Filmek
39 feliratkozó
több mint 13 éve
na aki jó sunát akar látni, az nézze a Reteket, a film végefele Cotillard kisasszony kezd belendülni majd. Ráadásul a szőke se veréb.Sőt utána már nem is szabad elkapcsolni, mert a Nagy hal következik 😊 évek óta nem néztem filmet tévén, de ez most jó kis dupla
csak azt nem értem miért nem Orosz Helga a szinkronhangja, így veszít a varázsából!eaglesmcnabb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
na aki jó sunát akar látni, az nézze a Reteket, a film végefele Cotillard kisasszony kezd belendülni majd. Ráadásul a szőke se veréb.csak azt nem értem miért nem Orosz Helga a szinkronhangja, így veszít a varázsából!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
lehet pont ezért tetszene a régi...egy próbát megér 😛Megnézve az eredeti 3:10 to Yuma.hát,... , akkor én nem nézem meg, mert nekem a Beles verzió se tetszett igazán.kishaszi
Mindenesetre érdekes lett volna fordíott sorrendben látni, de így úgy érzem, a feldolgozás sokkal erősebb, kerekebb, mint az eredeti, ami nem rossz, de inkább egynek elmegy kategória számomra (5.5/10), mint alapwestern, míg a 2007-es film nekem top5 western, igazi 10/10-es film. Sobri Jóska
|
több mint 13 éve
Megnézve az eredeti 3:10 to Yuma.hát,... , akkor én nem nézem meg, mert nekem a Beles verzió se tetszett igazán.
Mindenesetre érdekes lett volna fordíott sorrendben látni, de így úgy érzem, a feldolgozás sokkal erősebb, kerekebb, mint az eredeti, ami nem rossz, de inkább egynek elmegy kategória számomra (5.5/10), mint alapwestern, míg a 2007-es film nekem top5 western, igazi 10/10-es film. Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Amélie csodálatos életeMost kezdődik az m1-en

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Malcolm XNagyon tetszett, bár a több min 3 óra ellenére van bőven hiányérzetem. Spike Lee ütősre akarta. Nagyrészt bejött neki, szerintem.
Fekete eső
Michael Douglas és Ridley Scott filmtől kicsit többet vártam. Valamivel jobb mint a régi Van Damme filmek, de igazából csalódtam benne. Kicsit összetettebb történetre számítottam.
több mint 13 éve
Utolsó műszak - Nekem tetszett. Jó kis dráma a LA-i rendőrjárőrök mindennapjaiból. Még Jake Gyllenhaal is jó volt benne, pedig alapjáraton nem szeretem őt. Kicsit olyan volt, mintha a Színek 2012-es verzióját nézném. Mindenesetre az Origónak köszi az ingyenjegyet, amondó vagyok, hogy megért volna egy mozijegyet a film. 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Jó akkor te véletlenül se nézd meg Haneke-től a Rejtélyt

---
több mint 13 éve
te csak ne trasheljél engem tesó. 😀 Amúgy tényleg nem tudom, jó is meg nem is. Kissé amerikaiasan van ábrázolva, csomó nyitott kérdés maradt a végén, viszont nem volt unalmas.megnéztem a Dobó Kata féle Szabadság szerelmet. Hát nem tudom.Amadeus91ez aztán értelmes 😀JC6
több mint 13 éve
Épp ez a baj ... h a DISNEY vásárolta fel ... kishíjján szívrohamot kaptam mikor meghallottam 😐 A KoTOR világába én is megnéznék egy jó SW filmet ... de én igazából új SW filmet se szeretnék :/mert az előzmény trilógia nem lett az?Ettől függetlenül benne lesz ő is csak nem ő viszi végig. De úgy tudom azért szerepet fog vállalni benne hogy ne legyen szar. 😀TocaNem, "átadja a helyét a fiataloknak"lucas benne lesz a buliba? mert nélküle sok lesz a fanyalgó sztem annyira összefort a neve ezzel a star wars univerzummal :/peachkész van a 8. és 9. rész terve is.Amadeus91Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka
2015-ben jön az új Star Warsjjncaa
jjncaa
én a KotOR vonal előtérbe helyezésének örülnék a legjobban, a Star Wars-ból sokkat többet is ki lehetne hozni, mint amit az utóbbi években sikerült, de félek, hogy a Disney-nek nem ez lesz az elsődleges célja...jjncaa
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
megnéztem a Dobó Kata féle Szabadság szerelmet. Hát nem tudom.Amadeus91ez aztán értelmes 😀
több mint 13 éve
Megnézve az eredeti 3:10 to Yuma.| Míg a feldolgozásban egyértelműek voltak a karakterek, motivációk, és ezzel összhangban cselekedtek, itt ez kissé "elromlott".
A farmer bátorsága értelmetlen hősködés lett, mivel megígérte a megbízó, hogy mindenképpen megkapja a 200 dollárt, és a várható eseményeket figyelembe véve nem illet a családszerető karakteréhez a hősködése.
A feldolgozásban a vonatrapakolás - és a kötelező elhalálozás- kellett ahhoz, hogy pénz is legyen, hős is legyen a papa. Ebben segített Ben Wade úgy, hogy neki semmibe se került, hisz nem félt Yumától, de a film egésze alatt a farmer kiérdemelte tőle ezt a gesztust. (Ráadásul az előtörténete, -béna háborús sebesülés- meg is indokolta a bizonyítási vágyat.)
Az eredetiben a "megmentette az életem, ezért segítek neki" megközelítés túlságosan elnagyolt, és tulajdonképpen értelmetlen, indokolatlan, és a happy end se az igazi, hisz tulajdonképpen a bűnöző "jellemfejlődik", és viselkedik elismerésreméltóan, a farmer esetében csak örülünk, hogy megúszta és sikerült.
Vagyis a feldolgozás valójában átértelmezés, amely mondanivalója szerintem találóbb. |
Mindenesetre érdekes lett volna fordíott sorrendben látni, de így úgy érzem, a feldolgozás sokkal erősebb, kerekebb, mint az eredeti, ami nem rossz, de inkább egynek elmegy kategória számomra (5.5/10), mint alapwestern, míg a 2007-es film nekem top5 western, igazi 10/10-es film.
több mint 13 éve
21.45 MGM Ragyogás!! aki tudja nézze!! 😊yookerMost lemaradok róla, de már sokszor láttam. 😀
több mint 13 éve
21.45 MGM Ragyogás!! aki csak tudja nézze!! 😊
több mint 13 éve
megnéztem a Dobó Kata féle Szabadság szerelmet. Hát nem tudom.
több mint 13 éve
De igen, csak ők dollárban és euróban szeretnék azt a többet.mert az előzmény trilógia nem lett az?Ettől függetlenül benne lesz ő is csak nem ő viszi végig. De úgy tudom azért szerepet fog vállalni benne hogy ne legyen szar. 😀TocaNem, "átadja a helyét a fiataloknak"lucas benne lesz a buliba? mert nélküle sok lesz a fanyalgó sztem annyira összefort a neve ezzel a star wars univerzummal :/peachkész van a 8. és 9. rész terve is.Amadeus91Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka
jjncaa
én a KotOR vonal előtérbe helyezésének örülnék a legjobban, a Star Wars-ból sokkat többet is ki lehetne hozni, mint amit az utóbbi években sikerült, de félek, hogy a Disney-nek nem ez lesz az elsődleges célja...jjncaa
több mint 13 éve
mert az előzmény trilógia nem lett az?Ettől függetlenül benne lesz ő is csak nem ő viszi végig. De úgy tudom azért szerepet fog vállalni benne hogy ne legyen szar. 😀TocaNem, "átadja a helyét a fiataloknak"lucas benne lesz a buliba? mert nélküle sok lesz a fanyalgó sztem annyira összefort a neve ezzel a star wars univerzummal :/peachkész van a 8. és 9. rész terve is.Amadeus91Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka
jjncaa
én a KotOR vonal előtérbe helyezésének örülnék a legjobban, a Star Wars-ból sokkat többet is ki lehetne hozni, mint amit az utóbbi években sikerült, de félek, hogy a Disney-nek nem ez lesz az elsődleges célja...

---
több mint 13 éve
Ettől függetlenül benne lesz ő is csak nem ő viszi végig. De úgy tudom azért szerepet fog vállalni benne hogy ne legyen szar. 😀Nem, "átadja a helyét a fiataloknak"lucas benne lesz a buliba? mert nélküle sok lesz a fanyalgó sztem annyira összefort a neve ezzel a star wars univerzummal :/peachkész van a 8. és 9. rész terve is.Amadeus91Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka
jjncaa
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
October baby.Megrendített...
több mint 13 éve
nem folytatás lesz? luke újra felépíti a jedi templomot std... ?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a LucasfilmetThrawn trilógiát !
A császár is azt szeretné, hogy az egyetlen idegen származású főadmirálisának a történetét filmesítsék meg!
több mint 13 éve
Há, mégiscsak kilenc évvel fiatalabb Katica.Nem, "átadja a helyét a fiataloknak"lucas benne lesz a buliba? mert nélküle sok lesz a fanyalgó sztem annyira összefort a neve ezzel a star wars univerzummal :/peachkész van a 8. és 9. rész terve is.Amadeus91Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka
jjncaa

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nem, "átadja a helyét a fiataloknak"lucas benne lesz a buliba? mert nélküle sok lesz a fanyalgó sztem annyira összefort a neve ezzel a star wars univerzummal :/peachkész van a 8. és 9. rész terve is.Amadeus91Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka

---
több mint 13 éve
lucas benne lesz a buliba? mert nélküle sok lesz a fanyalgó sztem annyira összefort a neve ezzel a star wars univerzummal :/kész van a 8. és 9. rész terve is.Amadeus91Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
kész van a 8. és 9. rész terve is.Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka