Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
CB Griffin cut. Botrány a csávó.
Duff
Ezt a kommentet 10x lajkolnam, ha lehetne. Egyertelmuen o a leggyengebb lancszem a csapatban. Minden play fele ment. Szerelni se tud.

Amugy mi kifejezetten jol szorakoztunk a meccs kozben, tetszett az alacsony pontszam. Jovore ismet jovunk 😉
több mint 7 éve
Jozsaisti Seattle Seahawks Michigan Wolverines 4
Fire Shotty. Ez minden amit mondani tudok..

SEA🏈
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 770
Erdekes hogy meccs elott azt vartam mi felenk billen az edzo stab munkaja erre pont a forditottja lett, teljesen kiboritott Shotty jatekhivasa de Carroll is mondhatta volna h passz orientaltak legyunk.
Sejtettem meccs elott h docogos lesz a futas de remeltem h egy Panthers ellenihez hasonlo gameplant hozunk ahol szepen atalltunk passzokra a felidoben...hat nem.
Futasoknal nekem pl Penny es Davis jobbnak tunt Carson szerintem kicsit belefaradt az elmult heti 20+labdacipelesekbe

Ami erdekesseg hogy Daknek tobb passzkiserletr volt mint nekunk, pedig sokkal jobban ultek a futasaik es tobbnyire mi voltunk hatranyba ez azert sok mindent elarul...igaz kozel 10percel tobbet volt naluk a labda

Sajnalom hogy igy zarult a szezon utolag tobb lehetett volna benne ha nem lojuk tokon magunkat ujra.

Amugy azt a meccs vegi onside dropkicket valakinek sikerult ertelmezni?😃
12th member
Nem akarták, h izguljon is bárki aki a végén. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Erdekes hogy meccs elott azt vartam mi felenk billen az edzo stab munkaja erre pont a forditottja lett, teljesen kiboritott Shotty jatekhivasa de Carroll is mondhatta volna h passz orientaltak legyunk.
Sejtettem meccs elott h docogos lesz a futas de remeltem h egy Panthers ellenihez hasonlo gameplant hozunk ahol szepen atalltunk passzokra a felidoben...hat nem.
Futasoknal nekem pl Penny es Davis jobbnak tunt Carson szerintem kicsit belefaradt az elmult heti 20+labdacipelesekbe

Ami erdekesseg hogy Daknek tobb passzkiserletr volt mint nekunk, pedig sokkal jobban ultek a futasaik es tobbnyire mi voltunk hatranyba ez azert sok mindent elarul...igaz kozel 10percel tobbet volt naluk a labda

Sajnalom hogy igy zarult a szezon utolag tobb lehetett volna benne ha nem lojuk tokon magunkat ujra.

Amugy azt a meccs vegi onside dropkicket valakinek sikerult ertelmezni?😃
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916
Igen a top3 és top5 HC között

Ő miatt kompetens a roster, ez nem egy 10-6os roster...
braxa88
Ez így van, inkább top3 mint top5.

Ettől függetlenül ezt a meccset elchokerkedte.
Lekésőbb a második megyed végén úgy nyakon kellett volna b*sznia Schottyt a playbookkal, hogy az orra vére olvashatatlanná tegye az inside run oldalt, majd odaadnia Wilsonnak a labdát azzal hogy 'futkározik ott elől 2 csávó 89es meg 16os mezben, etesd őket.'
És easy win, még akkor is ha nem PO roster a mienk.

Volt összvissz kb 6 passzjáték ami nem 3&hosszúra érkezett, 8yardos átlaggal, nem volt jó.
Volt 2 option játék az egész meccsen, mindkétszer nagyjátékot hozott, nem volt jó.
3 futás középen 3 yardért, jó! Csináljuk legközelebb is!

Nagyon csalódott vagyok!

Ez pont olyan tökönlövés volt, mintha a Dallas úgy jön ki a meccsre hogy kap Elliott kétszer 4 cipelést a két félidőben, és inkább Dak 'Clutch' Prescottra bízzák a W-t.

Bazdki, felküldtük a top5 QB-nket 56percen keresztül handoffokhoz. Botrány!

több mint 7 éve
Duff Seattle Seahawks 3 540
"brian schottenheimer should run right up the middle... all the way home"

😀
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 322 — NFL bracket champion '26
Duff
Ő az ikertesója LB Griffinnek?
ThundersNFL
yep

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 308 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Duff
Ő az ikertesója LB Griffinnek?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Duff Seattle Seahawks 3 540
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
Talán úgy tudnám megfogalmazni,hogy a kompetens roster nagyjából megvan,a kompetens stáb még nem teljesen.
kolok1972
Carroll who? 😀
braxa88
Ő a kettő között mozog
ThundersNFL
Igen a top3 és top5 HC között

Ő miatt kompetens a roster, ez nem egy 10-6os roster...

Szerkesztette: braxa88
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 308 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Talán úgy tudnám megfogalmazni,hogy a kompetens roster nagyjából megvan,a kompetens stáb még nem teljesen.
kolok1972
Carroll who? 😀
braxa88
Ő a kettő között mozog

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
kolok1972
Carroll who? 😀
több mint 7 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 7 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Érthetetlen, hogy van egy franchise QB-d, akinek fizetsz egy zsák pénzt, folyamatosan jönnek a hosszú passzok és mégis kiveszed a labdát a kezéből, amikor tisztán látszott első perctől kezdve, hogy mi a gameplan a Dallasnál. A két megölt futás után a 3rd down passzokra is rendszeresen jöttek a blitzek, mégis maradt ugyanaz a playcall kb. egész meccsen. Arról nem is beszélve, hogy egy kis variálás után, ha jön még több nagy játék az elején, még a futójáték előtt is megnyílhatott volna a terep idővel.
Szezon előtt kevesen vártak PO-t ettől a csapattól, szóval önmagában a WildCard kör egyáltalán nem tekinthető kudarcnak, mégis csalódás így befejezni az évadot, hogy egy nyerhető meccset töketlenkedett el a stáb.
A jövő azért bíztató, a playmakereink be vannak biztosítva - Clark és Wright azok, akiket meg kell tartani -, sok fiatal lépett elő, akikkel hosszútávon számolhatunk, cap space pedig van bőven.
Már csak arról kell leszokni, hogy hátráltatjuk saját magunkat.
több mint 7 éve
Amugy nem tudom van e még csapat amiben tegnapi formában játszó Lockett 10target alatt lett volna. Nálunk ugye tegnap 6target, 4elkapás 120yard. És 90%ban minden 2.down futás...
több mint 7 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
OCt ki kell baszni, mégis mikor esett le neki h nem megy a futás?! Kibaszott nyerhető meccs volt.
Griffin meg kurvagyenge. Csalódás a csávó, remélem a tesós dolog miatt nem lesz szenttehén a csapatnál.
braxa88
Kevés esélyt látok rá hogy az oc-t kivágják, és tuti hogy Griffin kezdő cb lesz! Pont a tesós dolog miatt. De remélem tévedek!
több mint 7 éve
OCt ki kell baszni, mégis mikor esett le neki h nem megy a futás?! Kibaszott nyerhető meccs volt.
Griffin meg kurvagyenge. Csalódás a csávó, remélem a tesós dolog miatt nem lesz szenttehén a csapatnál.
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 470 — . . .
Ki hol nézi amúgy a meccset?

Én szereztem egy kecót estére. Emberek nincsenek viszont internet meg TV van. Most itt ülök egyedül, mint valami kretén, és alkoholmentes citromos sörrel hangolok a meccsre!
Gyertek eredménykövetőzni!
akdestroyer
2 napja azt álmodtam, hogy RW dob egy utolsó perces homály interceptiont a redzoneban az egyenlítésért támadva... Csak azért írom ide, mert akkor úgyse jön be 😀 (ha meg igen, utólag nem hiszi el senki)
Nadal17
Ne erőltesd ezt haver.
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 499 — Invisible man
Hát ez elég vérszegény volt. De még így is meg lehetett volna.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Shotin ment el az egéaz, Griffin max csere cb-k kell kövi szezonra. De rebuild évhez képest jók voltunk 😊
Oszi
Ev eleji elvarasokhoz kepest szep teljesitmeny csak bosszanto megint magunkat lottuk tokon
több mint 7 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Shotin ment el az egéaz, Griffin max csere cb-k kell kövi szezonra. De rebuild évhez képest jók voltunk 😊
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916

Én szereztem egy kecót estére. Emberek nincsenek viszont internet meg TV van. Most itt ülök egyedül, mint valami kretén, és alkoholmentes citromos sörrel hangolok a meccsre!
akdestroyer
írj rá Bundira 😊
gordon
Csak kéne már az a dislike gomb.

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM

akdestroyer
írj rá Bundira 😊
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 717 — Csodabogár

akdestroyer

küldjek kurvákat? vendégem vagy 😀

több mint 7 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587

akdestroyer
2 napja azt álmodtam, hogy RW dob egy utolsó perces homály interceptiont a redzoneban az egyenlítésért támadva... Csak azért írom ide, mert akkor úgyse jön be 😀 (ha meg igen, utólag nem hiszi el senki)