Filmek
40 feliratkozó
több mint 14 éve
Nekem nem jöttek be a poénok egyáltalán. Az egész film erőltetett szerintem. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, főleg ilyen színészekkel.Shawn84Egy évbe ha 2 új vígjátékot megnézek már sokat mondtam. Legutóbb még talán a Get smartot láttam. Így én amúgyse veszem észre a már lejáratott poénokat. 😊
Az viszont igaz, hogy nagyobb lehetőség lett volna benne, de én pont azt kaptam amire a trailer alapján számítottam. Nem azt mondom, hogy annyira jó film, de egyszer meglehetett nézni és arra a másfél órára lekötöt.
több mint 14 éve
JéBé
7 034
ILÁJ könyve... háát, többre számítottam. Azon ez egy csattanón kívül hogy vak semmi nem történt, nemvolt eleje se vége. A drámaiság is elmaradt. Denzel Washington nélkül ez egy ultra gyenge film lenne.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Megnéztem én is. Hát tényleg elég alvós. Drámának dráma de a végét leszámítva nem sok minden történik benne. És a vége is elég gyatra.Nekem meg az American. Elaludtam rajta.JC6Megnéztem a Pancser police-t. Ahoz képest mennyire lehúzták egész jó film szerintem.Nekem nem jöttek be a poénok egyáltalán. Az egész film erőltetett szerintem. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, főleg ilyen színészekkel.Shawn84
Igaz van benne pár igen erőltetett poén, de egész jóra sikeredett, mégha a közepén egyszer majdnem be is aludtam.süti
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem meg az American. Elaludtam rajta.Megnéztem a Pancser police-t. Ahoz képest mennyire lehúzták egész jó film szerintem.Nekem nem jöttek be a poénok egyáltalán. Az egész film erőltetett szerintem. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, főleg ilyen színészekkel.Shawn84
Igaz van benne pár igen erőltetett poén, de egész jóra sikeredett, mégha a közepén egyszer majdnem be is aludtam.süti
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Megnéztem a Pancser police-t. Ahoz képest mennyire lehúzták egész jó film szerintem.Nekem nem jöttek be a poénok egyáltalán. Az egész film erőltetett szerintem. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, főleg ilyen színészekkel.
több mint 14 éve
Megnéztem a Pancser police-t. Ahoz képest mennyire lehúzták egész jó film szerintem.Igaz van benne pár igen erőltetett poén, de egész jóra sikeredett, mégha a közepén egyszer majdnem be is aludtam.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Tegnap sikerült meglesnem a RED-et Bruce bácsival. jó kis Popcorn Movie lett.. Én jót szórakoztam rajta. A forgatókönyv nem valami nagy szám, de a karakterek elég jól sikerültek. Különösen John Malkoviché. Következik a The American, George Clooneyval.
több mint 14 éve
retek klubbon Bűnvadászok!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
köszEjj, most az Eredetben tényleg álmodott a végén? Pedig már azt hittem jön a heppi end, oszt elém ül... 😀JC6A forgatókönyben leírtak alapján (a válasz kifehérítve) NEM, csak Nolan úgy döntött, hogy megvágjákshawnka
több mint 14 éve
Ejj, most az Eredetben tényleg álmodott a végén? Pedig már azt hittem jön a heppi end, oszt elém ül... 😀JC6A forgatókönyben leírtak alapján (a válasz kifehérítve) NEM, csak Nolan úgy döntött, hogy megvágják
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ejj, most az Eredetben tényleg álmodott a végén? Pedig már azt hittem jön a heppi end, oszt elém ül... 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Transformers_O_
több mint 14 éve
Megvan A leghosszabb nap! El se hiszem. Mindjárt sírok.Legjobb háborús film.
több mint 14 éve
Megnéztem a Social Network c. filmet. Röviden annyit mondanék, hogy LIKE. Fincher nem szarral gurigázik 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
holnap saw VII 3D. (vagyis nekem mert ugye a premier ma van)wáááá de várom 😀
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
A Babylon eredetiben elég érthetetlen és zavaros sok helyen, de rendezői változatban azért már valamivel jobb. Aki egy pörgősebb butácska filmet akar nézni annak szerintem jó szórakozás.Azt hiszem 2008-as, de MO-n úgy láttam, hogy most nyomják valamikor a mozikban. Hibrid meg 2009-esStezHa ritka fos új filmeket akartok látni, akkor ajánlom a Babylon A.D.-t, illetve a Hibridet.A Babylon A.D. az valami több éves film, nem?
Előbbi Vin Diesellel a főszerepben valami akkora értelmetlen fostalicska volt, amihez évek óta nem volt szerencsém, utóbbi pedig nagyon beteg, a végére már mindenki kefél mindenkivel, de elképesztően fos film ez is. Adrien Brody is érzi szerintem, hogy volt már jobb filmje ennél. 😀Stez
...
Éli könyve nekem is tetszett, pedig nem vagyok oda az ilyen poszt-apokaliptikus csodákért. Kivéve persze Mad Max 1-2. 😊
DS!Darksun3
több mint 14 éve
Egyre jobban és jobban kezd tetszeni a decemberben érkező Tron: Örökség. (új infó és ez a trailer zenéjéből is kiderül) hogy a Daft Punk késziti a zenét hozzá- ami ilyen világhoz jó választás:http://www.youtube.com/watch?v=SPFpcKm0B7U
több mint 14 éve
Azt hiszem 2008-as, de MO-n úgy láttam, hogy most nyomják valamikor a mozikban. Hibrid meg 2009-esHa ritka fos új filmeket akartok látni, akkor ajánlom a Babylon A.D.-t, illetve a Hibridet.A Babylon A.D. az valami több éves film, nem?
Előbbi Vin Diesellel a főszerepben valami akkora értelmetlen fostalicska volt, amihez évek óta nem volt szerencsém, utóbbi pedig nagyon beteg, a végére már mindenki kefél mindenkivel, de elképesztően fos film ez is. Adrien Brody is érzi szerintem, hogy volt már jobb filmje ennél. 😀Stez
...
Éli könyve nekem is tetszett, pedig nem vagyok oda az ilyen poszt-apokaliptikus csodákért. Kivéve persze Mad Max 1-2. 😊
DS!Darksun3
több mint 14 éve
Tomeee
753
a kiképzés az megazoralgabtsiEgyik alltime kedvenc jelenetem:
http://www.youtube.com/watch?v=ih9C2Pn0zwQ
több mint 14 éve
Ha ritka fos új filmeket akartok látni, akkor ajánlom a Babylon A.D.-t, illetve a Hibridet.A Babylon A.D. az valami több éves film, nem?
...
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 14 éve
Nekem mondjuk a kiképzés és a tűzben edzett férfi is tetszett tőle.EscaladeA Johnny Q se rossz, az Éli könyve meg nálam ütős - korábban leírtam miért, és a dézsavű is jobb volt, mint számítottam. Az időzavarban is egész korrekt- Nyilván nem oscaros egyik se, de az meg nem is mérce.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Nekem mondjuk a kiképzés és a tűzben edzett férfi is tetszett tőle.majd a jövő héten a Corvinban 😊itt tart a magyar film 2010-benHa már 2010... Ezt mégis hogy képzelték? Steven Segalnak derogálna ez a lerágott csont sztori, Denzel Washingtonból többet néztem ki.
http://www.youtube.com/watch?v=w6AJjBA9CLs
komolyan ez máshol még egy kezdő filmes kísérleti próbálkozásának se menne el...JJ Tiller
Megnézted a The Townt? (pont előtte láttam ezt a bemutatót, és nem hittem a szememnek)Escalade
a jó öreg Denzelnek a Remember the Titans óta nem volt jó filmje, max az American Gangster, de az se rajta múlt...JJ Tiller
több mint 14 éve
Ha ritka fos új filmeket akartok látni, akkor ajánlom a Babylon A.D.-t, illetve a Hibridet.Előbbi Vin Diesellel a főszerepben valami akkora értelmetlen fostalicska volt, amihez évek óta nem volt szerencsém, utóbbi pedig nagyon beteg, a végére már mindenki kefél mindenkivel, de elképesztően fos film ez is. Adrien Brody is érzi szerintem, hogy volt már jobb filmje ennél. 😀
több mint 14 éve
majd a jövő héten a Corvinban 😊itt tart a magyar film 2010-benHa már 2010... Ezt mégis hogy képzelték? Steven Segalnak derogálna ez a lerágott csont sztori, Denzel Washingtonból többet néztem ki.
http://www.youtube.com/watch?v=w6AJjBA9CLs
komolyan ez máshol még egy kezdő filmes kísérleti próbálkozásának se menne el...JJ Tiller
Megnézted a The Townt? (pont előtte láttam ezt a bemutatót, és nem hittem a szememnek)Escalade
a jó öreg Denzelnek a Remember the Titans óta nem volt jó filmje, max az American Gangster, de az se rajta múlt...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal