San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 7 éve
www.facebook.com/steelers.hu/photos/a.198059010232337/2064893456882207/?type=3&theater😀 és OJB után vagy előtt fog idejönni?
steelwolf
több mint 7 éve
La Canfora szerint Lynch szeretné felvenni a FO-ba Ryan Grigsont.La Canfora? akkor haladjunk is tovább 😀
empty taxi
több mint 7 éve
La Canfora szerint Lynch szeretné felvenni a FO-ba Ryan Grigsont.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
szerintem nem kell félni, hosszú ez az offseason hogy megint fullba nyomja a kreténtAlabamás szurkolói oldalon olvastam, hogy Foster ellen újfent ejtették a vádakat! Akkor már Ő egy rézbőrű lett, mivel waiverről elvitte a Washington?A liga szvsz nem engedi jatszani ugysem, aztan fel vagy egy evnyi kuss utan eltiltja majd jo sokaig.
Alabama Niners
Stez
több mint 7 éve
Alabamás szurkolói oldalon olvastam, hogy Foster ellen újfent ejtették a vádakat! Akkor már Ő egy rézbőrű lett, mivel waiverről elvitte a Washington?A liga szvsz nem engedi jatszani ugysem, aztan fel vagy egy evnyi kuss utan eltiltja majd jo sokaig.
Alabama Niners
több mint 7 éve
Alabamás szurkolói oldalon olvastam, hogy Foster ellen újfent ejtették a vádakat! Akkor már Ő egy rézbőrű lett, mivel waiverről elvitte a Washington?
több mint 7 éve
Eredményekben gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
több mint 7 éve
Természetes.Ha nem titkos majd rakd ki lecci!Akkor a megosztast kosz😁| Egyebként tervben van róla aláírás. |
diverdoc
Matthew99
diverdoc

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Ha nem titkos majd rakd ki lecci!Akkor a megosztast kosz😁| Egyebként tervben van róla aláírás. |
diverdoc
Matthew99

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
Akkor a megosztast kosz😁| Egyebként tervben van róla aláírás. |
diverdoc

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Minden topik tarsnak egeszsegben, boldogsagban, sikerekben gazdag 2019-et kivanok, csapatunknak pedig jobb szezont, kevesebb serultet! BUÉK sracok!!

több mint 7 éve
Akkor a megosztast kosz😁

több mint 7 éve
Nem dicsekszek más munkájával. Ezt a képet csak találtam.Szokas szerint szuper! Koszonjuk
Matthew99
diverdoc

több mint 7 éve
Szokas szerint szuper! Koszonjuk
Matthew99

több mint 7 éve
javítva.Ne a mostani Gronk legyen a cél, az nem akkora fegyvertény. Érje el azt a szintet, amin ő volt hosszú évekig, hogy 2-3 embernek se legyen esélye ellene, borítsa fel Wattot és Ngatát a futójátékoknál, csinálgassa folyton a lehetetlen elkapásokat, na és akkor majd elérünk oda. De ez még egy 5-6 évMondjuk Gronknak a GOAT dobalt es nem egy 3. szamu qb, plusz ennek a 9ersnek Kittle az egyetlen komoly O jatekosa, igy konnyebb ellene vedekezni...
Wyatt
Cserebe 2012-ben meg nem voltak ilyen pass happy szabalyok ervenyben, oda lehetett csapni a tamadoknak, de pont ezert felesleges hasonlitgatni.
undisputedly
ha nem lenne kórházban mindenki talán nem lett volna ennyi yardja, true
több mint 7 éve
Ne a mostani Gronk legyen a cél, az nem akkora fegyvertény. Érje el azt a szintet, amin ő volt hosszú évekig, hogy 2-3 embernek se legyen esélye ellene, borítsa fel Wattot és Ngatát a futójátékoknál, csinálgassa folyton a lehetetlen elkapásokat, na és akkor majd elérünk oda. De ez még egy 5-6 évMondjuk Gronknak a GOAT dobalt es nem egy 2. szamu qb, plusz ennek a 9ersnek Kittle az egyetlen komoly O jatekosa, igy konnyebb ellene vedekezni...
Wyatt
Cserebe 2012-ben meg nem voltak ilyen pass happy szabalyok ervenyben, oda lehetett csapni a tamadoknak, de pont ezert felesleges hasonlitgatni.
több mint 7 éve
Home OpponentsArizona Cardinals
Los Angeles Rams
Seattle Seahawks
Atlanta Falcons
Carolina Panthers
Cleveland Browns
Green Bay Packers
Pittsburgh Steelers
Road Opponents
Arizona Cardinals
Los Angeles Rams
Seattle Seahawks
Baltimore Ravens
Cincinnati Bengals
New Orleans Saints
Tampa Bay Buccaneers
Washington Redskins
menetrend jövőre. nem lesz egy népünnepély, de ha mindenki egészséges lesz, jól sikerül az erősítés akkor remélem kinéz egy PO hely.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Ne a mostani Gronk legyen a cél, az nem akkora fegyvertény. Érje el azt a szintet, amin ő volt hosszú évekig, hogy 2-3 embernek se legyen esélye ellene, borítsa fel Wattot és Ngatát a futójátékoknál, csinálgassa folyton a lehetetlen elkapásokat, na és akkor majd elérünk oda. De ez még egy 5-6 év

több mint 7 éve
Hova nőjön Gronk-hoz képest, ha már most jobb nála? 😊Na ugye hogy megmondtam én tavaly, hogy Kittle elit lesz? Aztán le lett szegény fikázva.Kittle 1377 rec yarddal megdöntötte a TE rekordot!!! 😊Kelce kábé 10-15 percig volt ennek a címnek a birtokosa....ja és Gronkowski who?
Ennek lehet örülni a mai meccs után, másnak nagyon nem.
Niner Empire
Alabama Niners
Mondjuk Gronkowskihoz még kicsit nőnie kell (kinek nem), de biztató a kezdés^^
Wyatt
A Próféta szólt belőled!
több mint 7 éve
Na ugye hogy megmondtam én tavaly, hogy Kittle elit lesz? Aztán le lett szegény fikázva.Kittle 1377 rec yarddal megdöntötte a TE rekordot!!! 😊Kelce kábé 10-15 percig volt ennek a címnek a birtokosa....ja és Gronkowski who?
Niner Empire
Alabama Niners
Mondjuk Gronkowskihoz még kicsit nőnie kell (kinek nem), de biztató a kezdés^^

több mint 7 éve
Kittle 1377 rec yarddal megdöntötte a TE rekordot!!! 😊Kelce kábé 10-15 percig volt ennek a címnek a birtokosa....ja és Gronkowski who?
Niner Empire