Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 640 — Poloska confirmed
Átesünk a ló túloldalára uraim!!! 😀
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Ha akarod te udvarolhatsz elötte kicsit, hozhatsz virágot, vagy kis kedves ajándékot, a pénzes részt intézem én.Sobri Jóska
Az lenne az igazi, ha fizetnél egy csajnak duplán, hogy nyomuljon Tocára, aki lefekszik vele, majd elmondod Tocának, hogy mi volt a háttérben 😀fetomy
Kár hogy foglalt vagyok 😀Toca
és ha a csajod már ilyen Sobri által beszervezett menyecske? 😀JSanyo
Akkor nyilvánosan leszopom magam 😀Toca
mennyiért? 😀

|
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan
Ha akarod te udvarolhatsz elötte kicsit, hozhatsz virágot, vagy kis kedves ajándékot, a pénzes részt intézem én.Sobri Jóska
Az lenne az igazi, ha fizetnél egy csajnak duplán, hogy nyomuljon Tocára, aki lefekszik vele, majd elmondod Tocának, hogy mi volt a háttérben 😀fetomy
és ha a csajod már ilyen Sobri által beszervezett menyecske? 😀JSanyo
Akkor nyilvánosan leszopom magam 😀
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
és ha a csajod már ilyen Sobri által beszervezett menyecske? 😀

több mint 13 éve
Várjál, mert a következő szint, hogy apeszos bevallja, hogy ő bizony lefeküdne kurvával, viszont cigánykurvával semmiképpen, majd sobri felveti, hogy vajon akkor se, ha a cigánykuváról nem tudja, hogy cigány vagy nem kell neki annyit fizetnie, vagy ő maga fizeti be sőt fizet apeszosnak is, hogy a zsidó cigánykurvával lefeküdjön, de apeszos akkor sem lesz hajlandó, ha különben i love israel tetkót kell magára varratnia, végül a vitát eldönti, mikor megtaláljuk Tocát a beszamolok.com-on, alatta apeszos elégedetlen beszámolójával.fetomy
Tudom, hogy már csak azért erőlködsz hogy Sobri neked ajánja fel hogy befizet, ha gondolod átpasszolom az én lehetőségem 😀
több mint 13 éve
Kár hogy foglalt vagyok 😀
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Várjál, mert a következő szint, hogy apeszos bevallja, hogy ő bizony lefeküdne kurvával, viszont cigánykurvával semmiképpen, majd sobri felveti, hogy vajon akkor se, ha a cigánykuváról nem tudja, hogy cigány vagy nem kell neki annyit fizetnie, vagy ő maga fizeti be sőt fizet apeszosnak is, hogy a zsidó cigánykurvával lefeküdjön, de apeszos akkor sem lesz hajlandó, ha különben i love israel tetkót kell magára varratnia, végül a vitát eldönti, mikor megtaláljuk Tocát a beszamolok.com-on, alatta apeszos elégedetlen beszámolójával.
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Dúl itt a biosex. Vagy pénzért, vagy anélkül de a lényeg a fűvel-fával? Mondjuk jobb mintha a szokásos utálomacigányokatneáltalánosítsunk mantra menne! Ez viccesebb.
Bár Sobrinak tuti részesedése van az internetsexbiznicben.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Az lenne az igazi, ha fizetnél egy csajnak duplán, hogy nyomuljon Tocára, aki lefekszik vele, majd elmondod Tocának, hogy mi volt a háttérben 😀
több mint 13 éve
Egyébként aki bőszen tiltakozik, hogy "szexért nem fizet", azt akkor se érdekelné egy ilyen kaland, ha én fizetném be az általa kiválasztott lányhoz, és neki egy fillérjébe nem kerülne?
Bazzani? Toca? Asbee? davemayer? akárki?

Sobri Jóska
Erre nem lehet benevezni? 😀Hanni

Sobri Jóska
Én is játszok?
catattack
Ahogy, mint írta pc_x, bárki jöhet, aki elötte azért nyilatkozott erről elítélőleg, mert "fizetni kell érte".

Egyébként aki bőszen tiltakozik, hogy "szexért nem fizet", azt akkor se érdekelné egy ilyen kaland, ha én fizetném be az általa kiválasztott lányhoz, és neki egy fillérjébe nem kerülne?
Bazzani? Toca? Asbee? davemayer? akárki? Sobri Jóska
Jajj már sobri nem érted te még mindig, hogy ha egy lányon átment a fél város, és ezért pénzt kap, akkor messziről se nézünk rá mert gusztustalan, ha viszont úgy ment át rajta a fél város, hogy nem kapott pénzt érte, akkor semmi gond, átmegyünk rajta mi is, sőt még büszkék is leszünk 😊 Tudhatnád, hogy a világ leggyönyörűbb nőjét sem kefélnénk meg, sőt elborzadnánk, még talán le is köpnénk undorunkban ha kéne fizetni érte egy forintot is. 😉
fetomy
Jaaaaa. Akkor ezt mondd. Így már tiszta.

Én annyit mondtam hogy nem fizetnék ilyen szolgáltatásért és szerintem gáz ha valakinek már csak így jön össze. (Tudom hogy nem mindenki ezért csinálja, nem is mondtam egy szóval se csupán kifejtettem a véleményem hogy én nem fizetnék ilyen jellegű szórakozás/szolgáltatásért)
De te ebből kihoztad hogy álszentek/szentfazekak vagyunk ,meg hogy mennyire undorító aki ezt csinálja meg hogy mennyire undorító az ilyen szex. Ha szerinted ez nem túlzás akkor nem tudok mit mondani 😀Toca
Te nem fizetnél, de ha én fizetek, akkor jössz?
Kösz most kihagyom melyik részét nem értetted? Ha gondolod elmagyarázom kösz: azt jelenti köszönöm az ajánlatot
kihagyom: annak ellenére hogy köszönöm még sem élnék vele.
Tudom nehéz elviselni hogy az emberek nagy része nem tud azonosulni a Sobri világgal, de az élet kemény...
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 123 — #NoStress
gyúrsz már a 180-ra?shawnka
Nem. Nincs időm sajna rákészülni, de ugyanolyan valószínűséggel fog menni, mintha gyakorolnék. 😊
De a 100-ast félretettem akárhogy is alakul. 😊

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
gyúrsz már a 180-ra?
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 123 — #NoStress

Sobri Jóska
Erre nem lehet benevezni? 😀Hanni

Sobri Jóska
Én is játszok?
catattack
Ahogy, mint írta pc_x, bárki jöhet, aki elötte azért nyilatkozott erről elítélőleg, mert "fizetni kell érte".

Jajj már sobri nem érted te még mindig, hogy ha egy lányon átment a fél város, és ezért pénzt kap, akkor messziről se nézünk rá mert gusztustalan, ha viszont úgy ment át rajta a fél város, hogy nem kapott pénzt érte, akkor semmi gond, átmegyünk rajta mi is, sőt még büszkék is leszünk 😊 Tudhatnád, hogy a világ leggyönyörűbb nőjét sem kefélnénk meg, sőt elborzadnánk, még talán le is köpnénk undorunkban ha kéne fizetni érte egy forintot is. 😉
fetomy
Jaaaaa. Akkor ezt mondd. Így már tiszta.

Én annyit mondtam hogy nem fizetnék ilyen szolgáltatásért és szerintem gáz ha valakinek már csak így jön össze. (Tudom hogy nem mindenki ezért csinálja, nem is mondtam egy szóval se csupán kifejtettem a véleményem hogy én nem fizetnék ilyen jellegű szórakozás/szolgáltatásért)
De te ebből kihoztad hogy álszentek/szentfazekak vagyunk ,meg hogy mennyire undorító aki ezt csinálja meg hogy mennyire undorító az ilyen szex. Ha szerinted ez nem túlzás akkor nem tudok mit mondani 😀Toca
Te nem fizetnél, de ha én fizetek, akkor jössz?
Ha akarod te udvarolhatsz elötte kicsit, hozhatsz virágot, vagy kis kedves ajándékot, a pénzes részt intézem én.

több mint 13 éve
Ha te csak annyit írtál, hogy szerinted gáz, akkor valószínű nem rád céloztam azzal, amit mondtam 😉 Van az a mondás, hogy akinek nem inge ne vegye magára. Igenis vannak itt, akik kb. így reagálnak a dologra 😊
több mint 13 éve
Fetomy Sobri büszke tanítványa lehetsz az eltúlzások / szavak kiforgatása és a saját hülyeség igazolása témakörben. Tök jó dolgokat tudsz már kitalálni te is saját igazad / vicceséged növelésére 😀Toca
Köszönöm szépen, ezek szerint jól tanultam a mestertől ^^

Nem túloztam, nem forgattam ki semmit, igaz nem biztos, hogy nem hülyeség amit mondok. Vagy szerinted nem arról van szó, amit leírtam? Mi nem igaz abból amit írtam? A pénzért kefélés undorító, és itt többen nemnemsoha, tehát nyilván akkor sem ha a világ leggyönyörűbb nője a téma. Jó, persze leköpni talán nem köpné le mindenki, de a lényeg, hogy bárkiről van szó, nem tenné meg ez a sok ember aki írt ide. A többieket nem tudnom, de Bazzaninak mint írta -igaz még 18 évesen- teljesen mindegy volt, hogy hányan mentek át a csajon, mert neki is pont elég volt annyi. És szerintem senki más sem interjúvolja meg a kiszemelt csajt, hogy hány faszival volt, és ha túl nagy lesz a szám, akkor visszakozik.fetomy
Túlzol és nagyzolsz. Én annyit mondtam hogy nem fizetnék ilyen szolgáltatásért és szerintem gáz ha valakinek már csak így jön össze. (Tudom hogy nem mindenki ezért csinálja, nem is mondtam egy szóval se csupán kifejtettem a véleményem hogy én nem fizetnék ilyen jellegű szórakozás/szolgáltatásért)
De te ebből kihoztad hogy álszentek/szentfazekak vagyunk ,meg hogy mennyire undorító aki ezt csinálja meg hogy mennyire undorító az ilyen szex. Ha szerinted ez nem túlzás akkor nem tudok mit mondani 😀
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
amúgy nem kell szerbiába menni a földiWC-ért. Én úgy 3-4 éve voltam Tatabányán Győr-Vidi meccsen, ott a stadionban is ilyenek voltak 😊fetomy
Van Tatabányán WC a stadionban? 😀 Pártucat meccsen kint voltam az utóbbi 10-15 évben, de WC-vel még nem találkoztam 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Fetomy Sobri büszke tanítványa lehetsz az eltúlzások / szavak kiforgatása és a saját hülyeség igazolása témakörben. Tök jó dolgokat tudsz már kitalálni te is saját igazad / vicceséged növelésére 😀Toca
Köszönöm szépen, ezek szerint jól tanultam a mestertől ^^

Nem túloztam, nem forgattam ki semmit, igaz nem biztos, hogy nem hülyeség amit mondok. Vagy szerinted nem arról van szó, amit leírtam? Mi nem igaz abból amit írtam? A pénzért kefélés undorító, és itt többen nemnemsoha, tehát nyilván akkor sem ha a világ leggyönyörűbb nője a téma. Jó, persze leköpni talán nem köpné le mindenki, de a lényeg, hogy bárkiről van szó, nem tenné meg ez a sok ember aki írt ide. A többieket nem tudnom, de Bazzaninak mint írta -igaz még 18 évesen- teljesen mindegy volt, hogy hányan mentek át a csajon, mert neki is pont elég volt annyi. És szerintem senki más sem interjúvolja meg a kiszemelt csajt, hogy hány faszival volt, és ha túl nagy lesz a szám, akkor visszakozik.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"

amúgy nem kell szerbiába menni a földiWC-ért. Én úgy 3-4 éve voltam Tatabányán Győr-Vidi meccsen, ott a stadionban is ilyenek voltak 😊fetomy
hozzáteszem, hogy egészen addig amíg nem reklámozzátok (vagy nevezzétek aminek akarjátok) másoknak (köztük szinte biztosan kiskorúaknak is) addig nekem ezzel a dologgal/életstílussal/feszültséglevezetéssel semmi bajom, mindenki azt csinál a szabadidejében ami neki tetszik. Nem ítélek el senkit emiatt, csak ezt a kellő fórumokon hangoztassa.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve

Fetomy Sobri büszke tanítványa lehetsz az eltúlzások / szavak kiforgatása és a saját hülyeség igazolása témakörben. Tök jó dolgokat tudsz már kitalálni te is saját igazad / vicceséged növelésére 😀
több mint 13 éve
√9801...Divat

És mind ferencvárosi!Sobri Jóska
Csak úgy felmerült bennem, hogy a reklámért kapsz valami kedvezményt?laccoo74
Ez nem reklám, hisz innen senki se menne, pláne nem fizetne.
De ha stikában mégis, akkor is önzetlenül, mondhatni karitatívan teszem, hisz mindenkinek jobb ha egy lánynak több vendége, több bevétele van, vidámabban, kiegyensúlyozattabban, mosolygósabban szolgáltat, mintha hetente beesne 1-2 kósza faszi.
Szóval ez itt inkább egyfajta poén, mint valódi marketing, hiszen a célcsoport nem ennek a fórumnak a közönsége.

Sobri Jóska
Köszi kihagyom, nem mindenki hagyja fel az elveit egy kis pénzért Sobri 😊
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist

Sobri Jóska
Én is játszok?
catattack
csak akkor, ha előtte kijelented, hogy mélyen megveted és undorítónak találod.
Utána már igen

több mint 13 éve
catattack 3 520

Sobri Jóska
Én is játszok?
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508

hogy is volt a Family Guyban a jelenet?
"tehát gyerekek, ha a nénit felveszi a kamera, akkor nem kurva"
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ott ha jól tudom volt egy kis matek is meccs előtt vagy után 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
9re megyek vizsgázni majd 1kor bejutok ... Az agyfasz kerülgetett,de legalább meglett a 2es 😀