San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 5 éve
Ha nem Lance-ért mentünk fel akkor nem sok. Top 3-nak vélt irányítót elhozhatjuk. Egyedül abba lehet belekötni még hogy akkor miért nem Watson? Csak ez jöhet szóba mint kritika, de ki tudja mi lesz vele, pénzügyileg is kemény lenne. Lesz pár évig olcsó QB, a pénz mehet Bosara, Warnerre meg erősítésekre. 😊Ennyit biztos ajánlottunk a Texansnak de plusz egy Bosa kellett volna még oda, újonc is necces, de Watsonnal a pénz is szopó lett volna.
több mint 5 éve
Jó döntés a cap miatt is. Évekig olcsón fog játszani valaki, rosszabb nem lesz mint Jimmy. Ha beválik ezek az első körök szinte másodikak. A QB pénz mehet Bosara meg Warnerre.
több mint 5 éve
Sok csapatnak beleköptünk most a levesébe szerintem. Akik arra vártak valaki lecsúszik a 3.vagy 4. Helyre, akar Lions, Panthers, Broncos, Eagles, Pats
több mint 5 éve
akkor OSU-val mi a helyzet? 😀Én a Bamások megítélésével vigyázok, kiváltképpen QB-kal, különösen, hogy NFL-ben ritka, hogy 3-4 ilyen célpontja legyenJones simá fr. QB matéria. okos.Hát Mac Jones nem annyira munkafanatikus, inkább a bulizós jóarc. Kicsit Pat McAfee-s beütése van és neki is volt ittas afférja, csak nem csatornában úszottTisztára mint Brady.Jones, úristen, akkor inkább odaadjuk TeddytMindig egy szó ugrik be róla: tohonya
Az a csávó világtalan, Jiimmy Clausen és Blaine Gabbert szerelemgyereke.
gabokocka
Willie Parker
peterk2005
Willie Parker
petey
Willie Parker
több mint 5 éve
Én a Bamások megítélésével vigyázok, kiváltképpen QB-kal, különösen, hogy NFL-ben ritka, hogy 3-4 ilyen célpontja legyenJones simá fr. QB matéria. okos.Hát Mac Jones nem annyira munkafanatikus, inkább a bulizós jóarc. Kicsit Pat McAfee-s beütése van és neki is volt ittas afférja, csak nem csatornában úszottTisztára mint Brady.Jones, úristen, akkor inkább odaadjuk TeddytMindig egy szó ugrik be róla: tohonya
gabokocka
Willie Parker
peterk2005
Willie Parker
petey
több mint 5 éve
Jones simá fr. QB matéria. okos.Hát Mac Jones nem annyira munkafanatikus, inkább a bulizós jóarc. Kicsit Pat McAfee-s beütése van és neki is volt ittas afférja, csak nem csatornában úszottTisztára mint Brady.Jones, úristen, akkor inkább odaadjuk TeddytMindig egy szó ugrik be róla: tohonya
gabokocka
Willie Parker
peterk2005
Willie Parker
több mint 5 éve
Hát Mac Jones nem annyira munkafanatikus, inkább a bulizós jóarc. Kicsit Pat McAfee-s beütése van és neki is volt ittas afférja, csak nem csatornában úszottTisztára mint Brady.Jones, úristen, akkor inkább odaadjuk TeddytMindig egy szó ugrik be róla: tohonya
gabokocka
Willie Parker
peterk2005
több mint 5 éve
gondolom Saleh és Sanyi leboltolta kit akarnak húzni 2-re 😀
több mint 5 éve
Hagyd rájukTisztára mint Brady.Jones, úristen, akkor inkább odaadjuk TeddytMindig egy szó ugrik be róla: tohonya
gabokocka
Willie Parker
peterk2005

több mint 5 éve
Tisztára mint Brady.Jones, úristen, akkor inkább odaadjuk TeddytMindig egy szó ugrik be róla: tohonya
gabokocka
Willie Parker

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Jones, úristen, akkor inkább odaadjuk TeddytIkszde
gabokocka

több mint 5 éve
Ez az en poenom volt reges-reg Cassellel. O is a honvedbol jott. 😊mi_a_faszFérfi nemi szerv. Olaszul Garoppolo,
petey
iktriad

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
nekem az az érdekes h a 49ers 12nél úgy érezte nem lesz bennt értelmes QB, mi lesz akkor patsel 15ön?Trade Minshewért. Angol tudósok kimutatták, hogy a Patsben csodákat tudnak művelni a 6. körös QB-k.
briareos
mi_a_faszFérfi nemi szerv. Olaszul Garoppolo,
petey
több mint 5 éve
nekem az az érdekes h a 49ers 12nél úgy érezte nem lesz bennt értelmes QB, mi lesz akkor patsel 15ön?Belichick eltradeli magát Jacksonvillebe
briareos
több mint 5 éve
nekem az az érdekes h a 49ers 12nél úgy érezte nem lesz bennt értelmes QB, mi lesz akkor patsel 15ön?
több mint 5 éve
Jones, úristen, akkor inkább odaadjuk TeddytMindig egy szó ugrik be róla: tohonya
gabokocka
több mint 5 éve
Jones, úristen, akkor inkább odaadjuk TeddytAz a csávó világtalan, Jiimmy Clausen és Blaine Gabbert szerelemgyereke.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
InkábbPedig jó eséllyel vagy ő, vagy Lance.Mac Jones ftw!
gabokocka
petey

több mint 5 éve
Pedig jó eséllyel vagy ő, vagy Lance.Mac Jones ftw!
gabokocka
több mint 5 éve
Fields szerintem illene Shannyhez, belőle nagyon sokat lehet kiaknázni
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Pedig jó eséllyel vagy ő, vagy Lance.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Hat baszki kajak POzni fog mind a 4 west team 😀Gyors megrakom a Fields OROY-t amig jo az odds 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."