NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 640
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Pittsburgh Steelers - Denver Broncos
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Öreg vagyok, még így tanultam és ha idegbe jövök, akkor nem tudok rá figyelni, bocs!Azért megoldjuk ma is, hogy tökön lőjük magunk. Már rég lehúzhattuk volna a rolót, de nem, Ben-től muszály egy brainfartNálam a muszály is brainfart, sorry nem sorry
Fast Willie
fcancellara
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Ennek a negyediknek is faszság volt nekimenni!de szemben az előzővel, most legalább éreztem benne valami tudatosságot...hogy csak 2 yardot kell megtenni, nem 20-at
Szokol
több mint 4 éve
Klemó
5 659
komolyan mondom hogy kirúgnám a támadó koordinátort most azonnal.Hát Fitchet én már tavaly.....vagy tavalyelőtt....de ez Ben csapata....
pfefe8
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
komolyan mondom hogy kirúgnám a támadó koordinátort most azonnal.Hány ilyen pillanat volt az elmúlt években...
pfefe8
több mint 4 éve
Mintha nem láttatok volna még Steelers meccset gyengébb ellenfél ellen.Ok, ez jogos. Csak mindig azt hiszem, hogy ezen már túl vagyunk.
bcsarli
több mint 4 éve
Faszom, most még Jones is kiesik....
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
pfefe8
1 203
komolyan mondom hogy kirúgnám a támadó koordinátort most azonnal.
Steelers fan
több mint 4 éve
Ennek a negyediknek is faszság volt nekimenni!
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Úgy néz ki, hogy BB nem érzi fair-nek, ha 6 másodpercig dédelgetheti a bogyót
több mint 4 éve
Simmons felébredt erre a hétre
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Mintha nem láttatok volna még Steelers meccset gyengébb ellenfél ellen.
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Már 33 passzkísérlet. Miért kell ezt?
több mint 4 éve
Klemó
5 659
Mindig a sírás! Én 1 csapatot sem láttam ami az elejétől a végig jól csinált mindent!Nem ez a kérdés itt, hanem az, hogy 14 pontos előnyben úgy, hogy te kezded a félidőt, így nem lehet játszani. Ez gyalázatos. A mez jött fel a másodikra ez látszik játékosostól és edzőstöl. Futás és futás, majd passzok. Szépen nyílni fog a pálya és ott lehet(ett volna) Bennek varázsolni. De az, hogy kijön és majd szépen feltesz még pontokat ilyen taktika nincs.
steelwolf
több mint 4 éve
pfefe8
1 203
Mindig a sírás! Én 1 csapatot sem láttam ami az elejétől a végig jól csinált mindent!nem kell mindent jól csinálni. de az hogy egy "megnyert" meccsbe visszahozzuk az ellenfelet a botrányos offenz hívásokkal. ráadásul egy kórházcsapat ellen akit a csereirányító vezet.
steelwolf
Steelers fan
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
2. félidőben jobbak vagyunk, mint az elsőben. Mi történt?Hazamentünk
xrace77
Fast Willie
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
2. félidőben jobbak vagyunk, mint az elsőben. Mi történt?Hazamentünk
xrace77
több mint 4 éve
2. félidőben jobbak vagyunk, mint az elsőben. Mi történt?Félidőben átirták a könyveket Driskelre. Nyilván volt nagy butulás az oldalvonal mellett is Lock kiesése miatt.
xrace77
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
xrace77
4 515
2. félidőben jobbak vagyunk, mint az elsőben. Mi történt?
több mint 4 éve
Mindig a sírás! Én 1 csapatot sem láttam ami az elejétől a végig jól csinált mindent!
több mint 4 éve
Felölem nyerhet a Steelers. Mindig is birtam őket. Bent különösen. Csak legyen meccs a negyedik negyedben. Mert ne arrol szoljon megint a topik, hogy mindenki takarodjon a coloradoi jó édes anyjába..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
Klemó
5 659
Mondjuk ez igaz....ja.....6 meccs asszem...egy mindegy szezonban a Bengalsban.....de egyébként jól nyomja, ezt írtam, meg is érdemli a TD-t. Mi meg fel kell, hogy ébredjünk szépen....Az O kritikán aluli munkája beérett......meccset csináltunk ebből....Lock és Sutton nélkül egy pár snappes QB ellen.....Amellett, hogy persze igazad van, megjegyezném, hogy Driskel többet volt kezdő eddig, mint Lock... 😀
Klemó
StormST
több mint 4 éve
pfefe8
1 203
bohóckodunk. Tomlin álldogál mint fasz a lakodalomban. vicc az egész.
Steelers fan
több mint 4 éve
Hoppá most látom Red Zone-on hogy meccsben vagyunk 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Az O kritikán aluli munkája beérett......meccset csináltunk ebből....Lock és Sutton nélkül egy pár snappes QB ellen.....dejszen O oldalon eddig csak 11 pontot hagytunk a meccsben.
Klemó