Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 5 éve
Ma higgadtan közöltem aranyos kedves kolleginával, hogy ha nem tanulja meg a kis hangszóróját civilizáltan használni, akkor egy szép napon a T-1000-es higgadtságával fogom kivinni is körömnyi szilánkokra törni. Aztán leakasztom a poroltót és azzal fogom porrá zúzni a maradékot. A t-1000-et nem értette.Alapvetően mi a bajod? Elég agresszív kommentjeid vannak mostanában.
Ennek egyre nagyobb realitását látom. Amiért büntetnének viszont, az az a fantáziám, hogy Szabó Balázst a hegedűjének fonákjával basznám pofán lendületből, vérző arcát pedig vizeletemmel fertőtleníteném miközben a földön fetreng.
gyeek
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Balázs benn van a három legkedvesebb, legnormálisabb magyar zenész között, kéretik nem bántani, meg ha a zenei ízlés el is tér 😊
több mint 5 éve
A frontin csajos 😉Ne légy Toca! A frontin van, plusz amikor vendég előtt veszem be, a kellő "miattad veszem be" témával, rendkyvül hatásos!
ozibozi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
A frontin csajos 😉
több mint 5 éve
Mi a baj Szabó Balázzsal? 😀Fegyvert ad olyan ember(ek) kezébe a HANGOS hegedű nyivákolásával, a kappan hangjával és a hipszter-hippi etno utcazenész szintű előadásmódjával, aki(k) fizikai és lelki betegséget okoznak felszínes tudtuk nélkül. Ő, elvegyítve a tényleg ovis szintű metronóm fasztudja milyen teknóval, a 70, 80, 90es évek tressével Aradszki Lacitól a 4F clubig meg a másik témában említett Bittó Duóval tényleg nagyon agresszív hangulatba tud hozni. Frontint emiatt mégse akarok bevenni, inkább széttöröm a hangcuccot.
adam8
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
Ma higgadtan közöltem aranyos kedves kolleginával, hogy ha nem tanulja meg a kis hangszóróját civilizáltan használni, akkor egy szép napon a T-1000-es higgadtságával fogom kivinni is körömnyi szilánkokra törni. Aztán leakasztom a poroltót és azzal fogom porrá zúzni a maradékot. A t-1000-et nem értette. Ennek egyre nagyobb realitását látom. Amiért büntetnének viszont, az az a fantáziám, hogy Szabó Balázst a hegedűjének fonákjával basznám pofán lendületből, vérző arcát pedig vizeletemmel fertőtleníteném miközben a földön fetreng.
több mint 5 éve
Ugyan már! Előtte meg 5t rúgtak. Simán meg lesz a bent maradás. Utána, meg kell ragadi odafönt...Az... Ligalegalja védelem b+másik oldalremélem végül inkább megnézte azt a 30 percet az elejéről ha MU szurkoló#schedulingconflictMU meccset csak 80.perc után érdemes nézni, mert ha nem sima addig, akkor fordítanak. Addig kb félidő lesz a kézimeccsen.
17:30: MU-Leeds
18:00: kézi EB-döntő
19:00: NFL
Basszameg.
warr_b
NFL eleje meg nem érdekes, ráér a 2.félidő. Ha addig eldől, úgyis rossz a meccs!😄
Willie Parker
kaszo
NB2
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Az... Ligalegalja védelem b+másik oldalremélem végül inkább megnézte azt a 30 percet az elejéről ha MU szurkoló#schedulingconflictMU meccset csak 80.perc után érdemes nézni, mert ha nem sima addig, akkor fordítanak. Addig kb félidő lesz a kézimeccsen.
Basszameg.
warr_b
NFL eleje meg nem érdekes, ráér a 2.félidő. Ha addig eldől, úgyis rossz a meccs!😄
Willie Parker
kaszo
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
másik oldalremélem végül inkább megnézte azt a 30 percet az elejéről ha MU szurkoló#schedulingconflictMU meccset csak 80.perc után érdemes nézni, mert ha nem sima addig, akkor fordítanak. Addig kb félidő lesz a kézimeccsen.
Basszameg.
warr_b
Willie Parker
kaszo
több mint 5 éve
remélem végül inkább megnézte azt a 30 percet az elejéről ha MU szurkoló#schedulingconflictMU meccset csak 80.perc után érdemes nézni, mert ha nem sima addig, akkor fordítanak. Addig kb félidő lesz a kézimeccsen.
Basszameg.
warr_b
Willie Parker
több mint 5 éve
#schedulingconflictMU meccset csak 80.perc után érdemes nézni, mert ha nem sima addig, akkor fordítanak. Addig kb félidő lesz a kézimeccsen.
Basszameg.
warr_b
több mint 5 éve
#schedulingconflict17:30: MU-Leeds
Basszameg.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
komkel.blog.hu/2020/12/18/uj_epitesu_haz_szemle_ha_latod_sem_hiszed_elHavi 500ért.
Minek van ilyen helyen műszaki ellenőr???
nagir
több mint 5 éve
komkel.blog.hu/2020/12/18/uj_epitesu_haz_szemle_ha_latod_sem_hiszed_elMinek van ilyen helyen műszaki ellenőr???

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/12/18/m-richard-bunugyi-felugyelet/Még van elintéznivalója.
Tehát engedéllyel még mindig mászkálhat ez a féreg, ahova akar...
Beki
Tudod, Shrek is megmondta: jobb kint, mint bent.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
24.hu/belfold/2020/12/18/m-richard-bunugyi-felugyelet/Tehát engedéllyel még mindig mászkálhat ez a féreg, ahova akar...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
index.hu/belfold/2020/05/22/deak_ter_keseles_brfk/Ha májusban meg(halálra)késel valaki a belváros legnyüzsgőbb terén két embert, akkor az otthon Karácsonyozhat abban az évben.Kő alatt élek. Miről is van szó?
A mai világ újabb szégyene ez a jogtalanul picsogó élsportolók/közszemélyek után. Gyűlik a lista....
kristóf17
gyeek
több mint 5 éve
Ha májusban meg(halálra)késel valaki a belváros legnyüzsgőbb terén két embert, akkor az otthon Karácsonyozhat abban az évben.Kő alatt élek. Miről is van szó?
A mai világ újabb szégyene ez a jogtalanul picsogó élsportolók/közszemélyek után. Gyűlik a lista....
kristóf17
több mint 5 éve
Én elolvastam és jogos a felháborodásod...egy újabb gusztustalan dolog 😕Gondolom nem olvastad el a cikket, meglatszik. Flottakat parkoltatnak a kozteres parkolokban, amik kiszoritjak a valid szuksegben levo parkolni vagyokat, igy torlodik a rendszer, sokan ugy parkolnak, hogy belassitjak a forgalmat. Nem hiszem, hogy pesten a belvarosban a nyugdijasok jelentos szamat adnak a teljes, gepjarmuvel kozlekedo tomegnek.Teljesen ellehetetleniti az ingyenes parkolas a Budapesti autos kozlekedest. Qrvara nagy hiba volt bevezetni. A belvarost egy az egyben ki kellene vonni az ingyenes zonabol.Aztarohadt. Nah ez a pofátlanság csúcsa! Ezért utálom én itthon is a nyuggereket, mert a pi...nyi Suzukijukkal beállnak napközben olyan helyre ahova a nagyautósok is beférnének, de máshova nem. Csak ugye mi használjuk naponta a kocsit, így 5-nél előbb nem érünk haza. Még azt kéne kideríteni, hogy van-e ott kamera és esetleg finom jelzéssel tudtára adni a kocsisoknak, hogy ez egy picit pofátlanság.
Nem csak, hogy mindenki autoval jar igy, de ilyenek is vannak:
totalcar.hu/belsoseg/2020/12/14/na_ez_az_igazi_pofatlan_parkolas/
Mondom ezt ugy, hogy melygarazsban allok a belvarosban, tehat nem magaval a parkolassal van bajom, hanem a megnovekedett forgalommal. Ehhez, ha hozza vesszuk az uj bringa savokat is...
undisputedly
Egyébként nem csak Pest, de pl Pécs is 4 után elesik. Kb sehonnan semerre csak lassan és a városban is vadászni kell a parkolóhelyeket, ehhez jön még a karácsonyi nyüzsi és innentől totál idegtépő az egész közlekedés. (legalábbis nekem, bár sokak szerint én egy idegbeteg vagyok az utakon 😊 )
NB2
Mindazontul nem is utaltam rajuk, a te sajat projekciodat irtad le. Legyel kevesbe eloiteletes veluk, ok is emberek.
+ ha nem tapasztalod kozvetlenul, nem tudom miert a szarkasztikus komment.
undisputedly
| De mit csináljunk, ha egyszer csak így sikerül megállítani a vírus terjedését. Fizető övezetben fertőz csak ez a mocsok. |
több mint 5 éve
Győrben Dézsi ezt is megoldotta:Gondolom nem olvastad el a cikket, meglatszik. Flottakat parkoltatnak a kozteres parkolokban, amik kiszoritjak a valid szuksegben levo parkolni vagyokat, igy torlodik a rendszer, sokan ugy parkolnak, hogy belassitjak a forgalmat. Nem hiszem, hogy pesten a belvarosban a nyugdijasok jelentos szamat adnak a teljes, gepjarmuvel kozlekedo tomegnek.Teljesen ellehetetleniti az ingyenes parkolas a Budapesti autos kozlekedest. Qrvara nagy hiba volt bevezetni. A belvarost egy az egyben ki kellene vonni az ingyenes zonabol.Aztarohadt. Nah ez a pofátlanság csúcsa! Ezért utálom én itthon is a nyuggereket, mert a pi...nyi Suzukijukkal beállnak napközben olyan helyre ahova a nagyautósok is beférnének, de máshova nem. Csak ugye mi használjuk naponta a kocsit, így 5-nél előbb nem érünk haza. Még azt kéne kideríteni, hogy van-e ott kamera és esetleg finom jelzéssel tudtára adni a kocsisoknak, hogy ez egy picit pofátlanság.
Mondom ezt ugy, hogy melygarazsban allok a belvarosban, tehat nem magaval a parkolassal van bajom, hanem a megnovekedett forgalommal. Ehhez, ha hozza vesszuk az uj bringa savokat is...
undisputedly
Egyébként nem csak Pest, de pl Pécs is 4 után elesik. Kb sehonnan semerre csak lassan és a városban is vadászni kell a parkolóhelyeket, ehhez jön még a karácsonyi nyüzsi és innentől totál idegtépő az egész közlekedés. (legalábbis nekem, bár sokak szerint én egy idegbeteg vagyok az utakon 😊 )
NB2
Mindazontul nem is utaltam rajuk, a te sajat projekciodat irtad le. Legyel kevesbe eloiteletes veluk, ok is emberek.
undisputedly
www.google.com/amp/s/index.hu/belfold/2020/11/19/gyor_parkolas_koronavirus_belvaros/amp

több mint 5 éve
Gondolom nem olvastad el a cikket, meglatszik. Flottakat parkoltatnak a kozteres parkolokban, amik kiszoritjak a valid szuksegben levo parkolni vagyokat, igy torlodik a rendszer, sokan ugy parkolnak, hogy belassitjak a forgalmat. Nem hiszem, hogy pesten a belvarosban a nyugdijasok jelentos szamat adnak a teljes, gepjarmuvel kozlekedo tomegnek.Teljesen ellehetetleniti az ingyenes parkolas a Budapesti autos kozlekedest. Qrvara nagy hiba volt bevezetni. A belvarost egy az egyben ki kellene vonni az ingyenes zonabol.Aztarohadt. Nah ez a pofátlanság csúcsa! Ezért utálom én itthon is a nyuggereket, mert a pi...nyi Suzukijukkal beállnak napközben olyan helyre ahova a nagyautósok is beférnének, de máshova nem. Csak ugye mi használjuk naponta a kocsit, így 5-nél előbb nem érünk haza. Még azt kéne kideríteni, hogy van-e ott kamera és esetleg finom jelzéssel tudtára adni a kocsisoknak, hogy ez egy picit pofátlanság.
undisputedly
NB2
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Teljesen ellehetetleniti az ingyenes parkolas a Budapesti autos kozlekedest. Qrvara nagy hiba volt bevezetni. A belvarost egy az egyben ki kellene vonni az ingyenes zonabol.Aztarohadt. Nah ez a pofátlanság csúcsa! Ezért utálom én itthon is a nyuggereket, mert a pi...nyi Suzukijukkal beállnak napközben olyan helyre ahova a nagyautósok is beférnének, de máshova nem. Csak ugye mi használjuk naponta a kocsit, így 5-nél előbb nem érünk haza. Még azt kéne kideríteni, hogy van-e ott kamera és esetleg finom jelzéssel tudtára adni a kocsisoknak, hogy ez egy picit pofátlanság.
undisputedly
több mint 5 éve
Teljesen ellehetetleniti az ingyenes parkolas a Budapesti autos kozlekedest. Qrvara nagy hiba volt bevezetni. A belvarost egy az egyben ki kellene vonni az ingyenes zonabol.Nem csak, hogy mindenki autoval jar igy, de ilyenek is vannak:
több mint 5 éve
Jogos, kevertem a neveket, köszönöm!Ha májusban meg(halálra)késel valaki a belváros legnyüzsgőbb terén két embert, akkor az otthon Karácsonyozhat abban az évben.Nem a késelőt engedték ki, hanem azt, akit garázdasággal vádoltak. Őt is nyomkövetővel, gondolom a jogszabályoknak teljesen megfelelően. Hogy ez morálisan helyes-e, az megkérdőjelezhető, ahogy nagyon sok minden más dolog is. Ez egy a világ szégyenei közül, vannak sokkal rosszabbak :/
kristóf17
Borbinho