NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 710
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Mondjuk méterekkel a tizenhatos előtt kezdődött a szabálytanság, de leget azt fújta le, hogy lábbal is odalépett. Az volt belül...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Itt mire gondolt a költő, vagyis Rojo?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
baszki azt a sebesseget! Mbappe allat volt mosttiszta obafemi
Borbinho
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Kívül volt
több mint 6 éve
De buta vagy Rojo.. mondjuk az első lökés még kívül volt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
baszki azt a sebesseget! Mbappe allat volt most
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Spanyolországban borult be, és kapott rá a cuccokra.Szerencsére időzőjelbe tetted, bár érdekesm hogy akkor egy darabig én is így éreztem. A zsenialitása megkérdőjelezhetetlen, az olaszországi karrierje alatti leépülése egy nagyon rossz, ám klasszikus példája a kótyavetyének....OFF!Szemléletes összeállítás.
Ha már sok szó van/volt Maradonáról!
Akkor itt egy videó, h mit is tudott mikor még ,józan' volt! Nagyon durván tolta, kár h nem láttam ,élőben'
www.youtube.com/watch?v=VmyssDtOiLM&t=52s
steelwolf
Az öncélú zsenialitás.
Én láttam 'élőben', és '86-tól végigvitáztuk azokat az éveket róla.
Én nem neki drukkoltam, de szerencsére a '86-os vereség után gyorsan jött a '90-es "igazság pillanata".
Sobri Jóska
csi77
Aztán a Napoli még a rendezettebb időszaka volt.
Aztán teljes homály.
több mint 6 éve
bogjosi
1 501
Két borzalmas meccset várok ma, az első csak simán szar lesz, a de második kifejezetten undorító, rengeteg favágással, ahol az egyetlen szórakozási faktor az lehet, hogy ha megpróbálják megdönteni a 2006-os portugál-holland laprekordját.Ugyanígy látom, céges tippeldén X-re tettem asszem mindkét esetben. (két 1-1es meccs, portugálok még talántalán 1-gyel nyernek)
Kampman
Amúgy ahhoz képest az URU-POR meccsen viszonylag jó oddsot ad a 1,5+ lapokra csapatonként..1,6x
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 6 éve
Kampman
28 359
Két borzalmas meccset várok ma, az első csak simán szar lesz, a de második kifejezetten undorító, rengeteg favágással, ahol az egyetlen szórakozási faktor az lehet, hogy ha megpróbálják megdönteni a 2006-os portugál-holland laprekordját.
több mint 6 éve
Kampman
28 359
Franciaország - ArgentínaUruguay - Portugália
Spanyolország - Oroszország
Horvátország - Dánia
Brazília - Mexikó
Belgium - Japán
Svédország - Svájc
Kolumbia - Anglia
Portugália - Franciaország
Mexikó - Belgium
Svédország - Kolumbia
Spanyolország - Horvátország
Portugália - Mexikó
Horvátország - Svédország
Mexikó - Svédország
Portugália - Horvátország
több mint 6 éve
Francia továbbjutás 11-esekkel és 1:0-ás kiszenvedett portugál győzelem céronaldó kései találatával :pMara ket 0-0/1-1 et varok, Portugal tizikkel es 120.percesvarsz, most jon Baggio, hogy "vannak akik TENYLEG semmibol nem tanulnak" ? 😀HiganyMessi gollal argentin tovabbjutast 😀
Borbinho
Borbinho
De én se tanulok, mert megint azon kapom magam, hogy várom a meccseket...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mara ket 0-0/1-1 et varok, Portugal tizikkel es 120.percesvarsz, most jon Baggio, hogy "vannak akik TENYLEG semmibol nem tanulnak" ? 😀HiganyMessi gollal argentin tovabbjutast 😀
Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Mara ket 0-0/1-1 et varok, Portugal tizikkel es 120.perces "Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Uruguay - PortugáliaFranciao. - Argentína
Brazília - Mexikó
Belgium - Japán
Spanyolo. - Oroszország.
Horváto. - Dánia
Svédo. - Svájc
Kolumbia - Anglia
Portugália - Argentína
Brazília - Belgium
Oroszország - Horvato
Svajc-Anglia
Portugalia-Brazilia
Horvato-Anglia
Portugalia-Anglia
több mint 6 éve
Brazília - Mexikó
Belgium - Japán
Spanyolo. - Oroszo.
Horváto. - Dánia
Svédo. - Svájc
Kolumbia - Anglia
Portugália-Franciaország
Brazília-Belgium
Spanyolország-Horvátország
Svájc-Anglia
Franciaország-Belgium
Spanyolország-Anglia
Belgium-Spanyolország
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Ejnye, hát ennyire?😀 Nem hiszem eeeel! 😀OFF!90-re kissé lecsengett nálam az imádat, és horrible dictu: a döntőben a tokosoknak drukkoltam.... 😮
Akkor itt egy videó, h mit is tudott mikor még ,józan' volt! Nagyon durván tolta, kár h nem láttam ,élőben'
steelwolf
csi77
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
A Falklandi háború, és a katonai diktatúra bukása után pár évvel lehet kicsit mást is jelentett az a kezezés, mint egy sunyi kis csalást, és valószínű másként is értékelték a népek arrafelé, mint innen a Kökörcsin’ utcából..Latom, te sem ismered a mondast: „Minden ut a Kokorcsin utcaba vezet.”
ozibozi
több mint 6 éve
Ahogy Soldi mondja nem egy play-en múlik minden! 😊Persze, ahhoz is. De alapvetoen gyulolom az ilyen sunyi, patkany huzasokat, az eletben es a sportban egyarant. Azt meg vegkepp, ha valaki meg buszke is ra es oriasi vigyorral a pofajan, rohogve buszkelkedik azzal, hogy csalassal nyert es kicsit sem banja.Hat, Diego nagy zseni, vitathatatlan, de en sajnos sosem tudom megkedvelni, a csalo, patkany, sunyi oldala mindig is egy arnyekot vet ra a szememben. Az meg vegkepp, hogy o meg buszke is arra, hogy csalt.Ennek gyanítom van köze az angolok iránti érzelemidhez......😊
All time top5-10 jatekos, de nalam a nyomaba sem er mondjuk egy Pelenek, sem egy Puskasnak.
| (Sem egy Gera Zolinak.) |
Stez
csi77
Stez
több mint 6 éve
ozibozi
17 220
A Falklandi háború, és a katonai diktatúra bukása után pár évvel lehet kicsit mást is jelentett az a kezezés, mint egy sunyi kis csalást, és valószínű másként is értékelték a népek arrafelé, mint innen a Kökörcsin’ utcából..
több mint 6 éve
Persze, ahhoz is. De alapvetoen gyulolom az ilyen sunyi, patkany huzasokat, az eletben es a sportban egyarant. Azt meg vegkepp, ha valaki meg buszke is ra es oriasi vigyorral a pofajan, rohogve buszkelkedik azzal, hogy csalassal nyert es kicsit sem banja.Hat, Diego nagy zseni, vitathatatlan, de en sajnos sosem tudom megkedvelni, a csalo, patkany, sunyi oldala mindig is egy arnyekot vet ra a szememben. Az meg vegkepp, hogy o meg buszke is arra, hogy csalt.Ennek gyanítom van köze az angolok iránti érzelemidhez......😊
All time top5-10 jatekos, de nalam a nyomaba sem er mondjuk egy Pelenek, sem egy Puskasnak.
Stez
csi77
több mint 6 éve
OFF!Gyerek voltam még, ált isk harmadikos. Ha fociztunk Détári, később Maradona akart mindenki lenni. Ma gondolom CR és Messi, azt is sejtem, magyar játékos nem nagyon, talán Gera meg Zsuzsi....
steelwolf
Maradona akkora ász volt akkor, mint ma CR vagy Messi, pedig kevesebb meccsen láthattuk, gyakorlatilag a válogatottban, meg pár UEFA kupa meccsen.
90-re kissé lecsengett nálam az imádat, és horrible dictu: a döntőben a tokosoknak drukkoltam.... 😮
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Hat, Diego nagy zseni, vitathatatlan, de en sajnos sosem tudom megkedvelni, a csalo, patkany, sunyi oldala mindig is egy arnyekot vet ra a szememben. Az meg vegkepp, hogy o meg buszke is arra, hogy csalt.Ennek gyanítom van köze az angolok iránti érzelemidhez......😊
Stez
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Szerencsére időzőjelbe tetted, bár érdekesm hogy akkor egy darabig én is így éreztem. A zsenialitása megkérdőjelezhetetlen, az olaszországi karrierje alatti leépülése egy nagyon rossz, ám klasszikus példája a kótyavetyének....OFF!Szemléletes összeállítás.
steelwolf
Az öncélú zsenialitás.
Én láttam 'élőben', és '86-tól végigvitáztuk azokat az éveket róla.
Én nem neki drukkoltam, de szerencsére a '86-os vereség után gyorsan jött a '90-es "igazság pillanata".
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
több mint 6 éve
Brazília - Mexikó
Belgium - Japán
Spanyolo. - Oroszo.
Horváto. - Dánia
Svédo. - Svájc
Kolumbia - Anglia
Uruguay - Franciao.
Brazília - Belgium
Spanyolo. - Horváto.
Svájc - Anglia
Franciao. - Belgium
Horváto. - Anglia
Franciao. - Horváto.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 567
OFF!OFF 2.0.
steelwolf
Ha mar az "Isteni" akkor beraknek egy Pele videot is...Mindenki el van ajulva Ronaldinhotol meg a tobbiektol..Persze kurva jok -voltak-...de azert Pele
www.youtube.com/watch?v=sYokNMEgRvw