Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Aki bírja a II. vh-s, igaz történeten alapuló távol-keleti filmeket, annak ajánlom a My Way-t.hol tudom megszerezni?
Hasonlóan jó darab, mint a Brotherhood of War.
http://www.youtube.com/watch?v=HpYk5ww8JjcGergőbácsi
több mint 13 éve
Aki bírja a II. vh-s, igaz történeten alapuló távol-keleti filmeket, annak ajánlom a My Way-t.Hasonlóan jó darab, mint a Brotherhood of War.
http://www.youtube.com/watch?v=HpYk5ww8Jjc
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
ja gondolom hogy te is az indexes cikket olvastad, ott tényleg eléggé lehúzzák a 4-est.a Prometheus-ra viszont benevezek 3D-ben, azt olvastam tipikus mindfuck film, nagyon kellene már egy ilyen az egyre gyérebb felhozatalban jjncaaAszondják, Imaxben az igazi. A jövő héten én is megyek, Alien-mániákusként erősen hűtöm az előzetes várakozásaimat😊
Így a film kapcsán itt-ott olvasom, hogy a Jeunet-féle Alien 4 mennyire szar volt. Nekem nagyon bejött, a francia vonal a humoros részekkel erősen feldobta.Dzsokijuing
Mi szerdán megyünk de csak sima 3D-ben, nem IMAX-ben
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
a Prometheus-ra viszont benevezek 3D-ben, azt olvastam tipikus mindfuck film, nagyon kellene már egy ilyen az egyre gyérebb felhozatalban jjncaaAszondják, Imaxben az igazi. A jövő héten én is megyek, Alien-mániákusként erősen hűtöm az előzetes várakozásaimat😊
Így a film kapcsán itt-ott olvasom, hogy a Jeunet-féle Alien 4 mennyire szar volt. Nekem nagyon bejött, a francia vonal a humoros részekkel erősen feldobta.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Project X, Chronicle, 21 Jump Street egyaránt csalódás, és a Bradbury-emlékére megtekintett Fahrenheit 451 se igazán tetszett, Truffaut-tól "többet" vártam így majd' 50 év távlatábólaz említett Coriolanus mellett én a The time that remains-t tudom még ajánlani, a Prometheus-ra viszont benevezek 3D-ben, azt olvastam tipikus mindfuck film, nagyon kellene már egy ilyen az egyre gyérebb felhozatalban (popcorn-mozinak meg jó lesz a Raid)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
RTL Klub, Titanic 2 MOST 😀(L)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Srácok...a Diktátor...másodszorra néztem meg, végem van 😀
több mint 13 éve
Megnéztem az Iron Skyt, nem volt rossz, de azt hittem többet fogok röhögni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Coriolanus: először fingom sem volt mi a franc van, ki beszél, miről, ki kicsoda, hol vagyunk.. aztán olvastam az itteni kommentet és megértettem. Köszi 😀
több mint 13 éve
ha valaki szeretne egy új filmet megnézni, amelynek Petőfi Sándor készítette a fordítását:Pont nem is olyan rég láttuk a Hoppart társulat előadásában, szintén "kicsit máshogy". nem volt rossz az sem, ez is megér egy próbát
Shakespeare modern köntösben. de eredeti nyelvezettel, nem szabad kihagynijjncaa
több mint 13 éve
Meglepő, hogy a "Shane" nem került be. A listát nézve még a Tágra Zárt Szemek tűnt fel, mint hiányzó.50 Best Final Lines In MoviesvassadiVan aki forrón szereti
Casablanca
King Kong
Az én három kedvenc klasszikusom ilyen szempontból (My Fair Lady/Majmok bolygója kimaradt, amit még beletettem volna)Igor
Nagyobb gyűjtés, évtizedek szerinti bontásban: http://www.filmsite.org/greatlastlines.html
több mint 13 éve
ha valaki szeretne egy új filmet megnézni, amelynek Petőfi Sándor készítette a fordítását:
Shakespeare modern köntösben. de eredeti nyelvezettel, nem szabad kihagyni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
50 Best Final Lines In MoviesvassadiVan aki forrón szereti
Casablanca
King Kong
Az én három kedvenc klasszikusom ilyen szempontból (My Fair Lady/Majmok bolygója kimaradt, amit még beletettem volna)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Szar filmek rajongóinak: a Sucker Punch most kezdődik az HBO-nempty taxiteljesen korrekt film, bár lehetne sokkal jobb is, érdekesebb a sztorija ennél a feldolgozásnál, de bele lehet magyarázni sok dolgot 😀
ok, kicsit felszínes így
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Szar filmek rajongóinak: a Sucker Punch most kezdődik az HBO-n

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Persze, én se úgy csinálnék mint a faterja ez tény és való. A hp is gáz volt, de maga a film nekem így szombat délutánra tökéletes élményt nyújtott.Voltak benne jó poénok, de nekem kicsit sokk volt. Tudom, hogy kamu, de ha az én fiam csinálna ilyet eltörném a gerincét. És a végén "happy end", hát epic.JC6Project X....EPIC 😀thebekeMég annál is több 😀Double B
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Voltak benne jó poénok, de nekem kicsit sokk volt. Tudom, hogy kamu, de ha az én fiam csinálna ilyet eltörném a gerincét. És a végén "happy end", hát epic.Project X....EPIC 😀thebekeMég annál is több 😀Double B
több mint 13 éve
Életrevalók. Mindenhol azt olvastam hogy könnyesre röhögték magukat rajta stb. Én nem, ennél sokkal jobb filmről van szó, amin persze lehet röhögni. Nálam simán veri a bakancslistát, pláne hogy true story. Teljesen jogos a filmet körülvevő hype.
több mint 13 éve
Project X....EPIC 😀
több mint 13 éve
Ma adtam a kultúrának és megnéztem a Mammutban ezt:na megnéztem és nekem nagyon tetszett, igazi wes anderson 😊
http://www.youtube.com/watch?v=MX_BQwa7680
Hát nem sikerült elájulnom tőle!vadibandi
több mint 13 éve
bosszant hogy ment utána a 2. rész de benéztem a programozást ésTegnap felvételről sikerült pótolni réges - régi elmaradásomAz egyik kedvenc filmem, ha jól emlékszem Oscart is kapott a maszki munkák miatt. 😊
a Légy című film megtekintésével ! Bár nem vagyok kifejezetten horror rajongó , de egész jó kis film + a mai digitális technika világából visszetekintve , le a kalappal az alkotók előtt
iszonyatos jól sikerült a záró jelenetben a pasas átalakulása !
retro élményt keresőknek mindenképp ajánlom!yooker
Ha nem, javítsátok ki. 😊Vrijbloed
nem vette fel! biztos adják még valamikor , kíváncsi vagyok tudták-e hozni ezt a szintet!
több mint 13 éve
Tegnap felvételről sikerült pótolni réges - régi elmaradásomAz egyik kedvenc filmem, ha jól emlékszem Oscart is kapott a maszki munkák miatt. 😊
a Légy című film megtekintésével ! Bár nem vagyok kifejezetten horror rajongó , de egész jó kis film + a mai digitális technika világából visszetekintve , le a kalappal az alkotók előtt
retro élményt keresőknek mindenképp ajánlom!yooker
Ha nem, javítsátok ki. 😊
több mint 13 éve
Tegnap felvételről sikerült pótolni réges - régi elmaradásoma Légy című film megtekintésével ! Bár nem vagyok kifejezetten horror rajongó , de egész jó kis film + a mai digitális technika világából visszetekintve , le a kalappal az alkotók előtt
retro élményt keresőknek mindenképp ajánlom!