Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 228 — Cowboys fan
 index.hu/belfold/2020/12/09/foorvos_oroshazi_korhaz/

Lol, hát én sem örültem volna, az tuti.
warr_b
a civilizált módja a válasznak az lett volna, hogy "megkérdeztük a kérdéses babák szüleit, és mind beleegyezésüket adták", ehelyett sikerült egy arrogáns faszként kommunikálnia.

ehhez tényleg csak gratulálni lehet.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 969 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/belfold/2020/12/09/foorvos_oroshazi_korhaz/

Lol, hát én sem örültem volna, az tuti.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 721 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
yo

utálom, hogy ilyen rég voltam itt. regisztráltnál a "több mint 13 éve" mondjuk elég keményen hangzik 😊

sup y'all, where my boys at
konqueror
Haggyadmá’ Konq, a legtöbben itt már azt sem tudják ki vagy 😛
Cowboykarcsi90
Először bria, aztán az új vv, aztán most konq. Bazdmeg tuti jön valami szarság... 🤔
peach
I overcome 2020
konqueror
Üdv ismét itt!

A végén még Tibi is visszatér, ha épp nem a letöltendőjét üli súlyos testi sértésért... 😀
gyeek
Minden alkalommal, mikor tabletet látok, eszembe jut haromt, és amit mondott amikor kijöttek ezek:

"mire jó ez? miért ekkora? ez a méret pont arra prakikus csak, hogy valakit lendületből pofán lehessen baszni vele 😊 "
konqueror
Welcome back Mr. Konqueror. We missed you.
 www.youtube.com/watch?v=YUdjiGbNkA8
több mint 5 éve
konqueror 2 491 — ...
yo

utálom, hogy ilyen rég voltam itt. regisztráltnál a "több mint 13 éve" mondjuk elég keményen hangzik 😊

konqueror
Cowboykarcsi90
Először bria, aztán az új vv, aztán most konq. Bazdmeg tuti jön valami szarság... 🤔
peach
I overcome 2020
konqueror
Üdv ismét itt!

A végén még Tibi is visszatér, ha épp nem a letöltendőjét üli súlyos testi sértésért... 😀
gyeek
Minden alkalommal, mikor tabletet látok, eszembe jut haromt, és amit mondott amikor kijöttek ezek:

"mire jó ez? miért ekkora? ez a méret pont arra prakikus csak, hogy valakit lendületből pofán lehessen baszni vele 😊 "
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 640 — Grady Judd fan
yo

konqueror
Cowboykarcsi90
peach
I overcome 2020
konqueror
Üdv ismét itt!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 050 — #NoStress
És akkor még mindig vannak emberek, akik nem értik, hogy miért volt rossz ötlet Karácsonyra szavazni.
Haszna semmi, a kára meg nyilvánvaló.
És persze, a kormányzat a geci, de ezt már lehetett tudni és lehetett vele kalkulálni jóideje.
Sobri Jóska
és ha 22 után más garnitúra lesz akkor nem Tarlósra lett volna hülyeség szavazni?
Negritis
Ha 22-ben más garnitúra lesz, akkor 24-ben másra lesz hülyeség szavazni.

több mint 5 éve
Faszom a kibaszott ingyenes parkolásba. Értelme amúgy sem sok, de legalább több elmegy a vámon, mint amennyi bejön a réven.
slowmotion
Eszméletlen nagy faszság, dehát a KariGerit fővárost szopatni kell.

Valamelyik nap napközben (délelőtt/kora délután) beugrottam nagyszülőkhöz (6. ker, Izabella utca), 20 perc körözgetés után valahol a szinyei merse legvégén sikerült lerakni a verdát.
Duff
tényleg borzasztó, emberek hetekre otthagyják az addig nem tudom hol tárolt autóikat a belvárosban és kb tényleg csak az nem tud parkolni, akinek actually dolga is lenne a környéken.

hétközben az akadémia utcába járok, ott van a stúdió, ahol szoktam hangalámondani, szerintem átlag 20 perceket forgok, mire TALÁN lesz lehetőség beállni valahova.
shawnka
Gondolom rengetegen nem fizették ki az újabb hónapot a belvárosi parkolóházakban bérelt helyekre, ha ingyen lehet kint is parkolni.
somoskovig
pont rálátunk egy térkövesített utcára az újbudai bevásárlóközponttal szemben. itt ugye az átmenő forgalmat aluljáróba terelték, fent pedig egyirányú az utca. a bal oldalon nem lehet megállni sem, ehhez képest hétvégén, - és most már hétközben is - végig tele van. nyilván ha nem jön ki a közterület-felügyelet bírságolni (mert ingyenes a parkolás), akkor a tiltott helyen várakozást sem tudják nézni, a mélygarázsban meg 300 Ft/óra a tarifa (kivéve, ha 25e felett költesz, mert akkor ingyenes.)
na a mélygarázsban folyamatosan rengeteg szabad hely van emiatt, asszem 320 a minimum, amit láttam, de volt már 450 férőhely is.

a csúcs azt hiszem a tegnap látott Maserati lesz. de hát valószínűleg ez az itt is látott prudenciális szigor az, ami lehetővé tette, hogy összegyűljön az autó ára.
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 122 — Chiefs GM
Faszom a kibaszott ingyenes parkolásba. Értelme amúgy sem sok, de legalább több elmegy a vámon, mint amennyi bejön a réven.
slowmotion

Valamelyik nap napközben (délelőtt/kora délután) beugrottam nagyszülőkhöz (6. ker, Izabella utca), 20 perc körözgetés után valahol a szinyei merse legvégén sikerült lerakni a verdát.
Duff
tényleg borzasztó, emberek hetekre otthagyják az addig nem tudom hol tárolt autóikat a belvárosban és kb tényleg csak az nem tud parkolni, akinek actually dolga is lenne a környéken.

hétközben az akadémia utcába járok, ott van a stúdió, ahol szoktam hangalámondani, szerintem átlag 20 perceket forgok, mire TALÁN lesz lehetőség beállni valahova.
shawnka
Gondolom rengetegen nem fizették ki az újabb hónapot a belvárosi parkolóházakban bérelt helyekre, ha ingyen lehet kint is parkolni.

több mint 5 éve
konqueror 2 491 — ...
yo

konqueror
Cowboykarcsi90
peach
I overcome 2020
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
slowmotion

Duff
És akkor még mindig vannak emberek, akik nem értik, hogy miért volt rossz ötlet Karácsonyra szavazni.
És persze, a kormányzat a geci, de ezt már lehetett tudni és lehetett vele kalkulálni jóideje.

mi államkincstárhoz mentünk be két hete csütörtökön reggel 8kor a váci utcához. 500 méteres körzetben sehol sem volt hely kb 5 kört kellett mennem aztán a Petneházy útnál lévő 10 emeleteseknél álltam meg, tragédia volt.
csebi
ööööö, a Váci utca az Belváros, a Petneházy utca meg külső Angyalföld. A Váci út van arrafele. Petneházy út Pesten nincs, az Államkincstár meg a Hold utcában van.
Most összezavartál.
Sobri Jóska
MÁK butapesti zigzatóság a TB székház előtti kocka

utca és út ez ijen beles parasztszivatás, teljesen irreleváns minden politikai vonatkozásban

de te is tudod aki öngyilkos akar lenni az a MH EK róbertkarcsi/ Teve ucca/ exTB székház egyenest választja a parkoláshoz, közel megálláshoz ... végülis van mikor a Fáj is közelnek teccik, kivéve ha nálad van a behajtási engedély 😁 aranyatér

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Sobri Jóska
és ha 22 után más garnitúra lesz akkor nem Tarlósra lett volna hülyeség szavazni?
Negritis
oh my, és belesétál tátott szájjal a fiú 😀
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
slowmotion

Duff

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 449 — The Mathematician
Sobri Jóska

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 050 — #NoStress
slowmotion

Duff

mi államkincstárhoz mentünk be két hete csütörtökön reggel 8kor a váci utcához. 500 méteres körzetben sehol sem volt hely kb 5 kört kellett mennem aztán a Petneházy útnál lévő 10 emeleteseknél álltam meg, tragédia volt.
csebi
ööööö, a Váci utca az Belváros, a Petneházy utca meg külső Angyalföld. A Váci út van arrafele. Petneházy út Pesten nincs, az Államkincstár meg a Hold utcában van.
Most összezavartál.

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 634 — Lucas Scott
slowmotion

Duff

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
a kurva anyját ezeknek ...

Negritis
A büdös férgek pfejj.
több mint 5 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
slowmotion

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan

Negritis
A rendőrségnek vagy a civil szervezetknek? 😊
| Sorry, tudom h rossz volt, de nem álltam meg.. 😕 |

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 449 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
yo

konqueror
Cowboykarcsi90

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 504 — …not me…Im in my prime!
yo

konqueror

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
yo

konqueror
akkor most befejezed végre az emó ömlengést twitteren?

welcome back brotha

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 099 — je suis poloska
yo

konqueror
LOL, tegnap iktriaddal pont téged emlegettünk eredménykövetőben 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
konqueror 2 491 — ...
yo

konqueror
Végre nem nekem kell majd betenni a classic karajcsontos képet?
JoeyPorter
az hagyján, de még VV is van

annyira kapuzárási pánik hogy akikről anno 30+ lájkos power rankingokat írtam abból az egyik már a műsort vezeti 😀
konqueror
Az 10 éve volt, az Alekoszos szériánál.
Én eddig minden részt láttam ebből a 10-esből, szóval nyitott vagyok a diskurzusra. 😉
Ez egy teljesen agyhalott széria, akár még bunyó, kizárás is lehet, meg akármi amibe ezt a sok szerencsétlen önértékelési zavaros agyhalottat bele tudják hergelni.
Sobri Jóska
yo

konqueror
Végre nem nekem kell majd betenni a classic karajcsontos képet?
JoeyPorter
az hagyján, de még VV is van

annyira kapuzárási pánik hogy akikről anno 30+ lájkos power rankingokat írtam abból az egyik már a műsort vezeti 😀
konqueror
Az 10 éve volt, az Alekoszos szériánál.
Én eddig minden részt láttam ebből a 10-esből, szóval nyitott vagyok a diskurzusra. 😉
Ez egy teljesen agyhalott széria, akár még bunyó, kizárás is lehet, meg akármi amibe ezt a sok szerencsétlen önértékelési zavaros agyhalottat bele tudják hergelni.
Sobri Jóska
na egy ismerős arc 😊 yoo