Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 5 éve
FunHun
1 482
Nem int
több mint 5 éve
Cypress
3 228
INT háború. Beszarás.
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
INT parádé.
több mint 5 éve
Akkor idén biztos rossz volt hogy odavissza kikapni 😕 én meg nektek szurkoltam az SB-n...Hallod, ha leszopatják a Boyst akkor vagyok a legboldogabb 😀Na megyek aludni...ebből sem lesz már semmi...jövő héten a Saints küldje haza a Cowgirls-t aztán tét nélkül lehet tovább nézni a PO-tÉs hol van a csoporton belüli összetartás? 😕
MirrMurr
Blevi
MirrMurr
Szerkesztette: Blevi
több mint 5 éve
És ezt a Folest akarják Jacksonvillebe hozni? Pff. Mondjuk ma nagyon rendszer kompatibilisen játszik.A Jax OL mögött nem érnek majd hozzá
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Pancser
több mint 5 éve
Szerintem nem volt bent a pickkel, de Trubisky, meh.
több mint 5 éve
zsojti
4 063
Maddox baszod!!!
több mint 5 éve
Jókai bableves után csülök Pékné móda lájt kólával?Nekem volt egy barátom, jelentékeny túlsúllyal bement itthon a Mekibe, kért egy Super size me Big Mac menüt, hozzá egy almás süteményt - az is tiszta olaj meg kalória - és a végén hozzátette, hogy Diet Coke legyen az üdítő, mert fogyózik...mondjuk ez inkább fordítási fasság, hol hallottál itthon diétás kólát kérni?amerikai faszság: "diétás kólát, és egy big macet"gyűjtök neked egy tojáslikőrre 😀nincs unicum. zéró kóla, és nem dohányzok 😀te tenyleg buzi vagy
asszen ennél már nincs lejjebb, még LEmart is végignéztem a meccsen.
Kájzerszóze
Stez
Kájzerszóze
shagi0206
Löfli
Burkus
több mint 5 éve
én amúgy nem szeretem a cukros kólát, szóval én is azt iszom, vagy zérót 😀Nekem volt egy barátom, jelentékeny túlsúllyal bement itthon a Mekibe, kért egy Super size me Big Mac menüt, hozzá egy almás süteményt - az is tiszta olaj meg kalória - és a végén hozzátette, hogy Diet Coke legyen az üdítő, mert fogyózik...mondjuk ez inkább fordítási fasság, hol hallottál itthon diétás kólát kérni?amerikai faszság: "diétás kólát, és egy big macet"gyűjtök neked egy tojáslikőrre 😀nincs unicum. zéró kóla, és nem dohányzok 😀te tenyleg buzi vagy
Kájzerszóze
Stez
Kájzerszóze
shagi0206
Löfli
Burkus
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 020
Szeretem az ilyen embereket, Zero Coke meg ilyenek azok mennek, de egészséges életmód meg sportolás az nuku.Nekem volt egy barátom, jelentékeny túlsúllyal bement itthon a Mekibe, kért egy Super size me Big Mac menüt, hozzá egy almás süteményt - az is tiszta olaj meg kalória - és a végén hozzátette, hogy Diet Coke legyen az üdítő, mert fogyózik...mondjuk ez inkább fordítási fasság, hol hallottál itthon diétás kólát kérni?amerikai faszság: "diétás kólát, és egy big macet"gyűjtök neked egy tojáslikőrre 😀nincs unicum. zéró kóla, és nem dohányzok 😀te tenyleg buzi vagy
Kájzerszóze
Stez
Kájzerszóze
shagi0206
Löfli
Burkus
több mint 5 éve
Hallod, ha leszopatják a Cowbyst akkor vagyok a legboldogabb 😀Na megyek aludni...ebből sem lesz már semmi...jövő héten a Saints küldje haza a Cowgirls-t aztán tét nélkül lehet tovább nézni a PO-tÉs hol van a csoporton belüli összetartás? 😕
MirrMurr
Blevi
Szerkesztette: MirrMurr
több mint 5 éve
mondjuk ebből lemar TDt futott volna kajakra Mauni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
zsojti
4 063
Na megyek aludni...ebből sem lesz már semmi...jövő héten a Saints küldje haza a Cowgirls-t aztán tét nélkül lehet tovább nézni a PO-t6 sajat +3 maci pont
MirrMurr
több mint 5 éve
Na megyek aludni...ebből sem lesz már semmi...jövő héten a Saints küldje haza a Cowgirls-t aztán tét nélkül lehet tovább nézni a PO-tÉs hol van a csoporton belüli összetartás? 😕
MirrMurr
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Na megint elkezdik mutatni Flaccót?LEmart
Tactful Cactus
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
remélem Bundi megkérdezi meccs végén hogy miért nem Foles az alap kezdő.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Nekem volt egy barátom, jelentékeny túlsúllyal bement itthon a Mekibe, kért egy Super size me Big Mac menüt, hozzá egy almás süteményt - az is tiszta olaj meg kalória - és a végén hozzátette, hogy Diet Coke legyen az üdítő, mert fogyózik...mondjuk ez inkább fordítási fasság, hol hallottál itthon diétás kólát kérni?amerikai faszság: "diétás kólát, és egy big macet"gyűjtök neked egy tojáslikőrre 😀nincs unicum. zéró kóla, és nem dohányzok 😀te tenyleg buzi vagy
Kájzerszóze
Stez
Kájzerszóze
shagi0206
Löfli
több mint 5 éve
Tavaly ezekből TD lett...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018