San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 3 éve
mehet a Jetsbe ez a bohóc
több mint 3 éve
Mayfield, lulz. Nemá. Úgyis elviszi vki, mi a sor végén vagyunk.
több mint 3 éve
Baker simán tudna működni ebben a rendszerben, de egy borzasztóan limitált játékos. Nem elég jók az olvasásai, alacsony ezért nem fekszik neki a screen, nem atletikus ezért nem tud futni (habár azt itt nem kell) ellenben szellemeket lát. Rengeteg hibával játszik és tét helyzetben rende bele hibázik.kéne neki egy normális edző, meg az az áldás, hogy 2 évig ugyanabban a rendszerben futballozzon.
Ezzel együtt is értelmezhető teljesítményt tud nyújtani ideális körülmények között, emiatt értem miért merül fel a neve.
Nagy fordulat és óriási szerencse lenne neki a történetében, ha ide kerülne.
ktms
több mint 3 éve
Mayfield? Először is Bosa felpofozná az öltözőben, mert már az egyetemi bajnokság óta rühelli... Miután azt kiheverte, lehet, hogy már vége lenne a szezonnak is.... 🙃
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
Baker simán tudna működni ebben a rendszerben, de egy borzasztóan limitált játékos. Nem elég jók az olvasásai, alacsony ezért nem fekszik neki a screen, nem atletikus ezért nem tud futni (habár azt itt nem kell) ellenben szellemeket lát. Rengeteg hibával játszik és tét helyzetben rende bele hibázik.Ezzel együtt is értelmezhető teljesítményt tud nyújtani ideális körülmények között, emiatt értem miért merül fel a neve.
Nagy fordulat és óriási szerencse lenne neki a történetében, ha ide kerülne.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
gedam
6 464
baker egy félremenedzselt tuaLehet csűrni-csavarni a dolgot, de Mayfield körül egyszer voltak normális körülmények, s akkor simán PO-t hozott. A többi esetben egy romhalmaz vt körülötte.Azért Bakerben látni a megváltót az kicsit erős. Konyhás Frédi ugyan nem sokban segítette de Stefanski már érti mit csinál, nem véletlen lett kiebrudalva. Ahogy a cicusos csapatnál sem lett meghatározó...All time kedvenc prospectem, aki megérdemelne egy esélyt normális(abb) környezetben. Valahol, ahol nem Freddie Kitchens az edző, és ahol nem szarnak a szájába egy sérülten letolt évet követően. Igen, én akarom, a második hét után először valóban izgatott lennék. Szaroppolo szerződése lejár és no tag klauzulája van, hosszabbítani Bosa szerződése mellett szerencsére kvázi esélytelen, Bakeré szintén lejár, viszont ez neki is egy lehetőség lenne a karrierje újraindítására. Itt, vagy máshol, nem izgat, de ezt látni szeretném.Ha jönne Baker, minden megbocsájtva a szarházinak és szezon végéig egy rossz szavam sem lesz senkire.képzeld jövőre a campet, Baker, aki játszani akar, Jimmy, akibe szerelmes Sanyi és Trey, aki meg elég korán lett húzva, hogy játszani akarjon.
dankodavid
Akarod te ezt?
Amadeus von Dollárbaloldal
dankodavid
Jövőre Lancenek kell visszatérnie és valszeg hozunk egy backupot mögé (Brisett felkészül...) meg draftolunk egy újabb mr irrelevantot.
Remélem JG sérülése egyben nem jelenti a karrierje végét is, sajnálnám, még akkor is ha nem voltam feltétlen híve.
Csiriba
Nem a legjobbak közé tartozik, kell neki az ideális együttállás, ami...végül is itt megvan.
Sztem kapásból az elmúlt 15 év legtehetségesebb QB-ja lenne SF-ben.
Willie Parker
több mint 3 éve
Szerintem meg bárkit csak Mayfieldet ne. Ő csak egy wishes Garoppolo, márpedig olyanból még az eredeti sem kéne.Vannak még egész jó szabadügynök opciók: Cam, Kaep...
Tarsi
Viccet félretéve, a következő két meccsen egyértelműen Prudy-time, aztán meglátjuk hoznak-e vkit, akit a mini-bye után be lehetne dobni
több mint 3 éve
Ez, kiegeszitve azzal, hogy sehol sem irtam, hogy o lenne a megvalto, pusztan, hogy EN orulnek neki, mert egy tehetseges jatekosnak es szimpatikus karakternek tartom, akinek kijarna, hogy ne az aktualis dumpster fire csapatban kelljen megvaltot jatszania. Itt lenne par hete belerazodni es formaba kerulni a po-ra, ami egyaltalan nem garantaltan pozitiv veget ero projekt, de mindenkepp erdemesnek tartanam egy probara. Egyszeruen csak egy szemelyes vagyat fejeztem ki, sehol, semmilyen modon nem irtam azt, tole varnam a megvaltast, ellenkezoleg, a friscotol varnam el Baker Mayfield megvaltasat egy kolcsonosen hasznos egyuttmukodes keretein belul.Lehet csűrni-csavarni a dolgot, de Mayfield körül egyszer voltak normális körülmények, s akkor simán PO-t hozott. A többi esetben egy romhalmaz vt körülötte.Azért Bakerben látni a megváltót az kicsit erős. Konyhás Frédi ugyan nem sokban segítette de Stefanski már érti mit csinál, nem véletlen lett kiebrudalva. Ahogy a cicusos csapatnál sem lett meghatározó...All time kedvenc prospectem, aki megérdemelne egy esélyt normális(abb) környezetben. Valahol, ahol nem Freddie Kitchens az edző, és ahol nem szarnak a szájába egy sérülten letolt évet követően. Igen, én akarom, a második hét után először valóban izgatott lennék. Szaroppolo szerződése lejár és no tag klauzulája van, hosszabbítani Bosa szerződése mellett szerencsére kvázi esélytelen, Bakeré szintén lejár, viszont ez neki is egy lehetőség lenne a karrierje újraindítására. Itt, vagy máshol, nem izgat, de ezt látni szeretném.Ha jönne Baker, minden megbocsájtva a szarházinak és szezon végéig egy rossz szavam sem lesz senkire.képzeld jövőre a campet, Baker, aki játszani akar, Jimmy, akibe szerelmes Sanyi és Trey, aki meg elég korán lett húzva, hogy játszani akarjon.
dankodavid
Akarod te ezt?
dankodavid
Jövőre Lancenek kell visszatérnie és valszeg hozunk egy backupot mögé (Brisett felkészül...) meg draftolunk egy újabb mr irrelevantot.
Remélem JG sérülése egyben nem jelenti a karrierje végét is, sajnálnám, még akkor is ha nem voltam feltétlen híve.
Csiriba
Nem a legjobbak közé tartozik, kell neki az ideális együttállás, ami...végül is itt megvan.
Willie Parker
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Lehet csűrni-csavarni a dolgot, de Mayfield körül egyszer voltak normális körülmények, s akkor simán PO-t hozott. A többi esetben egy romhalmaz vt körülötte.Azért Bakerben látni a megváltót az kicsit erős. Konyhás Frédi ugyan nem sokban segítette de Stefanski már érti mit csinál, nem véletlen lett kiebrudalva. Ahogy a cicusos csapatnál sem lett meghatározó...All time kedvenc prospectem, aki megérdemelne egy esélyt normális(abb) környezetben. Valahol, ahol nem Freddie Kitchens az edző, és ahol nem szarnak a szájába egy sérülten letolt évet követően. Igen, én akarom, a második hét után először valóban izgatott lennék. Szaroppolo szerződése lejár és no tag klauzulája van, hosszabbítani Bosa szerződése mellett szerencsére kvázi esélytelen, Bakeré szintén lejár, viszont ez neki is egy lehetőség lenne a karrierje újraindítására. Itt, vagy máshol, nem izgat, de ezt látni szeretném.Ha jönne Baker, minden megbocsájtva a szarházinak és szezon végéig egy rossz szavam sem lesz senkire.képzeld jövőre a campet, Baker, aki játszani akar, Jimmy, akibe szerelmes Sanyi és Trey, aki meg elég korán lett húzva, hogy játszani akarjon.
dankodavid
Akarod te ezt?
dankodavid
Csiriba
több mint 3 éve
Azért Bakerben látni a megváltót az kicsit erős. Konyhás Frédi ugyan nem sokban segítette de Stefanski már érti mit csinál, nem véletlen lett kiebrudalva. Ahogy a cicusos csapatnál sem lett meghatározó...All time kedvenc prospectem, aki megérdemelne egy esélyt normális(abb) környezetben. Valahol, ahol nem Freddie Kitchens az edző, és ahol nem szarnak a szájába egy sérülten letolt évet követően. Igen, én akarom, a második hét után először valóban izgatott lennék. Szaroppolo szerződése lejár és no tag klauzulája van, hosszabbítani Bosa szerződése mellett szerencsére kvázi esélytelen, Bakeré szintén lejár, viszont ez neki is egy lehetőség lenne a karrierje újraindítására. Itt, vagy máshol, nem izgat, de ezt látni szeretném.Ha jönne Baker, minden megbocsájtva a szarházinak és szezon végéig egy rossz szavam sem lesz senkire.képzeld jövőre a campet, Baker, aki játszani akar, Jimmy, akibe szerelmes Sanyi és Trey, aki meg elég korán lett húzva, hogy játszani akarjon.
dankodavid
Akarod te ezt?
dankodavid
több mint 3 éve
All time kedvenc prospectem, aki megérdemelne egy esélyt normális(abb) környezetben. Valahol, ahol nem Freddie Kitchens az edző, és ahol nem szarnak a szájába egy sérülten letolt évet követően. Igen, én akarom, a második hét után először valóban izgatott lennék. Szaroppolo szerződése lejár és no tag klauzulája van, hosszabbítani Bosa szerződése mellett szerencsére kvázi esélytelen, Bakeré szintén lejár, viszont ez neki is egy lehetőség lenne a karrierje újraindítására. Itt, vagy máshol, nem izgat, de ezt látni szeretném.Ha jönne Baker, minden megbocsájtva a szarházinak és szezon végéig egy rossz szavam sem lesz senkire.képzeld jövőre a campet, Baker, aki játszani akar, Jimmy, akibe szerelmes Sanyi és Trey, aki meg elég korán lett húzva, hogy játszani akarjon.
dankodavid
Akarod te ezt?
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Ha jönne Baker, minden megbocsájtva a szarházinak és szezon végéig egy rossz szavam sem lesz senkire.képzeld jövőre a campet, Baker, aki játszani akar, Jimmy, akibe szerelmes Sanyi és Trey, aki meg elég korán lett húzva, hogy játszani akarjon.
dankodavid
Akarod te ezt?
több mint 3 éve
Ha jönne Baker, minden megbocsájtva a szarházinak és szezon végéig egy rossz szavam sem lesz senkire.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Igaz, hogy sirok állandóan mint a vett malac, de nem tudom melyik csapat lenne pozítív mérlegen a helyünkben....
több mint 3 éve
Éjjel még boldogan feküdtem le, mert nem néztem meg a sajtótájékoztatót. Így nagy a baj 😕Pedig a meccs szerintem több szempontból is nagyon pozitív volt, főleg támadó oldalon:
- Shanny változtatott meccs közben, mikor látta, hogy a CMC-középre futások nem mennek (második félidőből kb nem is emlékszem ilyenre)
- 2 sikeres challange flag (egy drive-on belül)
- többször SIKERESEN nekimentünk 4&rövidre
- D#: 4 labdaszerzés, két csúnyán elnézett coverege-n kívül 3 ponton tartották a hiper-szuper Dolphins offense-t, erre nincsenek szavak
Ezek mind-mind olyan dolgok, amiket korábban nem nagyon láttam, és azt mutatják, hogy mintha Shannahan talán mégis képes lenne arra az önreflexióra, amit sokan sokszor hiányoltunk nála.
És akkor a reggeli fekete-leves:
nagyon sajnálom Jimmyt, mert bár szerintem nem franchise QB, de ez a csapat vele tényleg SB-contender volt. Prudyt meglátjuk, de félek, hogy amint lesz róla elég film, bezuhan. Bár ha csak arra megtanítják, hogy vigyázzon a labdára (helló Mullens), már lehet keresnivalónk. A D# csak jobb lett tavalyhoz képest, és még ott is két kört vittek minket a rájátszásban.
Mind1, a következő két meccset (Bucs-Hawks) hozni kell, és akkor kb lehet is gondolkodni arról, hogy mire lehet ez elég a post-seasonben. Go 9ers!
több mint 3 éve
49ers are signing QB Josh Johnson off the Broncos practice squad and on to their 53-man roster, per sources. During his 13 years in the NFL, Johnson has been a member of 14 different teams, the most for a player in league history. This will be his third stint with the 49ers. He also played in San Francisco in 2014, and 2020-2021.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Na hát akkor fel van adva a lecke mr irrelevantnak.
több mint 3 éve
49ers QB Jimmy Garoppolo suffered broken foot, expected to miss rest of season.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Jimmy season ending sérülés 😕 Kyle Shanahan says Jimmy Garoppolo has a season-ending foot injury.
több mint 3 éve
Tua don’t care about your #1 Defense.
— Robert Griffin III (@RGIII) December 4, 2022
ok.
több mint 3 éve
purdy = brady.az az egyenlőségjel sértő, má bocs. minimum egy balra nyíló kacsacsőr 😛
azért bye week ota tua nem az ki előtte volt, reméjük mihamarabb visszatér korábbi formájához. jó mérkőzés volt. az utolsó három perc már csak bohockodás. maradjunk 23-17-nél. 😛
Ventura
pedig Greenlaw TD-jét nektek adták XDD
sok sikert!
több mint 3 éve
purdy = brady.azért bye week ota tua nem az ki előtte volt, reméjük mihamarabb visszatér korábbi formájához. jó mérkőzés volt. az utolsó három perc már csak bohockodás. maradjunk 23-17-nél. 😛
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------