Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Te együtt szoktál sörözni Tomlinnal? Csak hogy Ő mondta, hoyg neki csak a 8-8 nál ne legeyn rosszabb a fontos?Valójában 1 csapat lehet minden évben a nyertes. A többi mind vesztes. A kicsit vesztes vagy nagyon sztem max a draft cetliben nyilvánul meg. Jó PO-ban plusz meccs. Plusz bevétel. Szóval az az igaz nyertes aki minden évben SB-t nyer. Ha így nézzük Tomlin is meg mindenki is vesztes. 😀 De ha úgy nézzük, hogy a meglévő lehetőségből. 16 meccs minimum mit hoz ki akkor egyértelműen nyertes, hiszen 50%-t leghalább elér. Na ilyen edző van nagyon kevés a történelemben. Ehhez azért kell sok minden. Nem elég a szerencse meg a túlélés. Több SB győztes edző van mint olyan aki 50% felett hozott a karrierje során a csapatával (tudom még nincs vége)A penz es a sport 2 kulon ut. Sportertek Tomlin feladata. A gyoztes kultura borzasztoan fontos mindenkinek, de az nem feltetlenul jelentkezik mindig gyozelmekben. Ha az en almaim szerint elkezdtek volna raszanni a tavalyi evet a futasra es zonazasra a D-ben, de ne adj Isten 7-9 lett volna akkor sem tunt volna el a W kultura. Es semmi esetre sem jelenik meg jo eredmenyekben az elmult 10 evben egy jo eredmeny volt a PO-ban. A nem negativ szezonos palyafutas Tomlin-nak fontos a legjobban, de nem ez hatarozza meg a csapatot es foleg nem a kulturajat. A nem adjatok fel es a leheto legnagyobb ellenallas kifejtese fontosabb eleme mint az adott merleg.
polamalu
Szerintem sok csapat lehet nyertes. Aki a jol es ertelmesen meghatarozott celjat eleri mind csapatepitesben-jatekban-eredmenyben az gyozott.
Akar a Vasas is lehet koztuk ha a North megnyerese volt a cel. De trukkos mert a kerettol tobbet az edzoktol kevesebbett vartam. De latszik hogy a title of the North nem er semmit ha 2 csapat is tovabb ment egy kort raadasul rajtatok keresztul az egyik ( sok sebbol verezve ), akiket dominaltatok az alapszakaszban.
Ki irna ala hogy az elkovetkezo 10 ev ennyire sikeres legyen mint az elmult 10, de ne legyen rosszabb soha 8-8-nal? En meg ugy sem hogy most nem indul neki a csapat egy legitime FR QB-val.
no
több mint 5 éve
Valójában 1 csapat lehet minden évben a nyertes. A többi mind vesztes. A kicsit vesztes vagy nagyon sztem max a draft cetliben nyilvánul meg. Jó PO-ban plusz meccs. Plusz bevétel. Szóval az az igaz nyertes aki minden évben SB-t nyer. Ha így nézzük Tomlin is meg mindenki is vesztes. 😀 De ha úgy nézzük, hogy a meglévő lehetőségből. 16 meccs minimum mit hoz ki akkor egyértelműen nyertes, hiszen 50%-t leghalább elér. Na ilyen edző van nagyon kevés a történelemben. Ehhez azért kell sok minden. Nem elég a szerencse meg a túlélés. Több SB győztes edző van mint olyan aki 50% felett hozott a karrierje során a csapatával (tudom még nincs vége)A penz es a sport 2 kulon ut. Sportertek Tomlin feladata. A gyoztes kultura borzasztoan fontos mindenkinek, de az nem feltetlenul jelentkezik mindig gyozelmekben. Ha az en almaim szerint elkezdtek volna raszanni a tavalyi evet a futasra es zonazasra a D-ben, de ne adj Isten 7-9 lett volna akkor sem tunt volna el a W kultura. Es semmi esetre sem jelenik meg jo eredmenyekben az elmult 10 evben egy jo eredmeny volt a PO-ban. A nem negativ szezonos palyafutas Tomlin-nak fontos a legjobban, de nem ez hatarozza meg a csapatot es foleg nem a kulturajat. A nem adjatok fel es a leheto legnagyobb ellenallas kifejtese fontosabb eleme mint az adott merleg.
polamalu
Szerintem sok csapat lehet nyertes. Aki a jol es ertelmesen meghatarozott celjat eleri mind csapatepitesben-jatekban-eredmenyben az gyozott.
Akar a Vasas is lehet koztuk ha a North megnyerese volt a cel. De trukkos mert a kerettol tobbet az edzoktol kevesebbett vartam. De latszik hogy a title of the North nem er semmit ha 2 csapat is tovabb ment egy kort raadasul rajtatok keresztul az egyik ( sok sebbol verezve ), akiket dominaltatok az alapszakaszban.
Ki irna ala hogy az elkovetkezo 10 ev ennyire sikeres legyen mint az elmult 10, de ne legyen rosszabb soha 8-8-nal? En meg ugy sem hogy most nem indul neki a csapat egy legitime FR QB-val.
több mint 5 éve
Valójában 1 csapat lehet minden évben a nyertes. A többi mind vesztes. A kicsit vesztes vagy nagyon sztem max a draft cetliben nyilvánul meg. Jó PO-ban plusz meccs. Plusz bevétel. Szóval az az igaz nyertes aki minden évben SB-t nyer. Ha így nézzük Tomlin is meg mindenki is vesztes. 😀 De ha úgy nézzük, hogy a meglévő lehetőségből. 16 meccs minimum mit hoz ki akkor egyértelműen nyertes, hiszen 50%-t leghalább elér. Na ilyen edző van nagyon kevés a történelemben. Ehhez azért kell sok minden. Nem elég a szerencse meg a túlélés. Több SB győztes edző van mint olyan aki 50% felett hozott a karrierje során a csapatával (tudom még nincs vége)
több mint 5 éve
Kívülről senki nem jön egy év kölcsönbe. Akkor inkább egy év belülről viszgamunka valakinek Hilliard vagy Faulkner vagy Ward vagy Miller jah ők nem bocs.Egy évre ki mást hozol, ha marad BB?A mostani felállás alapján én ezt látnám a legjobbnak:Whisenhunt???
HC: Tomlin
OC: Whisenhunt
DC: Butler
OL: Marrone
DB: ?
QB: Ben R.
Willie Parker
Annyira elfelejteném már ezeket a régi bútordarabokat...
Klaci79
Mert, ha nem marad és visszavonul, akkor meg teljes rebuild kellene az edzői stábban és Butler már repült volna
Willie Parker
Jövőre meg mehet a Purgálás.
A (esküszöm nyeretlen-t kezdtem gépelni Sigismund ohh) pozitív szezon meg pohár kérdés, félig tele vagy félig üres. Mi is a magunk szintjén nyomorgunk, mint mindenki más. A lényeg, merre akarsz haladni afelé nézz. Ha előre szeretnél, akkor ne hátrafelé tekéngess mer bevered a bucádat a keresztfába.
több mint 5 éve
Egy évre ki mást hozol, ha marad BB?A mostani felállás alapján én ezt látnám a legjobbnak:Whisenhunt???
Willie Parker
Klaci79
Mert, ha nem marad és visszavonul, akkor meg teljes rebuild kellene az edzői stábban és Butler már repült volna
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
A mostani felállás alapján én ezt látnám a legjobbnak:Whisenhunt???
Willie Parker
több mint 5 éve
A mostani felállás alapján én ezt látnám a legjobbnak:HC: Tomlin
több mint 5 éve
Ugyan már. Egy "nemnagatív" szezon sorozat nem tud arról szólni, hogy csinálok valamit középszerűen.....ezt winning culture-nak nevezik és ha a liga felét, vagy több, mint felét megnézzük és látjuk azt a ciklikus szenvedést, amiben az már pozitív, hogy egy nem negatív szezon van, akkor ünneplés van. Ez egy óriási érték (mármint ez a kultúra), amit nem győz mindenki hangsúlyozni, amikor idekerül. Tomlinnal nem ez a baj. Tomlinnal az a baj, hogy nagyon transzparens a játékosokkal, de az edzői problémákkal és helyzetekkel nem. Amikor a Ravens bajnokságot nyert, az idényben OC-t váltottak. EZ itt nálunk Tomlin miatt sem lehetséges és ezek konzarválnak sokszor szarokat. Ha ezen túl tud(na) lépni, akkor lenne minőségi változás, egyébként nem.
A teljes O megújul. Úgy néz ki Marrone szabad kezet kap kivel dolgozik. Azt gondolom ez jó irány lehet.
Viszont a D-ben ki kellene mondani ki a head.....mert enélkül csak szarakodás megy...
több mint 5 éve
The Miami Dolphins are interviewing quarterback coach Matt Canada for their offensive coordinator position, and now it seems the Steelers defensive assistant coach Teryl Austin is getting an opportunity to prove he is capable of another defensive coordinator job with the Tennessee Titans.Canada is megnézi ezek szerint, hogy vevő-e valaki más a munkásságára.
több mint 5 éve
Gabor81
803
Szerintem ez kevés, Butlert is ki kellett volna baszni, és hozni egy fiatal DC-t, Tomlinnak meg a HC-skodásra figyelni.De tudod hogy van ez. Tomlin masra sem koncentral, mint hogy ne legyen negativ merlege. Butler pedig statisztika vadasz szezonon van tul. Es egy ilyen jo def utan, nem lehet elkuldeni.
tenorx
Bar sajnos amikor kellett, csak papiron voltunk jok. Es max papiron voltunk palyan. De kellene melle egy mentor vagy barmi. Mert ha watt nem ilyen szezonokat nyom. Akkor nem biztos, hogy ilyen jo a stat a turbo-rago kartyan. 😀
De az biztos, hogy vegre megint osszeallt egy jo vedelem. De nem tudni, hogy itt is fokent a jatekosok erdeme? Mert watt atmozgatasa elott a masik oldalra, saci ota szenvedtunk.
Saci val jok voltunk, persze ott is megszivatott akkor talan futassal a jags. De egy ember kiesese utan, dolt az egesz kartyavar. Es nem egy evre.
Most vegre megint jok voltunk. Es jo volt oket nezni.
De az utolso meccs minden volt, csak nem eladhato. Elfogadhato. Es az nem lenyeg hogy kiestunk. Inkabb az ahogy. Ekkora egesek, a new england ellen sem voltak. Max lehetett ott latni, hogy sokkal jobbak. De nem azt hogy az egesz csapat benazik. Majd amikor mar elhinnenk hogy alakul valami. Akkor szurjak a kest az ember szivebe. 😀
Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
pedig Marrone lesz, kicsi gesztenyebarnaaszemeTomsula o fal edzőnek?Tomsula DL-edző.
Razi
Btw stílusos lenne keretbe foglalni Ben karrierjét azt visszahozni Whizardot 😊
empty taxi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Tomsula o fal edzőnek?Tomsula DL-edző.
Razi
Btw stílusos lenne keretbe foglalni Ben karrierjét azt visszahozni Whizardot 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Akkor jöhet Haley 🙃2 kurvaval ( de ha az asszony megtudja akkor max ultizni tudunk majd )
Aki nem Ben-ben gondolkodik, az h képzeli el a jövőt?
steelwolf
több mint 5 éve
Szerintem ez kevés, Butlert is ki kellett volna baszni, és hozni egy fiatal DC-t, Tomlinnak meg a HC-skodásra figyelni.
több mint 5 éve
Tomsula o fal edzőnek?
több mint 5 éve
Gabor81
803
James Daniel, TE edző nyugdíjba vonul.akkor jol sejtettem, hogy ez a vereseg es ahogy eloadtuk hullamokat fog kelteni. mert eladhatatlan show volt. es most eleg sokak mennek vagy nem hosszabitanak.
Klaci79
ami jo is lehet. de rovidtavon negativan is elsulhet meg az ujak belerazodnak. ez most igy nem csak a te eddzore hanem az egesz atalakulasra vonatkozik.
de valami kellett. mert lattuk mi volt. es nem eloszor.
több mint 5 éve
James Daniel, TE edző nyugdíjba vonul.
több mint 5 éve
Gabor81
803
Csak pár gondolat röviden, telefonról:kell munchak es bell vissza. olcson. 🙃
- BB szerintem nem főtt le. Én továbbra is tartom, hogy nem ő az elsőszámú felelős az O földbe állásáért. Ha jövőre is tudja azt hozni, amit idén, akkor gondolkodás nélkül maradjon! Ember, megnyertük a north-t, Barnástól, Varjastól!
- 129 pont. Ennyi pontot kaptunk az utolsó 3 play off meccsünkön, ebből az utolsó kettő ellenfél nem volt világverő. A 2019-es alapszakasz menti fel Butlert?? Hát előttem ugyan nem!
- Kafkát szeretném O-coachnak. Fichtner vigye magával Ebront is! 😀
De hogy lesz ebből futójáték?
Szokol
több mint 5 éve
Gabor81
803
fizetesre nem emlekszem, de igy hogy draga, ertheto lenne a cut. de remelem ki tudnak talalni valamit vele, mert nekem hosszu ido ota o az egyetlen kiemelkedo cb. akit persze megint csak nem mi draftoltunk. vagy megbizhato 1. szamu.Láttad Haden fizetését? 14 milliót keres ha megtartjuk. Ha maradni akar és hosszabbítunk vele, akkor talán, de a cut esélyesebb.Kirúgtuk Shaun Sarrett OL edzőt is, jó döntés és Tom Bradley DB edzőt is, ez nekem kicsit fejvakarós, azért ez a DB rész nem működött rosszul.En itt nem tudom mi lesz, de remelem joe haydent megtartjuk. Mert lattuk mi tortenhet nelkule ev kozben. Es o nekem egy normalis cb. Es a mi cb draftjaink es vagy safety draftjaink eleg gazak. Es o a mostani era ike taylora siman.
Klaci79
De szerintem annal is sokkal jobb. Es hiba lenne ot elengedni. Mert masban nem latom a kezdo potencialt, vagy azt a teljesitmenyt amit o meg hoz. Ez most kicsit off volt. De olvastam az fa irasod. Es abban azt hiszem tul draga lett volna megtartani. Arra reagaltam.
A mostani sec vegre normalis. Es ebben az eraban pass happy nem eleg mar a csak dominans dl line. Ahhoz hogy mehessenek blitzek stb kellenek a stabil "hatvedek". 😀
Gabor81
Klaci79
es hat remeljuk ad pit diszkont arat nekunk. Mert nem tudom hogy mikor lenne hasonlo cb nk. marmint drafton eddig akarkivel szinte melle lottunk. es allando cb hiany vagy cb elso koros need volt. es ha jott az volt a baj. ha nem az.
szoval erheto lepes, de ezert fazok picit attol hogy elengedjuk. a nr 1 cbt. mert lattuk mi volt most is amikor 5 wr felallas volt. bar az erthetetlen is volt browns ellen.
anyagilag kellene kitalalni valamit. vagy egy jo cb a draftrol. de ebben nem bizok. mert nem errol vagyunk hiresek sajnos. ha bb es scoutjai lennenek nalunk. akkor azt mondanam ok. de nem ok vannak.
több mint 5 éve
Csak pár gondolat röviden, telefonról:- BB szerintem nem főtt le. Én továbbra is tartom, hogy nem ő az elsőszámú felelős az O földbe állásáért. Ha jövőre is tudja azt hozni, amit idén, akkor gondolkodás nélkül maradjon! Ember, megnyertük a north-t, Barnástól, Varjastól!
- 129 pont. Ennyi pontot kaptunk az utolsó 3 play off meccsünkön, ebből az utolsó kettő ellenfél nem volt világverő. A 2019-es alapszakasz menti fel Butlert?? Hát előttem ugyan nem!
- Kafkát szeretném O-coachnak. Fichtner vigye magával Ebront is! 😀
De hogy lesz ebből futójáték?
több mint 5 éve
Van néhány név a kalapban...de még az egész nagyon friss.Canada nem fogadta el a Miami OC interjút?
Mondjuk Canada ugyebár maradt, tehát azt sem zárnám ki, hogy őt szeretnék.
Doug Pederson
Klaci79
Doug Pederson nekem nem kellene, menne az egoharc ezerrel Tomlinnal.
Duce Staley megérne egy meghallgatást pl
több mint 5 éve
Na akkor ha megy ki is lesz az OC? Estleg BB mint játékos-edző? 😀Akkor ha visszahozzuk Haley-t, akkor Ben visszavonul?
Gyurci77
több mint 5 éve
Na akkor ha megy ki is lesz az OC? Estleg BB mint játékos-edző? 😀