Tennessee Titans

20 feliratkozó

21 órája
Nandito Tennessee Titans 3 310 — Titans fan
Borgonzi eddig nagyon jó munkát végez, ez a stáb eléggé biztatónak tűnik! 😊 Saleh és Daboll mellett említsük meg, hogy Fasel marad az ST-coach, amiszintén jó döntés volt. Amúgy látszik, hogy teljesen más lett az irányvonal, mint eddig. Reméljük, eredményes is lesz majd!

Plusz pár infó Dabollról.

Music City Miracle
1 napja
peach Atlanta Falcons 15 753 — a new hope (again)
Ha ez megvalósul, akkor ez egy elég ígéretes stáb, és kb az egész edzőkeringő nyertese lehet a Titans, pláne ahhoz képest, ahogy indult az egész.
gabokocka
hmm, a falconsnál meh lett volna a salah hire, itt meg keringő győzés van vele. kettősmérce, kettősmérce mindenhol 😊

amúgy csak, hogy on is legyek, valóban egy olyan projektnek néz ez most ki amiért nagyon lehet lelkesedni.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
Rolni Las Vegas Raiders 10 220 — Raiders fan
2026-ra elég pofás stáb!
Aztán mint minden Defensive HC kapcsán jön majd a kérdés, hogy mit csinál, ha valóban kijön a lépés O oldalon, mert akkor nagyon valószínű, hogy új OC-t kell keresni a fiatal QB-nak ismét...de ez a jövő zenéje...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
1 napja
remontada San Francisco 49ers 627
Jó néz ki ez a Saleh - Daboll duó
Szorítok nektek.
1 napja
ozibozi New York Giants 20 670
The Giants offered the No. 3 pick, a 2026 1st-rounder, and multiple Day 2 picks last year to the Titans for the No. 1 pick to select Cam Ward, but Tennessee declined. Brian Daboll now gets Cam Ward in Tennessee. - per Jordan Schultz
1 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 899
Daboll signing with the Titans.
1 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 462 — Lucas Scott
Vszeg akkor jövőre közelebbről követlek titeket ha jön Daboll.
Wardot viszonylag ismeri l, tavaly alaposan feltérképezte draft előtt

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 921 — Keep pounding
Ha ez megvalósul, akkor ez egy elég ígéretes stáb, és kb az egész edzőkeringő nyertese lehet a Titans, pláne ahhoz képest, ahogy indult az egész.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 napja
Beki New York Jets 2 269
ESPN sources: The Titans are now set to hire former Giants head coach Brian Daboll as their offensive coordinator, contingent upon him not getting the Raiders head coaching job.
6 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 885 — Így remélem megfelelek nektek.....
8 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 885 — Így remélem megfelelek nektek.....
9 napja
Tapsi Hapsi San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 946
A d jó lesz, az OC-n sok fog múlni
resistance is futile
McDanielre kellene menni egybol sztem.
csebi
Sanyi fája, már hányadik hajtás, közben nálunk még savazzák! Nem tudok majd nem nektek is drukkolni.... egy kalappal!

9 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 701
Biztato hiring, foleg Nagyhoz es McCarthyhoz kepest. Remeljuk lesz melle egy baszo OC.

Aztan ott a csapat elott a Bears es a Patriots peldaja, hogy 1 ev alatt is mennyit lehet fejlodni, ha a megfelelo emberek vannak a megfelelo helyen.
Duff
Nem kell túl magasra rakni az elvárásokat egyből. Az a két csapat jóval előrébb állt keret erősségben mint ahogy itt tartanak jelenleg. Nagyon kéne egy erős draft, és pár top szabadügynök is még ide.
9 napja
Duff Seattle Seahawks 3 403
Biztato hiring, foleg Nagyhoz es McCarthyhoz kepest. Remeljuk lesz melle egy baszo OC.

Aztan ott a csapat elott a Bears es a Patriots peldaja, hogy 1 ev alatt is mennyit lehet fejlodni, ha a megfelelo emberek vannak a megfelelo helyen.
9 napja
Ennek örülök, szerintem jó választás lesz! 😊 Van pénz építkezni, jó helyen tudunk draftolni, és remélhetőleg Ward se lesz rossz. TitanUp!

Music City Miracle
9 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 977 — Jó ötletnek tűnt!
Jobb mint Nagy, valszeg értelmes OC-t is tud majd hozni. Szerintem tanult a hibáiból nálunk és amúgy jó lesz.

Lesz ez még így se!
9 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 462 — Lucas Scott
resistance is futile
McDanielre kellene menni egybol sztem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 408
9 napja
dioadam Jacksonville Jaguars 653
Rivalizálás ide vagy oda, én sajnáltam volna, ha valami világtalan kókler lett volna itt a HC. Jót tesz a csoportnak is, ha van színvonal és körbeverés, mégha ez azzal is jár, hogy egyik csapat sem tudja ledominálni a másik 3 csapatot.

Legyen az AFC south az új NFC west (3 PO csapattal) 😊

NBII-es futballisták a f@szomat már
9 napja
Ahhoz képest, ahogy indult az edzőkeresés, ez sztem egyértelmű win.
A kérdés, milyen stábot tud maga köré gyűjteni.

9 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 899
A gyengének tűnő felhozatalban nálam Saleh az egyik legjobb jelölt, szóval ennek mentén nagyon jó hire, főleg hogy sikerült megúszni az előzetesen fixnek vélt Nagyot, aki Mahomesszal sem tudott idén nyerni. Viszont a roster helyzete miatt talán McDaniel kellett volna, Ward miatt. Mindegy, Saleh jó edző, de így érdemes azzal számolni, hogy most a D kezd majd el épülni elsődlegesen, mert egy ilyen tipusú HC értelmes D nélkül meg van lőve. Ami lehet nem is baj, ha 2 év múlva kiderül, hogy Wardot le kell cserélni.

Emellett első bikkre ebben a Coen, Steichen, DeMeco körben Saleh idővel megfelelő állománnyal akár versenyképes is lehet.
9 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 374 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ESPN sources: Titans are working to finalize a deal to hire 49ers defensive coordinator Robert Saleh as their head coach. Saleh spent Monday in Tennessee with the Titans, and the two sides impressed each other enough to move forward together.
KeyG
Még paprikásabbak lesznek a Jags-Titans meccsek. Saleh meg Coen majdnem ölre ment a Niners-Jags meccs után tavaly.
9 napja
KeyG Baltimore Ravens 13 607
ESPN sources: Titans are working to finalize a deal to hire 49ers defensive coordinator Robert Saleh as their head coach. Saleh spent Monday in Tennessee with the Titans, and the two sides impressed each other enough to move forward together.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 napja
Hozom az újabb updatet HC ügyben. 😊 Adam Schefter szerint legalább három finalista van: Saleh, Nagy és Hafley. (McCarthyt azért nem zárnám ki teljesen, Stefanski viszont Falcons HC lett.) Ma, hétfőn Saleh és Nagy, kedden Hafley jön személyes interjúra. (Hafley ma a Dolphinsnál lesz HC-interjún, úgyhogy van esély rá, hogy nem ér ide, hasonlóan Stefanskihoz.)
Ha tényleg ők hárman a finalisták, akkor én Saleht szeretném HC-nak. Remélhetőleg hamarosan lesz döntés.
Nandito
Sztem ha nem Nagy, akkor már lehet örülni. Jó, nyilván McCarthy se.
gabokocka
Az a baj, hogy Hafleyt nem tudom megítélni, kevés infóm van róla. Annyit olvastom a Packers topikban, hogy a tavalyi szezonja után nem bánják, ha elmegy. Ez azért nem hangzik túl jól, bár Vrabel sem a DC munkája miatt lett jó választás. Az eddigi munka alapján nálam Saleh a top, utána McCarthy, míg Nagyot nem szeretném itt látni. (Na, emiatt tuti ő lesz. 😀 )

Music City Miracle
10 napja
Hozom az újabb updatet HC ügyben. 😊 Adam Schefter szerint legalább három finalista van: Saleh, Nagy és Hafley. (McCarthyt azért nem zárnám ki teljesen, Stefanski viszont Falcons HC lett.) Ma, hétfőn Saleh és Nagy, kedden Hafley jön személyes interjúra. (Hafley ma a Dolphinsnál lesz HC-interjún, úgyhogy van esély rá, hogy nem ér ide, hasonlóan Stefanskihoz.)
Ha tényleg ők hárman a finalisták, akkor én Saleht szeretném HC-nak. Remélhetőleg hamarosan lesz döntés.
Nandito
Sztem ha nem Nagy, akkor már lehet örülni. Jó, nyilván McCarthy se.