Filmek
39 feliratkozó
több mint 12 éve
Szemfényvesztők. Nekem nagyon nagyon tetszett de ebben a sztoriban még ennél is több volt, nem hozták ki belőle a maximumot. Az első egy óra az parádés, a végét szúrták el.JayBSzerintem se volt rossz,d e voltak benne nagyon unalmas részek, főleg a közepén. pedig nagyon jól indult.
több mint 12 éve
Szemfényvesztők. Nekem nagyon nagyon tetszett de ebben a sztoriban még ennél is több volt, nem hozták ki belőle a maximumot. Az első egy óra az parádés, a végét szúrták el.
több mint 12 éve
2014 Shop Stop 3!!! 😀 XD
több mint 12 éve
Smaug pusztaságának, hogy lett vége ?Ó van még benne anyag. Bár én is azt hittem, hogy van hátra 20 perc, aztán kurvára nem 😀
Csak kíváncsi vagyok hány oldal jut a könyvből az utolsó részre.
süti
több mint 12 éve
inkább egy villát szúrj a szemedbeMás nem nagyon jut eszembe az utóbbi 1 évből az ismerteken kívül (pl. Másnaposok 5 ezer)JC6esetleg még a Gyakornokokkristof
több mint 12 éve
Förtelmes főnökökkel kezdj szerintem, Aniston abban a legjobb, meg van benne pár sírva röhögős rész 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Azt is meglesem. 😊Más nem nagyon jut eszembe az utóbbi 1 évből az ismerteken kívül (pl. Másnaposok 5 ezer)JC6esetleg még a Gyakornokokkristof
több mint 12 éve
Terhes társaság meg volt már. Másik kettőre rákeresek. Köszi.Elhajlási engedélyTerhes társaságWester
Förtelmes főnökök
JC6
több mint 12 éve
Más nem nagyon jut eszembe az utóbbi 1 évből az ismerteken kívül (pl. Másnaposok 5 ezer)JC6esetleg még a Gyakornokok
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 12 éve
Terhes társaságA héten megnéztem a Családi üzelmeket, meg a Női szerveket. Nagyon bejött mindkettő. Valami hasonló kaliberű filmet ajánlana valaki. Most valahogy ilyenekre vágyom.GRAFIElhajlási engedély
Förtelmes főnökök
Más nem nagyon jut eszembe az utóbbi 1 évből az ismerteken kívül (pl. Másnaposok 5 ezer)JC6
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A héten megnéztem a Családi üzelmeket, meg a Női szerveket. Nagyon bejött mindkettő. Valami hasonló kaliberű filmet ajánlana valaki. Most valahogy ilyenekre vágyom.GRAFIElhajlási engedély
Förtelmes főnökök
Más nem nagyon jut eszembe az utóbbi 1 évből az ismerteken kívül (pl. Másnaposok 5 ezer)
több mint 12 éve
Kiakad a badass-méter: 😀
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
A héten megnéztem a Családi üzelmeket, meg a Női szerveket. Nagyon bejött mindkettő. Valami hasonló kaliberű filmet ajánlana valaki. Most valahogy ilyenekre vágyom.
több mint 12 éve
Smaug pusztaságának, hogy lett vége ? Csak kíváncsi vagyok hány oldal jut a könyvből az utolsó részre.
Nekem eddig tetszik amit művelnek a sorozattal. Nyilván nem lehet olyan korszakalkotó, mint az eredeti, de egész korrekten illeszkedik a mostani viszonyokhoz, mindezt úgy, hogy megtartja az előd értékeit.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
2 kaliber.Bejött!
több mint 12 éve
| nem feltétlen ! jelképezheti ez nem csak egy egyén hanem akár az "arctalan" közösség üzenetét is... || Ohh, értem. Minden világosabb lenne, ha a Mikkelsenre rálövő férfi alakja kirajzolódott volna. | BekiLenne egy kérdésem a Jagten (2012-es című film kapcsán ( www.imdb.com/title/tt2106476/):már valaki kérdezte (asszem Janek) ezt akkor is írtam sztem azt jelenti hogy : | figyelmeztetik hogy rajta tartják azért a szemüket | yooker
| A film végén mire mindenki elfelejti úgymond a történteket (1 évet ugrunk ugye a végén) Mikkelsen fia megkapja a nagyapja fegyverét és indul a vadászat. Mikkelsent majdnem lelövik a végén, de ki volt az, vagy milyen alak rajzolódott ki a végén? Hallucinált esetleg? Vagy volt utalás rá, hogy a srác nagyapja jópárszor elhibázott vadakat erre lett volna utalás? | Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
| Ohh, értem. Minden világosabb lenne, ha a Mikkelsenre rálövő férfi alakja kirajzolódott volna. |Lenne egy kérdésem a Jagten (2012-es című film kapcsán ( www.imdb.com/title/tt2106476/):már valaki kérdezte (asszem Janek) ezt akkor is írtam sztem azt jelenti hogy : | figyelmeztetik hogy rajta tartják azért a szemüket | yooker
| A film végén mire mindenki elfelejti úgymond a történteket (1 évet ugrunk ugye a végén) Mikkelsen fia megkapja a nagyapja fegyverét és indul a vadászat. Mikkelsent majdnem lelövik a végén, de ki volt az, vagy milyen alak rajzolódott ki a végén? Hallucinált esetleg? Vagy volt utalás rá, hogy a srác nagyapja jópárszor elhibázott vadakat erre lett volna utalás? | Beki
több mint 12 éve
Lenne egy kérdésem a Jagten (2012-es című film kapcsán ( www.imdb.com/title/tt2106476/):már valaki kérdezte (asszem Janek) ezt akkor is írtam sztem azt jelenti hogy : | figyelmeztetik hogy rajta tartják azért a szemüket |
több mint 12 éve
Nekem sem jött be a Sztálingrád, hosszú volt és csöpögős, de a CGI az nagyon ott volt. Csak kevés volt a csata. Pedig mennyire vártam basszus..JC6a csöpögősség már a spoileren is látszott sajnos...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lenne egy kérdésem a Jagten (2012-es című film kapcsán ( www.imdb.com/title/tt2106476/):| A film végén mire mindenki elfelejti úgymond a történteket (1 évet ugrunk ugye a végén) Mikkelsen fia megkapja a nagyapja fegyverét és indul a vadászat. Mikkelsent majdnem lelövik a végén, de ki volt az, vagy milyen alak rajzolódott ki a végén? Hallucinált esetleg? Vagy volt utalás rá, hogy a srác nagyapja jópárszor elhibázott vadakat erre lett volna utalás? |
több mint 12 éve
3 oldalra vissza nem láttam (bár mintha pont én írtam volna már róla 😀), szóóval...Moonrise kingdom... nekem bejött, nem kell CGI, meg blast egy jó filmhez 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Hobbit: Nem árul zsákbamacskát, azt kapod amit vársz, akinek az előző 4 tetszett annak ez is fog, főleg hogy szerintem jobb mint az előző.JayBNekem a film első félórája volt kuka. Minden mondat valami hihetetlen szájbarágós nagyotmondás volt. Aztán viszont beindult a sztori, és jó karakterek tűnnek fel, igaz mélységük közelében sincs a Gyűrűk ura filmekben látottaktól. Viszont néha volt pár olyan gagyin megoldott vágás, ami nálam film+ színvonalat idézett.
Mondjuk azért az durva, hogy Legolas mennyivel öregebb. Mint ahogy az is, hogy a törpök milyen minőségi talicskát használnak 😀
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Démonok közöttAz utolsó giccses 5 percet leszámítva, nagyon kellemes csalódás volt. Aki kedveli az ilyen "igaz történet"/ördögűzés cuccosokat az megnézheti.
több mint 12 éve
Hobbit: Nem árul zsákbamacskát, azt kapod amit vársz, akinek az előző 4 tetszett annak ez is fog, főleg hogy szerintem jobb mint az előző.