NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
New York Giants - Dallas Cowboys
23
8
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
3 órája
De ez egy széles palya. Legalábbis szemre annak tűnik.Ennek a versenynek sose lesz vége.Nézhetetlenné teszi a Nascart a rengeteg sárga meg piros zászló.
Őszentsége Sobri Jóska
Alapból vissza kéne vágni a mezőnyt kb. 25-26 kocsira, ahogy az Indycar csinálja. Egyszerűen túl telített a pálya ennyi kocsinak.
Kampman
4 órája
1 vagy 2 futammal ezelőtt meg 2 nem tervezett sárga volt az egész futamon. Nagyon pályafüggő a dolog,Ennek a versenynek sose lesz vége.Nézhetetlenné teszi a Nascart a rengeteg sárga meg piros zászló.
Őszentsége Sobri Jóska
Alapból vissza kéne vágni a mezőnyt kb. 25-26 kocsira, ahogy az Indycar csinálja. Egyszerűen túl telített a pálya ennyi kocsinak.
Kampman
4 órája
Ennek a versenynek sose lesz vége.Nézhetetlenné teszi a Nascart a rengeteg sárga meg piros zászló.
Őszentsége Sobri Jóska
4 órája
Ennek a versenynek sose lesz vége.De, most. Larson behúzta és meszakadt a nyeretlenségi sorozata. Jön egy sörrel Bowmannek.
Őszentsége Sobri Jóska
Ross Chastain meg hónapok óta először újra Top 5-ben zár!
Szerkesztette: iktriad
4 órája
18. sárga. 😂😂😂
5 órája
Komoly roncsderbi van ma Gatewayben.
6 órája
Na de ha Lorenzo elverte Rossit és MM meg őt akkor miért mondana mást? 😁Elfogadom, hogy ez az ő véleménye, ha spanyol lennék én is spanyolt mondanék.És ahhoz mit szólsz H Lorenzo volt mindkettejük csapattársa és MM simán verte , Rossi pedig kikapott tőle és Lorenzo szerint is MM a jobb?Ez gyenge érv, nem tehet róla Rossi, hogy nem volt olyan sérülése mint MM-nek. De ha mondjuk lett volna 2006-ban és utána nyer kettő VB-t, akkor emiatt nagyobb lenne? Ehh...Ők ketten nyertek olyan sérülés után VB-t mint Marqueznek volt? Amennyiben nem a válasz, akkor egyértelműen Marc a GOATRossi és Agostini után.Nekem minden tiszteletem MMé, mert a valaha volt legjobbRossi után.
Cowboykarcsi90
Őszentsége Sobri Jóska
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
Pep71
Nem tartom MM-t gyengébbnek, de jobbnak se Rossinál.
De ha az a kijelentés, hogy ki a valaha volt legjobb, az én véleményem Rossi.
De persze módfelett nehéz lenne egzakt tényekkel bármelyikük GOAT voltát alátámasztani.
Őszentsége Sobri Jóska
Rossi nagyobb legenda sztem , miatta tart ott a MotoGP ahol, de ez nem jelenti H jobb pilóta sztem.
6 órája
Elfogadom, hogy ez az ő véleménye, ha spanyol lennék én is spanyolt mondanék.És ahhoz mit szólsz H Lorenzo volt mindkettejük csapattársa és MM simán verte , Rossi pedig kikapott tőle és Lorenzo szerint is MM a jobb?Ez gyenge érv, nem tehet róla Rossi, hogy nem volt olyan sérülése mint MM-nek. De ha mondjuk lett volna 2006-ban és utána nyer kettő VB-t, akkor emiatt nagyobb lenne? Ehh...Ők ketten nyertek olyan sérülés után VB-t mint Marqueznek volt? Amennyiben nem a válasz, akkor egyértelműen Marc a GOATRossi és Agostini után.Nekem minden tiszteletem MMé, mert a valaha volt legjobbRossi után.
Cowboykarcsi90
Őszentsége Sobri Jóska
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
Pep71
Nem tartom MM-t gyengébbnek, de jobbnak se Rossinál.
De ha az a kijelentés, hogy ki a valaha volt legjobb, az én véleményem Rossi.
De persze módfelett nehéz lenne egzakt tényekkel bármelyikük GOAT voltát alátámasztani.
6 órája
És ahhoz mit szólsz H Lorenzo volt mindkettejük csapattársa és MM simán verte , Rossi pedig kikapott tőle és Lorenzo szerint is MM a jobb?Ez gyenge érv, nem tehet róla Rossi, hogy nem volt olyan sérülése mint MM-nek. De ha mondjuk lett volna 2006-ban és utána nyer kettő VB-t, akkor emiatt nagyobb lenne? Ehh...Ők ketten nyertek olyan sérülés után VB-t mint Marqueznek volt? Amennyiben nem a válasz, akkor egyértelműen Marc a GOATRossi és Agostini után.Nekem minden tiszteletem MMé, mert a valaha volt legjobbRossi után.
Cowboykarcsi90
Őszentsége Sobri Jóska
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
6 órája
Közben visszanéztem: Bono szólt Antonellinek, hogy emeljen bele várva a VSC-t. Benne is hagyott több, mint 1 mp-t Kimi a sárga zászló és a VSC között.Igen, szerintem is hiba volt nem hívni, pláne hogy már amúgy is érett a csere. Kimi már azelőtt is a box felé húzódott hogy a VSC felirat megjelent előtte a táblán, szóval ők például így jártak el.Amúgy megáll Stroll (a kijáratnál), aki konkrétan Norris előtt járt jóval a pályán. Stroll megállása után 31 másodperccel ért Norris a box bejáratához, 2 másodperccel később pedig beintették a VSC-t. Nevetséges.Amúgy ebben az esetben hívni kellett volna Norrist. Max nem intik be a vsc-t, de olyan nincs, h a kiállása alatt nem intik be, majd csak utána, ahogy visszatér a pályára. Még ha ez elő is fordulna, de mondom szerintem kétlem, akkor is a legrosszabb esetben járt volna úgy, ahogy most járt.
Jughead
Ha egyáltalán nem intenek VSC-t, akkor Russell és Lawson közé érkezett volna.. A kontrollt akkor is a kezében tartotta volna.
Amúgy azt már korábban is mondtam, ha be kell inteni a vsc-t, akkor annak a minimum ideje annyinak kellene lennie, ami vsc tempónál 1 teljes teljesített kör ideje..
Így mindenki ki tudna jönni alatta, ha akar.
Vagy ilyen max 20-30sec legyen a vsc és ez a rövid akkor legyen beintve, amikor a lehető legkevesebb versenyzőnek okoznak vele ingyen kiállást..
dawyd728
Jughead
7 órája
Nem felteltenul a serules miatt de nalam is MM a goat. Marquez brutalis, Rossi inkabb kiegyensulyozottan volt nagyon nagyon jo.
7 órája
Ez gyenge érv, nem tehet róla Rossi, hogy nem volt olyan sérülése mint MM-nek. De ha mondjuk lett volna 2006-ban és utána nyer kettő VB-t, akkor emiatt nagyobb lenne? Ehh...Ők ketten nyertek olyan sérülés után VB-t mint Marqueznek volt? Amennyiben nem a válasz, akkor egyértelműen Marc a GOATRossi és Agostini után.Nekem minden tiszteletem MMé, mert a valaha volt legjobbRossi után.
Cowboykarcsi90
Őszentsége Sobri Jóska
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor
7 órája
Na most kellene azt, hogy mindenki kiszáll az autójából, sétál egy 10 percet, kitisztítja a fejét, makd visszaül az autóba, és autóversenyzik tovább.
8 órája
Huh ez így hosszú verseny lesz St. Louisban.
9 órája
Plusz MM agyonverte és nyugdíjazta csapattársként azt a Lorenzot , aki elverte Rossit, szintén csapattársként. Mondjuk várjuk meg, H Acosta ellen mi lesz,mert simán benne van, H MM-et is elveri valaki csapattársként.Ők ketten nyertek olyan sérülés után VB-t mint Marqueznek volt? Amennyiben nem a válasz, akkor egyértelműen Marc a GOATRossi és Agostini után.Nekem minden tiszteletem MMé, mert a valaha volt legjobbRossi után.
Cowboykarcsi90
Őszentsége Sobri Jóska
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor
De amúgy ez a goat-ozas nagyon nehéz , mert nem ugyanaz a korszak, nem ugyanolyan motoron stb..mind3 a legjobbak között van, ennyi.
Szerkesztette: Pep71
9 órája
Ők ketten nyertek olyan sérülés után VB-t mint Marqueznek volt? Amennyiben nem a válasz, akkor egyértelműen Marc a GOATRossi és Agostini után.Nekem minden tiszteletem MMé, mert a valaha volt legjobbRossi után.
Cowboykarcsi90
Őszentsége Sobri Jóska
🤘 gaben 🤘
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 órája
Ugye azt tudjátok, hogy van egy olyan ember, aki 7 motoros vb cím mellé behúzott egy forma1 vb-t is?Rossi és Agostini után.Nekem minden tiszteletem MMé, mert a valaha volt legjobbRossi után.
Cowboykarcsi90
Őszentsége Sobri Jóska
🤘 gaben 🤘
9 órája
Rossi és Agostini után.Nekem minden tiszteletem MMé, mert a valaha volt legjobbRossi után.
Cowboykarcsi90
Őszentsége Sobri Jóska
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 órája
Nekem minden tiszteletem MMé, mert a valaha volt legjobbRossi után.
Cowboykarcsi90
9 órája
Igen, szerintem is hiba volt nem hívni, pláne hogy már amúgy is érett a csere. Kimi már azelőtt is a box felé húzódott hogy a VSC felirat megjelent előtte a táblán, szóval ők például így jártak el.Amúgy megáll Stroll (a kijáratnál), aki konkrétan Norris előtt járt jóval a pályán. Stroll megállása után 31 másodperccel ért Norris a box bejáratához, 2 másodperccel később pedig beintették a VSC-t. Nevetséges.Amúgy ebben az esetben hívni kellett volna Norrist. Max nem intik be a vsc-t, de olyan nincs, h a kiállása alatt nem intik be, majd csak utána, ahogy visszatér a pályára. Még ha ez elő is fordulna, de mondom szerintem kétlem, akkor is a legrosszabb esetben járt volna úgy, ahogy most járt.
Jughead
Ha egyáltalán nem intenek VSC-t, akkor Russell és Lawson közé érkezett volna.. A kontrollt akkor is a kezében tartotta volna.
Amúgy azt már korábban is mondtam, ha be kell inteni a vsc-t, akkor annak a minimum ideje annyinak kellene lennie, ami vsc tempónál 1 teljes teljesített kör ideje..
Vagy ilyen max 20-30sec legyen a vsc és ez a rövid akkor legyen beintve, amikor a lehető legkevesebb versenyzőnek okoznak vele ingyen kiállást..
dawyd728
10 órája
dawyd728
4 333
Amúgy megáll Stroll (a kijáratnál), aki konkrétan Norris előtt járt jóval a pályán. Stroll megállása után 31 másodperccel ért Norris a box bejáratához, 2 másodperccel később pedig beintették a VSC-t. Nevetséges.Amúgy ebben az esetben hívni kellett volna Norrist. Max nem intik be a vsc-t, de olyan nincs, h a kiállása alatt nem intik be, majd csak utána, ahogy visszatér a pályára. Még ha ez elő is fordulna, de mondom szerintem kétlem, akkor is a legrosszabb esetben járt volna úgy, ahogy most járt.
Jughead
11 órája
Amúgy megáll Stroll (a kijáratnál), aki konkrétan Norris előtt járt jóval a pályán. Stroll megállása után 31 másodperccel ért Norris a box bejáratához, 2 másodperccel később pedig beintették a VSC-t. Nevetséges.
12 órája
Jovore ennel a futamnal meg kell hirdetnunk az ahany elozes, annyi felest iszunk versenyt, vegere seggreszegek leszunk, ja nem 😂