Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
és olyan ez, minthogy ember elmegy parizergyárba akkor többet nem eszik parizert, te is láttad hogy viszik be a gépbe és megundorodtál? 😀fetomy
rájöttem, hogy mennyire a butáknak lett kitalálva a rendszer 😊 és még ha csak az ötöslottót nyomnák az emberek, de nem, hatos, skandi, kenó, na meg a legalja, a puttó... a főnyereménnyel amúgy a játékosok többsége úgy járna, ahogy ő:
 kivultagasabb.postr.hu/igy-tesz-tonkre-a-lottootos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
és olyan ez, minthogy ember elmegy parizergyárba akkor többet nem eszik parizert, te is láttad hogy viszik be a gépbe és megundorodtál? 😀
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
annak próbáld meg elmagyarázni akinek 5öse volt, hogy nincs értelme 😀eaglesmcnabb
Ha elé viszem a másik pár millió embert, akinek csak a pénze ment el rá, az elég magyarázat? 😉
Van racionális értelme (is). Az egész bevétel a Nemzeti Kulturális Alapba folyik. Legalábbis ezt mondják.
5hetente 1125 forint, ez legyen a legerősebb addikcióm 😊Dzsokijuing
Igen, ez végül is jogos magyarázat. 😊Schleck
nem véletlenül hívják jobb helyeken reményadónak 😊

én azóta nem lottózom, mióta meglett a terminálkezelői jogosítványom :cool:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
annak próbáld meg elmagyarázni akinek 5öse volt, hogy nincs értelme 😀eaglesmcnabb
Ha elé viszem a másik pár millió embert, akinek csak a pénze ment el rá, az elég magyarázat? 😉
Van racionális értelme (is). Az egész bevétel a Nemzeti Kulturális Alapba folyik. Legalábbis ezt mondják.
5hetente 1125 forint, ez legyen a legerősebb addikcióm 😊Dzsokijuing
Igen, ez végül is jogos magyarázat. 😊

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Mi a kollegákkal lottózunk bent a cégnél. Nyolcan vagyunk, nyolc szelvénnyel játszunk. Ugyanúgy vagyok vele, hogy azt a havi 1000-1200Ft-ot nem sajnálom rá. Legtöbbször annyit sem kell beadni, mert vannak mindig kisebb nyeremények.
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 222 — Saturday Night Lights
Családi hentesünk, vagy 20 éve ugyanazokkal a számokkal játszott, elmentek nyaralni, nem adta fel. Kihúzták az 5-öst valami 600miskót. Azóta nem lottózik.

Tanulság. Csak a gépi.Hanni
Tanulság: Nem kell lottózni. 😊Schleck
Cáfolom. Ha ugyanazokkal a számokkal játszol (mint én), az életed végéig függő maradsz, mert egyszer, egy messzi-messzi galaxisban ki fogják húzni. Ha másra nem, koporsóra jó lesz. Igazi függőség, de nem szabadulhatsz, mert valahol belefutsz úgyis a számokba.
Ezzel élek már 20 éve.Dzsokijuing
Nem akarlak elkeseríteni, de annak, hogy a te számötösödet kihúzzák a következő 50 évben kb. 1 a 17000-hez esélye van. Lehet így is gondolkodni, de racionálisan belegondolva az égvilágon semmi értelme nincs lottózni. És mint minden függőségtől, ettől is meg lehet szabadulni szerintem.Schleck
5hetente 1125 forint, ez legyen a legerősebb addikcióm 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
annak próbáld meg elmagyarázni akinek 5öse volt, hogy nincs értelme 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Családi hentesünk, vagy 20 éve ugyanazokkal a számokkal játszott, elmentek nyaralni, nem adta fel. Kihúzták az 5-öst valami 600miskót. Azóta nem lottózik.

Cáfolom. Ha ugyanazokkal a számokkal játszol (mint én), az életed végéig függő maradsz, mert egyszer, egy messzi-messzi galaxisban ki fogják húzni. Ha másra nem, koporsóra jó lesz. Igazi függőség, de nem szabadulhatsz, mert valahol belefutsz úgyis a számokba.
Ezzel élek már 20 éve.Dzsokijuing
Nem akarlak elkeseríteni, de annak, hogy a te számötösödet kihúzzák a következő 50 évben kb. 1 a 17000-hez esélye van. Lehet így is gondolkodni, de racionálisan belegondolva az égvilágon semmi értelme nincs lottózni. És mint minden függőségtől, ettől is meg lehet szabadulni szerintem.

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508
tippmix.
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 222 — Saturday Night Lights

Ezzel élek már 20 éve.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve

Tanulság: Nem kell lottózni. 😊

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 640 — Poloska confirmed

Tanulság. Csak a gépi.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
Saját sztori. Jó 10+ éve már, bátyámmal és mamámmal rokonlátogatáson voltunk Nyírbátorban. Mamám egész életében lottózott, és az ötöslottón három számot már bejelölt. Ezután mondta bátyámnak, hogy mondjon még két számot, mire ő az 1-est és 3-ast mondta. Mamám mondta hogy 'ne legyél hülye unokám, ilyen számokat úgyse húznak ki', és bejelölt két másikat...

...aztán szombaton hármasa lett a lottón, és melyik két számot húzták még ki? 1 és 3. Ötöse lett volna, ha hallgat bátyámra.

😕Mikey
uj-juj-juj...
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 106
Saját sztori. Jó 10+ éve már, bátyámmal és mamámmal rokonlátogatáson voltunk Nyírbátorban. Mamám egész életében lottózott, és az ötöslottón három számot már bejelölt. Ezután mondta bátyámnak, hogy mondjon még két számot, mire ő az 1-est és 3-ast mondta. Mamám mondta hogy 'ne legyél hülye unokám, ilyen számokat úgyse húznak ki', és bejelölt két másikat...

...aztán szombaton hármasa lett a lottón, és melyik két számot húzták még ki? 1 és 3. Ötöse lett volna, ha hallgat bátyámra.

😕

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
Francért nem tudott még 2 szám jönni skandináv lottón 😕 jól jött volna az a 100 valahány millió...Kroos
erről eszembe jut amikor 1x csörgött a telefon otthon !Nagymamám vollt!aki nagy Lottós volt régebben! kis csend majd megszólal Anyám!
-5-ösöd van ????
emlékszem megállt bennem az ütő!
megint kis szünet!
-a 6-oson??
-Igen...
persze örültünk a 300.000 forintnak nagyon, de csak ott motoszkált egy darabig hogy 300 millió volt az 5-ös...
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Francért nem tudott még 2 szám jönni skandináv lottón 😕 jól jött volna az a 100 valahány millió...

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köcsög influenza, hogy rohadna meg. :S
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ukash vírus...

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
"Quit livin on dreams... life is not what it seems"
Ma 15 éve történt
 www.youtube.com/watch?v=8PaQQWMVuzY

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
Ezért kell valami luxusterepjáró, 22" -es kerekekkel. Abban észre sem veszed. 😊GRAFI
hát ezen a hétvégén már volt 6-8 olyan tankcsapda a 21-en, amit a terepjárók is megsínylettek volna. az biztos, hogy kell olyan reflex, mint a legjobb szimulációs játékokhoz, csak valahogy nem élvezi annyira az ember a saját kocsiban ezt a realtime játékot.

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
szerintem meg csak Ausztriához kéne. Abban mi az ösztönző, hogy Moldáviához hasonlítjuk magunkat? De komolyan. Szerintem ez egy hibás mentalitás. Nyakig vagyunk a szarban, erre rámutatunk, hogy "He, Moldávia még szarabb, na milyen jók vagyunk". És akkor mindenki hátradől elégedetten, hogy van nálunk szarabb, ahelyett, hogy szembenéznénk a realitással, hogy keményen kéne még gürcölni ahhoz, hogy megérdemelten hátradőlhessünk, mert kanyarban sem vagyunk. Nyilván több kitartás kell ahhoz, hogy megugorjuk a 140 centit, minthogy kapásból a 70-t.Amadeus91
De egyszerre kurvára nem lehet eljutni oda mint Ausztria. De úgy látom csehek jóval jobban fejlődnek nálunk kb mindenben. Ezt ki lehetne tűzni reális célként, Ausztriát nem...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Nekem az tetszett, hogy a híradóban mondták, hogy a máv duplájára emeli a pénteki és vasárnapi napokon a helyjegyek árát, mondván akkor sok az utas, és meg kell győzni őket, hogy ne akkor menjenek. Miközben a főiskolások szopják meg, akik nemigen oldják meg máshogy 😊 Kellett nekik annyit reklamálni, tüntetgetni 😀fetomy
most nem úgy van, h ha előre veszed, akkor nem drágább, csak ha az adott nap (tehát szerdán megvéve péntekre se 300 csak 180 vagy mennyi)?
Nem nagyon figyeltem, mert felénk vonat se nagyon jár, nem h intercity...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508
Most nem azért de ha a diák annyira "elit" hogy IC-vel akar utazni akkor fizesse meg 😊 Én is voltam diák, de szerintem egyszer nem ültem intercityn.Rataxes
hát bémeg, az a 250 forintos pótjegy az aztán kurvára az elit kategória volt. Amúgy nincs értelme kifizetni, mert ugyanakkora putrit kapsz Kelet-Magyarországon érte, mintha gyorsvonattal mennél.

Ausztriában is vanAmadeus91
Azt szándékosan meg se említettem, nem Ausztriához meg Németországhoz kell hasonlítani magunkat...Asbee
szerintem meg csak Ausztriához kéne. Abban mi az ösztönző, hogy Moldáviához hasonlítjuk magunkat? De komolyan. Szerintem ez egy hibás mentalitás. Nyakig vagyunk a szarban, erre rámutatunk, hogy "He, Moldávia még szarabb, na milyen jók vagyunk". És akkor mindenki hátradől elégedetten, hogy van nálunk szarabb, ahelyett, hogy szembenéznénk a realitással, hogy keményen kéne még gürcölni ahhoz, hogy megérdemelten hátradőlhessünk, mert kanyarban sem vagyunk. Nyilván több kitartás kell ahhoz, hogy megugorjuk a 140 centit, minthogy kapásból a 70-t.
több mint 13 éve
Csak márciustól lesz 150 helyett 300 a helyjegy. Szóval nem is lesz egyébként duplája, mert a pótjegy része nem emelkedik, legalábbis ha jól értelmeztem.
Nyilván én is megszívom vele, de azért van logika ebben, hogy akinek mindegy melyik napon megy, az ne a csúcsforgalomban menjen, vagy menjen a sima gyorsakkal. Mondjuk én még így is maradok az IC-vel szerintem, mert nem akkora poén bőrönddel verekedni azért, hogy legyen helyjegyem.
És a zöldbelsősökért szerintem még meg is éri a pénzt, csak jöjjön az mindig, ne kavarjanak vele állandóan. 😊

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nekem az tetszett, hogy a híradóban mondták, hogy a máv duplájára emeli a pénteki és vasárnapi napokon a helyjegyek árát, mondván akkor sok az utas, és meg kell győzni őket, hogy ne akkor menjenek. Miközben a főiskolások szopják meg, akik nemigen oldják meg máshogy 😊 Kellett nekik annyit reklamálni, tüntetgetni 😀fetomy
facepalm...

Mondjuk ezt a duplára emelt helyjegyek árát még nem láttam sehol, megnéztem elvirán ott se hozta ki drágábban. Na de így majd még nagyobb tömeg lesz személy- és gyorsvonatokon. Nem nagyon hiszem azt, hogy abban az időszakban vannak olyan vonatok, amelyek konganak az ürességtől, többi pedig tele van...
Most nem azért de ha a diák annyira "elit" hogy IC-vel akar utazni akkor fizesse meg 😊 Én is voltam diák, de szerintem egyszer nem ültem intercityn.Rataxes
Ez azért távolságtól is függ. Mert pl. nekem Győrig nagyon nem érte meg IC-vel menni és max akkor utaztam rajta, ha nem volt más. Pl. 3-ra végeztem, 15:37-kor jött IC, nem vártam még egy órát gyorsvonatra...Az a 150 (ősszel annyi volt Győrig a helyjegy) vagy később a 300 Ft simán belefért. Meg ha valaki Bp-re szeretne már utazni, akkor IC azért sokkal vonzóbb szolgáltatást tud nyújtani. 1 órával rövidebb menetidő 500 Ft-ért. Persze kérdés kinek hogy éri meg.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER