A funkció használatához be kell lépni!
Filmek
40 feliratkozó
több mint 14 éve
A nagyobb baromságok mellett tele volt a film apró hibákkal, amiket könnyen lehetett volna javítani egy kis odafigyeléssel (még pénz se kellett volna hozzá) pl. állítólag az emberek nagy része tapaszalt katona/zsoldos/specnaz stb., ehhez képest a dzsungelben mikor mozognak vagy harcolnak végig egymás hegyén-hátán vannak, összebújva, hogy esetleg egy találat rögtön 3-4-et is kinyírjon közülük.Én csalódtam 😊 Néhány jelenet kiverte nálam a biztosítékot.Na, és neked mi a véleményed a filmről?JC6Nekem tetszett, jó kis vérfröcsögös-lövöldözős, még egy részt elviselnék... persze azt nem mondom, hogy megnézem mégegyszer 😀pc_x
Ez van 😊
AvP 1 forever 😊 😊 😊JC6

több mint 14 éve
Hát akkor inkább Predator 1 forever 😉 nálam 😀Én csalódtam 😊 Néhány jelenet kiverte nálam a biztosítékot.Na, és neked mi a véleményed a filmről?JC6Nekem tetszett, jó kis vérfröcsögös-lövöldözős, még egy részt elviselnék... persze azt nem mondom, hogy megnézem mégegyszer 😀pc_x
Ez van 😊
AvP 1 forever 😊 😊 😊JC6

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én csalódtam 😊 Néhány jelenet kiverte nálam a biztosítékot.Nekem tetszett, jó kis vérfröcsögös-lövöldözős, még egy részt elviselnék... persze azt nem mondom, hogy megnézem mégegyszer 😀pc_xPont ugyanez volt velem is, kapják be 😮pc_xNa, és neked mi a véleményed a filmről?JC6
Ez van 😊
AvP 1 forever 😊 😊 😊
több mint 14 éve
Viasat 3 - A Sakál. Nem egy elit film, főleg az eredetihez képest, de szerintem simán nézhető.

több mint 14 éve
Nekem tetszett, jó kis vérfröcsögös-lövöldözős, még egy részt elviselnék... persze azt nem mondom, hogy megnézem mégegyszer 😀Pont ugyanez volt velem is, kapják be 😮pc_xNa, és neked mi a véleményed a filmről?JC6

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pont ugyanez volt velem is, kapják be 😮pc_xNa, és neked mi a véleményed a filmről?
több mint 14 éve
Azta, hogy benéztem 😀Pont ugyanez volt velem is, kapják be 😮
Várom a Prdators-ban a végén azt a jó jelenetet, amikor AB bácsit célba veszik vagy 15-en, erre kiderül, hogy kamu 😀
http://www.sg.hu/cikkek/75727/kamujelenet_a_predators_elozeteseben
Persze, ezt is utólag kell megtudjam 😀 Mondjuk, ha tudom, akkor meg az a baj 😀 😀 😀JC6

több mint 14 éve
22:30 - Viasat3 - Red Rock West - egyszer simán nézhető, én bírom 😊.
Simply the BEST!

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azta, hogy benéztem 😀 Várom a Prdators-ban a végén azt a jó jelenetet, amikor AB bácsit célba veszik vagy 15-en, erre kiderül, hogy kamu 😀
http://www.sg.hu/cikkek/75727/kamujelenet_a_predators_elozeteseben
Persze, ezt is utólag kell megtudjam 😀 Mondjuk, ha tudom, akkor meg az a baj 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Hehhe, a dagoba-ról eszembe jut a régi jó star wars rap! 😊http://www.youtube.com/watch?v=493ljyoox6o
Luke, use the force and run ... run to dagobah ... run to dagobah
I'm Yoda, i'm a "solja"
Simply the BEST!

több mint 14 éve
😂 😂 😂A Dagoba rendszerben biztos van pár predator, de baszhatják, mert Yodát nem tudják megölni.Stezmert a predator amúgy létezik? 😂JJ TillerMár semmiben sem lehetünk biztosak,amikor ilyen shrek fejű halak úszkálnak a tengerekben 😀 lehet ilyen is bújkál valahol :oJoeyPorter
több mint 14 éve
A Dagoba rendszerben biztos van pár predator, de baszhatják, mert Yodát nem tudják megölni.Már semmiben sem lehetünk biztosak,amikor ilyen shrek fejű halak úszkálnak a tengerekben 😀 lehet ilyen is bújkál valahol :oJoeyPorterMúltkor olvastam,hogy valami japán harcművész alakítja,hogy hitelesebbek legyenek a mozdulatokJoeyPortermert a predator amúgy létezik? 😂JJ Tiller

több mint 14 éve
Már semmiben sem lehetünk biztosak,amikor ilyen shrek fejű halak úszkálnak a tengerekben 😀 lehet ilyen is bújkál valahol :omert a predator amúgy létezik? 😂JJ TillerLehet hogy övé a címszerep, ő a predátor.BlitzerkriegMúltkor olvastam,hogy valami japán harcművész alakítja,hogy hitelesebbek legyenek a mozdulatokJoeyPorter

több mint 14 éve
...Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb borzongatós mozija. Nagyon csípem azt a filmet.
szerk. ma este 9kor egyenesen át a film+ - on , nagyon régen láttam de akkor tetszett...peach
Simply the BEST!

több mint 14 éve
kinek a pap , kinek a papné. egyszerűen egy percig sem élveztem a filmet... van benne egy csomó nem éppen logikus dolog , ami egy ilyen témájú és műfajú filmnél sztem nem éppen nyerő...szerk. ma este 9kor egyenesen át a film+ - on , nagyon régen láttam de akkor tetszett...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Jah. Ledobott pár kilót, ránctalanító krémet használt és tetováltatta magát😀Ali Jenő, a lakótelepen ? 😀 ... Amúgymeg, akkor lehet, hogy Seagal tündököl a japán harcművész szerepében... nah ebbe már belezavarodtam.Blitzerkriegmert a predator amúgy létezik? 😂JJ TillerAz Alien szomszédja Havannán😊kishaszi
Többet ki lehetett volna hozni a filmből. Voltak jó ötletek, de volt némi utánérzés, voltak már láttunk ilyet korábban flsahek.
Mondjuk AN nyilván hozott anyagból hozta, amit tudott.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Ali Jenő, a lakótelepen ? 😀 ... Amúgymeg, akkor lehet, hogy Seagal tündököl a japán harcművész szerepében... nah ebbe már belezavarodtam.Az Alien szomszédja Havannán😊kishasziMúltkor olvastam,hogy valami japán harcművész alakítja,hogy hitelesebbek legyenek a mozdulatokJoeyPortermert a predator amúgy létezik? 😂JJ Tiller
Simply the BEST!

több mint 14 éve
Küldtem Pm-t 😉Linket tudnál adni, hogy ezek az infók honnan származnak? Menne a könyvjelzőim közé...RataccessTud valaki valamilyen közeli dátumot, mikor lesz elérhető neten viszonylag jó minőségben a Predators?Elvileg hivatalos R5 megjelenés
Köszönöm a választJC6
Predators- Szeptember 30
Itt van egy R5 lista, akit érdekelne mi mikor fog megjelenni
September
........Bruschi85

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Az Alien szomszédja Havannán😊mert a predator amúgy létezik? 😂JJ TillerLehet hogy övé a címszerep, ő a predátor.BlitzerkriegMúltkor olvastam,hogy valami japán harcművész alakítja,hogy hitelesebbek legyenek a mozdulatokJoeyPorter
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
mert a predator amúgy létezik? 😂Múltkor olvastam,hogy valami japán harcművész alakítja,hogy hitelesebbek legyenek a mozdulatokJoeyPorterPredators szerintem eleve szar.Lehet hogy övé a címszerep, ő a predátor.Blitzerkrieg
Pár hete láttam, de sokkal többet vártam tőle. Olyan, mint a Predator 2, ami már tele van baromságokkal, egyedül az 1.rész volt nézhető, persze mert Schwarzi. 😀
Mondjuk számomra érthetetlen, hogy Seagalt miért nem bombázzák Predator film főszereppel, neki fegyver sem kéne a gyilkoláshoz. 😕Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Múltkor olvastam,hogy valami japán harcművész alakítja,hogy hitelesebbek legyenek a mozdulatokPredators szerintem eleve szar.Lehet hogy övé a címszerep, ő a predátor.Blitzerkrieg
Pár hete láttam, de sokkal többet vártam tőle. Olyan, mint a Predator 2, ami már tele van baromságokkal, egyedül az 1.rész volt nézhető, persze mert Schwarzi. 😀
Mondjuk számomra érthetetlen, hogy Seagalt miért nem bombázzák Predator film főszereppel, neki fegyver sem kéne a gyilkoláshoz. 😕Stez

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem s. Nekem nagyon tetszett a film, kétszer néztem meg 😊az eli könyve ku*va szar , meg ne nézzétek. az egyedüli jó dolog a filmben mila kunis!peachEz így baromság.kishaszi
több mint 14 éve
az eli könyve ku*va szar , meg ne nézzétek. az egyedüli jó dolog a filmben mila kunis!peachEz így baromság.
több mint 14 éve
össze sem hasonlítható a kettő, az ember gyermeke minden idők egyik legjobb utópisztikus filmje...egyszer pedig nézhető de valami még mindig hiányzik belőle. az utópia hangulatú filmeket imádom de valamiért még nem sikerült igazán jó filmet alkotni abban a stilusban.Madaz ember gyermeke szerintem nagyon kis fasza utopisztikus film. bár nem annyira sötét, mint a book of eli, de minden megvan benne, ami egy jó filmhez kell...valtine

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Predators szerintem eleve szar.Lehet hogy övé a címszerep, ő a predátor.
Simply the BEST!