San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 3 éve
The #Vikings have hired former #49ers Director of Research and Development Demitrius Washington as their new VP of Football Operations. Kwesi Adofo-Mensah, who actually held this title with the #Browns, is finalizing his football structure, and this hire is a key part of it.
— Ian Rapoport (@RapSheet) May 16, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
www.49erswebzone.com/articles/158188-first-look-49ers-rookies-practice-field/rookie-k
több mint 3 éve
Jimmy G vagy Trey idei ellenfelei:több mint 3 éve
ebből, West, Poe, Gemmel, Mack simán steal. West lehet a jövendőbeli Centerünk.Elég sokan vannak idén. Ez lett volna Lynchék nagy terve, hogy innen építik fel a jövő évtized támadófalát? 😀 Hátha 1-2 azért beválik közülük.
petey
több mint 3 éve
The San Francisco 49ers announced they have agreed to terms with the 14 undrafted rookie free agents listed below.Kevin Atkins, DL, 6-2, 307, Fresno State
Jeremiah Gemmel, LB, 6-1, 225, North Carolina
Tayler Hawkins, S, 6-1, 205, San Diego State
Qwuantrezz Knight, CB, 6-0, 199, UCLA
Taysir Mack, WR, 6-2, 190, Pittsburgh
Tay Martin, WR, 6-3, 185, Oklahoma State
Jordan Mason, RB, 5-11, 223, Georgia Tech
Marcelino McCrary-Ball, LB, 6-0, 214, Indiana
Segun Olubi, LB, 6-2, 220, San Diego State
Leon O'Neal Jr., S, 6-1, 210, Texas A&M
Jason Poe, OL, 6-1, 300, Mercer
Sam Schlueter, OL, 6-6, 309, Minnesota
Garrett Walston, TE, 6-4, 245, North Carolina
Dohnovan West, OL, 6-4, 300, Arizona State
ebből, West, Poe, Gemmel, Mack simán steal. West lehet a jövendőbeli Centerünk.
több mint 3 éve
CB sor megerősítve! Verrett ujraigazolva ismét, megnyugodhatunk az első edzésig.
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
A 3. körös RB pick nagyon nem szimpi, lehetett volna akár safety is, de ha Tarttot visszahozzák, akkor mindegy.az az egy pick amit nem értek, de hát Sanyinak mindig kell egy RB akár 1-7. körig 😀
Nem vártam DE-t a 2. körben, de azt írják, hogy Jackson akkor és ott a legjobb elérhető játékos volt, így ez szerintem teljesen rendben van. A hátsó körös OL-ekkel nem tudom, mire megyünk, a tavalyi pickeknek (Moore, Banks) kellene idén villantaniuk valamit.
Nehéz megítélni ezt a draftot (talán egy B- itt is), a tavalyinak az árnyékában vagyunk.
Niner Empire
az udfa-k is jól néznek ki.
több mint 3 éve
A 3. körös RB pick nagyon nem szimpi, lehetett volna akár safety is, de ha Tarttot visszahozzák, akkor mindegy.Nem vártam DE-t a 2. körben, de azt írják, hogy Jackson akkor és ott a legjobb elérhető játékos volt, így ez szerintem teljesen rendben van. A hátsó körös OL-ekkel nem tudom, mire megyünk, a tavalyi pickeknek (Moore, Banks) kellene idén villantaniuk valamit.
Nehéz megítélni ezt a draftot (talán egy B- itt is), a tavalyinak az árnyékában vagyunk.
több mint 3 éve
tőled nem is vártam mástvélemények? egy B- -t adnék magunknak
2022 draft class:
2-61: DE Drake Jackson
3-93: RB Ty Davis-Price
3-105: WR Danny Gray
4-134: OL Spencer Burford
5-172: CB Sam Womack
6-187: OL Nick Zakelj
6-220: DT Kalia Davis
6-221: CB Tariq Castro-Fields
7-262: QB Brock Burdy
petey
dankodavid
több mint 3 éve
vélemények? egy B- -t adnék magunknak
2022 draft class:
petey
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
vélemények? egy B- -t adnék magunknak2022 draft class:
Szerkesztette: petey
több mint 3 éve
jó pick, jó lesz majd külső zónás dolgokra, egyelőre swing T/OG.
több mint 3 éve
Valahogy nem hiszem, hogy nagyon érdemi erősítés fog érkezni az OL-be és a DB sorba, pedig ugye itt találhatóak a legkomolyabb hiányosságok. Még a végén Tretter fog jönni center poziba meglepetésként (miután Garoppolótól megszabadultunk). 😊
több mint 3 éve
A harmadik körös RB pick mutatja, hogy tavaly megérte felcserélni Sermonért... De ha ez kell, hogy Deebo WR-t és ne WB-t játszon, akkor legyen. 😀
több mint 3 éve
XDDDD1/10-el fix OT húzás lesz Trent másik oldalára, Penning a tippemThat didn't age well
playmaker90
Hála az égnek
DFNiner
Woolen, Hayes, Taylor-Britt, Ojabo, Pitre, Briskers, Jurgens....
lesznek itt jó nevek bent még
petey
XDDDD1/10-el fix OT húzás lesz Trent másik oldalára, Penning a tippemThat didn't age well
playmaker90
Hála az égnek
DFNiner
petey
playmaker90
Hála az égnek
DFNiner
petey
Ojabo tenyleg szexi lett volna, bar szerintem Drake Jackson se semmi, meglesznek most a Dfalban.XDDDD1/10-el fix OT húzás lesz Trent másik oldalára, Penning a tippemThat didn't age well
playmaker90
Hála az égnek
DFNiner
petey
RBt persze mindig kell hozni, WRt meg ilyen koran inkabb nem akarom tudni miert, de jo a srac, remelem Lance kihasznalja majd ha mar van. Egyertelmu biztonsagi pick volt, de...
A legjobb, hogy Deebo meg mindig itt van
több mint 3 éve
playmaker90
Hála az égnek
DFNiner
több mint 3 éve
1/10-el fix OT húzás lesz Trent másik oldalára, Penning a tippemThat didn't age well
playmaker90
Hála az égnek
több mint 3 éve
1/10-el fix OT húzás lesz Trent másik oldalára, Penning a tippem
több mint 3 éve
Akkor érne ennyit, ha ebben a hibrid szerepkörben tudná állandósítani az előző szezonban mutatott - vagy legalább azt megközelítő - formáját. Erre több okból sincsen nagy esély.állítólag 1/10-et kapnánk a Jetstől Deebo-ért. kevés 😀Szerintem is, emellé még legalább egy 2. kör kell!
petey
Amúgy, meg Deebo bekaphatja, ez méltatlan amit művel.
Jameson Williams-t el tudnám fogadni, lenne végre egy igazi mélységi célpontunk!
Alabama Niners
Az biztos, hogy a Niners tökön lőné magát, ha hozzávágná azt a top fizut, amiről pletykáltak a múlt héten.
több mint 3 éve
ez a draft kurva jó WR felhozatalbanállítólag 1/10-et kapnánk a Jetstől Deebo-ért. kevés 😀Szerintem is, emellé még legalább egy 2. kör kell!
petey
Jameson Williams-t el tudnám fogadni, lenne végre egy igazi mélységi célpontunk!
Alabama Niners
több mint 3 éve
állítólag 1/10-et kapnánk a Jetstől Deebo-ért. kevés 😀Szerintem is, emellé még legalább egy 2. kör kell!
petey
több mint 3 éve
állítólag 1/10-et kapnánk a Jetstől Deebo-ért. kevés 😀DT-re eleg
petey
| nincs itt semmi beszoptad |