San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 3 éve
Köszi! Sejtettem, hogy a Tiéd a legjobb puska... azt kell lemásolni... 😀itt lehet játszaniÀmen! Köszi!Tudom, álmodik a nyomor... De ha a Phily, Vikings, Frisco 13-4 zár lehetünk első kiemelték?igen, akkor mienk az első seed
Tapsi Hapsi
petey
Tapsi Hapsi
www.espn.com/nfl/playoffs/machine
petey
több mint 3 éve
itt lehet játszaniÀmen! Köszi!Tudom, álmodik a nyomor... De ha a Phily, Vikings, Frisco 13-4 zár lehetünk első kiemelték?igen, akkor mienk az első seed
Tapsi Hapsi
petey
Tapsi Hapsi
www.espn.com/nfl/playoffs/machine
több mint 3 éve
Àmen! Köszi!Tudom, álmodik a nyomor... De ha a Phily, Vikings, Frisco 13-4 zár lehetünk első kiemelték?igen, akkor mienk az első seed
Tapsi Hapsi
petey
több mint 3 éve
Tudom, álmodik a nyomor... De ha a Phily, Vikings, Frisco 13-4 zár lehetünk első kiemelték?igen, akkor mienk az első seed
Tapsi Hapsi
több mint 3 éve
Tudom, álmodik a nyomor... De ha a Phily, Vikings, Frisco 13-4 zár lehetünk első kiemelték?
több mint 3 éve
Búék mindenkinek! 😊
több mint 3 éve
Boldog ùj èvet skacok!😊
több mint 3 éve
persze, Deebo pihentetve lesz, szerintem Mason is.On Thursday, the 49ers QB1 was named the Pepsi Zero Sugar Rookie of the Week for his stellar performance against the Washington Commanders in Week 16.A biztonság kedvéért Deebo kihagyja ezt a meccset, teljesen megértem.
😊 BCB
a másik jó hír, hogy Deebo is edzésbe állt tegnap. alakul ez.
petey
Csiriba
Helyes irány a PO fő a biztonság, de azért Én nem adtam fel a reményt a 2. kiemelésre!
Az asszony majdnem elzavarta a fas....ba. Miért ragaszkodok a karácsonyfán a bordó, arany diszítéshez.... 😀
szerintem azóta ràjött....
Tapsi Hapsi
remélem azért nem duzzogásban teltek az ünnepek 😀
több mint 3 éve
On Thursday, the 49ers QB1 was named the Pepsi Zero Sugar Rookie of the Week for his stellar performance against the Washington Commanders in Week 16.A biztonság kedvéért Deebo kihagyja ezt a meccset, teljesen megértem.
😊 BCB
petey
Csiriba
Helyes irány a PO fő a biztonság, de azért Én nem adtam fel a reményt a 2. kiemelésre!
Az asszony majdnem elzavarta a fas....ba. Miért ragaszkodok a karácsonyfán a bordó, arany diszítéshez.... 😀
szerintem azóta ràjött....
több mint 3 éve
On Thursday, the 49ers QB1 was named the Pepsi Zero Sugar Rookie of the Week for his stellar performance against the Washington Commanders in Week 16.A biztonság kedvéért Deebo kihagyja ezt a meccset, teljesen megértem.
😊 BCB
petey
több mint 3 éve
Dehogy... Stidham! 😀Mármint Bosa?"Carr helyét átvevő Stidham eddig 61 passzt kísérelt meg a profik közt, de a 49ers elleni lesz az első kezdő meccse az NFL-ben – nem valami kellemes ellenfél."Lehet elmegy egyből a kedve a profi focitól és visszavonul a meccs után.
Nick Bosa karrier napot fog tartani... 😁
Steve Ribbed
Tök Raiderses lenne.
KeyG
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 3 éve
Mármint Bosa?"Carr helyét átvevő Stidham eddig 61 passzt kísérelt meg a profik közt, de a 49ers elleni lesz az első kezdő meccse az NFL-ben – nem valami kellemes ellenfél."Lehet elmegy egyből a kedve a profi focitól és visszavonul a meccs után.
Steve Ribbed
Tök Raiderses lenne.
KeyG
több mint 3 éve
On Thursday, the 49ers QB1 was named the Pepsi Zero Sugar Rookie of the Week for his stellar performance against the Washington Commanders in Week 16.😊 BCB
több mint 3 éve
Nick Bosa lett a hét védője az NFC-ben.a víz nedves az ég kék
iktriad
több mint 3 éve
"Carr helyét átvevő Stidham eddig 61 passzt kísérelt meg a profik közt, de a 49ers elleni lesz az első kezdő meccse az NFL-ben – nem valami kellemes ellenfél."Lehet elmegy egyből a kedve a profi focitól és visszavonul a meccs után.
Steve Ribbed
Tök Raiderses lenne.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
"Carr helyét átvevő Stidham eddig 61 passzt kísérelt meg a profik közt, de a 49ers elleni lesz az első kezdő meccse az NFL-ben – nem valami kellemes ellenfél."Nick Bosa karrier napot fog tartani... 😁
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
Nick Bosa lett a hét védője az NFC-ben. több mint 3 éve
Teams are 0-13 the week after they play the 49ers.a halál csókja
több mint 3 éve
nya ez is a zsákban. kemény védelme van a igazából a védelmünk valahogy az első félidőben mintha elég félgőzzel nyomta volna, aztán a második félidőben rájuk vágtuk az ajtót.
az az 1 int meg JJ hibája, azt nézte merre menjen és elbalfaszkodta. Purdy hozta a szokásos pro mentalitást. Sanyi meg elég konzervatív volt most. jó volt neki a futás meg menjen az idő és FG. a végén azért csak odapörkölt a WAS orra alá egy FU-t.
Lényeg nincs sérültünk.
Bosa meg tuti DPOY nem kérdés.
azért a 2. TD_jüknél kurva gáz volt hogy egy darab sárga nem repült off. holdingra 😀 csak kettő emberünk húzták vissza 😀 😀
eközben máshol 😀
Szerkesztette: petey
több mint 3 éve
A list of every QB since 1950 to throw for multiple TDs with a 100+ passer rating in each of his first three career starts:
— Field Yates (@FieldYates) December 25, 2022
Dan Marino
Brock Purdy pic.twitter.com/DhSM7b3Sfr
[/quote
és mégis a médiàban azzal foglalkoznak mikor jön vissza Jimmy J! Nyertes csapaton ne vàltoztas! Volt megint pàr olyan passzát amit vagy 10 éve nem nagyon látunk sf qb.-töl.iktriad
több mint 3 éve
A list of every QB since 1950 to throw for multiple TDs with a 100+ passer rating in each of his first three career starts:
— Field Yates (@FieldYates) December 25, 2022
Dan Marino
Brock Purdy pic.twitter.com/DhSM7b3Sfr
több mint 3 éve
Kemény ez a washington védelem, mint a kàd széle...
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumozónak!