San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerintetek még milyen posztkora lesz érkező? Én azért még elnézném egy minőségi RB-t, illetve akár WR-t is. Ebben az évben azért lehet egy éves szerződéseket kötni és jó játékosokat lehet igazolni kis pénzért. Lehetne egy erős és mély támadó sora a csapatnak, illetve a védelmet is lehetne még erősíteni.RB-be én már nem hoznék, van három jó HB-nk is. WRbe most hoztunk valakit, mondjuk sokat szerintem nem fog játszani
Vass49ers
Én személy szerint vagy egy RG-t hoznék, vagy egy RT-t, esetleg még egy Linebacker se lenne rossz, CB-be meg elvileg vissza fogjuk hozni K'waunt, plusz oda draftolni id tudunk mondjuk egy Surtaint vagy egy Hornt
több mint 4 éve
Szerintetek még milyen posztkora lesz érkező? Én azért még elnézném egy minőségi RB-t, illetve akár WR-t is. Ebben az évben azért lehet egy éves szerződéseket kötni és jó játékosokat lehet igazolni kis pénzért. Lehetne egy erős és mély támadó sora a csapatnak, illetve a védelmet is lehetne még erősíteni.
több mint 4 éve
Mack-ben az (is) a jó, hogy az egész profi karrierje alatt szinte nem is volt sérült. Richburg ehhh... és Garland is elég korán kiszállt tavaly a buliból... Ettől függetlenül Garland-ot szerintem megérné visszahozni, nem kerülne sokba.Tenderrel visszahoztuk, nem?
Niner Empire
több mint 4 éve
Mack-ben az (is) a jó, hogy az egész profi karrierje alatt szinte nem is volt sérült. Richburg ehhh... és Garland is elég korán kiszállt tavaly a buliból... Ettől függetlenül Garland-ot szerintem megérné visszahozni, nem kerülne sokba.
több mint 4 éve
Mack 3 évre írt alá! Nem 1 évre ahogy szó volt róla
több mint 4 éve
Arra ott van Rosen meg Mullens.Leigazoljuk 2 milláért, húzunk egy QB-t a drafton, Jimbo meg mehet a Pats-be. 😀Nem kell, jön Flacco vizitre 😉Képesek leszünk milliókat fizetni neki....
SFGaben
Hope
Niner Empire
több mint 4 éve
Leigazoljuk 2 milláért, húzunk egy QB-t a drafton, Jimbo meg mehet a Pats-be. 😀Nem kell, jön Flacco vizitre 😉Képesek leszünk milliókat fizetni neki....
SFGaben
Hope
több mint 4 éve
Nem kell, jön Flacco vizitre 😉Képesek leszünk milliókat fizetni neki....
SFGaben
több mint 4 éve
Nem kell, jön Flacco vizitre 😉
több mint 4 éve
ezt a Machoman gyereket mi is elhozhatnank egy 4. Korert,ha a homaly Jimmy marad a kezdo QB🤔
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
Trent Williams’ deal 💰Csak
Signing bonus: $30.1M
Salaries: $1.55M, $7.25M, $19.4M, $20.05M, $22.5M, $32.1M
Yearly workout bonus: $100K (none in 2021)
Yearly per-game roster bonuses: Up to $750K
2024-2026 option years to be decided on by 4/1/23, triggering a $10M guarantee in 2023
uccsó 3 év kerülhető, 55M garantált így. ez elég korrekt, pláne, hogy a KC-t sikerült lenyomni.
peteyLynchParaag magic. A 6.év 0 dm, 33 millió spórolható. 39 éves lesz addigra.
Hope
több mint 4 éve
Trent Williams’ deal 💰Csak Lynch magic. A 6.év 0 dm, 33 millió spórolható. 39 éves lesz addigra.
Signing bonus: $30.1M
2024-2026 option years to be decided on by 4/1/23, triggering a $10M guarantee in 2023
uccsó 3 év kerülhető, 55M garantált így. ez elég korrekt, pláne, hogy a KC-t sikerült lenyomni.
petey
több mint 4 éve
Trent Williams’ deal 💰Signing bonus: $30.1M
több mint 4 éve
ennek örülökGecc a Raiders elvitte Solly-t 5 misiért XDMi pedig visszaigazoltuk DJ Jones-t 2 misi körüli összegért. 😀
petey
Niner Empire
meg hogy ez a világtalan Spoon nem minket fog boldogítani 😀
több mint 4 éve
DJ Jones szerződés az korrekt, nagyon alul értékelt játékosGecc a Raiders elvitte Solly-t 5 misiért XDMi pedig visszaigazoltuk DJ Jones-t 2 misi körüli összegért. 😀
petey
Niner Empire
több mint 4 éve
Gecc a Raiders elvitte Solly-t 5 misiért XDMi pedig visszaigazoltuk DJ Jones-t 2 misi körüli összegért. 😀
petey
több mint 4 éve
Gecc a Raiders elvitte Solly-t 5 misiért XDMár részvétet nyilvánítottam
petey
több mint 4 éve
Egy A. Jackson meg Kwaun még beleférhetne. Ha nem marad pénz az újoncokra akkor még mindig hozzá lehet nyúlni Jimmy szerződésehez.Igen, és így van még keret összehozni ezt-azt. Persze kell majd a rookiekra is 7-8 milla.Valami nem stimmel. OverTheCap szerint még van 18,5 milliónk.nem, az teljesen jó.
Hope
petey
Niner Empire
több mint 4 éve
Igen, és így van még keret összehozni ezt-azt. Persze kell majd a rookiekra is 7-8 milla.Valami nem stimmel. OverTheCap szerint még van 18,5 milliónk.nem, az teljesen jó.
Hope
petey
több mint 4 éve
Valami nem stimmel. OverTheCap szerint még van 18,5 milliónk.nem, az teljesen jó.
Hope
több mint 4 éve
Valami nem stimmel. OverTheCap szerint még van 18,5 milliónk.
több mint 4 éve
Ha marad, ha nem, ne nyúljunk a szerződéséhez mert akkor jövőre szopó. Nyeljünk le vele 1 évet ezzel a contracttal ha marad.Jimmy kivágással lehetne pénz Watsonra is. Játékost nem adnék érte, de 3 elsőt simán és meg is vagyunk.remeljuk azert nem lett atstrukturalva a szerzodese mert kivagjuk.
Hope
trent meg elvileg 10 alatt fog elvinni a capbol iden.
gaborik
több mint 4 éve
Jimmy kivágással lehetne pénz Watsonra is. Játékost nem adnék érte, de 3 elsőt simán és meg is vagyunk.remeljuk azert nem lett atstrukturalva a szerzodese mert kivagjuk.
Hope
trent meg elvileg 10 alatt fog elvinni a capbol iden.
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
Jimmy kivágással lehetne pénz Watsonra is. Játékost nem adnék érte, de 3 elsőt simán és meg is vagyunk.