Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Pesten a belvarosban is mozogtak a butorok. Eloszor azt hittem szedulok, aztan leesett, hogy az epulet mozog alattam 😀
undisputedly
Nekem nem esett le, míg meg nem láttam a telex főcímet/ezt a topicot..
Wow...
Igor
nekem is csak mikor haver írt meg muter hívott 😀
Negritis
Mondjuk Japánban anno simán átaludtam az alacsony 5.X-eset is (aztán másnap csodálkoztam miért van minden a földön) - lehet jól tűröm az ilyet 😊

Ez nem volt annyira erős nyilván, de érezhető volt.. mondjuk a 15-20 secet én nem éreztem, nálunk egy 3-4 másodperces dolog lehetett (bár lehet hogy a nagy épület így vezette át/le.)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 449 — The Mathematician
Pesten a belvarosban is mozogtak a butorok. Eloszor azt hittem szedulok, aztan leesett, hogy az epulet mozog alattam 😀
undisputedly
Wow...
Igor
nekem is csak mikor haver írt meg muter hívott 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
undisputedly
Wow...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 058 — Слава Україні! Героям слава!
Keleti vegeken ugye semmi. De baratnom, kollegak BPn is irtak hogy mozgott alattuk a szek, stb. Ittthon 6,3 a rekord amugy, meg az 1700as evekbol.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 026
Minimálisan én is éreztem, nagyon enyhén elkezdett billegni a forgószék alattam. Mondjuk földrengésre pont nem gondoltam.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com
 earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/?currentFeatureId=us6000d3zh&extent=8.23324,-75.58594&extent=73.1759,108.28125
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
6.3-as földrengés Zágrábtól nem messze:

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 449 — The Mathematician
kübeken is volt vmi (szeged mellett) legalábbis a csillár himbálódzik
dunakeszin én nem sok minden éreztem
pesten haver szintén érzett vmit

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 244 — Invisible man
Pakson is mindenki érezte csak mi nem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
Jézus!!! Milyen földrengés volt itt Pécsen!. 10. emelet tetején szabályosan mozgott velem a szék!!!
NB2
Pesten is éreztük, de ezek szerint ez is Horvátország felöl jött, mert itt azért csak a csillár meg a karifa díszek mozogtak
Klaci79
Ugyanez nálunk a 9. emeleten

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
 ugytudjuk.hu/cikk/foldrenges-van-szombathelyen

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Jézus!!! Milyen földrengés volt itt Pécsen!. 10. emelet tetején szabályosan mozgott velem a szék!!!
NB2
Pesten is éreztük, de ezek szerint ez is Horvátország felöl jött, mert itt azért csak a csillár meg a karifa díszek mozogtak
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 640 — Grady Judd fan
NB2
Megint lemaradtam róla.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
NB2
Itt is éreztük. Bp

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
 telex.hu/belfold/2020/12/28/valami-megmozdult-a-kutyaviadalok

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
két hónapig nem lépek be ncore-ra, erre most látom, hogy épp ezért felfüggesztették a fiókomat, és csak a prémium vásárlásával oldhatom fel újra... (mondjuk torrentezőként én se panaszkodhatok, de ebből pénzt csinálni tényleg undorító dolog)

az arena4-es ncaa közvetítések fel szoktak kerülni? ha igen, akkor jelezne majd valaki, ha a florida-lsu elérhető?
r.baggio
nekem is dettó ! a vicc az hogy én még fizetnék is de azt írja
átmenetileg szünetel ...na ezt nem értem én hogy lehet! ??
yooker
Insane-n free reg. van éppen! Nem sokáig... |  newinsane.info/login.php?returnto=%2F |

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 640 — Grady Judd fan
Balázs benn van a három legkedvesebb, legnormálisabb magyar zenész között, kéretik nem bántani, meg ha a zenei ízlés el is tér 😊
somoskovig
Akaratomon kívül benn van a fejemben is. Nem ígérek semmit, ha féltitek tartsátok távol tőlem! 😊

Alapvetően mi a bajod? Elég agresszív kommentjeid vannak mostanában.
csi77
Elég agresszívnak is érzem magam.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 257 — Vikings fan
két hónapig nem lépek be ncore-ra, erre most látom, hogy épp ezért felfüggesztették a fiókomat, és csak a prémium vásárlásával oldhatom fel újra... (mondjuk torrentezőként én se panaszkodhatok, de ebből pénzt csinálni tényleg undorító dolog)

az arena4-es ncaa közvetítések fel szoktak kerülni? ha igen, akkor jelezne majd valaki, ha a florida-lsu elérhető?
r.baggio
yooker
Tudok küldeni meghívót ha szükség van rá.
Toca
én 100 ft-tal olcsóbban is tudok mint Toca!
megszállt a szeretet szelleme így Karácsonykor 😀

| viccelek |
Borbinho
Mondjuk én is kérek tőled akkor meghívót ha még 100 Ft-t adsz is mellé 😛
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

r.baggio
yooker
Toca
én 100 ft-tal olcsóbban is tudok mint Toca!
megszállt a szeretet szelleme így Karácsonykor 😀

| viccelek |

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 257 — Vikings fan

r.baggio
yooker
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Így karácsonyi ajándéknak ma kiment a bokám...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !

r.baggio
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
Balázs benn van a három legkedvesebb, legnormálisabb magyar zenész között, kéretik nem bántani, meg ha a zenei ízlés el is tér 😊
somoskovig
Ezen én is meglepődtem 😊 Ritka normális/szimpatikus a srác.