Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
The Kids Are All Right 4 Oscar jelölést kapott.
Igazából nem rossz film, bár nem vígjáték, hanem sokkal inkább szatíra. A színészek zseniális alakítást nyújtanak, az Annette Benning - Julianne Moore leszbikus házaspár alakítás teljesen hihető, de igazából nem nagyon tudom hova tenni ezt a filmet. Legjobb film Oscart semmiképpen nem adnék neki de egyszer jó volt megnézni.
több mint 13 éve
.brk
1 890
nem is tudom, hogy akadtam rá, de a Dazed and Confused (Tökéletlen idők) kötelezően nézős mindenkinek!tinivígjáték még 1993-ban készült, de 1976-ban játszódik. hatalmas hangulata van, olyan személyiségekkel, hogy ismerősi körömből 5-öt tudtam kb azonosítani, sőt még magamat is néhány helyen, plusz az este szervezése, meg minden. nagyon jó film, érdekes, hogy nem hallottam róla eddig. ha valakit ez nem győzött volna meg, Linklater film (Before Sunset), tényleg nagyon jó, semmi kamu-dráma nincs benne, árad a nagy betűs hangulat.
több mint 13 éve
nagyon bírom a csávót, kár hogy rekeszsérve lett 😀Ohhh nagy kedvenc volt a video korszakban... 😀
http://comment.blog.hu/2011/01/28/charlie_sheen_korhazban_tuladagolas_vagy_serv?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=indexDiamondsHead44
Most adják majd hétfőn a viasaton az elit kommandó / navy seals / klasszikust... :cool:
Remélem nem lesz újra szinkronizálva.... :rolleyes:
http://www.youtube.com/watch?v=_-MlVm9FzM4
több mint 13 éve
De.Te Rajna, azt ugye vágod, hogy a kísérletet megszakították, mivel pontosan olyan irányba mentek el a dolgok, amik a filmben túlzóan érzékeltetve van?Utólag olvasva félreérthető volt az irományom, nem azt akartam, hogy nem realisztikus, hanem ellenkezőleg, azt, hogy ez tényleg megtörtént. Alapvetően a célt értem én, de azért túlságosan szuggesztívek a filmek, ennyire nem hülyék az emberek.Rajna
Igen, hatásvadász a film. Nem véletlenül. Teljesen rendben van,
A Die Welle azért más kategória, mert az emberek ilyen szintű hirtelen "átállítása" képtelenség, főleg a mai világban és a fiatalok érdeklődési körét nézve. Igen, ez is hatásvadász, de lássatok mögé a célnak😉kishaszi
Van aki még a Való Világot se érti, akkor majd egyből levágja ezeket a filmeket, mi? 😊
több mint 13 éve
peti46
124
Zöld darázsról vélemény?JociTralier alapján kicsit jobbat vártam, de szerintem nem volt rossz.
" A Zöld Darázs és hű csatlósa a Kék Rozsomák" ez tetszett a végén 😀
több mint 13 éve
Te Rajna, azt ugye vágod, hogy a kísérletet megszakították, mivel pontosan olyan irányba mentek el a dolgok, amik a filmben túlzóan érzékeltetve van?Utólag olvasva félreérthető volt az irományom, nem azt akartam, hogy nem realisztikus, hanem ellenkezőleg, azt, hogy ez tényleg megtörtént. Alapvetően a célt értem én, de azért túlságosan szuggesztívek a filmek, ennyire nem hülyék az emberek.
Igen, hatásvadász a film. Nem véletlenül. Teljesen rendben van,
A Die Welle azért más kategória, mert az emberek ilyen szintű hirtelen "átállítása" képtelenség, főleg a mai világban és a fiatalok érdeklődési körét nézve. Igen, ez is hatásvadász, de lássatok mögé a célnak😉kishaszi
több mint 13 éve
Te Rajna, azt ugye vágod, hogy a kísérletet megszakították, mivel pontosan olyan irányba mentek el a dolgok, amik a filmben túlzóan érzékeltetve van?Igen, hatásvadász a film. Nem véletlenül. Teljesen rendben van,
A Die Welle azért más kategória, mert az emberek ilyen szintű hirtelen "átállítása" képtelenség, főleg a mai világban és a fiatalok érdeklődési körét nézve. Igen, ez is hatásvadász, de lássatok mögé a célnak😉
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Csak Seth Rogen idegesítő benn. Nélküle jobb lenne 😀Zöld darázsról vélemény?JociNekem nem jött be.JC6
több mint 13 éve
das experiment - a kísérlet jó és realisztikus alapötlet szar megvalósítással és színészekkel. kár érte , többet vártam... egynek azért jó volt.peachNem realisztikus, emgtörtént eseten alapul, nyilván kicsit dramatizálva. Nekem nem tetszett, ugyanúgy, ahogy a Die Welle sem, mivel nagyon szájbarágós és sok helyen túlzó, még ha az alapkoncepció jó is.
több mint 13 éve
nagyon bírom a csávót, kár hogy rekeszsérve lett 😀http://comment.blog.hu/2011/01/28/charlie_sheen_korhazban_tuladagolas_vagy_serv?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
das experiment - a kísérlet jó és realisztikus alapötlet szar megvalósítással és színészekkel. kár érte , többet vártam... egynek azért jó volt.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Megnéztem tegnap a Lebujzenész című filmet. Tetszett, de elfogult vagyok Eastwooddal. Nagyon jó hangulatot csinál.
több mint 13 éve
SzupercsapatUhh.. blasphemy. Tragikus az a film, nagy kupac mutragya.
csak most néztem meg de zseniális, Murdock karaktere kiemelkedőkristof
A Social Network meg teljesen korrekt film.. az idei nagy blockbusterek kozul messze a legjobb, feszes sztori/cselekmeny, popec zene, elfogadhato-jo szineszek. Biztos nem az ev filmje, de ebbol a tizes listabol boven az elso feleben van nalam.. sot.
Szerintem 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=svOlz2ei4Yk&feature=player_embeddedNem is értem, miért nem jelölték Oscarra 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Zöld darázsról vélemény?JociNekem nem jött be.
több mint 13 éve
Zöld darázsról vélemény?
több mint 13 éve
Egy defektus még elfogadható 😀a Gyűrűk urát én se szeretem 😛konquerorVagy csak érdekel másnak a véleménye, hogy miért tartja szarnak? 😊 Ez szerintem nem vitatkozás.ChevyOlyan ember véleménye ne érdekeljen, aki se A Gyűrűk urát, se a Star Warst nem szereti 😀barney
több mint 13 éve
Szupercsapata többi szereplő nem is zavar, de Mr. T elképesztően hiányzik belőle.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
a Gyűrűk urát én se szeretem 😛Olyan ember véleménye ne érdekeljen, aki se A Gyűrűk urát, se a Star Warst nem szereti 😀barneyÍzlésről nem lehet vitatkozni, de próbáljátok meg, bátran. 😊Sobri JóskaVagy csak érdekel másnak a véleménye, hogy miért tartja szarnak? 😊 Ez szerintem nem vitatkozás.Chevy
több mint 13 éve
Nekem akkor kellet egy 5 perces pauset nyomnom a röhögés miatt mikor felugrik a helikopter rotorjára és elkezdi énekelni a you spin me right roundot 😂Szupercsapat" - Csókolom. Merre van Berlin? " 😀 😀 😀
Zseniális. Főleg ez a jelent, mert hasonlít Arany, Toldijára 😀JC6
http://www.youtube.com/watch?v=FhceD_SjTzg&feature=related Ehun-e 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szupercsapat" - Csókolom. Merre van Berlin? " 😀 😀 😀
Zseniális. Főleg ez a jelent, mert hasonlít Arany, Toldijára 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szupercsapatcsak most néztem meg de zseniális, Murdock karaktere kiemelkedő
több mint 13 éve
Olyan ember véleménye ne érdekeljen, aki se A Gyűrűk urát, se a Star Warst nem szereti 😀Vagy csak érdekel másnak a véleménye, hogy miért tartja szarnak? 😊 Ez szerintem nem vitatkozás.ChevyPontosan miért is? Mert szerintem elképesztően beteg, egyik kedvenc filmem.ChevyÍzlésről nem lehet vitatkozni, de próbáljátok meg, bátran. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tudom, de akkor is idegesített, h a bűnösök fele nem nyerik el méltó büntetésüket...Látta már valaki az Eden Lake-et?Jó film, de semmi extra.Duff
Brutális...JC6
több mint 13 éve
Rajna már összefoglalta, és kb minden szóval egyetértek.Egyszerűen nem értem. Mi volt benne a vicces? A röhejes verekedések? Vagy esetleg a jó beszólások (én egyet se hallottam) ? Vagy mi?DuffÍzlésről nem lehet vitatkozni, de próbáljátok meg, bátran. 😊Sobri JóskaVagy csak érdekel másnak a véleménye, hogy miért tartja szarnak? 😊 Ez szerintem nem vitatkozás.Chevy
De legyen 2 beszólás:
- He punched the highlights out of her hair!
- I gotta pee on her!