Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

kommentet nincs kedvem hozzáfűzni...
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
The general method of doing things: try, fail, collapse, sob.

(Igazából nem gyűlölködöm, nincs erőm hozzá. 😀)
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
torkos csütörtök előtt egy mélytorkos szerda :/
remélem azért nem akad meg. shit.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Jak5
"7Legyetek hát türelemmel, testvérek, az Úr eljöveteléig! Lám, a földműves türelemmel vár a föld drága termésére, míg a korai és a késői eső meg nem érkezik. 8Legyetek türelemmel ti is, erősítsétek meg szíveteket, mert az Úr eljövetelének ideje közel van! 9Testvérek, ne panaszkodjatok egymásra, nehogy ítéletet vonjatok magatokra. Nézzétek, a bíró már az ajtóban van. 10Testvérek, a szenvedés elviselésében és a kitartó türelemben vegyetek példát a prófétákról, akik az Úr nevében szóltak. 11Boldognak mondjuk azokat, akik hűségesen kitartanak. Hallottatok Jób türelméről, és tudjátok az Úr célját is, hiszen az Úr igen irgalmas és könyörületes"

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
#JC6 | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

utolsó hozzászólások. Az adminok nem szerették volna, ha a Broncos topic napokig arról szólt volna már megint, hogy Manning szar és a Tibó az ász.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
köszönjük JC-nek, hogy benézett.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508
Há má hogyne. Egy kéró, egy laptop, egy wc (bazzz)...mint a Diktárorban: menj be Osama után a retyóra..
😀II.JC6
Csak úgy okulásként mivel szolgáltál rá a száműzetésre?diverdoc
tíbózni akart
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Há má hogyne. Egy kéró, egy laptop, egy wc (bazzz)...mint a Diktárorban: menj be Osama után a retyóra..
😀II.JC6
Csak úgy okulásként mivel szolgáltál rá a száműzetésre?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
II.JC6 2 — Császárszalonna
😀

FREEDOM FOR I.JC6!
több mint 13 éve
Ezt nem hiszem el b+! Még el sem kezdem a személyeskedést, ellenben másokkal, erre határozatlan időre (ez a 3. hét), bannolnak. Még csúnyát sem írtam. Mekkora rohadék szabály már ez?! Diktatúra. Aki meg anyázik, az meg sem feddik...szemetek! Vajon meddig bűnhődik I. JC6?

Mi a helyzet, hiányoztam? Látom a vicc topik szintje nagyon lesüllyedt, becsszó, nem én vagyok lacó.
II.JC6
😂

kész.Amadeus91
És te ilyen emberrel jöttél össze... 😀Toca
legalább van humorérzéke JC-nek. Mikor megláttam, hogy "Amadeus kérója", na ott végem volt már. 😀

Esküszöm, hogy nem volt közöm ehhez....
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan
Ezt nem hiszem el b+! Még el sem kezdem a személyeskedést, ellenben másokkal, erre határozatlan időre (ez a 3. hét), bannolnak. Még csúnyát sem írtam. Mekkora rohadék szabály már ez?! Diktatúra. Aki meg anyázik, az meg sem feddik...szemetek! Vajon meddig bűnhődik I. JC6?

Mi a helyzet, hiányoztam? Látom a vicc topik szintje nagyon lesüllyedt, becsszó, nem én vagyok lacó.
II.JC6
😂

kész.Amadeus91
És te ilyen emberrel jöttél össze... 😀
több mint 13 éve

II.JC6
😂

kész.
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
 www.boon.hu/bejaros-gyerekkoldusok-keregetnek/2179723
Van erről saját tapasztalatom is.Néhány napja jöttem ki egy szupermarketből, a bejáratnál állt egy roma nő, karján kb 2 éves gyerekével.Könyörgött egy kis aprópénzért, hogy a gyereknek tejet tudjon venni.Pénzt nem adtam neki, viszont a szatyromból kivettem egy doboz frissen vásárolt tejet, és a kezébe adtam.Pár lépés után visszanéztem, na a tej akkor landolt a kukában.Akkor jöttem rá, hogy hülye voltam.Lehet itt jönni mindengyereklakjonjóllal, meg mindennel, csak nincs értelme.laccoo74
az örs vezér térnél dolgozom, és nap mint nap látom ugyanezt a szitut... elképesztő

több mint 13 éve
II.JC6
Egyébként csak egy személyes megjegyzés, szerintem a JC6.2 frappánsabb - hogy úgy mondjam 21. századibb névválasztás lett volna. 😀dcsicsak
igen de ő keresztény, náluk még mindig így megy 😊
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek

II.JC6
várj egy pillanatot, mindjárt kiütjük ezt is.
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
II.JC6
Egyébként csak egy személyes megjegyzés, szerintem a JC6.2 frappánsabb - hogy úgy mondjam 21. századibb névválasztás lett volna. 😀
több mint 13 éve
Az adminok előrelátóak voltak, és szerették volna csírájában elfojtani a Tebow>>>>PM flamewart 😊 Mert jól írtad, MÉG el sem kezdted 😊

Én azt mondanám, hogy bűnhődjön addig, míg Tebow meg nem nyer egy meccset 😊
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553

II.JC6
Én sírtam is.
több mint 13 éve
II.JC6 2 — Császárszalonna

FREEDOM FOR I.JC6!
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
mennyiért? 😀Divat
Toca szerint nagyon gáz ezért pénzt adni, tehát gondolom kérni is, így nyilván ingyen 😀 Vagy max sobri befizet mindenkit.

apeszos: nem az volt a lényeg, csak rád emlékeztem konkrétan, aki szereti a kisebbséget 😀fetomy
Ne általánosítsunk kérem.. 😀 😛 én csak a cigányokba vagyok szerelmes. A többi kisebbséggel semmi bajom. Akár nemzetiségi, akár etnikai.
több mint 13 éve
mennyiért? 😀Divat
Toca szerint nagyon gáz ezért pénzt adni, tehát gondolom kérni is, így nyilván ingyen 😀 Vagy max sobri befizet mindenkit.

apeszos: nem az volt a lényeg, csak rád emlékeztem konkrétan, aki szereti a kisebbséget 😀
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Átesünk a ló túloldalára uraim!!! 😀Hanni
Legalább előjönnek a rejtett vágyak, perverziók, eddig a tudatalattiba fojtott huncutságok.
Elindultunk egy megnyílós irányba, én ezt támogatom, csak így tovább.Sobri Jóska
😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.boon.hu/bejaros-gyerekkoldusok-keregetnek/2179723
Van erről saját tapasztalatom is.Néhány napja jöttem ki egy szupermarketből, a bejáratnál állt egy roma nő, karján kb 2 éves gyerekével.Könyörgött egy kis aprópénzért, hogy a gyereknek tejet tudjon venni.Pénzt nem adtam neki, viszont a szatyromból kivettem egy doboz frissen vásárolt tejet, és a kezébe adtam.Pár lépés után visszanéztem, na a tej akkor landolt a kukában.Akkor jöttem rá, hogy hülye voltam.Lehet itt jönni mindengyereklakjonjóllal, meg mindennel, csak nincs értelme.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Várjál, mert a következő szint, hogy apeszos bevallja, hogy ő bizony lefeküdne kurvával, viszont cigánykurvával semmiképpen, majd sobri felveti, hogy vajon akkor se, ha a cigánykuváról nem tudja, hogy cigány vagy nem kell neki annyit fizetnie, vagy ő maga fizeti be sőt fizet apeszosnak is, hogy a zsidó cigánykurvával lefeküdjön, de apeszos akkor sem lesz hajlandó, ha különben i love israel tetkót kell magára varratnia, végül a vitát eldönti, mikor megtaláljuk Tocát a beszamolok.com-on, alatta apeszos elégedetlen beszámolójával.fetomy
Pillanat, én nem mondtam olyat, hogy nem tenném. 😛 Mindössze a reklámmal volt bajom, mert nem itt a helye. Ha redvás picsákat akarok látni, akkor felkeresek egy olyan oldalt ahol olyanok vannak. Nem hiszem, hogy nehézségekbe ütközne önállóan ilyet találni. A zsidókat megint nem értem, sosem volt bajom velük. Nőkkel pláne. A cigányokat meg könnyen felismered, mert szopás közben kilopják a letolt gatyádból a bukszát. Aztán ha akarnál se tudnál fizetni... 😛
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 123 — #NoStress
Átesünk a ló túloldalára uraim!!! 😀Hanni
Legalább előjönnek a rejtett vágyak, perverziók, eddig a tudatalattiba fojtott huncutságok.
Elindultunk egy megnyílós irányba, én ezt támogatom, csak így tovább.