Gyűlölködjünk
index.hu/belfold/2020/12/09/foorvos_oroshazi_korhaz/a civilizált módja a válasznak az lett volna, hogy "megkérdeztük a kérdéses babák szüleit, és mind beleegyezésüket adták", ehelyett sikerült egy arrogáns faszként kommunikálnia.
Lol, hát én sem örültem volna, az tuti.
warr_b
ehhez tényleg csak gratulálni lehet.
Lol, hát én sem örültem volna, az tuti.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Welcome back Mr. Konqueror. We missed you.Minden alkalommal, mikor tabletet látok, eszembe jut haromt, és amit mondott amikor kijöttek ezek:Üdv ismét itt!I overcome 2020Először bria, aztán az új vv, aztán most konq. Bazdmeg tuti jön valami szarság... 🤔yoHaggyadmá’ Konq, a legtöbben itt már azt sem tudják ki vagy 😛
utálom, hogy ilyen rég voltam itt. regisztráltnál a "több mint 13 éve" mondjuk elég keményen hangzik 😊
sup y'all, where my boys at
konqueror
Cowboykarcsi90
peach
konqueror
A végén még Tibi is visszatér, ha épp nem a letöltendőjét üli súlyos testi sértésért... 😀
gyeek
"mire jó ez? miért ekkora? ez a méret pont arra prakikus csak, hogy valakit lendületből pofán lehessen baszni vele 😊 "
konqueror
www.youtube.com/watch?v=YUdjiGbNkA8
Minden alkalommal, mikor tabletet látok, eszembe jut haromt, és amit mondott amikor kijöttek ezek:Üdv ismét itt!I overcome 2020Először bria, aztán az új vv, aztán most konq. Bazdmeg tuti jön valami szarság... 🤔yoHaggyadmá’ Konq, a legtöbben itt már azt sem tudják ki vagy 😛
utálom, hogy ilyen rég voltam itt. regisztráltnál a "több mint 13 éve" mondjuk elég keményen hangzik 😊
konqueror
Cowboykarcsi90
peach
konqueror
A végén még Tibi is visszatér, ha épp nem a letöltendőjét üli súlyos testi sértésért... 😀
gyeek
"mire jó ez? miért ekkora? ez a méret pont arra prakikus csak, hogy valakit lendületből pofán lehessen baszni vele 😊 "
Üdv ismét itt!I overcome 2020Először bria, aztán az új vv, aztán most konq. Bazdmeg tuti jön valami szarság... 🤔yoHaggyadmá’ Konq, a legtöbben itt már azt sem tudják ki vagy 😛
konqueror
Cowboykarcsi90
peach
konqueror
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Ha 22-ben más garnitúra lesz, akkor 24-ben másra lesz hülyeség szavazni.És akkor még mindig vannak emberek, akik nem értik, hogy miért volt rossz ötlet Karácsonyra szavazni.és ha 22 után más garnitúra lesz akkor nem Tarlósra lett volna hülyeség szavazni?
Haszna semmi, a kára meg nyilvánvaló.
És persze, a kormányzat a geci, de ezt már lehetett tudni és lehetett vele kalkulálni jóideje.
Sobri Jóska
Negritis
pont rálátunk egy térkövesített utcára az újbudai bevásárlóközponttal szemben. itt ugye az átmenő forgalmat aluljáróba terelték, fent pedig egyirányú az utca. a bal oldalon nem lehet megállni sem, ehhez képest hétvégén, - és most már hétközben is - végig tele van. nyilván ha nem jön ki a közterület-felügyelet bírságolni (mert ingyenes a parkolás), akkor a tiltott helyen várakozást sem tudják nézni, a mélygarázsban meg 300 Ft/óra a tarifa (kivéve, ha 25e felett költesz, mert akkor ingyenes.)Gondolom rengetegen nem fizették ki az újabb hónapot a belvárosi parkolóházakban bérelt helyekre, ha ingyen lehet kint is parkolni.tényleg borzasztó, emberek hetekre otthagyják az addig nem tudom hol tárolt autóikat a belvárosban és kb tényleg csak az nem tud parkolni, akinek actually dolga is lenne a környéken.Faszom a kibaszott ingyenes parkolásba. Értelme amúgy sem sok, de legalább több elmegy a vámon, mint amennyi bejön a réven.Eszméletlen nagy faszság, dehát a
slowmotionKariGeritfővárost szopatni kell.
Valamelyik nap napközben (délelőtt/kora délután) beugrottam nagyszülőkhöz (6. ker, Izabella utca), 20 perc körözgetés után valahol a szinyei merse legvégén sikerült lerakni a verdát.
Duff
hétközben az akadémia utcába járok, ott van a stúdió, ahol szoktam hangalámondani, szerintem átlag 20 perceket forgok, mire TALÁN lesz lehetőség beállni valahova.
shawnka
somoskovig
na a mélygarázsban folyamatosan rengeteg szabad hely van emiatt, asszem 320 a minimum, amit láttam, de volt már 450 férőhely is.
a csúcs azt hiszem a tegnap látott Maserati lesz. de hát valószínűleg ez az itt is látott prudenciális szigor az, ami lehetővé tette, hogy összegyűljön az autó ára.
Gondolom rengetegen nem fizették ki az újabb hónapot a belvárosi parkolóházakban bérelt helyekre, ha ingyen lehet kint is parkolni.tényleg borzasztó, emberek hetekre otthagyják az addig nem tudom hol tárolt autóikat a belvárosban és kb tényleg csak az nem tud parkolni, akinek actually dolga is lenne a környéken.Faszom a kibaszott ingyenes parkolásba. Értelme amúgy sem sok, de legalább több elmegy a vámon, mint amennyi bejön a réven.Eszméletlen nagy faszság, dehát a
Valamelyik nap napközben (délelőtt/kora délután) beugrottam nagyszülőkhöz (6. ker, Izabella utca), 20 perc körözgetés után valahol a szinyei merse legvégén sikerült lerakni a verdát.
Duff
hétközben az akadémia utcába járok, ott van a stúdió, ahol szoktam hangalámondani, szerintem átlag 20 perceket forgok, mire TALÁN lesz lehetőség beállni valahova.
shawnka
I overcome 2020Először bria, aztán az új vv, aztán most konq. Bazdmeg tuti jön valami szarság... 🤔yoHaggyadmá’ Konq, a legtöbben itt már azt sem tudják ki vagy 😛
konqueror
Cowboykarcsi90
peach
MÁK butapesti zigzatóság a TB székház előtti kockaÉs akkor még mindig vannak emberek, akik nem értik, hogy miért volt rossz ötlet Karácsonyra szavazni.Faszom a kibaszott ingyenes parkolásba. Értelme amúgy sem sok, de legalább több elmegy a vámon, mint amennyi bejön a réven.Eszméletlen nagy faszság, dehát a
Duff
És persze, a kormányzat a geci, de ezt már lehetett tudni és lehetett vele kalkulálni jóideje.
mi államkincstárhoz mentünk be két hete csütörtökön reggel 8kor a váci utcához. 500 méteres körzetben sehol sem volt hely kb 5 kört kellett mennem aztán a Petneházy útnál lévő 10 emeleteseknél álltam meg, tragédia volt.ööööö, a Váci utca az Belváros, a Petneházy utca meg külső Angyalföld. A Váci út van arrafele. Petneházy út Pesten nincs, az Államkincstár meg a Hold utcában van.
csebi
Most összezavartál.
Sobri Jóska
utca és út ez ijen beles parasztszivatás, teljesen irreleváns minden politikai vonatkozásban
de te is tudod aki öngyilkos akar lenni az a MH EK róbertkarcsi/ Teve ucca/ exTB székház egyenest választja a parkoláshoz, közel megálláshoz ... végülis van mikor a Fáj is közelnek teccik, kivéve ha nálad van a behajtási engedély 😁 aranyatér
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
oh my, és belesétál tátott szájjal a fiú 😀És akkor még mindig vannak emberek, akik nem értik, hogy miért volt rossz ötlet Karácsonyra szavazni.és ha 22 után más garnitúra lesz akkor nem Tarlósra lett volna hülyeség szavazni?
Sobri Jóska
Negritis
tényleg borzasztó, emberek hetekre otthagyják az addig nem tudom hol tárolt autóikat a belvárosban és kb tényleg csak az nem tud parkolni, akinek actually dolga is lenne a környéken.Faszom a kibaszott ingyenes parkolásba. Értelme amúgy sem sok, de legalább több elmegy a vámon, mint amennyi bejön a réven.Eszméletlen nagy faszság, dehát a
Duff
És akkor még mindig vannak emberek, akik nem értik, hogy miért volt rossz ötlet Karácsonyra szavazni.és ha 22 után más garnitúra lesz akkor nem Tarlósra lett volna hülyeség szavazni?
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
És akkor még mindig vannak emberek, akik nem értik, hogy miért volt rossz ötlet Karácsonyra szavazni.Faszom a kibaszott ingyenes parkolásba. Értelme amúgy sem sok, de legalább több elmegy a vámon, mint amennyi bejön a réven.Eszméletlen nagy faszság, dehát a
Duff
mi államkincstárhoz mentünk be két hete csütörtökön reggel 8kor a váci utcához. 500 méteres körzetben sehol sem volt hely kb 5 kört kellett mennem aztán a Petneházy útnál lévő 10 emeleteseknél álltam meg, tragédia volt.ööööö, a Váci utca az Belváros, a Petneházy utca meg külső Angyalföld. A Váci út van arrafele. Petneházy út Pesten nincs, az Államkincstár meg a Hold utcában van.
csebi
Most összezavartál.
mi államkincstárhoz mentünk be két hete csütörtökön reggel 8kor a váci utcához. 500 méteres körzetben sehol sem volt hely kb 5 kört kellett mennem aztán a Petneházy útnál lévő 10 emeleteseknél álltam meg, tragédia volt.Faszom a kibaszott ingyenes parkolásba. Értelme amúgy sem sok, de legalább több elmegy a vámon, mint amennyi bejön a réven.Eszméletlen nagy faszság, dehát a
Duff
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
a kurva anyját ezeknek ...A büdös férgek pfejj.
Összehangolt akciónkban sikerült felszámolnunk egy nagykőrösi tanyán szervezett állatviadalokat. Négy férfit elfogtunk, 50 kutyát civil szervezetek segítségével biztonságba helyeztünk. Sajnos az egyik kutyát már nem sikerült megmenteni. 😢🐕 #rendőrség pic.twitter.com/c4Gq1a8Ul4
— Magyar Rendőrség (@police_HU) December 8, 2020
Negritis
Faszom a kibaszott ingyenes parkolásba. Értelme amúgy sem sok, de legalább több elmegy a vámon, mint amennyi bejön a réven.Eszméletlen nagy faszság, dehát a
slowmotion
a kurva anyját ezeknek ...A rendőrségnek vagy a civil szervezetknek? 😊
Összehangolt akciónkban sikerült felszámolnunk egy nagykőrösi tanyán szervezett állatviadalokat. Négy férfit elfogtunk, 50 kutyát civil szervezetek segítségével biztonságba helyeztünk. Sajnos az egyik kutyát már nem sikerült megmenteni. 😢🐕 #rendőrség pic.twitter.com/c4Gq1a8Ul4
Negritis
| Sorry, tudom h rossz volt, de nem álltam meg.. 😕 |
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Először bria, aztán az új vv, aztán most konq. Bazdmeg tuti jön valami szarság... 🤔yoHaggyadmá’ Konq, a legtöbben itt már azt sem tudják ki vagy 😛
konqueror
Cowboykarcsi90
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
yoHaggyadmá’ Konq, a legtöbben itt már azt sem tudják ki vagy 😛
konqueror
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
yoakkor most befejezed végre az emó ömlengést twitteren?
konqueror
welcome back brotha
yoLOL, tegnap iktriaddal pont téged emlegettünk eredménykövetőben 😀
konqueror
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Az 10 éve volt, az Alekoszos szériánál.az hagyján, de még VV is vanyoVégre nem nekem kell majd betenni a classic karajcsontos képet?
konqueror
JoeyPorter
annyira kapuzárási pánik hogy akikről anno 30+ lájkos power rankingokat írtam abból az egyik már a műsort vezeti 😀
konqueror
Én eddig minden részt láttam ebből a 10-esből, szóval nyitott vagyok a diskurzusra. 😉
Ez egy teljesen agyhalott széria, akár még bunyó, kizárás is lehet, meg akármi amibe ezt a sok szerencsétlen önértékelési zavaros agyhalottat bele tudják hergelni.
Sobri Jóska
na egy ismerős arc 😊 yooAz 10 éve volt, az Alekoszos szériánál.az hagyján, de még VV is vanyoVégre nem nekem kell majd betenni a classic karajcsontos képet?
konqueror
JoeyPorter
annyira kapuzárási pánik hogy akikről anno 30+ lájkos power rankingokat írtam abból az egyik már a műsort vezeti 😀
konqueror
Én eddig minden részt láttam ebből a 10-esből, szóval nyitott vagyok a diskurzusra. 😉
Ez egy teljesen agyhalott széria, akár még bunyó, kizárás is lehet, meg akármi amibe ezt a sok szerencsétlen önértékelési zavaros agyhalottat bele tudják hergelni.
Sobri Jóska