GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
5 órája
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 289 — Browns GM
Április 12.: Election Sunday
Április 19.: Selection Sunday (GM Draft)
vassadi
Olcsó poén lenne megkérdezni, hogy akkor mikor lesz az Erection Sunday? 😅
zacknorb
szeptember 13. az első vasárnapi meccsnap 🏈🥵🍆

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
6 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 704 — Kinek mit intézett a kormánya
vassadi
Olcsó poén lenne megkérdezni, hogy akkor mikor lesz az Erection Sunday? 😅

Poloska vagyok.
23 órája
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
1 napja
A két korlátozott FA-kör névsorának összeállítását idén passzolnám, valakinek lenne kedve hozzá? A cutolt játékosokból és fixen nem hosszabbító UFA-kból én vezetek egy watch list-szerűséget, azt tudom majd adni segítségül.
2 napja
A KC játékosok rózi árait kinek küldjük majd?
zacknorb
@törölt kristof
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 704 — Kinek mit intézett a kormánya
A KC játékosok rózi árait kinek küldjük majd?

Poloska vagyok.
2 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 122 — Chiefs GM
@dankodavid, @Egon bá, @Rajna (?), @Spigo, @zacknorb, @labo7

Aki kész van, e-mailben küldje a cuccot legyen szíves, aki nem tudja az emailemet, írjon pm-et és megadom.

Chiefs játékosok pedig ugyebár ne legyenek benne! 😊

3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Most olvastam, hogy Jeremiah Owosu-Koramoah többet már nem valószinű, hogy játszik az NFL-ben. Bár már küldtem hosszabbítási ajánlatot neki, lehet még most tárgytalanná tenni a dolgot?

Ugyanitt Rondale Moore sajnálatos hirtelen haláleseténél javaslom engedjük el a dead moneyt!
iktriad
JOK tök egyszerű, ha már beárazta bárki, akkor potyára dolgozott legfeljebb, de nem küldesz neki offert.
somoskovig
Ok, köszi.
3 napja
Most olvastam, hogy Jeremiah Owosu-Koramoah többet már nem valószinű, hogy játszik az NFL-ben. Bár már küldtem hosszabbítási ajánlatot neki, lehet még most tárgytalanná tenni a dolgot?

Ugyanitt Rondale Moore sajnálatos hirtelen haláleseténél javaslom engedjük el a dead moneyt!
iktriad
Ilyenkor nincs dead money asszem.

JOK tök egyszerű, ha már beárazta bárki, akkor potyára dolgozott legfeljebb, de nem küldesz neki offert.

3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

3 napja
Cut helyetti cserét igényelnénk, ha jók vagyunk:

Colts adja:
Tony Adams S 1 600 000

Tampa adja:
2027. 7. kör

Ha jók vagyunk, akkor módosítok cut posztomat.
Jón Gunnarson
A cut után 48 órán belül kellett volna végrehajtani. De szerintem ebben a fázisban még elengedhető, ha a többieknek sincs ellenvetése.
vassadi
Ez akkor elfogadva.

Most lehet f@sz vagyok és elb@sztam, a Tag + Tradedel megszerzett Pickenst most kellett volna küldjem a hosszíbbítási listával ugye? 😀
Farky
Tag+trade útján szerzett játékosokkal az FA-piac nyitásáig lehet hosszabbítani.
vassadi
A rózik pedig legyenek szívesek George Pickenst is beárazni.
@somoskovig, @dankodavid, @Egon bá, @Rajna (?), @Spigo, @zacknorb, @labo7
4 napja
Cut helyetti cserét igényelnénk, ha jók vagyunk:

Colts adja:
Tony Adams S 1 600 000

Tampa adja:
2027. 7. kör

Ha jók vagyunk, akkor módosítok cut posztomat.
Jón Gunnarson
A cut után 48 órán belül kellett volna végrehajtani. De szerintem ebben a fázisban még elengedhető, ha a többieknek sincs ellenvetése.
4 napja
Most lehet f@sz vagyok és elb@sztam, a Tag + Tradedel megszerzett Pickenst most kellett volna küldjem a hosszíbbítási listával ugye? 😀
Farky
Tag+trade útján szerzett játékosokkal az FA-piac nyitásáig lehet hosszabbítani.
4 napja
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
5 napja
Nem somosnak kellett küldeni a hosszabbításokat? Mert úgy látom a játékosaim (Chicago) lemaradtak, pedig elküldtem neki egy másik PM-be beleszőve 😊
Heisman nádor
Ha a rózik közül valaki már letöltötte a táblázatot, arra figyeljen, hogy a Bears részéről Zay Flowers és Foyesade Oluokun utólag felkerült a listára.
5 napja
Nem somosnak kellett küldeni a hosszabbításokat? Mert úgy látom a játékosaim (Chicago) lemaradtak, pedig elküldtem neki egy másik PM-be beleszőve 😊
Heisman nádor
Lehet elbasztam, reggel ránézek, bocs.

5 napja
Most esik le, hogy a rózi bizottság létszámhiányos, úgyhogy ha hirtelenjében akadna egy önkéntes hetediknek, az jó lenne, ha nincs, akkor megy hat fővel.
vassadi
Maradok, ha senki nem jelentkezik holnapig mondjuk
dancogo
Most esik le, hogy a rózi bizottság létszámhiányos, úgyhogy ha hirtelenjében akadna egy önkéntes hetediknek, az jó lenne, ha nincs, akkor megy hat fővel.
vassadi
Szívesen jelentkeznék, idén lenne rá időm és kedvem is.
labo7
@labo7 Akkor a színpad a tiéd.
5 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 napja
labo7 Los Angeles Rams Wisconsin Badgers 665
vassadi
Szívesen jelentkeznék, idén lenne rá időm és kedvem is.
5 napja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 493 — Big Penix Energy
vassadi
Maradok, ha senki nem jelentkezik holnapig mondjuk
5 napja
6 napja
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Ha valakinek van eladó haszálható centere, akkor bombázhat ajánlattal.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
6 napja
Srácok most értem haza, pls had legyen már jó az ötös listám
zacknorb
Ok
somoskovig
Köszi, sorry

Poloska vagyok.
6 napja
zacknorb
Ok

6 napja

Poloska vagyok.