Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 509 — zászló zászló szív
Valaki magyarazza meg nekem, miert jo, ha arra kondicionaljuk a fiatalkoat, hogy a beteges tulsulyos allapot egeszseges?
undisputedly
Lizzo tavalyi sztorijának nézz utána. Ő is túlsúlyos, ennek ellenére tolja végig a koncerteket, rakott ki edzés videókat is, tehát kardioban bírja.

Újabb tipikus téma, ami mellett lehet tematizálni, de a közvélemény elég keveset tud és elég előítéletes is ebben. (Arról meg ne is beszéljünk, hogy fitness önmagában is egy ízig-vérig posztmodern jelenség, lást Hypernormalization. Mondom ezt úgy, hogy 5. éve crossfittezek, egészségesen táplálkozom és 5 éves korom óta sportolok.)

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 449 — The Mathematician
Valaki magyarazza meg nekem, miert jo, ha arra kondicionaljuk a fiatalkoat, hogy a beteges tulsulyos allapot egeszseges?

undisputedly
túlleng az inga, eddig az ment hogy anorexiásnak kell lenned

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014

több mint 5 éve
Na megint melyik véglény az...
 24.hu/belfold/2021/01/04/a-rendorseg-vetett-veget-m-richard-szilveszteri-drogos-bulijanak/
Beki
pont most akartam linkelni...
nem egy észlény a csávó az biztos, tényleg nem találnak egy hülyét aki végleg eltüntetné???
NB2
szóljuk Frei Tamásnak

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 121 — nabege2@yahoo.com
 24.hu/belfold/2021/01/04/a-rendorseg-vetett-veget-m-richard-szilveszteri-drogos-bulijanak/
Beki
pont most akartam linkelni...
nem egy észlény a csávó az biztos, tényleg nem találnak egy hülyét aki végleg eltüntetné???
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 026
Egy ilyen toronyházban nem biztos, hogy olyan jó dolog lenni...
 www.youtube.com/watch?v=2t2xxKMN-Ic
NB2
S az még nem is volt olyan magas toronyház.

Amúgy sokkal durvább látni, ahogy a járda mellett elmozog a föld, meg ahogy a két térkőréteg is egymás mellett, s milyen sokáig...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
hajnalban volt valami kisebb, de én akkor alszom 😊
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
bezzeg ha bérelsz egy garázst ahol senki nem zargat mennyivel jobb, nem? 😀
Negritis
akkor már olcsóbb ha kirúgja a családját 😊
NB2
"nem hallak lányom túl hangos a zene!"

több mint 5 éve
Negritis
akkor már olcsóbb ha kirúgja a családját 😊
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Régen volt egy kedvenc gitárom, azt beletoltam a kedvenc 18 wattos csöves erősítőmbe, elé tettem egy darab boostert, és napi hangulatom (és hangolás) szerint valamilyen torzítót. ha még nagyon akartam cifrázni, akkor egy visszhang pedált.....és kibaszott boldog voltam, és nyomtam a heavy bluest.
Ma van feleségem és 3 lányom a 18 wattos erősítőm, ami még az albimban sem zavart soha senkit hirtelen nagyon hangos lett a házunkban, ahol a legközelebbi szomszédom Uwe, aki egy 100 wattos Marshallal nyomja otthon a családapa bluest a pincében, ahova bezárta a családja...., tehát őt nem zavarja a zümmögésem.

Szóval ma az van, hogy venned kell egy olyan eszközt, ami leveszi a jelet az erősítődről, és vagy lehalkítja az erősítőjelet -és szét is bassza a soundot, mert szétbassza- és / vagy eltünteti (megeszi) a jelet, és digitálisan szimulálja a ládát meg a szobát meg a mikrofonokat, meg a minden lófaszt. Ebből van olyan, ami rögtön kiküldi szimulált ládajelet a monitorokra. Az ilyen eszközt Reactive loadboxnak hívják 600-1200 EUR, egy jó füles 200-280 EUR, egy pár használható monitorláda 450-500 EUR.

Van olyan reactive loadbox, ami nem tudja kiküldeni a monitorokra és vagy a fülesre a jelet, ez csak 300 EUR viszont kell hozzá egy úgynevezett Audio Interface, amiből a proli (ami amúgy tök jó csak nem fancy) 200 EUR, de a menő belépő utáni modellje, ami már tényleg okos az 900 EUR, Ehhez ugyanúgy kell füles és vagy Monitor láda.
Sajnos audio interfaceből megéri a drágát venni, mert Covid van, és van egy virtual rehersal room funkció, amivel mindenki üldögél otthon a gépe előtt és tud próbálni a csapat. Szóval, ha próbálni akarsz,otthonról, akkor nem éri meg megvenned a drága reactive loadot, az olcsót kell megvenned, és hozzá a drága audio interfacet.....
Kell azonban , amit úgy hívnak, hogy DAW avagy Digital Audio Workbench. Igen ezzel fogod tudni a laptopodon összehozni az Audio interfacedet a PC-vel a Monitorokkal, illetve a láda, vagy erősítő, és mikrofonszimulációs pluginekkel. Az olcsó 60 EUR a drága 900 EUR utóbbi a legendás Pro-Tools. Mindegyik jó, csk a drága nagyon jó....viszont mindegyik alatt kínszenvedés belőni az Audio interfacedet és a pluginjeidet.

Az egy másik sztori, hogy gitár fronton sok influencer kamuzik a Youtuben, de ez messze visz.

Szóval mikor olyan könnyű 1/2-1 év internettúrás gondolkodás, és elbaszott 2-3500 EUR (én szerencsére olcsón megúsztam) után a monitorokból felharsan az a sound, amire azt mondod, igen ez gitárhang, akkor beront a családod, hogy Apa halkítsd le, mert hangos.

Ekkor szánalmasan vissza-sonfordálsz a laptopodhoz, letiltod a monitorládákat (valójában örökre), felveszed a fülest, azt is lehalkítod, és arcodon üdvözült mosollyal rocksztárnak érzed magad házipapucsban.

Azért kezdtem gitározni, mert zongorával nehezebb volt csajozni. Megérte???!
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 501
spanyolban ateltem ketto kisebbet es nem tartottak sokaig. rohadt parak voltak.egyszerre arra keltem h mi ez a zorges, egyszer meg munka kozben indult meg az asztal.
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Szekszárdon is vidám volt a helyzet

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Szombathelyen durván lehetett érezni, úgy 10 mp-ig. 3.emeleti irodámban konkrétan lengtek a fali képek, megmozdult a székem, az ablakkeret is rezgett. Kb 10 percig szédültem utána.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 244 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
NB2
Furcsán fog hangzani, de mivel Japán, meg magas ház - pont figyelnek az ilyenre... lehet, hogy ez még biztonságosabb mint egy sima családi ház.
 resources.realestate.co.jp/buy/earthquake-building-codes-and-technology-in-japan/

Egy tájfun szerintem lehet többet ártana neki... (én voltam 16. emeleten egyszer hurrikán idején - ott már azért aggódtam picit...)

(Mondjuk a 9.0-s földrengés már pont van olyan extrém, hogy azt azért a hajadra kenheted...)
Igor
Azt tudom, hogy a Japánok már elég régóta próbálnak földrengés biztos házakat csinálni, de azért azt a kilengést nem szívesen élném át 😊
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
NB2
Furcsán fog hangzani, de mivel Japán, meg magas ház - pont figyelnek az ilyenre... lehet, hogy ez még biztonságosabb mint egy sima családi ház.
 resources.realestate.co.jp/buy/earthquake-building-codes-and-technology-in-japan/

Egy tájfun szerintem lehet többet ártana neki... (én voltam 16. emeleten egyszer hurrikán idején - ott már azért aggódtam picit...)

(Mondjuk a 9.0-s földrengés már pont van olyan extrém, hogy azt azért a hajadra kenheted...)

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 058 — Слава Україні! Героям слава!
 m.facebook.com/watch/live/?v=712695039387619&ref=watch_permalink&_rdr

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Azért Pécs közel van ám az epicentrumhoz. Én tényleg nem vagyok egy fosós, én eddig rendszeresen édesdeden átaludtam a földrengéseket, de ez most durva volt. A poén, hogy épp a pats topicba akartam menni mit írtak a srácok a meccsről és zutty....A legrosszabb az volt, hogy nem akart abbamaradni, legalább fél percig mozgott a talpam alatt a ház. És ugye a 10-en, ez még durvább!
több mint 5 éve
egyszer kurok igazán önfeledten erre mindenki erről beszél fbn
briareos
Akkor mi ez a kis gyengécske 4.4-es aftershock... másodszorra már nem volt az igazi? 😛

earthquaketrack.com/quakes/2020-12-29-11-19-54-utc-6-4-10
Igor
én végeztem többi nem érdekel 😀

több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
briareos
Akkor mi ez a kis gyengécske 4.4-es aftershock... másodszorra már nem volt az igazi? 😛

earthquaketrack.com/quakes/2020-12-29-11-19-54-utc-6-4-10

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
Pesten a belvarosban is mozogtak a butorok. Eloszor azt hittem szedulok, aztan leesett, hogy az epulet mozog alattam 😀
undisputedly
Nekem nem esett le, míg meg nem láttam a telex főcímet/ezt a topicot..
Wow...
Igor
nekem is csak mikor haver írt meg muter hívott 😀
Negritis
Mondjuk Japánban anno simán átaludtam az alacsony 5.X-eset is (aztán másnap csodálkoztam miért van minden a földön) - lehet jól tűröm az ilyet 😊

Ez nem volt annyira erős nyilván, de érezhető volt.. mondjuk a 15-20 secet én nem éreztem, nálunk egy 3-4 másodperces dolog lehetett (bár lehet hogy a nagy épület így vezette át/le.)
Igor
En 6. emeleten voltam eppen, es hirtelen elkezdtem szedulni. Mar azon gondolkoztam, hogy hiba volt-e meginni a masodik kavet is reggeli meg viz bevitel nelkul, amikor is -vizert indulva- lattam, hogy az asztalok es a szekrenyek remegnek.