Filmek

40 feliratkozó

több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
akarnak csinálni két új, 3D-s mátrix filmetStez
A Mátrix 2-3-at úgysem lehet alulmúlni, szóval a remény hal meg utoljára.Dzsokijuing
Viszont a 3D filmek kurva jók, témától függetlenül. Még ha a sztori fos is, szórakoztató, feelinges nagyon. Én 3D fan vagyok.Sobri Jóska
Naja, a látvány nem rossz. A nagyhentelős "Resident Evil 4 Afterlife" szintű filmekkel annyi a gond, hogy miután kikocogsz a moziból, és megkérdezed a többieket, hogy ez a hentesmunka akkor most miről szólt, leginkább a "mittudomén, egy 10kilós paréj csaj kaszabolja a zombikat" a válasz. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a látvány meg a trükktechnika egy ideig terelhet a témáról (pl. Resident Evil sorozat 2-4ig), de számomra egy jól megírt, csavaros sztori normális színészekkel jóval többet ér. Az akció csak kellék. A látványfilmek kikopnak, sőt, a látványfilm folytatását elhomályosítja a jobb/újabb látványtechnikával készült film, amitől az előbbiek egyből gagyinak tűnnek (Mátrix 2-3).
A történet sem minden, pl. a jól megírt sztorik is eredményezhetnek egy összességében közepes filmet. Pl. Polanski politikai írós sztorija (Szellemíró) csavaros sztorija pont a történet finisében silányul el, amit az író - életszerű - meggyilkolása kissé kompenzál a film végén, de a szájbarágós politikai sztori itt már nagyon egyensúlyozik a történetmesélés és politikai propagandafilm határán. Polanski múltjával érthető, hogy miért van így kiakadva az "angolszász nyugatra", de ez már akkor sem értékelhető "szabad vélemény-nyilvánításnak" (amit állítanak a filmről), vagy történetmesélésnek. Persze; csak szerintem.
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 246 — Saturday Night Lights
A Mátrix 2-3-at úgysem lehet alulmúlni, szóval a remény hal meg utoljára.Dzsokijuing
Viszont a 3D filmek kurva jók, témától függetlenül. Még ha a sztori fos is, szórakoztató, feelinges nagyon. Én 3D fan vagyok.Sobri Jóska
Csak a látvánnyal nem lehet megvenni. Talán utoljára a Terminátor 2 volt ilyen 😊, de ott a sztori is jó volt.

Az Avatart is passzoltam, mikor láttam a sztori mélységeit.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
3 része van. A "Redemption" a befejezése. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi srácok, ennyi elég lesz! :cool: 😉Little Jarry
Szerintem; az Undisputed sorozatot ne hagyd ki. Egy börtönboxos sorozat. Az első része Snipes-al boxolós, a másik kettő inkább mma jellegű. Nem egy oscar díjas darab egyik sem, de nekem tetszettek.toxique
írtam már hogy meg volt a Vitathatatlan mindkét része 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megtudná nekem valaki mondani, hogy viszonylag nézhető minőségben hol tudom megtalálni a Jackass 3D-t? Pár hónapja ki jött (úgy tudom) de az összes torrent oldalon valamilyen sz*r telefonos minőség van...nézhetetlen...

Köszi a választ
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Most néztem meg A hullám c. filmet (Die Welle)
Jó kis film volt, tetszett, ahogy a tömegeket lehet manipulálni, a média is ezt csinálja. Szóval jó kis tanulságos történet! Aki szereti az ilyen jellegű elgondolkodtatós filmeket!

10/7Bruce
Ja, a németek ebben a témakörben tapasztaltak, tudnak jó filmet csinálni (A kisérlet/Das Experiment is ilyen volt).
A média egyébként nem ezt csinálja, bár a technikái hasonlóak. De ez itt erősen off.

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Most néztem meg A hullám c. filmet (Die Welle)
Jó kis film volt, tetszett, ahogy a tömegeket lehet manipulálni, a média is ezt csinálja. Szóval jó kis tanulságos történet! Aki szereti az ilyen jellegű elgondolkodtatós filmeket!

10/7
több mint 13 éve
Viszont a 3D filmek kurva jók, témától függetlenül. Még ha a sztori fos is, szórakoztató, feelinges nagyon. Én 3D fan vagyok.

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 246 — Saturday Night Lights
A Mátrix 2-3-at úgysem lehet alulmúlni, szóval a remény hal meg utoljára.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
akarnak csinálni két új, 3D-s mátrix filmet

több mint 13 éve
A zöld lób.szás (green hornet) egész jó "egyszernézhetős" mozi. Jókat vigyorogtam a kezdő bénázásokon. Aztán visszasüpped és elér egy B kategóriás exsönmúvi szintet, de addig egész szórakoztató.toxique
Tox, nem te vagy az elveszett ikrem? 😀 Megint egyezik a véleményünk 😀 Ezt sem bírtam végignézni, inkább a felétől tekertem...JC6
Előfordulhat 😂 .
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A zöld lób.szás (green hornet) egész jó "egyszernézhetős" mozi. Jókat vigyorogtam a kezdő bénázásokon. Aztán visszasüpped és elér egy B kategóriás exsönmúvi szintet, de addig egész szórakoztató.toxique
Tox, nem te vagy az elveszett ikrem? 😀 Megint egyezik a véleményünk 😀 Ezt sem bírtam végignézni, inkább a felétől tekertem...
több mint 13 éve
A zöld lób.szás (green hornet) egész jó "egyszernézhetős" mozi. Jókat vigyorogtam a kezdő bénázásokon. Aztán visszasüpped és elér egy B kategóriás exsönmúvi szintet, de addig egész szórakoztató.
több mint 13 éve
Köszi srácok, ennyi elég lesz! :cool: 😉Little Jarry
Szerintem; az Undisputed sorozatot ne hagyd ki. Egy börtönboxos sorozat. Az első része Snipes-al boxolós, a másik kettő inkább mma jellegű. Nem egy oscar díjas darab egyik sem, de nekem tetszettek.
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 058 — Falcons Fan
Ez lesz az :

http://www.youtube.com/watch?v=Hwv7kT9P0mg

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most jön Mark Wahlberg-nek is valami boxolós, nem?
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Valaki ajánljon küzdősportos (főként boxos) filmeket légyszíves!

Köszi előre is! 😊Little Jarry
Great White Hype, vígjáték a box világáról, én jókat röhögtem rajta.
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 360 — no es importante
biztos valaki játszott is már vele, de az Alan Wake című xbox-game végigjátszása felér egy ultrahosszú kiváló horrorfilmmel 😊
http://www.youtube.com/watch?v=f4YRctghLOk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Most pótoltam be a Közönséges Bűnözőket. Simán hozta az elvártakat (ismerősök, imdb), imádom az ilyen filmeket. Valaki, hasonlót?Escalade
miben hasonló? Lucky Number Slevin vagy mondjuk a Reservoir Dogs ugrana be így elsőre, de nem tudom pontosan mire gondolsz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Most pótoltam be a Közönséges Bűnözőket. Simán hozta az elvártakat (ismerősök, imdb), imádom az ilyen filmeket. Valaki, hasonlót?

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi srácok, ennyi elég lesz! :cool: 😉
több mint 13 éve
A legjobb a The Champ, de jó még a Hurricane, a Play It To The Bone, a Million Dollar Baby, a Cinderella Man is.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jarry: A remény bajnoka? Szerintem hatalmas film, top10-ben nálam benne van!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rockykat már mind láttam jó sokszor, Never Back Down-t már láttam, Vitathatatlan 1-2 is megvoltLittle Jarry
nem film, de most indult a Lights Out című sorozat, ha a felsoroltakat szeretted, ezt is imádni fogodJJ Tiller
köszi erre ránézek, persze ajánlatok még jöhetnek! 😊
több mint 13 éve
Rockykat már mind láttam jó sokszor, Never Back Down-t már láttam, Vitathatatlan 1-2 is megvoltLittle Jarry
nem film, de most indult a Lights Out című sorozat, ha a felsoroltakat szeretted, ezt is imádni fogod

---