New England Patriots - Jacksonville Jaguars
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez sajnos fujhato voltgyere inkább fikázni a patriots-ot!
Geeri
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Rámennek megcsinálják zászlóval
több mint 6 éve
Szép volt D!
több mint 6 éve
szivárognak, szivárognak.. 😀Na hiányoltam már a flaget...mert az is volt? 😊
Mr.Breaker
manuszka86
több mint 6 éve
És a Pats.hu-n az iktriad interjúban volt egy ilyen kérdés: "A Patriotsot sokan utaljak a sikerei miatt, te hogyan látod..." 😀😀 A sikerei miatt...
több mint 6 éve
pant 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
jóóóó
több mint 6 éve
ott a D# 😊))))
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
click clack jack legalabb odabaszott egyet
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Nem esek át azért a ló túlsó oldalára,ami jogos az jogos 😀Mondjuk ez tök jogoshogy mondhatsz ilyet???
LeviPoki
Pari
több mint 6 éve
98 - 10 yard bünti ellenében, mert a Pats tökre rendes és nem szabálytalan
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Én nagyon nem szeretnék a Minnesotának szurkolni, pláne nem egy SB-n, de lehet, hogy muszáj leszÉn se szeretek a Hawksnak szurkolni, és nem is szurkoltam nekik, mikor Arizonában döntőztek 😊
Kampman
több mint 6 éve
Én nagyon nem szeretnék a Minnesotának szurkolni, pláne nem egy SB-n, de lehet, hogy muszáj leszTényleg csak azért nem írok most semmit, mert flamewar lenne.
Kampman
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Csodálkozom azon az 1 flagen a Pecctől,minek kellett ott történnie,hogy bedobták.
több mint 6 éve
Toto21
5 950
holding flag-ek zsebben maradnak teljesen!
több mint 6 éve
bummm
több mint 6 éve
nyald meg a zacskómat. mán egy zászló
több mint 6 éve
Sifur
1 118
Kezd fáradni a top defense, múlt héten nem egy titans volt az ellenfél
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Bután játszik mondjuk a jax sec...
több mint 6 éve
Jól van, DPI, megnyugodott a lelkem.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Kenji
642
Hát a másik oldalra nem nagyon akarták bedobni.Na hiányoltam már a flaget...mert az is volt? 😊
Mr.Breaker
manuszka86
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Én nagyon nem szeretnék a Minnesotának szurkolni, pláne nem egy SB-n, de lehet, hogy muszáj lesz
több mint 6 éve
Ramsi dehujevagy!