San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Az fasza lenne. Meg a Kancellar hianyozna, hogy jovore minden niners meccset 3 tabletta Torecannal es B6- al kenyszeruljek nezni!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 235 — Whoops, looks like something went wrong.
Sherman nagy erokkel dolgozik azon, hogy Earl Thomast San Franciscoba csabitsa.

www.sfgate.com/49ers/article/Earl-Thomas-49ers-Seahawks-Richard-Sherman-Cowboys-13650762.php

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nála még meg is éri

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 424
Franchise tag a kickerre
több mint 6 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 603
Garcont azért sajnálom picit, jó képességű elkapónak tartottam. Csak hát nagyon nincs szerencséje a sérülésekkel...
több mint 6 éve
gyeek LSU Tigers 8 620 — Grady Judd fan
Nem nagy durranás, de Miles Austin csatlakozik az edzői stábhoz. Játékosként imádtam nézni, nekem nagy favoritom volt még a berobbanása előtt is, remélem szép hosszú karrier elé néz edzőként!
gyeek
Meg Wes Welker is 😁
petey
Az hogy hangzik, hogy az egyik edző megfarkalta kim kardashiant?
gyeek
Kissé vulgárisan. Miért?
diverdoc
Megkúrta.
Coolearie
^^

Sajnos Kim Kardashiannel nem kompatibilis a választékos megfogalmazás. 😕

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 270
Nem nagy durranás, de Miles Austin csatlakozik az edzői stábhoz. Játékosként imádtam nézni, nekem nagy favoritom volt még a berobbanása előtt is, remélem szép hosszú karrier elé néz edzőként!
gyeek
Meg Wes Welker is 😁
petey
gyeek
Kissé vulgárisan. Miért?
diverdoc
Megkúrta.
Coolearie
😀

¯\_(ツ)_/¯
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 596 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
gyeek
Meg Wes Welker is 😁
petey
gyeek
Kissé vulgárisan. Miért?
diverdoc
Megkúrta.
Coolearie
Bevágta neki a LOMPOST 😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
gyeek
Meg Wes Welker is 😁
petey
gyeek
Kissé vulgárisan. Miért?
diverdoc
Megkúrta.
több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
gyeek
Meg Wes Welker is 😁
petey
gyeek
Kissé vulgárisan. Miért?

több mint 6 éve
gyeek
Meg Wes Welker is 😁
petey

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 052 — Csodabogár
gyeek
Meg Wes Welker is 😁

több mint 6 éve

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 822 — Apu ökölbeszorított keze
Coxnal ott a hurry ami egy elkepesztő adat.
Nem tagadom mindketten elit jatekosok most Coxot szavaztak tobben de ez nem jelent sokat

több mint 7 éve
DeFo csak Pro Bowler lett Cox sérülése miatt
petey
Amúgy is ott volt a helye, szégyen, hogy priméren nem került be
diverdoc
tudom kinek a pap de jobb volt mint Cox?
Janek
DeFo nagyon jó szezont ment. Kevés játékosnak (13) van több sackje az évben (11), és ha szó szerint vesszük a pro bowl rostert csak 1 játszik (Donald) ugyanazon a pozición. Coxot és Hickset nevezték még rajta kívül belső DL-be nekik együtt 12,5 a sack számuk. Ez mellett 60 tackle, ebből 16 for loss. Cox és Hicks együtt 11-et ért el. Tehát több sackje, több tackleje, több tackle for lossa van mint a másik kettőnek (együtt). Tudom ez a statisztika és nem mindig mérvadó. Na olyankor jön be a kinek a pap faktor, és ott meg egyértelműen DeFo 😊
Meg hát mi az ergya szezonunkkal nem voltunk annyira fenszik mint a brutál védelmű Bears, vagy a Sasok. Ennek mindjuk egyéni szavazásnál nem kellene megmutatlozni, de mégis ez van

több mint 7 éve
petey
diverdoc
Janek
erős volt a mezőny, Cox is jó volt, de DeFo is fasza szezont rakott le.

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 822 — Apu ökölbeszorított keze
petey
diverdoc

több mint 7 éve
petey

több mint 7 éve

több mint 7 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 270
lol ezek a logók 😀
http://dailysnark.com/artist-turns-every-nfl-teams-logo-into-male-genitalia/

¯\_(ツ)_/¯
több mint 7 éve
jött új DL edző, QB coachunkat a Denver interjúztatja OC-nak, kell új erőnléti és atlétikai edző is.

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 088
 www.facebook.com/steelers.hu/photos/a.198059010232337/2064893456882207/?type=3&theater
steelwolf
😀 és OJB után vagy előtt fog idejönni?
petey
Steelers szempontjabol megeri az NFC-be trade-elni. Ha jol latom ez Trade alertet ir, szoval ha a megfizetitek, szerintem egy szava nem lenne. Shanahan vonzo lehet a szamara, lenne schema.

Kittle szamaira is jotekony hatast gyakorolna ehy Nr1 elkapo. Nezd meg a Dallast milyen jol jottek ki a Cooper trade-bol. Plusz McVay es Goff/Gurley jovore is itt lesz, ha meg akrjatok verni oket, 25+ pontban kell gondolkodni. A mi offensunk is jol megy iden.
undisputedly
esélytelen hogy jöjjön. 21 millió okot tudnék rá...
petey
Utólagos engedelemmel ide másolom Süti véleményét erről

Ha trédelsz valakit, akkor a szerződéssel együtt tudod trédelni. Ez jelen esetben azt jelenti alapban, hogy mivel az aláírásit meg az, átstruktúrálást (ami szintén egy aláírási) már kifizettuk, csak arányosan el van osztva a könyvekben - a vevő csak a rosterbonusa fizetést veszi át, így Tonio fizetésügyileg, ha már mindenképp átlagot akarunk nézni, kiesik a Top15 WRből. Ez lehet csábító, itt mi is nyerhetünk, ha sikerülne deadmoneyt eladnunk illetve Tóni is kaphat egy újabb átsruktúrálást.
Teknikailag így nézne ki:

AB trade for Raiders 1.round worst pick

A Raiders átveszi a jövő évi 3,8M és 3,2M dead moneyt a Steelerstől, ezért a Steelers hallgatólagosan eláll a Raiders 3. körös pickjétől.

AB szerződését azonnal átstuktúrálják, kap kézbe 10 milliót, és 2020tól nem fizet adót.

A Raiders elírja a könyvébe a 3,8+3,2=7 millió DMet, AB marad 2 millió fizuval, a kifizetett tizesét a maradék évekre elírják, így 2019re a könyvekbe AB még mindig 12be kerülne (7 steelersDM +3 structureDM + 2 rosterbonus)

A Steelers 21-7=14 millió DMet elírhatna, ha jól csináljuk akkor két évre, akkor két év alatt egy tizest fogtunk.

Ez lenne a masterplan, ha Davisnek van kézbe 10 millája, kérdés kifizeti a 2,5 rosteren levési pénzt, s milyen kötött dátumokkal tudnak játszani ( március 17., június 1.)?

Egyébként minden adott, főleg az hogy Bell után még egy drámát nem bírunk el, úgy hogy itt, ha AB befordul nem nyerhetünk semmi pénzt.
sutianap
több mint 7 éve
 www.facebook.com/steelers.hu/photos/a.198059010232337/2064893456882207/?type=3&theater
steelwolf
petey
Steelers szempontjabol megeri az NFC-be trade-elni. Ha jol latom ez Trade alertet ir, szoval ha a megfizetitek, szerintem egy szava nem lenne. Shanahan vonzo lehet a szamara, lenne schema.

Kittle szamaira is jotekony hatast gyakorolna ehy Nr1 elkapo. Nezd meg a Dallast milyen jol jottek ki a Cooper trade-bol. Plusz McVay es Goff/Gurley jovore is itt lesz, ha meg akrjatok verni oket, 25+ pontban kell gondolkodni. A mi offensunk is jol megy iden.
undisputedly
esélytelen hogy jöjjön. 21 millió okot tudnék rá...

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 824 — SuperBowl Champions 2013/2014
steelwolf
petey

több mint 7 éve
Ilyen az, amikor valahol mar januar elsejen vege a szezonnak. Elkezdjuk nezegetni kiket kezdett kovetni az Instan es tadam.....😁