NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Pittsburgh Steelers - Denver Broncos
több mint 4 éve
Shelby és Kareem legalább még igyekszik
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
pfefe8
1 203
JJ Wattot hozzuk már el egy 5. körért, hogy az egész család nálunk nyomja😊
Steelers fan
több mint 4 éve
Gerichill
526
Fuh, sok fincsi missed tackle. 😀
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Derek Watt😊Szar érzés lehet, ha folyton jönnek szembe veled a Wattok 😊 JJ meggyőzhetnénk, hogy jöjjön el egy ringért. BoB-ot meg, hogy adja oda egy TT-ért
pfefe8
több mint 4 éve
Minden csapatreszben ennyire szétesett csapatot nem láttam mostanában. Szörnyű nézni.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Jó, akkor ma erről ennyit. Szopás.
több mint 4 éve
Gerichill
526
Na, az fasza...
több mint 4 éve
Az a baj, h a mk részünkről mindig van kifogás, hogy éppen miért nem megy.Na nekem ez a bajom ezzel a védelemmel. Amikor igazan kéne az acelvedelem átszaladnak rajtunk... így nem lehet meccset nyerni.van egy pár sérültetek és mi sem vagyunk teljesen fogalmatlanok támadásban, mondjuk törekszünk rá.
dr_23 (roberto23)
pfefe8
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Klemó
5 659
Előző playben is......Ennek a negyediknek is faszság volt nekimenni!de szemben az előzővel, most legalább éreztem benne valami tudatosságot...hogy csak 2 yardot kell megtenni, nem 20-at
Szokol
Klaci79
ez milyen passz volt....tényleg nem tudok kiigazodni magunkon 😀Én igen...gyakorlunk....megy az O úgy, mint ha nem ismerné az eredményt....lehet ez majd kamatozik, de nem jó kísérteni a sorsot....
Klaci79
több mint 4 éve
pfefe8
1 203
Na nekem ez a bajom ezzel a védelemmel. Amikor igazan kéne az acelvedelem átszaladnak rajtunk... így nem lehet meccset nyerni.van egy pár sérültetek és mi sem vagyunk teljesen fogalmatlanok támadásban, mondjuk törekszünk rá.
dr_23 (roberto23)
Steelers fan
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Most mindenki megnyugszik, így újra meccsbe hozzuk őket 😊Azt látod, hogy Highsmith Watt helyett van fenn és nem Bud helyett?
bcsarli
több mint 4 éve
Most mindenki megnyugszik, így újra meccsbe hozzuk őket 😊
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Megint a 23-as.ha van 4 jó elkapó egy csapatban, nyilván előbb-utóbb megtalálják a leggyengébb láncszemet...újoncként nem lehet könnyű
xrace77
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
ez milyen passz volt....tényleg nem tudok kiigazodni magunkon 😀Jobb, ha szenvedősen nyerünk, mert nem szállnak el a srácok.
Klaci79
több mint 4 éve
Na nekem ez a bajom ezzel a védelemmel. Amikor igazan kéne az acelvedelem átszaladnak rajtunk... így nem lehet meccset nyerni.
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Megint a 23-as.
több mint 4 éve
Gerichill
526
Ojet szegényt kipécézték.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
ez milyen passz volt....tényleg nem tudok kiigazodni magunkon 😀
több mint 4 éve
Oje nmegoldotta, hogy ne kelljen izgulni
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Azt hittem eladja
több mint 4 éve
Csak az a baj, hogy pillanatnyilag a játékos állomány megvan egy jó szezonhoz. De egy ilyen szintű OC el tudja barmolni az egészet.komolyan mondom hogy kirúgnám a támadó koordinátort most azonnal.Hát Fitchet én már tavaly.....vagy tavalyelőtt....de ez Ben csapata....
pfefe8
Klemó