Pittsburgh Steelers - Denver Broncos
több mint 5 éve
Shelby és Kareem legalább még igyekszik

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
JJ Wattot hozzuk már el egy 5. körért, hogy az egész család nálunk nyomja😊
Steelers fan
több mint 5 éve
Fuh, sok fincsi missed tackle. 😀
több mint 5 éve
Derek Watt😊Szar érzés lehet, ha folyton jönnek szembe veled a Wattok 😊 JJ meggyőzhetnénk, hogy jöjjön el egy ringért. BoB-ot meg, hogy adja oda egy TT-ért
pfefe8
több mint 5 éve
Minden csapatreszben ennyire szétesett csapatot nem láttam mostanában. Szörnyű nézni.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 5 éve
Jó, akkor ma erről ennyit. Szopás.
több mint 5 éve
Na, az fasza...
több mint 5 éve
Az a baj, h a mk részünkről mindig van kifogás, hogy éppen miért nem megy.Na nekem ez a bajom ezzel a védelemmel. Amikor igazan kéne az acelvedelem átszaladnak rajtunk... így nem lehet meccset nyerni.van egy pár sérültetek és mi sem vagyunk teljesen fogalmatlanok támadásban, mondjuk törekszünk rá.
dr_23 (roberto23)
pfefe8
több mint 5 éve
Előző playben is......Ennek a negyediknek is faszság volt nekimenni!de szemben az előzővel, most legalább éreztem benne valami tudatosságot...hogy csak 2 yardot kell megtenni, nem 20-at
Szokol
Klaci79
ez milyen passz volt....tényleg nem tudok kiigazodni magunkon 😀Én igen...gyakorlunk....megy az O úgy, mint ha nem ismerné az eredményt....lehet ez majd kamatozik, de nem jó kísérteni a sorsot....
Klaci79
több mint 5 éve
Na nekem ez a bajom ezzel a védelemmel. Amikor igazan kéne az acelvedelem átszaladnak rajtunk... így nem lehet meccset nyerni.van egy pár sérültetek és mi sem vagyunk teljesen fogalmatlanok támadásban, mondjuk törekszünk rá.
dr_23 (roberto23)
Steelers fan
több mint 5 éve
Most mindenki megnyugszik, így újra meccsbe hozzuk őket 😊Azt látod, hogy Highsmith Watt helyett van fenn és nem Bud helyett?
bcsarli
több mint 5 éve
Most mindenki megnyugszik, így újra meccsbe hozzuk őket 😊
több mint 5 éve
Megint a 23-as.ha van 4 jó elkapó egy csapatban, nyilván előbb-utóbb megtalálják a leggyengébb láncszemet...újoncként nem lehet könnyű
xrace77
több mint 5 éve
ez milyen passz volt....tényleg nem tudok kiigazodni magunkon 😀Jobb, ha szenvedősen nyerünk, mert nem szállnak el a srácok.
Klaci79
több mint 5 éve
Na nekem ez a bajom ezzel a védelemmel. Amikor igazan kéne az acelvedelem átszaladnak rajtunk... így nem lehet meccset nyerni.
több mint 5 éve
Megint a 23-as.
több mint 5 éve
Azt hittem eladjaÉn azt hittem futni fog 😊
Fast Willie
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Ojet szegényt kipécézték.
több mint 5 éve
ez milyen passz volt....tényleg nem tudok kiigazodni magunkon 😀
több mint 5 éve
Oje nmegoldotta, hogy ne kelljen izgulni

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Azt hittem eladja
több mint 5 éve
Csak az a baj, hogy pillanatnyilag a játékos állomány megvan egy jó szezonhoz. De egy ilyen szintű OC el tudja barmolni az egészet.komolyan mondom hogy kirúgnám a támadó koordinátort most azonnal.Hát Fitchet én már tavaly.....vagy tavalyelőtt....de ez Ben csapata....
pfefe8
Klemó
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.