Filmek

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
The Kids Are All Right
4 Oscar jelölést kapott.
Igazából nem rossz film, bár nem vígjáték, hanem sokkal inkább szatíra. A színészek zseniális alakítást nyújtanak, az Annette Benning - Julianne Moore leszbikus házaspár alakítás teljesen hihető, de igazából nem nagyon tudom hova tenni ezt a filmet. Legjobb film Oscart semmiképpen nem adnék neki de egyszer jó volt megnézni.
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
nem is tudom, hogy akadtam rá, de a Dazed and Confused (Tökéletlen idők) kötelezően nézős mindenkinek!
tinivígjáték még 1993-ban készült, de 1976-ban játszódik. hatalmas hangulata van, olyan személyiségekkel, hogy ismerősi körömből 5-öt tudtam kb azonosítani, sőt még magamat is néhány helyen, plusz az este szervezése, meg minden. nagyon jó film, érdekes, hogy nem hallottam róla eddig. ha valakit ez nem győzött volna meg, Linklater film (Before Sunset), tényleg nagyon jó, semmi kamu-dráma nincs benne, árad a nagy betűs hangulat.
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 058 — Falcons Fan
nagyon bírom a csávót, kár hogy rekeszsérve lett 😀
http://comment.blog.hu/2011/01/28/charlie_sheen_korhazban_tuladagolas_vagy_serv?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=indexDiamondsHead44
Ohhh nagy kedvenc volt a video korszakban... 😀

Most adják majd hétfőn a viasaton az elit kommandó / navy seals / klasszikust... :cool:
Remélem nem lesz újra szinkronizálva.... :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=_-MlVm9FzM4

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Te Rajna, azt ugye vágod, hogy a kísérletet megszakították, mivel pontosan olyan irányba mentek el a dolgok, amik a filmben túlzóan érzékeltetve van?
Igen, hatásvadász a film. Nem véletlenül. Teljesen rendben van,
A Die Welle azért más kategória, mert az emberek ilyen szintű hirtelen "átállítása" képtelenség, főleg a mai világban és a fiatalok érdeklődési körét nézve. Igen, ez is hatásvadász, de lássatok mögé a célnak😉kishaszi
Utólag olvasva félreérthető volt az irományom, nem azt akartam, hogy nem realisztikus, hanem ellenkezőleg, azt, hogy ez tényleg megtörtént. Alapvetően a célt értem én, de azért túlságosan szuggesztívek a filmek, ennyire nem hülyék az emberek.Rajna
De.
Van aki még a Való Világot se érti, akkor majd egyből levágja ezeket a filmeket, mi? 😊

több mint 13 éve
peti46 124
Zöld darázsról vélemény?Joci
Tralier alapján kicsit jobbat vártam, de szerintem nem volt rossz.

" A Zöld Darázs és hű csatlósa a Kék Rozsomák" ez tetszett a végén 😀

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Te Rajna, azt ugye vágod, hogy a kísérletet megszakították, mivel pontosan olyan irányba mentek el a dolgok, amik a filmben túlzóan érzékeltetve van?
A Die Welle azért más kategória, mert az emberek ilyen szintű hirtelen "átállítása" képtelenség, főleg a mai világban és a fiatalok érdeklődési körét nézve. Igen, ez is hatásvadász, de lássatok mögé a célnak😉kishaszi
Utólag olvasva félreérthető volt az irományom, nem azt akartam, hogy nem realisztikus, hanem ellenkezőleg, azt, hogy ez tényleg megtörtént. Alapvetően a célt értem én, de azért túlságosan szuggesztívek a filmek, ennyire nem hülyék az emberek.

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
A Die Welle azért más kategória, mert az emberek ilyen szintű hirtelen "átállítása" képtelenség, főleg a mai világban és a fiatalok érdeklődési körét nézve. Igen, ez is hatásvadász, de lássatok mögé a célnak😉

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Nekem nem jött be.JC6
Csak Seth Rogen idegesítő benn. Nélküle jobb lenne 😀
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
das experiment - a kísérlet jó és realisztikus alapötlet szar megvalósítással és színészekkel. kár érte , többet vártam... egynek azért jó volt.peach
Nem realisztikus, emgtörtént eseten alapul, nyilván kicsit dramatizálva. Nekem nem tetszett, ugyanúgy, ahogy a Die Welle sem, mivel nagyon szájbarágós és sok helyen túlzó, még ha az alapkoncepció jó is.

több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
nagyon bírom a csávót, kár hogy rekeszsérve lett 😀
http://comment.blog.hu/2011/01/28/charlie_sheen_korhazban_tuladagolas_vagy_serv?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 853 — a new hope (again)
das experiment - a kísérlet jó és realisztikus alapötlet szar megvalósítással és színészekkel. kár érte , többet vártam... egynek azért jó volt.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 528 — Ajmo Vatreni
Megnéztem tegnap a Lebujzenész című filmet. Tetszett, de elfogult vagyok Eastwooddal. Nagyon jó hangulatot csinál.
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 363 — No 1 Zhang Yufei fan
Szupercsapat
csak most néztem meg de zseniális, Murdock karaktere kiemelkedőkristof
Uhh.. blasphemy. Tragikus az a film, nagy kupac mutragya.

A Social Network meg teljesen korrekt film.. az idei nagy blockbusterek kozul messze a legjobb, feszes sztori/cselekmeny, popec zene, elfogadhato-jo szineszek. Biztos nem az ev filmje, de ebbol a tizes listabol boven az elso feleben van nalam.. sot.
Szerintem 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
http://www.youtube.com/watch?v=svOlz2ei4Yk&feature=player_embedded

Nem is értem, miért nem jelölték Oscarra 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem nem jött be.
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Zöld darázsról vélemény?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Vagy csak érdekel másnak a véleménye, hogy miért tartja szarnak? 😊 Ez szerintem nem vitatkozás.Chevy
Olyan ember véleménye ne érdekeljen, aki se A Gyűrűk urát, se a Star Warst nem szereti 😀barney
a Gyűrűk urát én se szeretem 😛konqueror
Egy defektus még elfogadható 😀

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Szupercsapat
a többi szereplő nem is zavar, de Mr. T elképesztően hiányzik belőle.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Ízlésről nem lehet vitatkozni, de próbáljátok meg, bátran. 😊Sobri Jóska
Vagy csak érdekel másnak a véleménye, hogy miért tartja szarnak? 😊 Ez szerintem nem vitatkozás.Chevy
Olyan ember véleménye ne érdekeljen, aki se A Gyűrűk urát, se a Star Warst nem szereti 😀barney
a Gyűrűk urát én se szeretem 😛
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Szupercsapat
" - Csókolom. Merre van Berlin? " 😀 😀 😀

Zseniális. Főleg ez a jelent, mert hasonlít Arany, Toldijára 😀JC6
Nekem akkor kellet egy 5 perces pauset nyomnom a röhögés miatt mikor felugrik a helikopter rotorjára és elkezdi énekelni a you spin me right roundot 😂

http://www.youtube.com/watch?v=FhceD_SjTzg&feature=related Ehun-e 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szupercsapat
" - Csókolom. Merre van Berlin? " 😀 😀 😀

Zseniális. Főleg ez a jelent, mert hasonlít Arany, Toldijára 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szupercsapat
csak most néztem meg de zseniális, Murdock karaktere kiemelkedő
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Pontosan miért is? Mert szerintem elképesztően beteg, egyik kedvenc filmem.Chevy
Olyan ember véleménye ne érdekeljen, aki se A Gyűrűk urát, se a Star Warst nem szereti 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Látta már valaki az Eden Lake-et?

Brutális...JC6
Jó film, de semmi extra.Duff
Tudom, de akkor is idegesített, h a bűnösök fele nem nyerik el méltó büntetésüket...
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Egyszerűen nem értem. Mi volt benne a vicces? A röhejes verekedések? Vagy esetleg a jó beszólások (én egyet se hallottam) ? Vagy mi?Duff
Rajna már összefoglalta, és kb minden szóval egyetértek.
De legyen 2 beszólás:
- He punched the highlights out of her hair!
- I gotta pee on her!