Filmek

40 feliratkozó

több mint 14 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
srácok!

egy filmet keresnék. sem címét, sem szereplőit/rendezőjét, sem gyártási évét nem tudom. gondolom amerikai.

viszonylag régi film, olyan '90-es évekbeli gyártású lehet. annyit ismerek belőlle, hogy egy srác az iskolában avgy otthon számítógépezik, és vihar van éppen. a villám belecsap a srác házába és a computeren keresztül megrázza a srácot. a dolog érdekessége, hogy a gyerek a számítógépnek (és a vihar/villámnak) köszönhetően nagy tudás birtokába jut.

aki véletlen a leírtak alapján felismeri a filmet, az ne tartsa magába! kiskorom óta meg akarom nézni, de sosem sikerült.Ventura
Ja és valami nemezise (okos, de köcsög gyerek) rájön erre, mert a Zinternetten valami adat rosszul van fent és az áramütött főhösgyerek is a rosszat tudja. Aztán valami vírussal megfertőzik a Zinternettet és a gyerek is belebetegszik, nem? 😀
Ennyire emlékszem belőle, meg, hogy ritka nagy baromság volt. 😀
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jim Carrey - Kábelbarát 😂 😂 😂
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 662 — je suis poloska
srácok!

egy filmet keresnék. sem címét, sem szereplőit/rendezőjét, sem gyártási évét nem tudom. gondolom amerikai.

viszonylag régi film, olyan '90-es évekbeli gyártású lehet. annyit ismerek belőlle, hogy egy srác az iskolában avgy otthon számítógépezik, és vihar van éppen. a villám belecsap a srác házába és a computeren keresztül megrázza a srácot. a dolog érdekessége, hogy a gyerek a számítógépnek (és a vihar/villámnak) köszönhetően nagy tudás birtokába jut.

aki véletlen a leírtak alapján felismeri a filmet, az ne tartsa magába! kiskorom óta meg akarom nézni, de sosem sikerült.Ventura
első tippem tenorx lesz 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Sziasztok. Mi az a film ami olyan mint a Tíz Kicsi Néger (egyesével halnak meg persze mindig az akire azt hiszed h a gyilkos). Katonák mennek a kiképzésre és mindig valamelyik meghal és hát semmi másra nem emlékszem csak hogy ez a gyakorlat egy lakatlan szigeten van,persze hol máshol gyilkolhatnak ilyen simán stb....
Na mindegy ha nem is pont ez a katonai kiképzős film,de aki tud valamilyen hasonló ilyen sok ember egy helyen összezárva és egyesével halnak meg úgy h nem tudni h ki a gyilkos az írjon valami jót.
köszönöm ha tud erre valaki úgy írni hogy semmi értelmes de konkrétat se írtam.Fa
Na asszem, van egy telitalálatom 😊
http://www.imdb.com/title/tt0088930/

A népszerű társasjáték (Cluedo) mintájára, Tim Curry örömjátéka, komikus film, sőt gyakorlatilag paródia.. de én remekül szórakoztam rajta.. és azok az endingek. 😊Igor
Megnéztem, mert a társasjátékot nagyon kedvelem, és jól szórakoztam rajta. Curry, főleg a film utolsó részében óriási. A három alternatíva meg... 😊
több mint 14 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 566 — 🏈🐬🐂🤘🏽
srácok!

aki véletlen a leírtak alapján felismeri a filmet, az ne tartsa magába! kiskorom óta meg akarom nézni, de sosem sikerült.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
battle royale? 😀briareos
Akartam én is javasolni, de abban tudni hogy ki a gyilkos nem? 😊Rataxes
azért van meglepetés a végén

több mint 14 éve
battle royale? 😀briareos
Direkt nem írtam, túl könnyű... 😛
Amúgy hogyhogy az Akira a legjobb nálad, aszittem hogy te Appleseed-fan vagy 😊Igor
appleseed filmek történetben azért nem túl erősek szvsz

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
battle royale? 😀briareos
Akartam én is javasolni, de abban tudni hogy ki a gyilkos nem? 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
battle royale? 😀briareos
Direkt nem írtam, túl könnyű... 😛
Amúgy hogyhogy az Akira a legjobb nálad, aszittem hogy te Appleseed-fan vagy 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
battle royale? 😀

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
Sziasztok. Mi az a film ami olyan mint a Tíz Kicsi Néger (egyesével halnak meg persze mindig az akire azt hiszed h a gyilkos). Katonák mennek a kiképzésre és mindig valamelyik meghal és hát semmi másra nem emlékszem csak hogy ez a gyakorlat egy lakatlan szigeten van,persze hol máshol gyilkolhatnak ilyen simán stb....
Na mindegy ha nem is pont ez a katonai kiképzős film,de aki tud valamilyen hasonló ilyen sok ember egy helyen összezárva és egyesével halnak meg úgy h nem tudni h ki a gyilkos az írjon valami jót.
köszönöm ha tud erre valaki úgy írni hogy semmi értelmes de konkrétat se írtam.Fa
Na asszem, van egy telitalálatom 😊
http://www.imdb.com/title/tt0088930/

A népszerű társasjáték (Cluedo) mintájára, Tim Curry örömjátéka, komikus film, sőt gyakorlatilag paródia.. de én remekül szórakoztam rajta.. és azok az endingek. 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akkor jó 😀
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 600 — a new hope (again)
...Fa
Ha olyat keresel, amiben nem tudni ki a gyilkos, ajánlom a Zodiákust. Nekem tetszett. Bár nem katonás.JC6
Én bealudtam a Zodiákuson, dögunalom sztem.Dzsokijuing
az sztem is egy kalap szar. viszont az azonosság az nagyon rendben van! 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 453 — Saturday Night Lights
...Fa
Ha olyat keresel, amiben nem tudni ki a gyilkos, ajánlom a Zodiákust. Nekem tetszett. Bár nem katonás.JC6
Én bealudtam a Zodiákuson, dögunalom sztem.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 662 — je suis poloska
Nézd meg az Egérfogót a Tháliában. Bár abban nem hal meg mindenki, ott sem tudni ki a gyilkos. és abban még játszottam is 😛 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
nem az "Egy gyilkos agya" c. filmre gondolsz?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...Fa
Ha olyat keresel, amiben nem tudni ki a gyilkos, ajánlom a Zodiákust. Nekem tetszett. Bár nem katonás.
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
...Fa
Azonosság

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
A Scott Pilgrim is olyan, mint a Watchmen, képregényfolyam, aminek van eleje meg vége. A Watchmen egyébként szerintem sokkal nehezebben filmre vihető, mint egy Batman mondjuk, mert az egész időszerkesztést nehéz visszaadni, de a filmnek ez kiválóan sikerült.

Az Avengerst én sosem fogom megérteni. Az adott univerzumukban lehetnek királyok Hulkék, azt még el is tudom képzelni, hogy Hulk, Vasember és Amerika Kapitány együtt erősebbek mint egyedül, de Thor nekem nagyon nem hiányzott a képbe, akit ő egyedül nem tud leverni, nem hiszem, hogy a másik három segítségével képes volna, de biztos megoldják persze.

A 300at egyébként nem tudom, miért szereti mindenki annyira. Poén meg felspannolja a férfiembert, de nem sokkal több ennél, meg aztán a történelmet kedvelőknek mint én egy kicsit undora is van az ilyen valóságtól erősen elütő történelmi feldolgozásoktól. Az elmúlt években annyi jó képregényalapú film készült, hogy nálam nagyon messze van a top3tól.

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 046 — #NoStress
Egy inkább hasonló: Pulykavadászat. A 80as évek végének igazi hangalámondós klasszikusa. Elég brutális, és semmi értelme nincs. A dzs-filmek egyik alapműve.
http://www.imdb.com/title/tt0082338/

több mint 14 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
köszönöm ha tud erre valaki úgy írni hogy semmi értelmes de konkrétat se írtam.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 046 — #NoStress
Ez valóban 3 top, de mind a 3 kvázi rajzos regény, 1 mű, nem képregényfolyam, Watchmen is, meg kell hagyni.
Azért "könnyebb" egy eleje-vége sztorit filmre vinni, mint egy Captain America-t, Hulk-ot, X-Men-t.

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 207 — no es importante
Csak kicsit "pofázok" bele, de szerintem a Nolan féle Batman filmek a legjobb képregény adaptációk. Bár mindjárt meg is fogalmazom kicsit magam ellen a cáfolatot, mert nem szorosan a képregényre épülnek.Deny
Pontosan.
Mondhatni vajmi kevés közük van a képregényhez.
Ettől még lehet jó is, szerethető is, de szerintem nem igazán illik az igazi Batman Univerzumba.
Nálam a top3 klasszikusképregényadaptáció:
Watchmen
X-men
Batman (a 89-es Tim Burton/Michael Keaton féle verzió)
De nem ezek a legjobb képregény alapján készült filmek.Sobri Jóska
ha a klasszikus szót kikapjuk, akkor ebben a kategóriában nyugodtan említhető a Sin City, de akár a 300 is. A maguk műfajában ezek is kiemelkedő alkotások, rengeteg képregényből átvett beállítással, just like Watchmenshawnka
talan epp ezert pont a harom kedvencem e kategoriaban a Watchmen, Sin City, 300 trio 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 580 — Tyrone Creek
Csak kicsit "pofázok" bele, de szerintem a Nolan féle Batman filmek a legjobb képregény adaptációk. Bár mindjárt meg is fogalmazom kicsit magam ellen a cáfolatot, mert nem szorosan a képregényre épülnek.Deny
Pontosan.
Mondhatni vajmi kevés közük van a képregényhez.
Ettől még lehet jó is, szerethető is, de szerintem nem igazán illik az igazi Batman Univerzumba.
Nálam a top3 klasszikusképregényadaptáció:
Watchmen
X-men
Batman (a 89-es Tim Burton/Michael Keaton féle verzió)
De nem ezek a legjobb képregény alapján készült filmek.Sobri Jóska
ha a klasszikus szót kikapjuk, akkor ebben a kategóriában nyugodtan említhető a Sin City, de akár a 300 is. A maguk műfajában ezek is kiemelkedő alkotások, rengeteg képregényből átvett beállítással, just like Watchmen
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
ma megnéztem újra a Bakancslistát,még mindig nagyon beszt film,pár hónap múlva újra előveszem 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/