Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 5 éve
két hónapig nem lépek be ncore-ra, erre most látom, hogy épp ezért felfüggesztették a fiókomat, és csak a prémium vásárlásával oldhatom fel újra... (mondjuk torrentezőként én se panaszkodhatok, de ebből pénzt csinálni tényleg undorító dolog)Vannak ncaa meccsek, de nem túl sok, a döntő óta (szeptembertől) 18 darab. A legutóbbi most került fel, 10 perce, az Auburn-Bama.
az arena4-es ncaa közvetítések fel szoktak kerülni? ha igen, akkor jelezne majd valaki, ha a florida-lsu elérhető?
r.baggio
Úgy látom nfo-kból, van magyar hangsávos Arêna4-es is köztük.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
két hónapig nem lépek be ncore-ra, erre most látom, hogy épp ezért felfüggesztették a fiókomat, és csak a prémium vásárlásával oldhatom fel újra... (mondjuk torrentezőként én se panaszkodhatok, de ebből pénzt csinálni tényleg undorító dolog)az arena4-es ncaa közvetítések fel szoktak kerülni? ha igen, akkor jelezne majd valaki, ha a florida-lsu elérhető?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
a windows kapja be az összes faszom, megint egy frissítés és megint minden driver ment szarni ...Megint egy firssítés, és nekem mint mindig minden hibátlan. 😀
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Ne mán! Meló előtt kilőttem a vasat az is frissített egyet sunyi módon. Ha emiatt nem tudok 2077ben kurvázni, akkor nekiállok bombát gyártani!win 10em van aminek a legutólsó frissítése (ami nem volt választható mert magától úgy döntött h kövi újraindításnál települ ) felülírta a lan drivert a laptopban egy régebbivel mer a legújabb volta windows kapja be az összes faszom, megint egy frissítés és megint minden driver ment szarni ...Mert lehet, hogy túl speckó eszközeid vannak vagy túlságosan speciális beállításaid vannak, esetleg Win10-ed 😛 😉
Negritis
Solymi
mire rájöttem agyfaszt kaptam
jah és a routert is újra kellett indítanom hogy újracsatlakozzon és ne csak 100mbs netem legyen ...
Negritis
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
win 10em van aminek a legutólsó frissítése (ami nem volt választható mert magától úgy döntött h kövi újraindításnál települ ) felülírta a lan drivert a laptopban egy régebbivel mer a legújabb volta windows kapja be az összes faszom, megint egy frissítés és megint minden driver ment szarni ...Mert lehet, hogy túl speckó eszközeid vannak vagy túlságosan speciális beállításaid vannak, esetleg Win10-ed 😛 😉
Negritis
Solymi
mire rájöttem agyfaszt kaptam
jah és a routert is újra kellett indítanom hogy újracsatlakozzon és ne csak 100mbs netem legyen ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
a windows kapja be az összes faszom, megint egy frissítés és megint minden driver ment szarni ...Mert lehet, hogy túl speckó eszközeid vannak vagy túlságosan speciális beállításaid vannak, esetleg Win10-ed 😛 😉
Negritis
több mint 5 éve
Én egyikse vagyok.Mac-et amúgy is csak sznobok, hipszterek meg grafikusok vesznek, nem? 😀gamer vagyok ezért kell nekem a pca windows kapja be az összes faszom, megint egy frissítés és megint minden driver ment szarni ...Ezt olvasva a kétezres évek elején érzem magam.
Negritis
De aztán áttértem Mac-re...
Sobri Jóska
Negritis
Borbinho
Viszont hozzáveheted még a lusta, kényelmes, nyugalmat kedvelőket is.
több mint 5 éve
Mac-et amúgy is csak sznobok, hipszterek meg grafikusok vesznek, nem? 😀gamer vagyok ezért kell nekem a pca windows kapja be az összes faszom, megint egy frissítés és megint minden driver ment szarni ...Ezt olvasva a kétezres évek elején érzem magam.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
gamer vagyok ezért kell nekem a pca windows kapja be az összes faszom, megint egy frissítés és megint minden driver ment szarni ...Ezt olvasva a kétezres évek elején érzem magam.
Negritis
Sobri Jóska
több mint 5 éve
a windows kapja be az összes faszom, megint egy frissítés és megint minden driver ment szarni ...Ezt olvasva a kétezres évek elején érzem magam.
Negritis
több mint 5 éve
Megint csalódtam az EU-ban...bár, ez még nem fájna, mert a lóvét behúzzuk tőlük, hanem az, hogy ez mind Orbánnak és körének megy, akik kiépítenek maguknak egy olyan kört, hogy egy esetleges választási bukás után is ők legyenek az urak, meg nyugodt élete legyen az elkövetkezendő x generációnak.Itt tévedsz.
Mert az elmúlt 10-20 évben megszülettek az új-újgazdagok, 100milliomosok, milliárdosok...
És ebből a pénzből az átlag Fidesz szavazó semmit se fog látni, sőt, még az unokái se, inkább azok fogják visszafizetni a felvett hiteleket és nyögni az ország bajait...de nekik ez megéri...
Solymi
A lóvét behúzzuk, a német multik és nagyvállalatok meg a nagyrészétkihúzzák.
Tulajdonképpen az EU arról szól, hogy a német cégek, akik szembesültek azzal, hogy náluk platózott már a fogyasztás, miképp tudják elvenni mégis a német adófizetők pénzét a perifériákon átfuttatva, ahol nyilván megsápolják (ez az Orbán és körének nyúlása), de a nagyrésze szépen visszamegy a "fejlett nyugatra", főként a németekhez. Ezért fontos Orbán a németeknek, mert amíg ő van, addig elég szépen tudnak visszahúzni.
Az a (relatíve) kis rész, amit meg az aktuális periférián lévő kis lófaszjóskák (ez nálunk és most az orbáni kör) így zsebretesznek számukra bőven belefér.
Ahogy az is belefog, ha 22-26 között egy másik kör sápolgat, amíg a körforgás nem áll meg, az alapszitu fenntartható.
több mint 5 éve
a windows kapja be az összes faszom, megint egy frissítés és megint minden driver ment szarni ...
több mint 5 éve
Megint csalódtam az EU-ban...bár, ez még nem fájna, mert a lóvét behúzzuk tőlük, hanem az, hogy ez mind Orbánnak és körének megy, akik kiépítenek maguknak egy olyan kört, hogy egy esetleges választási bukás után is ők legyenek az urak, meg nyugodt élete legyen az elkövetkezendő x generációnak.Mert az elmúlt 10-20 évben megszülettek az új-újgazdagok, 100milliomosok, milliárdosok...
És ebből a pénzből az átlag Fidesz szavazó semmit se fog látni, sőt, még az unokái se, inkább azok fogják visszafizetni a felvett hiteleket és nyögni az ország bajait...de nekik ez megéri...
több mint 5 éve
Ha jön jön, nem igazán életmód, viselkedés vagy táplálkozásfüggő az eljövetele, leginkább a genetikán múlik, az meg már ugye eldőlt.csak aztán nehogy gyüjjön Alzheimer bácsi... bár akkor arra sem fogsz emlékezni, hogy mire nem emlékszelAnnyira mindenképp az vagyok, hogy csak olyanba avatkoztam bele, olyanért vállaltam felelősséget, amit nem basztam el.Az orvos is ember, tévedhet.azé te bölcs vezír lennél
Orosházán is utókommunikációban, Angliában is döntéselőkészítésben.
Minkét esetben kiemelném, ha a szülő okos, és nem szentírásként tiszteli egy szakember szavait, akkor nem baj, ha hülye (arrogáns, figyelmetlen, stb.) az orvos. És valójában a szülő az aki megszívja, ha nem okos, vagyis megint ott vagyunk, hogy az embernek magának kell döntenie, maga alakítja az életét (a gyerekei életét), maga a felelős a vele megtörténő dolgokért, nem helyezheti a döntést egy vadidegen (szak)ember kezébe.
Én szülőként se a gyerekem fotozgatását, se pubertásblokkolós gyógyszerezését nem engedtem volna. Előbbinél vita nélkül, egyértelműen, utóbbinál öt másik orvossal történő konzultációt követően.
Sobri Jóska
ErkélyKommandante!
sutianap
És neked is elárulom: koronavírus előtt is volt életem, ahol történt ez meg az. Nem vagyok itthon születésem óta. 😉
Olyan ez, mintha megvakulnék 70 évesen, de attól még tudom mi a kék meg a zöld, a matt meg a fényes, láttam autóversenyt, Tarantino filmet és Dolly Bustert is, vagyis ami addig történt, amit addig láttam az nem törlődik és nem felejtődik el.
Sobri Jóska
slowmotion
De azt is írják, hogy "iskolázottabbaknál, jobb jövedelmi helyzetben lévőknél ritkább."
Én ennyit tudtam tenni az elkerülése érdekében.
több mint 5 éve
csak aztán nehogy gyüjjön Alzheimer bácsi... bár akkor arra sem fogsz emlékezni, hogy mire nem emlékszelAnnyira mindenképp az vagyok, hogy csak olyanba avatkoztam bele, olyanért vállaltam felelősséget, amit nem basztam el.Az orvos is ember, tévedhet.azé te bölcs vezír lennél
Minkét esetben kiemelném, ha a szülő okos, és nem szentírásként tiszteli egy szakember szavait, akkor nem baj, ha hülye (arrogáns, figyelmetlen, stb.) az orvos. És valójában a szülő az aki megszívja, ha nem okos, vagyis megint ott vagyunk, hogy az embernek magának kell döntenie, maga alakítja az életét (a gyerekei életét), maga a felelős a vele megtörténő dolgokért, nem helyezheti a döntést egy vadidegen (szak)ember kezébe.
Én szülőként se a gyerekem fotozgatását, se pubertásblokkolós gyógyszerezését nem engedtem volna. Előbbinél vita nélkül, egyértelműen, utóbbinál öt másik orvossal történő konzultációt követően.
Sobri Jóska
ErkélyKommandante!
sutianap
És neked is elárulom: koronavírus előtt is volt életem, ahol történt ez meg az. Nem vagyok itthon születésem óta. 😉
Olyan ez, mintha megvakulnék 70 évesen, de attól még tudom mi a kék meg a zöld, a matt meg a fényes, láttam autóversenyt, Tarantino filmet és Dolly Bustert is, vagyis ami addig történt, amit addig láttam az nem törlődik és nem felejtődik el.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Annyira mindenképp az vagyok, hogy csak olyanba avatkoztam bele, olyanért vállaltam felelősséget, amit nem basztam el.Az orvos is ember, tévedhet.azé te bölcs vezír lennél
Sobri Jóska
ErkélyKommandante!
sutianap
több mint 5 éve
Az orvos is ember, tévedhet.azé te bölcs vezír lennél
Sobri Jóska
ErkélyKommandante!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Az orvos is ember, tévedhet.Orosházán is utókommunikációban, Angliában is döntéselőkészítésben.
több mint 5 éve
Köszi, megnyugodtam. Már csak azt kellene megnézni ki volt az a kretén aki eredetileg ezt engedte és ezen kívül mikben döntött még...már nem.Gyerekek pubertás blokkolása?! Mi a fax? Az ilyenért börtönt adnék a szülőknek, vagy az orvosoknak, ha ez nem meríti ki a veszélyeztetés fogalmát nem tudom mi, felháborító. Van egy csomó dolog aminél az az ultimate érv hogy azért vesszük ki a gyerek kezéből a döntést mert még nincs tisztában a súlyával, a következményekkel. Ezt meg lehet?!index.hu/belfold/2020/12/09/foorvos_oroshazi_korhaz/444.hu/2020/12/10/a-brit-birosag-megneheziti-a-transz-gyerekek-pubertasblokkolo-kezeleset-miutan-egy-23-eves-lany-megbanta-a-nematalakitast
Lol, hát én sem örültem volna, az tuti.
warr_b
Willie Parker
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
már nem.Gyerekek pubertás blokkolása?! Mi a fax? Az ilyenért börtönt adnék a szülőknek, vagy az orvosoknak, ha ez nem meríti ki a veszélyeztetés fogalmát nem tudom mi, felháborító. Van egy csomó dolog aminél az az ultimate érv hogy azért vesszük ki a gyerek kezéből a döntést mert még nincs tisztában a súlyával, a következményekkel. Ezt meg lehet?!index.hu/belfold/2020/12/09/foorvos_oroshazi_korhaz/444.hu/2020/12/10/a-brit-birosag-megneheziti-a-transz-gyerekek-pubertasblokkolo-kezeleset-miutan-egy-23-eves-lany-megbanta-a-nematalakitast
warr_b
Willie Parker
davemayer
több mint 5 éve
Minden ilyenre. Persze a cikkben szereplő példán lehet az sem segített volna hiszen a műtéti beavatkozásokra már nagykorúként került sor, de lehet hogy nem jut el odaig a korábbi gyógyszerezés nélkül.én is legfeljebb extrém esestben tudom támogatni, amihez elég durva orvosi szakvélemény kelleneIgen, ez nem politika. Szavazni, alkoholt és cigit se vehetnek 18 alatt, de nemváltoztató műtét lehet?Gyerekek pubertás blokkolása?! Mi a fax? Az ilyenért börtönt adnék a szülőknek, vagy az orvosoknak, ha ez nem meríti ki a veszélyeztetés fogalmát nem tudom mi, felháborító. Van egy csomó dolog aminél az az ultimate érv hogy azért vesszük ki a gyerek kezéből a döntést mert még nincs tisztában a súlyával, a következményekkel. Ezt meg lehet?!index.hu/belfold/2020/12/09/foorvos_oroshazi_korhaz/444.hu/2020/12/10/a-brit-birosag-megneheziti-a-transz-gyerekek-pubertasblokkolo-kezeleset-miutan-egy-23-eves-lany-megbanta-a-nematalakitast
warr_b
Willie Parker
davemayer
Heisman
de ugyanez amúgy a tinédzserkori mellnagyobbításra is igaz szerintem
Negritis
Nem is értem hogy egyeztethető ez össze az orvosi etikával is pl, hogy orvos ajánlja a kiskorú "betegnek" a kezelést...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
én is legfeljebb extrém esestben tudom támogatni, amihez elég durva orvosi szakvélemény kelleneIgen, ez nem politika. Szavazni, alkoholt és cigit se vehetnek 18 alatt, de nemváltoztató műtét lehet?Gyerekek pubertás blokkolása?! Mi a fax? Az ilyenért börtönt adnék a szülőknek, vagy az orvosoknak, ha ez nem meríti ki a veszélyeztetés fogalmát nem tudom mi, felháborító. Van egy csomó dolog aminél az az ultimate érv hogy azért vesszük ki a gyerek kezéből a döntést mert még nincs tisztában a súlyával, a következményekkel. Ezt meg lehet?!index.hu/belfold/2020/12/09/foorvos_oroshazi_korhaz/444.hu/2020/12/10/a-brit-birosag-megneheziti-a-transz-gyerekek-pubertasblokkolo-kezeleset-miutan-egy-23-eves-lany-megbanta-a-nematalakitast
warr_b
Willie Parker
davemayer
Heisman
de ugyanez amúgy a tinédzserkori mellnagyobbításra is igaz szerintem
több mint 5 éve
Igen, ez nem politika. Szavazni, alkoholt és cigit se vehetnek 18 alatt, de nemváltoztató műtét lehet?Gyerekek pubertás blokkolása?! Mi a fax? Az ilyenért börtönt adnék a szülőknek, vagy az orvosoknak, ha ez nem meríti ki a veszélyeztetés fogalmát nem tudom mi, felháborító. Van egy csomó dolog aminél az az ultimate érv hogy azért vesszük ki a gyerek kezéből a döntést mert még nincs tisztában a súlyával, a következményekkel. Ezt meg lehet?!index.hu/belfold/2020/12/09/foorvos_oroshazi_korhaz/444.hu/2020/12/10/a-brit-birosag-megneheziti-a-transz-gyerekek-pubertasblokkolo-kezeleset-miutan-egy-23-eves-lany-megbanta-a-nematalakitast
warr_b
Willie Parker
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Gyerekek pubertás blokkolása?! Mi a fax? Az ilyenért börtönt adnék a szülőknek, vagy az orvosoknak, ha ez nem meríti ki a veszélyeztetés fogalmát nem tudom mi, felháborító. Van egy csomó dolog aminél az az ultimate érv hogy azért vesszük ki a gyerek kezéből a döntést mert még nincs tisztában a súlyával, a következményekkel. Ezt meg lehet?!index.hu/belfold/2020/12/09/foorvos_oroshazi_korhaz/444.hu/2020/12/10/a-brit-birosag-megneheziti-a-transz-gyerekek-pubertasblokkolo-kezeleset-miutan-egy-23-eves-lany-megbanta-a-nematalakitast
warr_b
Willie Parker
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/12/09/foorvos_oroshazi_korhaz/444.hu/2020/12/10/a-brit-birosag-megneheziti-a-transz-gyerekek-pubertasblokkolo-kezeleset-miutan-egy-23-eves-lany-megbanta-a-nematalakitast
warr_b