...

Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Gabor81 803
Evek ota basztatom a 2 edzot, mert remenytelenek es most nem is fogom mert tolem rosszabbul jon le.
A kerdes hogy a FO hogy latja a jovot. Tavaly irtam hogy az idei ev az "utolso" nagy lehetosege ennek a keretnek. Az elmenoket akar lehet potolni a hazon belul es egy telibe talalt drafttal, de oszinten nem latom hogy erdemelnek az edzok egy utolso dobast ami raadasul mar keretileg is kerdeses lesz. Viszont az eddigiek alapjan Tomlin-t kell elkuldeni hogy repuljenek a henchmen-jei hiaba o jo ugyvezeto ( az nagyon jo ha repitik alatta a szekeret ). Uj edzo nagyon jo alapokra felepitheti a kovetkezo meghatarozo csapatot es zaros hataridon belul.
no
Nagyon nehéz Tomlinnál jobbat találni. Én látni akarom, hogy egy saját irányítót fel tud-e építeni. Ha sikerül neki, akkor irány Canton, de erősen kérdéses számomra, hogy van-e elég vér a tökében kockára tenni a mérlegét, mert többet bukhat, mint nyerhet. Lehet neki is közeledik a nyugdíj?
Szokol
Nyugdíj? Ne viccelj, 49 éves. Ha mi ki is rakjuk, azonnal HC állást fog kapni valahol. Neki még simán lehet 20 éve az NFL-ben.
Jan
Hát ha akarna! De akarna? Élete végéig ingyen van neki a sör Pittben, felépített egy életművet, neki innen már szinte csak lefele van eredményességben.

Jelzem @no Tomlin egy első kört érő trade-alap.
Szokol
#no tomlin egy elso kort ero trade alap. 😀
több mint 5 éve
Gabor81 803
pfefe8
Hány ponttal nyertünk volna, ha nem táncikál vagy éppen nyilatkozgat?
Szokol
Volt olyan, hogy a terrible towelt lábtörlésre használták.....T.J. Houshmandzadeh amíg játszott magán viselte ezt a "terhet".....és vissza is vágott ez többször is, hol tudat alatt, hol felette.

Momentumot keres minden csapat és egy ilyen "közös ellenség" nagy közösségformáló erő. Így ha kérdezed, hogy mennyivel nyertünk volna nincs válasz, de arra igen, hogy ennyivel jobban akarta az ellenfél, ami biztosan pontokban is kifejezhető volt.....(belfaszságunk mellett)
Klemó
- ezer éve nem voltak po-ban,
- megtizedelte őket a covid,
- nem volt velük a hc,
- mindenki leírta őket,
- az első játékból kaptak egy ajándékot,
- majd az int,
- stb, stb, stb.

De Juju felhergelte őket. Naaaa..

Hogyan lesz jövőre futójátéka Bennek?
Szokol
Az biztos hogy nem szep dolog, egy masik csapatnak a logojan tancikalni. Mert mint lathattuk a masik meccseken, mennyire sziven tudja utni egy csapatot, a csapat jelkepe. Az egy dolog, hogy nem ez miatt kaptunk ki, foleg hogy itthon a mi logonk volt. De rossz pelda lesz, de amikor egy tanci utan idegenben pl kiszolgaltatott helyzetben kapja el a labdat, nem biztos hogy a vedo nem fogja 3x olyan erosen belerakni magat az utkozesbe.

Es vagy kicsit buntetni ezzel. Valamint mi sem vettuk jo neven, ha barki barmint csinalt a mi torolkozonkkel. Bar ott durvabb dolgokat csinaltak. De a lenyeg. To dallas, titatns ravens stb College fociban is van pelda, hogy mennyit szamit a logo. Ez olyan mint ha az ember direkt keresi maganak a bajt. Es helybe mehet a pofonert. Mert azt a logot hordjak a szurkolok, azzal azonosulnak. Es a csapat is. ... Nem tulmisztifikalva, de az a brand... Azt adjak el.
több mint 5 éve
Gabor81 803
Ne feledjük egy leendő (5 év múlva, ha most visszavonul ) HoF QB-ról beszélünk. Miért küldtük volna el évekkel ezelőtt? A Franchise arca volt. Ha nem is a leg harsányabb. Egyszer eljön az az idő is, mint Hines, hogy könnyekkel küszködve azt mondja, köszi Rooneyék, köszi csapat. Köszi a világ legjobb szurkolóinak. Amikor ez a pillanat eljön akkor kell fiatalítani. Ha a fiatal csak fele lesz mint Ben volt, már jó. De látjuk, nem teremnek Ben, Brady, Manning, Rodgers féle srácok minden bokorban. Voltak a 16 év alatt fénylő csillagok, 1-2 évig. Aztán voltak akik úgy érkeztek mint a messiás, most meg jó, ha a kocsijukban alszanak. A felháborodásban ne feledjük mit köszönhetünk ennek a sportembernek. Mit adott Pittsburghnek és mit adott az NFL-nek. Elég baj az neki, hogy szarul kezdte a meccset és rajta is ment el. Nem így tervezte. Én nem tudom sem Őt sem a csapat bármely tagját utálni, vagy nem tudok haragudni. Nem hiszem, hogy bárki szándékosan a vesztésre játszott. Edző sem. Ha így lenne arra haragudnék. Rövidzárlat van és lesz mindig. Ettől szép a sport, különben robotok lennének nem emberek.
polamalu
csak mielőtt elérzékenyülnél
Hines Wardot kivágtuk, mint macskát szarni
annyira szeret minket, hogy elment a Jetsbe edzőnek
sutianap
Nem relevans, de az ettermet is eladta bezarta itt. Ugyhogy nem rovid idore tervezte valoszinuleg a lelepest. Es gondolom ha nem eddzo, akkor egy tvs karrier is konnyebb lenne utana New York ban.
több mint 5 éve
Nem kezdem el hogy nalam nem ernek ezek az ugyvezeto tipusu edzok sokat. Ettol fuggetlenul nagyon jo benne es 3 perc alatt kapna munkat. Es? A legnagyobb hibaja a kinevezett edzoknek ki van szolgaltattva es lehet neki nem negativ szezonja de az elmult 10 evben tobb nagyon jo keret allt a rendelkezesere es volt egy mely PO-ja. A SB contender keretekkel nagyon alul, ellenben a rossz helyzetben levo keretbol jobban kihozza az eredmenyt. Ennek a csapatnak tobb jart volna.
no
Emlékezz vissza, mi volt a 2017-es szezon után!

Sokan itt példálóztak, hogy tessék, itt vannak a korszerű, felkészült, kreatív edzők, vs a buta pöcs Tomlin.
Marrone, aki egy szezonban kétszer lemeccseli Tomlint, PO-ban a Heinzen oktatja a focit, majd AFC döntőig megy! Ez már valami.
Pederson, kreatív, új szemlélet, új séma, Belichicket lenyomja a SB-on. Ilyeneké a jövő, nekünk meg marad az oldalvonalnál tanácstalanul nézegető MT.

2020-as szezon után:
Marrone csoport utolsó, kirúgva, Jags 1/1.
Pederson csoport utolsó, kirúgva, Eagles 1/6.

A buta pöcs Tomlin megint megnyerte a csoportot, és megint tanácstalanul nézegetett az oldalvonal mellett. És hol? A PO-ban. 😊

Nem tudom mások hogy érzik, de szerintem jobb a PO első körében kiesni, mint égni egy nem túl erős csoport utolsó helyén.
Jan
En nem igy emlekszem ami nem feltetlenul mondd ellen az allitasodnak. Nalam nem Marrone jatszotta le Tomlin-t. En irtam az elott a meccs elott es felhivtam egy par dologra a figyelmet, ami teljesen egyertelmuek voltak es mindbe beleesett. Nem oktatta a focit, hanem volt egy jo D-e es egy kozepes futasa, nektek egy bomba O es egy kozepes D, de meg csak Bortles kezebe se birtatok rakni a labdat. Az O meg kevesebb pontot csinalt mint a Jags D egy ideig es amikor a futast nem birtatok fogni akkor eldolt a meccs hiaba volt huszaros hajra.

Azert mert behoztak egy uj dolgot azzal lett egy SB gyozelmuk amit Tomlin nem tud elmondani. 5 ev alatt 3 PO egy SB, 2 csoport gyozelem. Tomlin-nal szepen ugrottal az elmult 10 evben 6 PO 4 csoport gyozelem. A vasas turelmesebb es ok nem feszultek meg BB es az edzok kozott.

Persze hogy jobb, de en nem is errol beszelek, jovore ha nem jon valami varazslat a FO-tol akkor max a PO es utana reset, en ezt a sehova nem vezeto PO-t cserelnem be hogy ujra epitem a nem rossz csapatom foleg ha tobbeket tudok igy megtartani es nem kell igy sem lemondani a PO-rol, bar nehezebb lenne.

De meg egyszer utoljara, ha nem Tomlin hivja a D jatekokat akkor o maradhatna mert jo, de az edzoket o valasztja hiaba szol bele BB. De oszinten en csak ugy latok valtozasra eselyt ha Tomlin-t kuldik el, kulonben maradni fog minden. Ettol meg ugy gondolom hogy maradni fog es meglatjuk 2021-ben hol fog vigyorogni, bar lehet a PO volt az elvaras es mindenki boldog lehet mert bejutott a csapat csont nelkul.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Én Jim Leonhard szerű embert szeretnék DC posztra.
Wisconsin DC, fiatal agilis...nem begyöpösödött f@sz mint Butler
Klaci79
Leonhard DC állásért nem fogja elhagyni az alma materét, ez szinte fix.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ezt most itthagyom:

STEELERS NEWSDulac: Mike Tomlin Called ‘All The Defensive Signals’ Against Browns Sunday Night
ByMatthew MarcziPosted on January 12, 2021 at 8:00 am 1 Comment
One of the most unusual aspects regarding the Pittsburgh Steelers’ defense is the mystery and ambiguity with regards to who is actually running the show. While it has been well-established that head coach Mike Tomlin became more involved—arguably radically more involved—with the day-to-day details of the unit once they moved on from Dick LeBeau as defensive coordinator, it has never actually been concretely established through sourced reporting that Tomlin was actually running the defense over Keith Butler, who took over for LeBeau in the coordinator role.

According to Gerry Dulac of the Pittsburgh Post-Gazette, however, it was the case during Sunday’s loss to the Cleveland Browns that Tomlin was, in fact, calling “all the defensive signals” against the Cleveland Browns. He also asserts that this has been the case for “most of the season, if not longer”.

Bár mindannyian tudtuk, hogy jóideje belefolyik Tomlin egyre-inkább a Defense vezetésébe, úgy tűnik Lebeau leköszönése után igazából sosem lett a Defense telejsen Butlerre ruházva.

A CLE meccsen MT hívta a Defense-t ahogy ez a szezon nagy részében így volt -ha nem régebb óta.

Ha ez így van, akkor értem, hogy jól kijönnek, de hiába. Az OC meg kb ugyanígy van Bennel.
Spy
Ha ez igaz akkor viszont én is azt mondom vagy megy Tomlin a picsába a MLB -t rakok az egyszem WR re setupokkal. Vagy legyen normális DC vagy pápá.
Razi
Nyilván csipet sóval kell fogyasztani az ilyen retrospektív infokat, de kíváncsi leszek, hogy milyen belső infok jönnek majd ki az offseason-ben a szezonunkról. Néhány dolog csak utólag nyer értelmet nekünk kívülállóknak.
Spy
Az egyik eset rossz a masik sokkal rosszabb.
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Természetesen egyetértek veled, hogy ez a szezon és ez a playoff vereség többtényezős. Az edzőkön át a játékosokig magába nézhet mindenki, mert itt sokan vastagon benne van. De itt a viselkedésről volt szó ami elfogadhatatlan számomra. Az pedig hogy a teljesítményével sosem volt baj az azért koránt sem biztos. AB mögött hozott egy nagyon szép teljesítményt. Majd amikor előre kellett lépnie, már koránt sem ment az neki olyan jól. Amikor őt fogták a legjobb cornererek vagy kettőzték akkor már gondjai voltak. De ilyen az élete az első számú elkapóknak. Ő ennek a szerepnek szerintem már koránt sem felelt meg a legtöbbször.
pfefe8
Jujut nem szánták első számú elkapónak ebben a szezonban, azok ugyanis viszonylag ritkán indítják a snapjaik 80 százalékát slotból. Szerencsétlen gyakorlatilag a vonal közelébe nem mehetett, csak a számokon belül mozoghatott.

Mind az útvonalak, mind a foglalkoztatás szempontjából DJ-t kell első számúnak tekintenünk.
Szokol
Egyébként emlékeim szerint JuJu a USC-n is azzal tűnt ki, hogy forgalomban is kiváló elkapásai voltak, nem csak szélen. Szóval nem ördögtől való gondolat őt bezavarni a sűrűjébe.

Szerkesztette: Gergőke

több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Természetesen egyetértek veled, hogy ez a szezon és ez a playoff vereség többtényezős. Az edzőkön át a játékosokig magába nézhet mindenki, mert itt sokan vastagon benne van. De itt a viselkedésről volt szó ami elfogadhatatlan számomra. Az pedig hogy a teljesítményével sosem volt baj az azért koránt sem biztos. AB mögött hozott egy nagyon szép teljesítményt. Majd amikor előre kellett lépnie, már koránt sem ment az neki olyan jól. Amikor őt fogták a legjobb cornererek vagy kettőzték akkor már gondjai voltak. De ilyen az élete az első számú elkapóknak. Ő ennek a szerepnek szerintem már koránt sem felelt meg a legtöbbször.
pfefe8
Jujut nem szánták első számú elkapónak ebben a szezonban, azok ugyanis viszonylag ritkán indítják a snapjaik 80 százalékát slotból. Szerencsétlen gyakorlatilag a vonal közelébe nem mehetett, csak a számokon belül mozoghatott.

Mind az útvonalak, mind a foglalkoztatás szempontjából DJ-t kell első számúnak tekintenünk.
több mint 5 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Vannak írott és íratlan szabályok is az nfl-ben. Az ellenfél logóján való táncikálás is egy ilyen. Semmi sincs felfújva, max ők ketten nem értik miért elfogadhatatlan ez a viselkedés. Megalázós dolog: juju nyilatkozata a playoff meccs előtt meg van? Totál gáz volt. Érdekes az többség nem bullshitel ezzel kapcsolatban. A Barnák be is árazták a csapatot szépen jujuval és Claypoollal.
pfefe8
Mit szólsz a teljesítményéhez?
Szokol
arról a meccsről beszélsz, amit az első negyedben elvesztettünk? arról a meccsről beszélsz ahol a Barnák az első negyed után takarékos üzemmódban őrizték az előnyt, majd amikor kellett megrázták magukat újra és újra. amúgy ezektől függetlenül nagyon szépek Juju számai. Kár hogy már nyaral, míg a Barnák készülnek a következő meccsükre.
pfefe8
Nem csak erről a meccsről. Ő most is hozta magát, ahogy az egész szezonban. Értem én, hogy nem vagy tagja a rajongói klubnak, de a teljesítményével sose volt baj. Meccset meg teljesítménnyel nyersz általában. Tessék elővenni mást, Pounceyt, Bent, a komplett védelmet, az edzőket, stb.

Például még nem beszéltünk a harmadik negyed végén arról a 4. és 1-ről, ahol puntoltunk. Meccs közben is azt éreztem, de utólag már tuti: ott dőlt el a meccs, nem az első a negyedben.
Szokol

Steelers fan
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Ezt most itthagyom:

STEELERS NEWSDulac: Mike Tomlin Called ‘All The Defensive Signals’ Against Browns Sunday Night
One of the most unusual aspects regarding the Pittsburgh Steelers’ defense is the mystery and ambiguity with regards to who is actually running the show. While it has been well-established that head coach Mike Tomlin became more involved—arguably radically more involved—with the day-to-day details of the unit once they moved on from Dick LeBeau as defensive coordinator, it has never actually been concretely established through sourced reporting that Tomlin was actually running the defense over Keith Butler, who took over for LeBeau in the coordinator role.

According to Gerry Dulac of the Pittsburgh Post-Gazette, however, it was the case during Sunday’s loss to the Cleveland Browns that Tomlin was, in fact, calling “all the defensive signals” against the Cleveland Browns. He also asserts that this has been the case for “most of the season, if not longer”.

Bár mindannyian tudtuk, hogy jóideje belefolyik Tomlin egyre-inkább a Defense vezetésébe, úgy tűnik Lebeau leköszönése után igazából sosem lett a Defense telejsen Butlerre ruházva.

A CLE meccsen MT hívta a Defense-t ahogy ez a szezon nagy részében így volt -ha nem régebb óta.

Ha ez így van, akkor értem, hogy jól kijönnek, de hiába. Az OC meg kb ugyanígy van Bennel.
Spy
Ha ez igaz akkor viszont én is azt mondom vagy megy Tomlin a picsába a MLB -t rakok az egyszem WR re setupokkal. Vagy legyen normális DC vagy pápá.
Razi
Nyilván csipet sóval kell fogyasztani az ilyen retrospektív infokat, de kíváncsi leszek, hogy milyen belső infok jönnek majd ki az offseason-ben a szezonunkról. Néhány dolog csak utólag nyer értelmet nekünk kívülállóknak.
több mint 5 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Ezt most itthagyom:

Spy
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Ezt most itthagyom:

több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Srácok, ebben a vitában összemosódik 3 különböző dolog:
1) min ment el a meccs
2) milyen Juju teljesítménye
3) milyen Juju viselkedése

Szerintem:

1 ez nyilván több tényezős.
2 Juju teljesítménye jó.
3 Juju viselkedése nem vág össze a franchise arculatával.
Jan
Röviden, tömören itt a lényeg!
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
Srácok, ebben a vitában összemosódik 3 különböző dolog:
1) min ment el a meccs
2) milyen Juju teljesítménye
3) milyen Juju viselkedése

Szerintem:

1 ez nyilván több tényezős.
2 Juju teljesítménye jó.
3 Juju viselkedése nem vág össze a franchise arculatával.
több mint 5 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Nem adsz el reklámot azzal aki csendben ül maga elé nézve, de aki harsány, picit magamutogató, van dumája azzal igen.
polamalu
Hmm biztos felsejlik még előtted az a pali akiről a nicked is választottad 😊
Bocs a kiragadott szövegért, de ezen nagyot röhögtem 😊 Nyilván ízlések és pofonok kérdése, de szerintem sokan vagyunk úgy azzal a teljesítmény az első, aztán ha azután kezd nyílni a csipája még szimpatikus is lehet (nem ABre gondoltam mert az már ugye sok volt nem kicsit). De akinél ez fordítva van az már a pojáca szint, lesheti h komolyan vegyék. Aki ezt nem érti meg a csapat érdekében úgy h meg is kérték már rá hogy ne erőltesse az gyogyós. Nekem. Mintahogy sokaknak még, ezért is szép ez 😊
Azzal viszont egyetértek h nem emiatt kaptunk ki és van általános alulteljesítés, hanem a ballasztok miatt. Nonszensz a 2koordinátorunk. Félek tőle h semmi nem fog változni, hanem egy ilyen "last dance" jelleggel nekivágunk jövőre is a next man up meg standard is a standard jeligékkel. Tomlinnak még kell esélyt adni nem vitás de Butz és Fikkner mehetnek high schoolba eddzőbának, máshová a kutyának se kellenének.

Szerkesztette: The terrible towel
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Én csak annyit tennék hozzá a JuJu témához, hogy annak idején én az elsők között voltam, aki szóvá tette a logon való táncolását. Az nem sportpályára való. DE az, hogy meccs előtt mond valamit az simán belefér, akkor is, ha butaság. Utána a meccsen meg belerakott mindent. Rohadtul nem rajta ment el ez a meccs. Ha már bűnbakot keresünk, akkor beszéljünk mondjuk Pounceyról, aki adott egy olyan snappet az elején, vagy amikor már a los-en simán benyomták futójátéknál. Lehetne sorolni még: Ben, a D, a koordinátorok stb.

Szóval nagyon remélem, hogy marad szépen itt velünk JuJu.