Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Most nem azért de ha a diák annyira "elit" hogy IC-vel akar utazni akkor fizesse meg 😊 Én is voltam diák, de szerintem egyszer nem ültem intercityn.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nekem az tetszett, hogy a híradóban mondták, hogy a máv duplájára emeli a pénteki és vasárnapi napokon a helyjegyek árát, mondván akkor sok az utas, és meg kell győzni őket, hogy ne akkor menjenek. Miközben a főiskolások szopják meg, akik nemigen oldják meg máshogy 😊 Kellett nekik annyit reklamálni, tüntetgetni 😀
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ausztriában is vanAmadeus91
Azt szándékosan meg se említettem, nem Ausztriához meg Németországhoz kell hasonlítani magunkat...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508
Épp ma hallom ismerőstől. Pécs-Budapest IC-vel teljes áron 4500 ft, mindezt 3 órás menetidővel (és még ezt se mindig sikerül tartani), úgy hogy már se büfékocsi se semmi nincs. Áldom az eget, hogy nem vagyok már erre a szar fostalicska MÁV-ra rászorulva. Minden szart tudtak privatizálni, meg a piacot megnyitni, a vasúti személyszállítást miért nem? Csak beleszórják a pénzt ebbe a feneketlen teknőbe, és akkor mindennek a tetejébe a szolgáltatás színvonala 0, de cserébe még drága is. Csehországban úgy tudom pl bejött a piac megnyitása, legalábbis a főbb vonalakon színvonal emelkedést hozott. Ha valakit érdekel, erről itt van egy cikk:
 iho.hu/hir/csapolt-sort-kavet-pastetomos-zsomlet-tessek-121206Dub
Előbb-utóbb meg fognak jelenni a magánvasutak személyszállításban is. Ha jól tudom nemcsak Csehországban, de Szlovákiában, sőt Romániában is van ilyen. Tuti itthon is lesz 10-15 éven belül legalább egy magánvasút, aki megvéve a szolgáltatást bizonyos vonalakon sokkal jobb szolgáltatást tud majd nyújtani a begyöpösödött mávos módszereknél...
Én meg hétfőn győződtem meg, hogy ebben a térségben milyen jó helyzetben vannak az utazók. Meccsnézésről hazafelé várakozva szomszéd vágányra olyan lepukkant szar szerelvény érkezett meg, amit alig akartam elhinni. Én meg néha azon voltam kiakadva, hogy túlságosan ráz a halberstadti kocsi... 😀Asbee
Ausztriában is van
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Épp ma hallom ismerőstől. Pécs-Budapest IC-vel teljes áron 4500 ft, mindezt 3 órás menetidővel (és még ezt se mindig sikerül tartani), úgy hogy már se büfékocsi se semmi nincs. Áldom az eget, hogy nem vagyok már erre a szar fostalicska MÁV-ra rászorulva. Minden szart tudtak privatizálni, meg a piacot megnyitni, a vasúti személyszállítást miért nem? Csak beleszórják a pénzt ebbe a feneketlen teknőbe, és akkor mindennek a tetejébe a szolgáltatás színvonala 0, de cserébe még drága is. Csehországban úgy tudom pl bejött a piac megnyitása, legalábbis a főbb vonalakon színvonal emelkedést hozott. Ha valakit érdekel, erről itt van egy cikk:
 iho.hu/hir/csapolt-sort-kavet-pastetomos-zsomlet-tessek-121206Dub
Előbb-utóbb meg fognak jelenni a magánvasutak személyszállításban is. Ha jól tudom nemcsak Csehországban, de Szlovákiában, sőt Romániában is van ilyen. Tuti itthon is lesz 10-15 éven belül legalább egy magánvasút, aki megvéve a szolgáltatást bizonyos vonalakon sokkal jobb szolgáltatást tud majd nyújtani a begyöpösödött mávos módszereknél...
Én meg hétfőn győződtem meg, hogy ebben a térségben milyen jó helyzetben vannak az utazók. Meccsnézésről hazafelé várakozva szomszéd vágányra olyan lepukkant szar szerelvény érkezett meg, amit alig akartam elhinni. Én meg néha azon voltam kiakadva, hogy túlságosan ráz a halberstadti kocsi... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
privatizálással csak még drágábbak lennének a jegyek, és ritkábbak lennének a járatok
mindig csak a nyávogás megy, pedig a (pesti) buszhálózatért is összetehetnék az emberek a két kezüket... hétvégén voltam pl. Pestszentimrén a Sportkastélynál, ami azért nincs közel a centrumhoz, és meglepve tapasztaltam, hogy VASÁRNAP ESTE 15 percenként járt a 184-es a Kökire, és nyilván ez nem egyedi eset a járatok közöttjjncaa
A pesti buszhálózatot nem ismerem, de azt biztosan tudom, hogy ez az ár is már totálisan versenyképtelen a személyautóhoz képest. Autóval autópályán (úgy, hogy van benne Pécs előtt egy kerülő is), egy órával simán előbb fenn van az ember, pénzben nagyságrendileg hasonló árban (ha több ember utazik, akkor már abszolút megéri). Vonaton utazni ma már maximum a diákoknak meg a nyugdíjasoknak éri meg és akkor még a színvonal is olyan amilyen.Dub
Ne keverjük a távolsági tömegközlekedést a helyközi/városival. Én igenis úgy gondolom, hogy a fővárosban nagyon jó a közlekedési hálózat, szinte mindenhova el tudsz jutni, értelmes időn belül a nap bármely szakában. Az hogy a minősége hagy kivetni valót, az más kérdés, de maga a hálózat jól ki van találva (mondom úgy, hogy naponta szopok azzal, hogy a BP táblától 500 méterre lévő Kistarcsára eljussak, mert azért az agglomeráció már nincs úgy elkényeztetve, de még így sem panaszkodhatok)

több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
privatizálással csak még drágábbak lennének a jegyek, és ritkábbak lennének a járatok
mindig csak a nyávogás megy, pedig a (pesti) buszhálózatért is összetehetnék az emberek a két kezüket... hétvégén voltam pl. Pestszentimrén a Sportkastélynál, ami azért nincs közel a centrumhoz, és meglepve tapasztaltam, hogy VASÁRNAP ESTE 15 percenként járt a 184-es a Kökire, és nyilván ez nem egyedi eset a járatok közöttjjncaa
A pesti buszhálózatot nem ismerem, de azt biztosan tudom, hogy ez az ár is már totálisan versenyképtelen a személyautóhoz képest. Autóval autópályán (úgy, hogy van benne Pécs előtt egy kerülő is), egy órával simán előbb fenn van az ember, pénzben nagyságrendileg hasonló árban (ha több ember utazik, akkor már abszolút megéri). Vonaton utazni ma már maximum a diákoknak meg a nyugdíjasoknak éri meg és akkor még a színvonal is olyan amilyen.
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
mindig csak a nyávogás megy, pedig a (pesti) buszhálózatért is összetehetnék az emberek a két kezüket... hétvégén voltam pl. Pestszentimrén a Sportkastélynál, ami azért nincs közel a centrumhoz, és meglepve tapasztaltam, hogy VASÁRNAP ESTE 15 percenként járt a 184-es a Kökire, és nyilván ez nem egyedi eset a járatok között

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
 iho.hu/hir/csapolt-sort-kavet-pastetomos-zsomlet-tessek-121206
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Hogy rohadna meg a tetves jó édes anyukája ennek a kuszaszemű parasztnak. Csányival karöltve. Örülök, hogy már csak egy hónapot kell kihúznom ebben a végtelenségig lerohasztott országban.apeszos
újabb piros pontos fenekű japánmagyar csecsemők? Amadeus91
"egyéb tranzakciós díj"....
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508
Hogy rohadna meg a tetves jó édes anyukája ennek a kuszaszemű parasztnak. Csányival karöltve. Örülök, hogy már csak egy hónapot kell kihúznom ebben a végtelenségig lerohasztott országban.apeszos
újabb piros pontos fenekű japánmagyar csecsemők?
több mint 13 éve
Hogy rohadna meg a tetves jó édes anyukája ennek a kuszaszemű parasztnak. Csányival karöltve. Örülök, hogy már csak egy hónapot kell kihúznom ebben a végtelenségig lerohasztott országban.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ezért kell valami luxusterepjáró, 22" -es kerekekkel. Abban észre sem veszed. 😊
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Jövünk fel Pestre, 21-es "főút", jobbágyinál kátyút úgy elkaptuk, azonnal durrdefekt. Kihívtuk rendőrt, h legyen esélyünk a biztosítónál, míg várunk rá, egy másik autó ugyanabban a kátyúban ugyanúgy durrdefekt. 1 órán belül megvoltunk mindennel tovább indultunk, pár perc múlva Hatvannál, vagy kb 5-6 autó áll elakadás jelzővel az út mellett, a kátyúkban villogó bóják, 3 rendőrautó, egy autómentő...

1 óra alatt 7 autó, nem rossz.... 21-es főút, Dakar rali semmi hozzá képest bazdmeg...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nagyobbik fiam EB-re készül(t). Egy rossz mozdulat és most fekvőgipszben fekszik. Sok mindent feltett erre. Bye-bye EB.diverdoc
Boka?szaba
Ja szalagszakadás. 16 évesen benn volt a keretben!!!diverdoc
Abból hamar regenerálódik majd (bár pont Neked mondom? 😀) Pár hónap és olyan lesz mint régen 😊Rataxes
Én is így gondolom. A gáz, hogy elúszott az EB. Egyébként mindenkinek kösz a jókívánságokat

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Nagyobbik fiam EB-re készül(t). Egy rossz mozdulat és most fekvőgipszben fekszik. Sok mindent feltett erre. Bye-bye EB.diverdoc
Boka?szaba
Abból hamar regenerálódik majd (bár pont Neked mondom? 😀) Pár hónap és olyan lesz mint régen 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
catattack 3 520
Köszi! A tej megoldotta! Remélem nem lesz több ilyen! 😊
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 098 — Axel Foley
Szódabikarbóna.

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 640 — Poloska confirmed
@catattack, ha az alábbi házi praktikák nem segítenek, akkor még meg lehet próbálni a gyömbéres cuccokat, illetve gyömbér nyersen.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Boka?szaba
nem, Áts Feri!

btw catattack: hányingerre B6 vitamint meg dedalont szoktak mondani, hogy jó. Reflux-os dologra, szóval az a fajta hányiger, ami gyomorégéssel is együttjár arra én egyszer kaptam egy Anacid nevű cuccot. Nem tabletta, hanem ilyen kis tasakokban van valami lötty, azt kell meginni. Az nekem nagyon hatásos volt. Ez az eszek rá iszok rá nem szokott működni, bár enyhébb esetben a tej tényleg érni szokott valamit, de eleget az sem javít rajta.
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Hányingerem van... olyan mintha fent lenne a gyomorsavam (nem volt még vele gondom, szóval nem tudom az milyen). Hiába kajálok nem javul. Sejtem, hogy mi a gyógyír, de nem tudom, hogy töményen kell-e innom (nem sósavra gondoltam)?
Vajákos emberek?catattack
citromos víz-citromlé(fuck logic, tudom), salvus víz, hideg tej, meg hát pálinka, mert az mindenre jó. nekem a tej vált be leginkább
ha nem javul, akkor meg háziorvos-gasztoenterológus kombó, meg kéne nézetni, nem-e reflux. de mindjárt jönnek az orvosok, aztán kijavítanak

több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
 www.youtube.com/watch?v=p0mrVOw3jDE
Aranyosi-völgy útfelújítása.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Azt a büdös kurva eget, mennyire szeretek SQL szervert telepíteni.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Hányingerem van... olyan mintha fent lenne a gyomorsavam (nem volt még vele gondom, szóval nem tudom az milyen). Hiába kajálok nem javul. Sejtem, hogy mi a gyógyír, de nem tudom, hogy töményen kell-e innom (nem sósavra gondoltam)?
Vajákos emberek?
több mint 13 éve
Boka?szaba
Jobbulást. Fiatal még, és ha jól értelmezem látjuk majd a felnőtt keretben is.