Filmek

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 100 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
nekem nagyon életszerű volt, mert ilyen eset biztos hogy volt Irakban. vagyis megtörtént. és még ki tudja mennyi barbár dolog... tetszett és kész, egy percig nem unatkoztam, nagyon jó volt. ne kapjon Oscar-t, de ettől ezerszer rosszabb filmeket ajnároznak...

aveJC6
életszerű az a film, ahol valaki órákon át van a föld alatt egy koporsóban, miközben javában használja az öngyújtóját, sőt még telefonálgat is? a többi hülyeségről nem is beszélek, mert az már erősen spoileres lenne... ha másfél óra helyett 30 perc mondjuk az egész, akkor azt mondom egynek elmegy, de így ez csak időpocsékolásJJ Tiller
Én ma néztem meg ezt a filmet és egyet kell értsek JJ-vel.Ez a film úgy szar ahogy van.Az életszerűsége pedig kb. az első pár percben megdől ha hozzávesszük azt az elenyésző tényt,hogy egy ember 1 óra alatt cirka 3-4m3 levegőt használ fel. :cool: Ezek után,hogy van térerő meg kígyó és tűz nálam átbillentette a film stílusát a vígjáték kategóriába....és ha ez még nem lenne elég ?!? a nézőnek akkor mutatják meg,hogy ennek a faszinak tényleg szar napja van mert még az állásából is kibasszák! 😀 ...és ezzel nincs vége....Várom a folytatást! 😂

Ha már pár hsz-al feljebb felbukkant a film akkor érdeklődnék arról,hogy tudja valaki esetleg hol lehet beszerezni a Blade Runner c. film eredeti/mozis (nem rendezői !!) változatát szinkronnal?Greengo
Keressétek, kutassátok továbbra is az életszerűséget! Engem nagyszerűen lekötött a film, mindössze az ujjlevágos jelenet nem kellett volna beletenni. A kígyót én sem érte. Van olyan kígyó ami több méter alatt furkálja a földet?

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én ma néztem meg ezt a filmet és egyet kell értsek JJ-vel.Ez a film úgy szar ahogy van.Az életszerűsége pedig kb. az első pár percben megdől ha hozzávesszük azt az elenyésző tényt,hogy egy ember 1 óra alatt cirka 3-4m3 levegőt használ fel. :cool: Ezek után,hogy van térerő meg kígyó és tűz nálam átbillentette a film stílusát a vígjáték kategóriába....és ha ez még nem lenne elég ?!? a nézőnek akkor mutatják meg,hogy ennek a faszinak tényleg szar napja van mert még az állásából is kibasszák! 😀 ...és ezzel nincs vége....Várom a folytatást! 😂 Greengo
Nem tudom miért kell ebbe ennyire belemenni és kötekedni, amikor számtalan filmben fedezhetünk fel nem életszerű dolgokat. A halhatatlan ufóktól a repülő emberig.
Engem megfogott, de sehol sem olvastam ilyen kritikákat, mint amilyeneket ti írtok.

Életszerűség LOL
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Na, film napot tartottam. Kezdetnek Red: egynek jó volt nálam. Alap esetben nem kedvelem Bruce Willist, de itt egész jó volt. A film alapötlete nekem összecsapott, vagyis az igazi okokat sem tudjuk meg, miért van a hajsza, mi történt ott és akkor. (Direkt nem kívánok spoilerezni sokat.) Újra biztos, hogy soha nem fogom megnézni, és így utólag már röhejes, hogy GG díjre jelőlt volt. Aztán jött a Könnyű nőcske (Easy A): nekem tetszett, röhögös kis film, pár szar és pár jó poénnal, de az alapszituáció jó volt. Most pedig, mivel képtelen voltam elaludni jött a Időzített gyilkosság: eleje tetszett, eléggé lekötött, érdekelt mi történik tényleg foszerrel, meg minden, de a film végére már nagyon gagyi lett. Illetve a legvégén számomra kissé összecsapott. Aki szereti a kissé pszichokrimit, enyhe fantasys beütéssel, annak egyszer jó lehet.deny79
Az "időzített gyilkosság" (ticking clock - ketyegő óra) kötve hiszem, hogy bárki számára jó film lenne. Amikor látványosan kiesik a kuka mellett a naplója, és gondos gyilkosként ott felejti, akkor hirtelen és megállíthatatlanu megindul a film a gagyiba süllyedés útján, amely szánalmas mocsokban kb. 30 percet még fetreng is. A Red szerintem is jó, a díjakról meg annyit, hogy a Tourist-ot mikre jelölték 😛 . Röhejes 😂

Amit tegnap néztem az a Coen fivérek szerencsétlen western kezdeménye, a True Grit (igaz eltökéltség), magyarul a Félszemű. Régen a Coen fivérek neve valamelyest garancia volt a nézhető, szórakoztató és értelmes filmekre (mint pl. Johnny Depp, vagy Robert De Niro...stb.). Nos, a True Grit görcsösen szeretné mindezt nyújtani, de hasonlóan a zsidós szösszenethez ez sem alkot nagyot. Sőt. Átlag kimenetelű, kiszámítható történet, alapvetően minden elem nélkül, ami westernné tesz egy cowboyos filmet. Valóságos helyett elkapkodottnak hat. Mindenesetre mindenkinek van igaz elszántsága vmi iránt (bosszú, pénz, alkohol), és ha venni akarok vmit, akkor a kiscsajt viszem magammal alkudozni. Nem lövöm le azt a kevéske poént és fordulatot, amit a film tartogat; de ez sem lett egy nagyonCoen. :/
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, film napot tartottam. Kezdetnek Red: egynek jó volt nálam. Alap esetben nem kedvelem Bruce Willist, de itt egész jó volt. A film alapötlete nekem összecsapott, vagyis az igazi okokat sem tudjuk meg, miért van a hajsza, mi történt ott és akkor. (Direkt nem kívánok spoilerezni sokat.) Újra biztos, hogy soha nem fogom megnézni, és így utólag már röhejes, hogy GG díjre jelőlt volt. Aztán jött a Könnyű nőcske (Easy A): nekem tetszett, röhögös kis film, pár szar és pár jó poénnal, de az alapszituáció jó volt. Most pedig, mivel képtelen voltam elaludni jött a Időzített gyilkosság: eleje tetszett, eléggé lekötött, érdekelt mi történik tényleg foszerrel, meg minden, de a film végére már nagyon gagyi lett. Illetve a legvégén számomra kissé összecsapott. Aki szereti a kissé pszichokrimit, enyhe fantasys beütéssel, annak egyszer jó lehet.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
titeket egy ötlettel ennyire meg lehet venni?JJ Tiller
nekem nagyon életszerű volt, mert ilyen eset biztos hogy volt Irakban. vagyis megtörtént. és még ki tudja mennyi barbár dolog... tetszett és kész, egy percig nem unatkoztam, nagyon jó volt. ne kapjon Oscar-t, de ettől ezerszer rosszabb filmeket ajnároznak...

aveJC6
életszerű az a film, ahol valaki órákon át van a föld alatt egy koporsóban, miközben javában használja az öngyújtóját, sőt még telefonálgat is? a többi hülyeségről nem is beszélek, mert az már erősen spoileres lenne... ha másfél óra helyett 30 perc mondjuk az egész, akkor azt mondom egynek elmegy, de így ez csak időpocsékolásJJ Tiller
Én ma néztem meg ezt a filmet és egyet kell értsek JJ-vel.Ez a film úgy szar ahogy van.Az életszerűsége pedig kb. az első pár percben megdől ha hozzávesszük azt az elenyésző tényt,hogy egy ember 1 óra alatt cirka 3-4m3 levegőt használ fel. :cool: Ezek után,hogy van térerő meg kígyó és tűz nálam átbillentette a film stílusát a vígjáték kategóriába....és ha ez még nem lenne elég ?!? a nézőnek akkor mutatják meg,hogy ennek a faszinak tényleg szar napja van mert még az állásából is kibasszák! 😀 ...és ezzel nincs vége....Várom a folytatást! 😂

Ha már pár hsz-al feljebb felbukkant a film akkor érdeklődnék arról,hogy tudja valaki esetleg hol lehet beszerezni a Blade Runner c. film eredeti/mozis (nem rendezői !!) változatát szinkronnal?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Stromfeld Aurél fan
Apocalypse Now:
Rászántam magam a rendezői változatra végre. Nem bántam meg. Fantasztikus film, mindenki nézze meg. Nagyon reálisan ábrázolja a háború szörnyűségeit és az őrület ami körüllengi az egész filmet valami félelmetes.
10/10 vita nélkül.Sebii
akkor mindenképp ajánlott a Szarvasvadász is!DiamondsHead44
Már megvolt. Azt is nagyon bírtam. A következő a Szakasz lesz.Sebii
Az is ott van. Szintén témába vág még: Hamburger Hill, Full Metal Jacket. Utóbbit mindenképp javaslom megnézni. Ha meg más háborús film is játszik még akkor Thin Red Line, ami a legjobb háborús lélektani film amit készítettek szerintem, nagy színésznevekkel az apróbb epizódszerepekben is.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
We were soldiers megvolt már?Hanni
Még nem. Alapjában véve nem vagyok nagyon háborús film fan.
Sebii
Hát azért ha ennyire benne vagy már vietnami témában én még azt mindenképp megnézném.Hanni
Ok, majd lecsekkolom. Annyi film van már fent a listámon amit meg kéne nézni, hogy kb. 1 hónapig ellenék velük.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Sebii
Hát azért ha ennyire benne vagy már vietnami témában én még azt mindenképp megnézném.
több mint 13 éve
Most amik be vannak tervezve, eddig kimaradt klasszikusok:
A szakasz
Annie Hall
Blade Runner
Nincs bocsánat
21 gramm
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
We were soldiers megvolt már?
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
érdekes, nekem nem tetszett a szarvasvadász, a szakasz sokkal jobban bejött.
több mint 13 éve
Apocalypse Now:
Rászántam magam a rendezői változatra végre. Nem bántam meg. Fantasztikus film, mindenki nézze meg. Nagyon reálisan ábrázolja a háború szörnyűségeit és az őrület ami körüllengi az egész filmet valami félelmetes.
10/10 vita nélkül.Sebii
Már megvolt. Azt is nagyon bírtam. A következő a Szakasz lesz.
több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
Apocalypse Now:
10/10 vita nélkül.Sebii
akkor mindenképp ajánlott a Szarvasvadász is!

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Apocalypse Now:
10/10 vita nélkül.Sebii
Nekem először Dante ugrott be róla. Anno amikor még nem tudtam pontosan mire számítsak a filmtől én is kikölcsönöztem a rendezői változatot és megnéztem barátnőmmel. Én rohadt jól szórakoztam a 2+ óráján, utána viszont egy ideig romantikus filmeket kellett néznem kvázi engesztelésképp. :/

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 13 éve
Apocalypse Now:
10/10 vita nélkül.Sebii
ja jó film, csak a végére nincs kedved élni kb. legalábbis nekem teljes letargia volt a nap utána..brk
Hát eléggé lehúzó film az biztos. Miután vége lett még vagy 10 percig bámultam a fekete képernyőt.
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Apocalypse Now:
10/10 vita nélkül.Sebii
ja jó film, csak a végére nincs kedved élni kb. legalábbis nekem teljes letargia volt a nap utána.
több mint 13 éve
Apocalypse Now:
10/10 vita nélkül.
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Red jó?deny79
SZtem nagyon jó kis akciovigjatek. John Malkovich hatalmas benne, hát még Bruce Willis 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
The company men? Látta már vki?toxique
Sok sztár egy helyen, jó sztori (bár sokaknak "unalmas").
Jó film.
több mint 13 éve
Az Utazó..kritikán aluli,kerüljétek el mindenképp.maximilien
Francba, még mindig nem találkoztam olyan emberrel aki szerint megérdemli a sok Golden Globe jelölést. 😀 Tényleg nagyon rossz? Jolie miatt nem vagyok hajlandó megnézni. 😊F.Schleck
Jolikának még mindig nem szólt senki, hogy filmezik nem fotózzák. Depp jó, csak a karaktere vacak és kiszámítható. A film nem éri meg a letöltést sem 😀.
több mint 13 éve
Végre láttam végig a Sziriánát. Eléggé elgondolkodtató egy alkotás...iktriad
Sztem a legjobb Clooney-film az Ó, testvér... és a Michael Clayton mellett. A kínzásos rész olyan élethű lett, hogy tényleg komolyan megsérült.Dzsokijuing
Nekem Clooney-ról "Az ember, aki bámult egy kecskét" című alkotás jut eszembe 😀 ! Nagy agymenés volt 😀. A Michael Clayton pedig; kötelező.
The company men? Látta már vki?
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 246 — Saturday Night Lights
Végre láttam végig a Sziriánát. Eléggé elgondolkodtató egy alkotás...iktriad
Sztem a legjobb Clooney-film az Ó, testvér... és a Michael Clayton mellett. A kínzásos rész olyan élethű lett, hogy tényleg komolyan megsérült.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Apocalypse Now részlet:
http://www.youtube.com/watch?v=_LZn95QumW8&feature=player_embedded

Nem tudom megunni ezt a szeletet. 😊

több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Red jó?deny79
Írtam fentebb, hogy teljesen jó.Sobri Jóska
Nekem nem igazán jött be, egyszer nézhető kb. Kicsit Die Hard 4-re emlékeztet, az akciójelenetek inkább a mese és sci-fi kategória közt mozognak. Willis tavalyi akció-vígjátékai közül nekem a Két Kopper sokkal jobban tetszett, főleg az elején az a filmes-kihallgatásos jelenet nagyon nagy.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Red jó?deny79
Írtam fentebb, hogy teljesen jó.