Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Utálom amikor valaki más hibájából én vagyok bent fél 11-ig és még ki tudja meddig. Nem értem azokat az embereket akik tudják h másnap be kell mutatni valamit, úgy elkúrja az egészet, h semmit ne lehessen prezentálni, aztán nyugodtam haza megy mintha jól végezte volna dolgát, szarik az egészre. Én meg itt szopok miatta, h ne égjünk holnap mint a Reistag.Az a nemmindegy, hogy ilyenek után beolvasol-é az illetőnek nyilvánosan, elmondod-é ezt a főnökségnek, vagy csak magadnak (nekünk) dohogsz.
bárcsak nekem ne lenne ennyire lelkiismeretem....Black_Adder
Akivel meg lehet csinálni, megcsinálják. Ahogy egykori csop.vezetőm mondogatta: "Szerénységért lófasz jár!"
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Ha már idevárjuk Sobrit, én egy Tebow-fan sorstársat ajánlanék a figyelmébe: index.hu/bloghu/120yard/2013/02/08/tebow_sorozatgyilkostol_kapott_tanacsokata fordításból kihagyták, hogy nemi erőszakolónak ( "rapist" ) nevezte Sanchezt. szegény Sanchot mindenki bántja 😊
"Pocsék irányító vagy, de van szíved a játékhoz és képes vagy győzelemre vezetni a csapatodat. " Egy rendőrgyilkos mindenhez ért.Dzsokijuing
chemicals keep me under control
több mint 13 éve
Ha már idevárjuk Sobrit, én egy Tebow-fan sorstársat ajánlanék a figyelmébe: index.hu/bloghu/120yard/2013/02/08/tebow_sorozatgyilkostol_kapott_tanacsokat"Pocsék irányító vagy, de van szíved a játékhoz és képes vagy győzelemre vezetni a csapatodat. " Egy rendőrgyilkos mindenhez ért.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Brace Yourself: Sobri Jóska is coming! 😀
több mint 13 éve
"érdekes" ez a két hír így egymás alatt az origo főoldalonHát, jogrendje válogatja.Bár nekem ebben az esetben az első megoldás jobban tetszik.Aki gyereket öl, pláne ilyen brutalitással, az nem érdemli meg, hogy emberként bánjanak vele.És a véleményem megváltoztatásáról sem Sobri, sem SENKI MÁS NEM TUD MEGGYŐZNI!
jjncaa
több mint 13 éve
"érdekes" ez a két hír így egymás alatt az origo főoldalon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
, h ne égjünk holnap mint a Reistag.Reichstag.Amadeus91
..Black_Adder
több mint 13 éve
, h ne égjünk holnap mint a Reistag.Reichstag.
..Black_Adder
több mint 13 éve
Nem menne. Már a beiratkozásnál alapfeltétel.Utálom amikor valaki más hibájából én vagyok bent fél 11-ig és még ki tudja meddig. Nem értem azokat az embereket akik tudják h másnap be kell mutatni valamit, úgy elkúrja az egészet, h semmit ne lehessen prezentálni, aztán nyugodtam haza megy mintha jól végezte volna dolgát, szarik az egészre. Én meg itt szopok miatta, h ne égjünk holnap mint a Reistag.Iratkozz be egy politikus képzőbe. Már egy gyorstalpalón is kiölik belőled... 😊 apeszos
több mint 13 éve
Utálom amikor valaki más hibájából én vagyok bent fél 11-ig és még ki tudja meddig. Nem értem azokat az embereket akik tudják h másnap be kell mutatni valamit, úgy elkúrja az egészet, h semmit ne lehessen prezentálni, aztán nyugodtam haza megy mintha jól végezte volna dolgát, szarik az egészre. Én meg itt szopok miatta, h ne égjünk holnap mint a Reistag.Iratkozz be egy politikus képzőbe. Már egy gyorstalpalón is kiölik belőled... 😊
több mint 13 éve
Utálom amikor valaki más hibájából én vagyok bent fél 11-ig és még ki tudja meddig. Nem értem azokat az embereket akik tudják h másnap be kell mutatni valamit, úgy elkúrja az egészet, h semmit ne lehessen prezentálni, aztán nyugodtam haza megy mintha jól végezte volna dolgát, szarik az egészre. Én meg itt szopok miatta, h ne égjünk holnap mint a Reistag.bárcsak nekem ne lenne ennyire lelkiismeretem....
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez igen!fn.hir24.hu/itthon/2013/02/01/iskolaktol-nyulja-le-a-klik-a-butorokat-szamitogepeket/
több mint 13 éve
A parasztlogika:Az ötös lottón a telitalálat nyerési esélye 1 szelvénnyel, kerekítve, 1 a 44 millióhoz.
Akkor ugye 2 szelvénnyel 1 a 22 millióhoz.
50 év az 2600 szelvény, vagyis 1 a 16923-hoz, kerekítve 1 a 17 ezerhez.
Az 1:44millióhoz egy érdekes hasonlat:
Képzeld el, hogy akkor nyersz, ha 1 mp-re kihajolsz az ablakon, és a feletted lakó is pont abban a másodpercben, és fejbe dob egy almacsutkával.
Ha ez így pont véletlenül összejön, akkor tied a (momentán) félmilliárdos főnyeremény.
Akkor ül a hasonlat, ha 44 millió másodperc intervallumban esne egybe a te kihajolásod, és a felsőszomszéd almacsutkakidobása.
Ez azt jelenti, hogy 44 millió másodperc az 733ezer perc, 30555 nap, ami kb 84 év.
Vagyis ha mostantól 84 éven keresztül egy váratlan pillanatban kidugod a fejed az ablakon és pont akkor somnak fejbe almacsutkával, annak van annyi esélye, mint a lottóötösnek.
De sok embernél ez nem ilyen durva szám, hisz: "vagy nyerek, vagy nem, 50%."
több mint 13 éve
a két találatos: ((5 alatt a 2)*(85 alatt 3))/(90 alatt 5)= ((5!/(2!*3!))*(85!/(3!*82!)))/(90!/(5!*85!))=0,02247Engem a kettes is érdekel, veszteség-minimalizálás.DzsokijuingCsak kettes lettem valszámból, ehhez már nem nagyon van meg a skill setem. 😀Schleck
három találat: ((5 alatt a 3)*(85 alatt 2))/(90 alatt 5)=0,0008123
négy találat: ((5 alatt a 4)*(85 alatt 1))/(90 alatt 5)=9,67*10 a -6-ikon
a többit Schleck logikájával érdemes kiszámolni, remélem nem rontottam el semmit :S
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
donhu.blog.hu/2007/08/14/lotto_nyeresi_eselyek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Marha egyszerű pedig. Mi hónapokig játszottuk, de inkább buktunk mint nyertünk. Aztán abbahagytuk mert botrányosan szar lett a Luxor műsor a TVben.Életemben egyszer a srácaim nyomására puttóztunk és nyertünk 😊, a luxortól az ment meg, hogy nem értem és nem is akarom megérteni a szabályait. Bonyábbnak tűnik, mint a kedvenc sportom.Dzsokijuingés olyan ez, minthogy ember elmegy parizergyárba akkor többet nem eszik parizert, te is láttad hogy viszik be a gépbe és megundorodtál? 😀fetomyrájöttem, hogy mennyire a butáknak lett kitalálva a rendszer 😊 és még ha csak az ötöslottót nyomnák az emberek, de nem, hatos, skandi, kenó, na meg a legalja, a puttó... a főnyereménnyel amúgy a játékosok többsége úgy járna, ahogy ő:
kivultagasabb.postr.hu/igy-tesz-tonkre-a-lottootosjjncaa
több mint 13 éve
Engem a kettes is érdekel, veszteség-minimalizálás.DzsokijuingCsak kettes lettem valszámból, ehhez már nem nagyon van meg a skill setem. 😀
több mint 13 éve
Engem a kettes is érdekel, veszteség-minimalizálás.Azért ezt a kurvakicsi számod vezesd már le nekem kérlek valszámosan hogy jön ki ? 😀Nem tudom miért érdekel, de parancsolj:
Nagyanyámék is vagy 50 éve lottóznak mmindig azt mondták , hogy ha most abbahagynák és kihúznák a számokat akkor szívinfartut kapnak így marad 😀
Toca
Csak az ötössel számoltam az egyszerűség kedvéért, de úgyis ez érdekel mindenkit. Annak, hogy egy szelvénnyel nyerj 1 a 43.949.268-hoz az esélye. Azaz, annak hogy ne nyerj 43.949.267 a 43.949.268-hoz az esélye. Mivel a különböző heti húzások függetlenek egymástól, ezért annak az esélye, hogy 50 éven, azaz 2600 húzáson keresztül ne nyerj: (43.949.267/43.949.268)^2600, azaz 0.999941. Szóval annak az esélye, hogy 50 év alatt nyerj 0.0000591574, ami 1/16904 szemléletesebben leírva.
Remélem nem rontottam el és még érthető is lett. 😀Schleck
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Életemben egyszer a srácaim nyomására puttóztunk és nyertünk 😊, a luxortól az ment meg, hogy nem értem és nem is akarom megérteni a szabályait. Bonyábbnak tűnik, mint a kedvenc sportom.és olyan ez, minthogy ember elmegy parizergyárba akkor többet nem eszik parizert, te is láttad hogy viszik be a gépbe és megundorodtál? 😀fetomyrájöttem, hogy mennyire a butáknak lett kitalálva a rendszer 😊 és még ha csak az ötöslottót nyomnák az emberek, de nem, hatos, skandi, kenó, na meg a legalja, a puttó... a főnyereménnyel amúgy a játékosok többsége úgy járna, ahogy ő:
kivultagasabb.postr.hu/igy-tesz-tonkre-a-lottootosjjncaa
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Azért ezt a kurvakicsi számod vezesd már le nekem kérlek valszámosan hogy jön ki ? 😀Nem tudom miért érdekel, de parancsolj:
Nagyanyámék is vagy 50 éve lottóznak mmindig azt mondták , hogy ha most abbahagynák és kihúznák a számokat akkor szívinfartut kapnak így marad 😀
Toca
Csak az ötössel számoltam az egyszerűség kedvéért, de úgyis ez érdekel mindenkit. Annak, hogy egy szelvénnyel nyerj 1 a 43.949.268-hoz az esélye. Azaz, annak hogy ne nyerj 43.949.267 a 43.949.268-hoz az esélye. Mivel a különböző heti húzások függetlenek egymástól, ezért annak az esélye, hogy 50 éven, azaz 2600 húzáson keresztül ne nyerj: (43.949.267/43.949.268)^2600, azaz 0.999941. Szóval annak az esélye, hogy 50 év alatt nyerj 0.0000591574, ami 1/16904 szemléletesebben leírva.
Remélem nem rontottam el és még érthető is lett. 😀
több mint 13 éve
Ahogy egy cigány srác mondta Vásárhelyen aki nyert lottón cirka 10 millát és sikerül nagyjából két hét alatt elverni:"Nem az a lényeg hol a pénz hanem, hogy mekkora buli volt!"
több mint 13 éve
Azért ezt a kurvakicsi számod vezesd már le nekem kérlek valszámosan hogy jön ki ? 😀Nem akarlak elkeseríteni, de annak, hogy a te számötösödet kihúzzák a következő 50 évben kb. 1 a 17000-hez esélye van. Lehet így is gondolkodni, de racionálisan belegondolva az égvilágon semmi értelme nincs lottózni. És mint minden függőségtől, ettől is meg lehet szabadulni szerintem.SchleckCáfolom. Ha ugyanazokkal a számokkal játszol (mint én), az életed végéig függő maradsz, mert egyszer, egy messzi-messzi galaxisban ki fogják húzni. Ha másra nem, koporsóra jó lesz. Igazi függőség, de nem szabadulhatsz, mert valahol belefutsz úgyis a számokba.Családi hentesünk, vagy 20 éve ugyanazokkal a számokkal játszott, elmentek nyaralni, nem adta fel. Kihúzták az 5-öst valami 600miskót. Azóta nem lottózik.Tanulság: Nem kell lottózni. 😊Schleck
Tanulság. Csak a gépi.Hanni
Ezzel élek már 20 éve.Dzsokijuing
több mint 13 éve
Akkor én kurva jól titkolom, még magam sem tudok róla milyen gazdag vagyok... 😛
több mint 13 éve
ja, hát kétségkívül nagyon hülye játékok tudnak lenni. Én mondjuk ritkán adok fel szelvényt, akkor is ötöst, mikor rámjön, hogy hú most simán nyerek. Aztán általában 1-esem sincs, úgyhogy pár hónapig(évig) megint hanyagolom 😀Egyébként igen, mert sok ember van úgy vele, hogy azt hiszi, a nagy pénz örökké tart. Az ilyen pl. alapból hülyeség, hogy hú megveszem a luxusvillát luxusautóval gyémántokkal, stb... Fenn is kell azt tartani, és ennek egyébként is kifele van jelentősége, mármint a villogás, ami pont azt eredményezi, hogy mindenki a pénzemet akarja majd. Én ismertem egy anno amerikába kivándorolt embert, aki ott aztán kurvanagy vagyont dolgozott össze magának. Azon túl, hogy imádta a vajszínű cadillac-et, direkt kerülte mindenhol a feltűnést. Teljesen átlagos ruhában járt, nem szórta ész nélkül a pénzt, mert gondolom már megtanulta, hogy az semmi másra nem jó, csak bevonzani a lehúzásokat.
Persze a másik irány is megvan, aki rendszeresen étterembe járkál, ahol fizetéskor előkapja a borítékot tele deákigazolvánnyal, mindenki tudja róla, hogy gazdag, le is húzzák ahol csak lehet. Milliókat szór el havi szinten, aztán mikor egyszer eléggé lefogyott a pénze, már magyarázta, hogy ha teljesen elfogy, felakassza magát... Aztán eladott egy házat, újra lett pénz, újra jött a havi szintű tengerparti nyaralás, stb... mert egyáltalán nem tud tanulni belőle.
A sok pénz megoldja a(z ilyen jellegű) problémákat, ha az ember higgadt marad, gondolkodik, és nem enged minden pillanatnyi baromságnak ami eszébe jut. Ja és persze titkolja mindenhol 😊