Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
amúgy nem kell szerbiába menni a földiWC-ért. Én úgy 3-4 éve voltam Tatabányán Győr-Vidi meccsen, ott a stadionban is ilyenek voltak 😊fetomySőt még nyugaton is autópálya mellett. Kiskoromban akartam bemenni, és épp jött ki az előző(csak pislantott), nem hagytam hogy csukódjon az ajtó, lendületből bementem. Gyermeki tudatlansággal rácsodálkoztam a dologra, bár mókásnak találtam, letoltam a nadrágomat és amint felvettem a pozíciót, MINDENHONNAN elkezdett jönni a fertőtlenítős vízsugár, amit a becsukódó ajtó +10mp okozott. Mondanom sem kell hogy kirohanva apámhoz inkább a benzinkút melletti erdőt választottam amíg ő röhögött egy 10 percet.... 😀
több mint 13 éve
Egyébként aki bőszen tiltakozik, hogy "szexért nem fizet", azt akkor se érdekelné egy ilyen kaland, ha én fizetném be az általa kiválasztott lányhoz, és neki egy fillérjébe nem kerülne?Jajj már sobri nem érted te még mindig, hogy ha egy lányon átment a fél város, és ezért pénzt kap, akkor messziről se nézünk rá mert gusztustalan, ha viszont úgy ment át rajta a fél város, hogy nem kapott pénzt érte, akkor semmi gond, átmegyünk rajta mi is, sőt még büszkék is leszünk 😊 Tudhatnád, hogy a világ leggyönyörűbb nőjét sem kefélnénk meg, sőt elborzadnánk, még talán le is köpnénk undorunkban ha kéne fizetni érte egy forintot is. 😉
Bazzani? Toca? Asbee? davemayer? akárki? Sobri Jóska
amúgy nem kell szerbiába menni a földiWC-ért. Én úgy 3-4 éve voltam Tatabányán Győr-Vidi meccsen, ott a stadionban is ilyenek voltak 😊
több mint 13 éve
Kihagynám, közel sem a pénzzel van a probléma.Egyébként aki bőszen tiltakozik, hogy "szexért nem fizet", azt akkor se érdekelné egy ilyen kaland, ha én fizetném be az általa kiválasztott lányhoz, és neki egy fillérjébe nem kerülne?Még akkor sem érdekelne, ha én kapnék pénzt érte.Atari
több mint 13 éve
Mekkora gyökérség megszabni a rendőrségnek, hogy mennyi büntetést kell bevasalni gyorshajtásból, sőt a várható összeget bekalkulálni a költségvetésbe.Az a rendőr aki elfogja a betörőket az semmibe sem lesz nézve, bezzeg aki hozza a normát, esetleg túlteljesíti az lesz a faszagyerek?Ez szerintem undorító!laccoo74Semmi közöm hozzájuk, de erősen kétlem, hogy úgy működik a rendőrség, hogy a járőr találja ki, hogy ő most épp gyorshajtó vadászatra vagy betörő üldözésre megy-e.
Egyébként a belekalkuláltságot sem érzem én problémának, látják évek óta, hogy kb. mennyi pénz jön be ilyenekből, badarság lenne úgy számolni, mintha ez nem létező bevétel lenne.
több mint 13 éve
Mekkora gyökérség megszabni a rendőrségnek, hogy mennyi büntetést kell bevasalni gyorshajtásból, sőt a várható összeget bekalkulálni a költségvetésbe.Az a rendőr aki elfogja a betörőket az semmibe sem lesz nézve, bezzeg aki hozza a normát, esetleg túlteljesíti az lesz a faszagyerek?Ez szerintem undorító!
több mint 13 éve
Pinahegyek.
több mint 13 éve
köszi Sobri én is kihagyom, mivel nem pénzügyi eredetű az aggályom ezért nem oldottad fel a "gátlásaim" a témával kapcsolatban.Egyébként aki bőszen tiltakozik, hogy "szexért nem fizet", azt akkor se érdekelné egy ilyen kaland, ha én fizetném be az általa kiválasztott lányhoz, és neki egy fillérjébe nem kerülne?Még akkor sem érdekelne, ha én kapnék pénzt érte.Atari
illetve akkor átadom a lehetőséget Hanninak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
egyszer a Balkánon ugyanilyennel találkoztam, de plusz a WC ajtót ha kinyitottad (befelé nyíllott), akkor a lyuk/helyszín fölé lógott, olyan kicsi volt a helység; ez befelé nem volt gond, ha kicsit félreálltál pont beslusszanhattál, kifelé viszont, na igen az már fondorlatos, hogy tudod úgy kinyitni az ajtót, hogy ne kelljen belelépni semmibe, és még átférhess a résen a fal és ajtó között.(pozitív sztori: Macedóniában egy benzinkúton, nyugat-európai szintű fantasztikus mosdó. Nem erre számítottam, na 😀.)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Én ennek az update verziójával találkoztam, ott volt egy rúd a földbe állítva, hogy legyen mibe kapaszkodni. 😀ott az az old skool pottyantós wc volt, de nem ilyen ülőkés, hanem a "talajszinten" volt elhelyezve a cucc, ilyen föléguggolós 😀 RataxesKínában ez az átlagos, általában az otthoni vécék is ilyenekjjncaa
több mint 13 éve
ott az az old skool pottyantós wc volt, de nem ilyen ülőkés, hanem a "talajszinten" volt elhelyezve a cucc, ilyen föléguggolós 😀 RataxesKínában ez az átlagos, általában az otthoni vécék is ilyenek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
2009 szintén szerbia, pályához tartozó "öltöző és mosdó"Én Bulgáriáról hallottam ilyen történetet muteroméktól - én is ott voltam de még nagyon kis kölökként, annyira hogy saját bilim volt, így szerencsére nem kellett átélnem a szitut 😀 (valószínű egyébként sem emlékeznék rá)2003-ban Szerbiában volt szerencsém egy ilyenhez egy autópálya-pihenőben! 😀empty taxi
Szóval Bulgáriában nyaraltunk egy kempingben, ott az az old skool pottyantós wc volt, de nem ilyen ülőkés, hanem a "talajszinten" volt elhelyezve a cucc, ilyen föléguggolós 😀 A takarítás abból állt hogy kétnaponta jött a néni és slaggal végigcsapatta a helyszínt, folyt a szar mindenhol 😀Rataxes

több mint 13 éve
Egyébként aki bőszen tiltakozik, hogy "szexért nem fizet", azt akkor se érdekelné egy ilyen kaland, ha én fizetném be az általa kiválasztott lányhoz, és neki egy fillérjébe nem kerülne?Erre nem lehet benevezni? 😀
Bazzani? Toca? Asbee? davemayer? akárki?
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Én Bulgáriáról hallottam ilyen történetet muteroméktól - én is ott voltam de még nagyon kis kölökként, annyira hogy saját bilim volt, így szerencsére nem kellett átélnem a szitut 😀 (valószínű egyébként sem emlékeznék rá)2003-ban Szerbiában volt szerencsém egy ilyenhez egy autópálya-pihenőben! 😀
Szóval Bulgáriában nyaraltunk egy kempingben, ott az az old skool pottyantós wc volt, de nem ilyen ülőkés, hanem a "talajszinten" volt elhelyezve a cucc, ilyen föléguggolós 😀 A takarítás abból állt hogy kétnaponta jött a néni és slaggal végigcsapatta a helyszínt, folyt a szar mindenhol 😀Rataxes

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Én Bulgáriáról hallottam ilyen történetet muteroméktól - én is ott voltam de még nagyon kis kölökként, annyira hogy saját bilim volt, így szerencsére nem kellett átélnem a szitut 😀 (valószínű egyébként sem emlékeznék rá)Szóval Bulgáriában nyaraltunk egy kempingben, ott az az old skool pottyantós wc volt, de nem ilyen ülőkés, hanem a "talajszinten" volt elhelyezve a cucc, ilyen föléguggolós 😀 A takarítás abból állt hogy kétnaponta jött a néni és slaggal végigcsapatta a helyszínt, folyt a szar mindenhol 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
A szükség nagy úr!Életem leggusztustalanabb wc-jét Ukrajnában láttam, na ott még a kezemet is csak kint a hóban mostam meg.laccoo74Melyik módszer a legjobb? Mert ha papírral rakod körbe amikor ráülsz elcsúszik ha csak fölé guggolsz akkor a fele bent marad. Csak azért kérdem, mert neked már biztos kialakult egy hatásos technika. 😀

Fly Eagles Fly!
több mint 13 éve
A szükség nagy úr!Életem leggusztustalanabb wc-jét Ukrajnában láttam, na ott még a kezemet is csak kint a hóban mostam meg.Ha reggel elintézem akkor napközbe általában nem jön össze még egy adagnyi, persze előfordult már, hogy a suliba muszáj volt elmenni de boltba ahova minden csöves bejár tuti nem csinálnám.4damOtthon el szoktam intézni a dolgokat, de van úgy, hogy menetközben tör rám a szükség, vagy veled még nem történt meg ilyen?laccoo74Miért nem otthon szarsz, reggel mint mindenki más? Vagy az otthoni az még koszosabb? 😀4damJólvanna', hát le is írta Laccoo74 hogy Ő bolti-wc fetisiszta, most nem értem miért kell kötözködni 😀RataxesNem vagyok budi fetisiszta, csak szeretek kulturált körülmények között szarni.Ez bűn?laccoo74
több mint 13 éve
Ha reggel elintézem akkor napközbe általában nem jön össze még egy adagnyi, persze előfordult már, hogy a suliba muszáj volt elmenni de boltba ahova minden csöves bejár tuti nem csinálnám.Otthon el szoktam intézni a dolgokat, de van úgy, hogy menetközben tör rám a szükség, vagy veled még nem történt meg ilyen?laccoo74Miért nem otthon szarsz, reggel mint mindenki más? Vagy az otthoni az még koszosabb? 😀4damJólvanna', hát le is írta Laccoo74 hogy Ő bolti-wc fetisiszta, most nem értem miért kell kötözködni 😀RataxesNem vagyok budi fetisiszta, csak szeretek kulturált körülmények között szarni.Ez bűn?laccoo74

Fly Eagles Fly!
több mint 13 éve
Ez nem reklám, hisz innen senki se menne, pláne nem fizetne.Calgoon-t se veszek sose, a reklám akkor is reklám, pláne ha rendszeresen az arcomba tolják.
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Otthon el szoktam intézni a dolgokat, de van úgy, hogy menetközben tör rám a szükség, vagy veled még nem történt meg ilyen?Miért nem otthon szarsz, reggel mint mindenki más? Vagy az otthoni az még koszosabb? 😀4damJólvanna', hát le is írta Laccoo74 hogy Ő bolti-wc fetisiszta, most nem értem miért kell kötözködni 😀RataxesNem vagyok budi fetisiszta, csak szeretek kulturált körülmények között szarni.Ez bűn?laccoo74
több mint 13 éve
Egyébként aki bőszen tiltakozik, hogy "szexért nem fizet", azt akkor se érdekelné egy ilyen kaland, ha én fizetném be az általa kiválasztott lányhoz, és neki egy fillérjébe nem kerülne?Még akkor sem érdekelne, ha én kapnék pénzt érte.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Miért nem otthon szarsz, reggel mint mindenki más? Vagy az otthoni az még koszosabb? 😀Jólvanna', hát le is írta Laccoo74 hogy Ő bolti-wc fetisiszta, most nem értem miért kell kötözködni 😀RataxesNem vagyok budi fetisiszta, csak szeretek kulturált körülmények között szarni.Ez bűn?laccoo74

Fly Eagles Fly!
több mint 13 éve
Ez nem reklám, hisz innen senki se menne, pláne nem fizetne.Csak úgy felmerült bennem, hogy a reklámért kapsz valami kedvezményt?laccoo74√9801...Divat
És mind ferencvárosi!Sobri Jóska
De ha stikában mégis, akkor is önzetlenül, mondhatni karitatívan teszem, hisz mindenkinek jobb ha egy lánynak több vendége, több bevétele van, vidámabban, kiegyensúlyozattabban, mosolygósabban szolgáltat, mintha hetente beesne 1-2 kósza faszi.
Szóval ez itt inkább egyfajta poén, mint valódi marketing, hiszen a célcsoport nem ennek a fórumnak a közönsége.
Egyébként aki bőszen tiltakozik, hogy "szexért nem fizet", azt akkor se érdekelné egy ilyen kaland, ha én fizetném be az általa kiválasztott lányhoz, és neki egy fillérjébe nem kerülne?
Bazzani? Toca? Asbee? davemayer? akárki?
több mint 13 éve
Csak úgy felmerült bennem, hogy a reklámért kapsz valami kedvezményt?√9801...Divat
És mind ferencvárosi!Sobri Jóska
több mint 13 éve
Jólvanna', hát le is írta Laccoo74 hogy Ő bolti-wc fetisiszta, most nem értem miért kell kötözködni 😀RataxesNem vagyok budi fetisiszta, csak szeretek kulturált körülmények között szarni.Ez bűn?