Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Jövőre a harmadik körös pick megy Minnesotába a Harvin trade keretében.
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
sötét lóként én még örülnék levitre-nek isa.kacsa
neki én is, de meg is lepődnék a Harvin deal után. bár azon is meglepődtem...és annak is örültem...na mindegy, sokat dolgoztam ma 😀Medvepapa
Titánokhoz ment

több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
sötét lóként én még örülnék levitre-nek isa.kacsa
neki én is, de meg is lepődnék a Harvin deal után. bár azon is meglepődtem...és annak is örültem...na mindegy, sokat dolgoztam ma 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi lesz most így a poszterrel a szekrényemen? 😕Hanni
Lecseréled majd egy Harvinosra.
több mint 11 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
sötét lóként én még örülnék levitre-nek is
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Mi lesz most így a poszterrel a szekrényemen? 😕
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
várható volt.
spróroltunk vele.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Leon Washinton cut. Jöhet hozzánk haza (odavalósi).
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Kurva jó trade, még egy playmaker az egyébként is robbanékony offensebe 😊
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
még 3és fél óra
amit akarok: Desmond Bryant!
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
azt egyébként tudjátok h tavaly hagyott ki elősször 2 meccsnél többet a négy éve alatt? a migrén persze ott van, de az általában nyáron jön ki rajta, meg hétközben.
jajj de várom már a szezonta.kacsa
Azért enyhe túlzás, igaz hogy játszogatott meccseken, de volt hogy 1-2 playre rakták fel aztán lejött.
Mondjuk a migrénje idén már nem volt gond,de az olyan hogy bármikor rátörhet. Én amúgy az egész sérülékeny dolgot túlmisztifikáltnak tartom, nálatok nem a passz playek 70-80% t fogja kapni . Ráadásul returneretek is van, mondjuk tuti visszafutósdit akar majd játszani 😊
Sokkal kevesebb kockázat van benne szerintem mint sokan hiszik. A kérdés már csak az hogy a 14+ szerződésére milyen áron lesz pénz.
több mint 11 éve
azt egyébként tudjátok h tavaly hagyott ki elősször 2 meccsnél többet a négy éve alatt? a migrén persze ott van, de az általában nyáron jön ki rajta, meg hétközben.
jajj de várom már a szezont
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
RW örülhet és Seattle-ben elmondhatják, hogy magas a PH érték 😀 😛 bocs ha már volt nem tudtam kihagyni 😉
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Lesz itt WR háború rendesen, feltéve hogy nem a sérülések állítják össze a kezdőt. Most még Welker kéne slotba, aztán ez a rész kész is van. (Na jó, csak vicceltem) Ha Tate ilyen ütemben fejlődik és Baldwin is visszatalál a régi útra, akkor - kis túlzással - Wilson elég ha felnyomja az égbe a lasztit, úgyis lesz aki elkapja.garrett27
Azt mondjuk elmondhatnád minek Welker slotba mikor ideesett Harvin 😊
Muszáj leszek Seahawks meccseket is nézni
több mint 11 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Lesz itt WR háború rendesen, feltéve hogy nem a sérülések állítják össze a kezdőt. Most még Welker kéne slotba, aztán ez a rész kész is van. (Na jó, csak vicceltem) Ha Tate ilyen ütemben fejlődik és Baldwin is visszatalál a régi útra, akkor - kis túlzással - Wilson elég ha felnyomja az égbe a lasztit, úgyis lesz aki elkapja.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
egyébként vicces h harvin fiatalabb mint irvin 😀
több mint 11 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Jó lesz Percy, legalább idén nem anyázunk az első körös választás miatt. Mondtam én már korábban is, nekünk rögtön a második körrel kell kezdenünk. És még csak most jön a PC-JS féle nagy kukázás.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
ennél szebb hírre hazaérni nem is lehetett volna 😊 russel valszeg a hír óta ugrál a boldogságtól 😊 már csak az egészségét kell megoldani, de a jó seattlei levegő majd meggyógyítja. remélhetőleg azért nem a housh branch vonalat fogja követni a kis drága. örüljünk ennek nagyon

u.i. boldinnak annyira nem örülök h a 9ersbe ment. nagyon nem...
több mint 11 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Seattle sends this years first round pick and a 7th rounder as well as a mid-round pick next year for Harvin. Win-winWirtschaftsteil
Nem baj, emberunkert megeri! 😊 Mekkora kiralysag mar az egesz!

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Adrian Peterson ‏@AdrianPeterson
The best all around player I ever seen or you'll ever see! Goes to Seattle! I feel like I just got kicked in the stomach. Several times!!!

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Szép fogás srácok 😊
több mint 11 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Legalább most PC-ék jól használták fel az első körös pickjüket.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve

több mint 11 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
16 meccsből 8on játszani is fog kb.
De én veletek örülök.Bazzani
Mindig önzetlenül örülni a legszebb 😉

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Szerintem sok ez egy olyan játékosért aki a meccsek kétharmadán játszott csak és akkor sem 100%-osan de ha ti örültök legyen 😀