San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 2 éve
Pláne. Mondjuk én 2. körös pickre emlékeztem, de így még könnyebb dolgotok van.Mondjuk jövőre még fixen marad az 5. éves opciójávalAiyuk nekem egy mini-Boldin, és szerintem hülye lenne Lynch nem megtartani.Szerintem Aiyuk többet fog kerni mint ti adni akartok, a piac meg túl fizeti majd..Jennings lesz RFA, meg valószínűleg Aiyuk kap majd egy hosszabbítást, de más tényleg fontos szabadügynököt én nem láttam overthecap alapján42 millió van még a sapkában, plusz a Jövő évi (bár az elv 8 millió körül lesz)Chris Jones, Brian Burns, Gary,
Jövőre ki lesz fontos szabadügynök?
Shanny Magic
Amadeus von Dollárbaloldal
Platypus
Rodaron
gyeek
Platypus
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Mondjuk jövőre még fixen marad az 5. éves opciójávalAiyuk nekem egy mini-Boldin, és szerintem hülye lenne Lynch nem megtartani.Szerintem Aiyuk többet fog kerni mint ti adni akartok, a piac meg túl fizeti majd..Jennings lesz RFA, meg valószínűleg Aiyuk kap majd egy hosszabbítást, de más tényleg fontos szabadügynököt én nem láttam overthecap alapján42 millió van még a sapkában, plusz a Jövő évi (bár az elv 8 millió körül lesz)Chris Jones, Brian Burns, Gary,
Shanny Magic
Platypus
Rodaron
gyeek
több mint 2 éve
Aiyuk nekem egy mini-Boldin, és szerintem hülye lenne Lynch nem megtartani.Szerintem Aiyuk többet fog kerni mint ti adni akartok, a piac meg túl fizeti majd..Jennings lesz RFA, meg valószínűleg Aiyuk kap majd egy hosszabbítást, de más tényleg fontos szabadügynököt én nem láttam overthecap alapján42 millió van még a sapkában, plusz a Jövő évi (bár az elv 8 millió körül lesz)Chris Jones, Brian Burns, Gary,
Shanny Magic
Platypus
Rodaron
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Szerintem Aiyuk többet fog kerni mint ti adni akartok, a piac meg túl fizeti majd..Jennings lesz RFA, meg valószínűleg Aiyuk kap majd egy hosszabbítást, de más tényleg fontos szabadügynököt én nem láttam overthecap alapján42 millió van még a sapkában, plusz a Jövő évi (bár az elv 8 millió körül lesz)Chris Jones, Brian Burns, Gary,
Shanny Magic
Platypus
több mint 2 éve
Jennings lesz RFA, meg valószínűleg Aiyuk kap majd egy hosszabbítást, de más tényleg fontos szabadügynököt én nem láttam overthecap alapján42 millió van még a sapkában, plusz a Jövő évi (bár az elv 8 millió körül lesz)Chris Jones, Brian Burns, Gary,
Shanny Magic
több mint 2 éve
42 millió van még a sapkában, plusz a Jövő évi (bár az elv 8 millió körül lesz)Chris Jones, Brian Burns, Gary,
Shanny Magic
több mint 2 éve
42 millió van még a sapkában, plusz a Jövő évi (bár az elv 8 millió körül lesz)Jövőre ki lesz fontos szabadügynök?
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 2 éve
igen, és így is felment 30 pont hogy ezek félrementek és nem dobott TD-t. ijesztő ha ezek is mennek majd 😀Purdy 3 túldobása kicsit fájó volt, de majd belerázódik.Most képzeld el, hogy a 3ból ha kettő összejött volna neki aki minden erről szólna, jobb volt így, látszik h merre kell fejlődjön mert nagyon sokat kell még neki. De legalább jó úton jár.
petey
Csiriba
több mint 2 éve
Purdy 3 túldobása kicsit fájó volt, de majd belerázódik.Most képzeld el, hogy a 3ból ha kettő összejött volna neki aki minden erről szólna, jobb volt így, látszik h merre kell fejlődjön mert nagyon sokat kell még neki. De legalább jó úton jár.
petey
Szerkesztette: Csiriba
több mint 2 éve
miért? a védelem jól nyomta a 2.félidőben , nem volt ez annyira nyögvenyelősszerintem is. az első félidőben 4 emberes rush soft zonával ami bejött Pittsburg ellen, de azt McVay faszán szétkapta a gyors 5-10 yardos rout-okkal: hitch, curl, dig. aztán Wilks a half után ráengedte a blitzet is Staffordra és szoros emberre váltottunk ami be is jött. tanulópénznek jó volt. ami jó, hogy tudott változtatni és elemezni.
Josszi
Ami viszont a legdurvább, hogy AD 0 sack és 0 nyomás kb. az OL jobb oldala nagyon jó munkát végzett múlt hét után.
Purdy 3 túldobása kicsit fájó volt, de majd belerázódik.
Bosának is lassan vége a pre seasonnek 😀
plusz csoportmeccs, az sosem egyszerű. McVay fasza gameplannel jött.
csütörtök Giants, aztán jövő hét Cards. jó lenne egy 4-0-val belemenni a Boys ellen.
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
miért? a védelem jól nyomta a 2.félidőben , nem volt ez annyira nyögvenyelős
¯\_(ツ)_/¯
több mint 2 éve
A W a lényeg, a többit felejtsük el...
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
Meg van vadulva a Rams offens egyenlőre, jobbak mint vártam.
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
vasárnap sor kerül Purdy első meccsére a Rams ellen. sőt ez lesz az első ahol egy 1/1 vs 7/262 feszül egymásnak. pikáns.
plusz első hazai meccs nekünk 😀 aztán jövő héten otthon is első 😀
több mint 2 éve
49ers WR Brandon Aiyuk named NFC Offensive Player of the Week💪
több mint 2 éve
Below are Pro Football Focus' five highest-graded 49ers players on offense against the Steelers.Brandon Aiyuk, WR, 92.9, 58 snaps
Christian McCaffrey, RB, 74.6, 58 snaps
Brock Purdy, QB, 73.2, 66 snaps
Trent Williams, LT, 70.7, 65 snaps
Ray-Ray McCloud III, WR, 70.5, 3 snaps
Below are the five highest-graded 49ers players on defense.
Nick Bosa, DE, 85.5, 35 snaps
Clelin Ferrell, DE, 84.5, 31 snaps
Kevin Givens, DT, 83.8, 20 snaps
Javon Hargrave, DT, 83.7, 42 snaps
Drake Jackson, DE, 82.3, 28 snaps
Below are the three lowest-graded 49ers players on offense.
Spencer Burford, RG, 28.6, 68 snaps
Elijah Mitchell, RB, 34.2, 10 snaps
Colton McKivitz, RT, 45.0, 68 snaps
Below are the three lowest-graded 49ers players on defense.
Fred Warner, LB, 58.9, 63 snaps
George Odum, FS, 60.3, 2 snaps
Austin Bryant, DE, 61.7, 16 snaps
Drake 3 sack az elég emberes volt. sőt legtöbbször csak 4 eNberes rusht toltunk csak. McKivitz első meccse Watt ellen nem volt annyira szar, de jó sem. igazából Watt majdnem mindenkivel ezt csinálja, szóval még beérhet.
több mint 2 éve
Most már elhiszitek, hogy jó vagyok?
több mint 2 éve
Bemelegítőmeccsnek jó volt ez a tegnapi.Úgy látszik, hogy Purdy-ben nem hagyott nyomot a sérülés, maradjon is így! McKivitz nem nagyon tudta őt megvédeni jobbról, szerencsére ennyi most belefért.
több mint 2 éve
Brock Purdy is the first quarterback in NFL history to win each of his first six career regular-season starts and throw at least two touchdown passes in each start. Purdy also is the first quarterback in NFL history with a passer rating of 95-or-higher in each of his first six career regular-season starts.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Arden Key szelleme tovább él a Ninersben. 😀Tehát 10 év alatt sikerült egy tedd ide-tedd oda gyakornokból, hangfal cipelővé előlépnie. Micsoda karrier... és itt nem akarom lekicsinyelni, inkább arra szeretném kihegyezni, hogy mennyire kicsi a fluktuáció.
49ers’ assistant equipment manager Rob Lloyd, who joined the organization as an equipment intern in 2013, will be SF’s new Boom-Box carrier when it takes the field today in Pittsburgh. The team’s former carrier Nick “Dj” Kray took a job with the Texans during the off-season,… pic.twitter.com/CGlCWC4wF3
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 10, 2023
iktriad
több mint 2 éve
Ejnye ez Lanccel mèg simább volna 😏🤪 annak örülök hogy Purdy nem szenvedett a múltkor maradandó károsodást.
több mint 2 éve
Meggyőző játék, nagykulömbségű, magabiztos győzelem idegenben. Igy kell beröffentrni a szezont. GoNiners
több mint 2 éve
Még sok ilyen gyenge ellenfelet és akkor sima SB.Purdy fasza volt, azért 2 fumble, 2 majdnem INT, viszont 1-2 szűk ablakba benyomta, jól mozgott ki (meg volt mikor nem érezte a nyomást). Korrekt jó teljesítmény egy csúnya könyöksérülés után.
Burford azért 4 flag, a fal passzblokkban instabil, Trent öregszik. Aiyuk meg ahogy már írtam, egyik legjobb fiatal elkapó a ligában.
Azt hittem a Steelers komoly ellenfél lesz, így a Cowboysig várni kell az igazi megmérettetésre.
több mint 2 éve
Grat, jól megbasztatok minket!