Itt tudod támogatni a fórum fejlesztését, minden forintot nagyon köszönünk!  ko-fi.com/bowlhu

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

3 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 305 — #NoStress
Ennek a versenynek sose lesz vége.
Őszentsége Sobri Jóska
Nézhetetlenné teszi a Nascart a rengeteg sárga meg piros zászló.
Alapból vissza kéne vágni a mezőnyt kb. 25-26 kocsira, ahogy az Indycar csinálja. Egyszerűen túl telített a pálya ennyi kocsinak.
Kampman
De ez egy széles palya. Legalábbis szemre annak tűnik.

4 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 86 888 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Őszentsége Sobri Jóska
Alapból vissza kéne vágni a mezőnyt kb. 25-26 kocsira, ahogy az Indycar csinálja. Egyszerűen túl telített a pálya ennyi kocsinak.
Kampman
1 vagy 2 futammal ezelőtt meg 2 nem tervezett sárga volt az egész futamon. Nagyon pályafüggő a dolog,
4 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 076
Őszentsége Sobri Jóska
4 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 86 888 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Őszentsége Sobri Jóska
De, most. Larson behúzta és meszakadt a nyeretlenségi sorozata. Jön egy sörrel Bowmannek.

Ross Chastain meg hónapok óta először újra Top 5-ben zár!

Szerkesztette: iktriad
4 órája

4 órája
18. sárga. 😂😂😂
4 órája
És hosszabbítás, nehogy Mikey megkapja végre a Larson W-t.

A 2. legtöbb(17) sârga zászló egy versenyen ebben az évtizedben és még mindig nincs vége.

Szerkesztette: iktriad
5 órája
Komoly roncsderbi van ma Gatewayben.
6 órája
Pep71 Green Bay Packers 3 878
Nekem minden tiszteletem MMé, mert a valaha volt legjobb
Cowboykarcsi90
Rossi után.
Őszentsége Sobri Jóska
Rossi és Agostini után.
🤘 gaben 🤘
Ők ketten nyertek olyan sérülés után VB-t mint Marqueznek volt? Amennyiben nem a válasz, akkor egyértelműen Marc a GOAT
Heisman nádor
Ez gyenge érv, nem tehet róla Rossi, hogy nem volt olyan sérülése mint MM-nek. De ha mondjuk lett volna 2006-ban és utána nyer kettő VB-t, akkor emiatt nagyobb lenne? Ehh...
Őszentsége Sobri Jóska
És ahhoz mit szólsz H Lorenzo volt mindkettejük csapattársa és MM simán verte , Rossi pedig kikapott tőle és Lorenzo szerint is MM a jobb?
Pep71
Elfogadom, hogy ez az ő véleménye, ha spanyol lennék én is spanyolt mondanék.
Nem tartom MM-t gyengébbnek, de jobbnak se Rossinál.
De ha az a kijelentés, hogy ki a valaha volt legjobb, az én véleményem Rossi.
De persze módfelett nehéz lenne egzakt tényekkel bármelyikük GOAT voltát alátámasztani.
Őszentsége Sobri Jóska
Na de ha Lorenzo elverte Rossit és MM meg őt akkor miért mondana mást? 😁
Rossi nagyobb legenda sztem , miatta tart ott a MotoGP ahol, de ez nem jelenti H jobb pilóta sztem.
6 órája
Cowboykarcsi90
Rossi után.
Őszentsége Sobri Jóska
Rossi és Agostini után.
🤘 gaben 🤘
Ők ketten nyertek olyan sérülés után VB-t mint Marqueznek volt? Amennyiben nem a válasz, akkor egyértelműen Marc a GOAT
Heisman nádor
Ez gyenge érv, nem tehet róla Rossi, hogy nem volt olyan sérülése mint MM-nek. De ha mondjuk lett volna 2006-ban és utána nyer kettő VB-t, akkor emiatt nagyobb lenne? Ehh...
Őszentsége Sobri Jóska
És ahhoz mit szólsz H Lorenzo volt mindkettejük csapattársa és MM simán verte , Rossi pedig kikapott tőle és Lorenzo szerint is MM a jobb?
Pep71
Elfogadom, hogy ez az ő véleménye, ha spanyol lennék én is spanyolt mondanék.
Nem tartom MM-t gyengébbnek, de jobbnak se Rossinál.
De ha az a kijelentés, hogy ki a valaha volt legjobb, az én véleményem Rossi.
De persze módfelett nehéz lenne egzakt tényekkel bármelyikük GOAT voltát alátámasztani.

6 órája
Cowboykarcsi90
Rossi után.
Őszentsége Sobri Jóska
Rossi és Agostini után.
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
6 órája
Jughead Dallas Cowboys 7 001
Amúgy megáll Stroll (a kijáratnál), aki konkrétan Norris előtt járt jóval a pályán. Stroll megállása után 31 másodperccel ért Norris a box bejáratához, 2 másodperccel később pedig beintették a VSC-t. Nevetséges.
Jughead
Amúgy ebben az esetben hívni kellett volna Norrist. Max nem intik be a vsc-t, de olyan nincs, h a kiállása alatt nem intik be, majd csak utána, ahogy visszatér a pályára. Még ha ez elő is fordulna, de mondom szerintem kétlem, akkor is a legrosszabb esetben járt volna úgy, ahogy most járt.
Ha egyáltalán nem intenek VSC-t, akkor Russell és Lawson közé érkezett volna.. A kontrollt akkor is a kezében tartotta volna.

Amúgy azt már korábban is mondtam, ha be kell inteni a vsc-t, akkor annak a minimum ideje annyinak kellene lennie, ami vsc tempónál 1 teljes teljesített kör ideje..
Így mindenki ki tudna jönni alatta, ha akar.
Vagy ilyen max 20-30sec legyen a vsc és ez a rövid akkor legyen beintve, amikor a lehető legkevesebb versenyzőnek okoznak vele ingyen kiállást..
dawyd728
Igen, szerintem is hiba volt nem hívni, pláne hogy már amúgy is érett a csere. Kimi már azelőtt is a box felé húzódott hogy a VSC felirat megjelent előtte a táblán, szóval ők például így jártak el.
Jughead
Közben visszanéztem: Bono szólt Antonellinek, hogy emeljen bele várva a VSC-t. Benne is hagyott több, mint 1 mp-t Kimi a sárga zászló és a VSC között.
7 órája
JéBé Green Bay Packers 8 280
Nem felteltenul a serules miatt de nalam is MM a goat. Marquez brutalis, Rossi inkabb kiegyensulyozottan volt nagyon nagyon jo.
7 órája
Cowboykarcsi90
Rossi után.
Őszentsége Sobri Jóska
Rossi és Agostini után.
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor

7 órája
Mikey Cincinnati Bengals Boise State Broncos 22 180
Na most kellene azt, hogy mindenki kiszáll az autójából, sétál egy 10 percet, kitisztítja a fejét, makd visszaül az autóba, és autóversenyzik tovább.
8 órája
Mikey Cincinnati Bengals Boise State Broncos 22 180
Huh ez így hosszú verseny lesz St. Louisban.
9 órája
Cowboykarcsi90
Rossi után.
Őszentsége Sobri Jóska
Rossi és Agostini után.
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor
Plusz MM agyonverte és nyugdíjazta csapattársként azt a Lorenzot , aki elverte Rossit, szintén csapattársként. Mondjuk várjuk meg, H Acosta ellen mi lesz,mert simán benne van, H MM-et is elveri valaki csapattársként.
De amúgy ez a goat-ozas nagyon nehéz , mert nem ugyanaz a korszak, nem ugyanolyan motoron stb..mind3 a legjobbak között van, ennyi.

Szerkesztette: Pep71
9 órája
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 476 — "Montoya por favor!"
Cowboykarcsi90
Rossi után.
Őszentsége Sobri Jóska
Rossi és Agostini után.
🤘 gaben 🤘

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 órája
Jan Pittsburgh Steelers 5 774 — Steelers fan
Cowboykarcsi90
Rossi után.
Őszentsége Sobri Jóska
Rossi és Agostini után.
🤘 gaben 🤘
Ugye azt tudjátok, hogy van egy olyan ember, aki 7 motoros vb cím mellé behúzott egy forma1 vb-t is?
9 órája
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 075 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Cowboykarcsi90
Rossi után.
Őszentsége Sobri Jóska
Rossi és Agostini után.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 órája
Cowboykarcsi90
Rossi után.

9 órája
Amúgy megáll Stroll (a kijáratnál), aki konkrétan Norris előtt járt jóval a pályán. Stroll megállása után 31 másodperccel ért Norris a box bejáratához, 2 másodperccel később pedig beintették a VSC-t. Nevetséges.
Jughead
Amúgy ebben az esetben hívni kellett volna Norrist. Max nem intik be a vsc-t, de olyan nincs, h a kiállása alatt nem intik be, majd csak utána, ahogy visszatér a pályára. Még ha ez elő is fordulna, de mondom szerintem kétlem, akkor is a legrosszabb esetben járt volna úgy, ahogy most járt.
Ha egyáltalán nem intenek VSC-t, akkor Russell és Lawson közé érkezett volna.. A kontrollt akkor is a kezében tartotta volna.

Amúgy azt már korábban is mondtam, ha be kell inteni a vsc-t, akkor annak a minimum ideje annyinak kellene lennie, ami vsc tempónál 1 teljes teljesített kör ideje..
Vagy ilyen max 20-30sec legyen a vsc és ez a rövid akkor legyen beintve, amikor a lehető legkevesebb versenyzőnek okoznak vele ingyen kiállást..
dawyd728
Igen, szerintem is hiba volt nem hívni, pláne hogy már amúgy is érett a csere. Kimi már azelőtt is a box felé húzódott hogy a VSC felirat megjelent előtte a táblán, szóval ők például így jártak el.
10 órája
dawyd728 4 333
Jughead

11 órája
12 órája
Beki New York Jets 3 203
Jovore ennel a futamnal meg kell hirdetnunk az ahany elozes, annyi felest iszunk versenyt, vegere seggreszegek leszunk, ja nem 😂