Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Naja, a látvány nem rossz. A nagyhentelős "Resident Evil 4 Afterlife" szintű filmekkel annyi a gond, hogy miután kikocogsz a moziból, és megkérdezed a többieket, hogy ez a hentesmunka akkor most miről szólt, leginkább a "mittudomén, egy 10kilós paréj csaj kaszabolja a zombikat" a válasz. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a látvány meg a trükktechnika egy ideig terelhet a témáról (pl. Resident Evil sorozat 2-4ig), de számomra egy jól megírt, csavaros sztori normális színészekkel jóval többet ér. Az akció csak kellék. A látványfilmek kikopnak, sőt, a látványfilm folytatását elhomályosítja a jobb/újabb látványtechnikával készült film, amitől az előbbiek egyből gagyinak tűnnek (Mátrix 2-3).Viszont a 3D filmek kurva jók, témától függetlenül. Még ha a sztori fos is, szórakoztató, feelinges nagyon. Én 3D fan vagyok.Sobri Jóskaakarnak csinálni két új, 3D-s mátrix filmetStezA Mátrix 2-3-at úgysem lehet alulmúlni, szóval a remény hal meg utoljára.Dzsokijuing
A történet sem minden, pl. a jól megírt sztorik is eredményezhetnek egy összességében közepes filmet. Pl. Polanski politikai írós sztorija (Szellemíró) csavaros sztorija pont a történet finisében silányul el, amit az író - életszerű - meggyilkolása kissé kompenzál a film végén, de a szájbarágós politikai sztori itt már nagyon egyensúlyozik a történetmesélés és politikai propagandafilm határán. Polanski múltjával érthető, hogy miért van így kiakadva az "angolszász nyugatra", de ez már akkor sem értékelhető "szabad vélemény-nyilvánításnak" (amit állítanak a filmről), vagy történetmesélésnek. Persze; csak szerintem.
több mint 13 éve
Csak a látvánnyal nem lehet megvenni. Talán utoljára a Terminátor 2 volt ilyen 😊, de ott a sztori is jó volt.Viszont a 3D filmek kurva jók, témától függetlenül. Még ha a sztori fos is, szórakoztató, feelinges nagyon. Én 3D fan vagyok.Sobri Jóskaakarnak csinálni két új, 3D-s mátrix filmetStezA Mátrix 2-3-at úgysem lehet alulmúlni, szóval a remény hal meg utoljára.Dzsokijuing
Az Avatart is passzoltam, mikor láttam a sztori mélységeit.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
3 része van. A "Redemption" a befejezése. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
írtam már hogy meg volt a Vitathatatlan mindkét része 😉Köszi srácok, ennyi elég lesz! :cool: 😉Little JarrySzerintem; az Undisputed sorozatot ne hagyd ki. Egy börtönboxos sorozat. Az első része Snipes-al boxolós, a másik kettő inkább mma jellegű. Nem egy oscar díjas darab egyik sem, de nekem tetszettek.toxique
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megtudná nekem valaki mondani, hogy viszonylag nézhető minőségben hol tudom megtalálni a Jackass 3D-t? Pár hónapja ki jött (úgy tudom) de az összes torrent oldalon valamilyen sz*r telefonos minőség van...nézhetetlen...Köszi a választ
több mint 13 éve
Most néztem meg A hullám c. filmet (Die Welle)Ja, a németek ebben a témakörben tapasztaltak, tudnak jó filmet csinálni (A kisérlet/Das Experiment is ilyen volt).
Jó kis film volt, tetszett, ahogy a tömegeket lehet manipulálni, a média is ezt csinálja. Szóval jó kis tanulságos történet! Aki szereti az ilyen jellegű elgondolkodtatós filmeket!
10/7Bruce
A média egyébként nem ezt csinálja, bár a technikái hasonlóak. De ez itt erősen off.
több mint 13 éve
Most néztem meg A hullám c. filmet (Die Welle)Jó kis film volt, tetszett, ahogy a tömegeket lehet manipulálni, a média is ezt csinálja. Szóval jó kis tanulságos történet! Aki szereti az ilyen jellegű elgondolkodtatós filmeket!
10/7
több mint 13 éve
Viszont a 3D filmek kurva jók, témától függetlenül. Még ha a sztori fos is, szórakoztató, feelinges nagyon. Én 3D fan vagyok.akarnak csinálni két új, 3D-s mátrix filmetStezA Mátrix 2-3-at úgysem lehet alulmúlni, szóval a remény hal meg utoljára.Dzsokijuing
több mint 13 éve
akarnak csinálni két új, 3D-s mátrix filmetStezA Mátrix 2-3-at úgysem lehet alulmúlni, szóval a remény hal meg utoljára.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
akarnak csinálni két új, 3D-s mátrix filmet
több mint 13 éve
Előfordulhat 😂 .A zöld lób.szás (green hornet) egész jó "egyszernézhetős" mozi. Jókat vigyorogtam a kezdő bénázásokon. Aztán visszasüpped és elér egy B kategóriás exsönmúvi szintet, de addig egész szórakoztató.toxiqueTox, nem te vagy az elveszett ikrem? 😀 Megint egyezik a véleményünk 😀 Ezt sem bírtam végignézni, inkább a felétől tekertem...JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A zöld lób.szás (green hornet) egész jó "egyszernézhetős" mozi. Jókat vigyorogtam a kezdő bénázásokon. Aztán visszasüpped és elér egy B kategóriás exsönmúvi szintet, de addig egész szórakoztató.toxiqueTox, nem te vagy az elveszett ikrem? 😀 Megint egyezik a véleményünk 😀 Ezt sem bírtam végignézni, inkább a felétől tekertem...
több mint 13 éve
A zöld lób.szás (green hornet) egész jó "egyszernézhetős" mozi. Jókat vigyorogtam a kezdő bénázásokon. Aztán visszasüpped és elér egy B kategóriás exsönmúvi szintet, de addig egész szórakoztató.
több mint 13 éve
Köszi srácok, ennyi elég lesz! :cool: 😉Little JarrySzerintem; az Undisputed sorozatot ne hagyd ki. Egy börtönboxos sorozat. Az első része Snipes-al boxolós, a másik kettő inkább mma jellegű. Nem egy oscar díjas darab egyik sem, de nekem tetszettek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most jön Mark Wahlberg-nek is valami boxolós, nem?
több mint 13 éve
Dub
1 019
Valaki ajánljon küzdősportos (főként boxos) filmeket légyszíves!Great White Hype, vígjáték a box világáról, én jókat röhögtem rajta.
Köszi előre is! 😊Little Jarry
több mint 13 éve
biztos valaki játszott is már vele, de az Alan Wake című xbox-game végigjátszása felér egy ultrahosszú kiváló horrorfilmmel 😊http://www.youtube.com/watch?v=f4YRctghLOk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Most pótoltam be a Közönséges Bűnözőket. Simán hozta az elvártakat (ismerősök, imdb), imádom az ilyen filmeket. Valaki, hasonlót?Escalademiben hasonló? Lucky Number Slevin vagy mondjuk a Reservoir Dogs ugrana be így elsőre, de nem tudom pontosan mire gondolsz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Most pótoltam be a Közönséges Bűnözőket. Simán hozta az elvártakat (ismerősök, imdb), imádom az ilyen filmeket. Valaki, hasonlót?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi srácok, ennyi elég lesz! :cool: 😉
több mint 13 éve
A legjobb a The Champ, de jó még a Hurricane, a Play It To The Bone, a Million Dollar Baby, a Cinderella Man is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jarry: A remény bajnoka? Szerintem hatalmas film, top10-ben nálam benne van!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
köszi erre ránézek, persze ajánlatok még jöhetnek! 😊Rockykat már mind láttam jó sokszor, Never Back Down-t már láttam, Vitathatatlan 1-2 is megvoltLittle Jarrynem film, de most indult a Lights Out című sorozat, ha a felsoroltakat szeretted, ezt is imádni fogodJJ Tiller
több mint 13 éve
Rockykat már mind láttam jó sokszor, Never Back Down-t már láttam, Vitathatatlan 1-2 is megvoltLittle Jarrynem film, de most indult a Lights Out című sorozat, ha a felsoroltakat szeretted, ezt is imádni fogod
---