Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
😊 Fel a fejjel, van még ideje.Ja szalagszakadás. 16 évesen benn volt a keretben!!!diverdocNagyobbik fiam EB-re készül(t). Egy rossz mozdulat és most fekvőgipszben fekszik. Sok mindent feltett erre. Bye-bye EB.diverdocBoka?szaba
több mint 13 éve
Ja szalagszakadás. 16 évesen benn volt a keretben!!!Nagyobbik fiam EB-re készül(t). Egy rossz mozdulat és most fekvőgipszben fekszik. Sok mindent feltett erre. Bye-bye EB.diverdocBoka?szaba

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Nagyobbik fiam EB-re készül(t). Egy rossz mozdulat és most fekvőgipszben fekszik. Sok mindent feltett erre. Bye-bye EB.diverdocBoka?
több mint 13 éve
Nagyobbik fiam EB-re készül(t). Egy rossz mozdulat és most fekvőgipszben fekszik. Sok mindent feltett erre. Bye-bye EB.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Hát persze.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Irónia olyan kis ország mint Szlovénia.kb. mint a rendőrök. Ki van adva a napi kvóta, azt be kell szedni. Ha kell beleköt a hajszínedbe, öltözékedbe, hogy nincs meg a körömvágócsipesz az elsősegélydobozban de a napi legyen meg.Amadeus912012. szeptember elsejétől nem, de szakértsél csak nyugodtan.Gogo
több mint 13 éve
kb. mint a rendőrök. Ki van adva a napi kvóta, azt be kell szedni. Ha kell beleköt a hajszínedbe, öltözékedbe, hogy nincs meg a körömvágócsipesz az elsősegélydobozban de a napi legyen meg.Amadeus912012. szeptember elsejétől nem, de szakértsél csak nyugodtan.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Neme egyedi eset.... Új diákra féléveket kell várni, öcsém kezébe nyomtak egy iskolalátogatásit hogy tanuló, odajár stb. 14 éves! (hogy miért nem ideiglenes diákot kapott egy másik kérdés) BKK-s szerencsétlen nem bírta felfogni a helyzetet, megakarta büntetni mert neki SZÁM kell. Szerencsére öcsémben volt annyi hogy inkább otthagyta azt a faszt mert közterületes nem volt mellette. JayBkb. mint a rendőrök. Ki van adva a napi kvóta, azt be kell szedni. Ha kell beleköt a hajszínedbe, öltözékedbe, hogy nincs meg a körömvágócsipesz az elsősegélydobozban de a napi legyen meg.
több mint 13 éve
Neme egyedi eset.... Új diákra féléveket kell várni, öcsém kezébe nyomtak egy iskolalátogatásit hogy tanuló, odajár stb. 14 éves! (hogy miért nem ideiglenes diákot kapott egy másik kérdés) BKK-s szerencsétlen nem bírta felfogni a helyzetet, megakarta büntetni mert neki SZÁM kell. Szerencsére öcsémben volt annyi hogy inkább otthagyta azt a faszt mert közterületes nem volt mellette.
több mint 13 éve
szemben ült velem egy srác a MÁVon decemberben, igazolvány híján azzal a nagy A4-s papírral. Kapott is egy 8000 forintos csekket, hiába magyarázta, hogy ezt nyomták a suliban a kezébe, a klasszikus csőlátásos faszkalap kalauz nem fogta fel, csak írta a csekket.Amadeus91Egy barátom járt úgy még anno 16 évesen, hogy pénteken elhagyta diákját, hétvégén fel kellett mennie Pestre, ugye 16 évesen már van személyije és még tanköteles. Megkérdezi az állomás jegypénztárában, hogy így kérhet-e diákjegyet, persze. Odaúton kaller lekezeli, azt mondja semmi gond, visszafele a Nyugati pu. jegypénztárában megint azt mondják hogyne ezt simán lehet. Ezután visszafele a kaller megbüntette. Elmeséli neki az egész történetet, csupán ennyi a kaller válasza "Mi nem ahhoz a társasághoz tartozunk."

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Az volt még fasza, mikor itt Gysevnél, ami egy fokkal jobb a MÁVnál októberben mutatták fel régi diákot, mondván hogy október végéig érvényes. Kallernak nem volt jó, mert nála szeptember vége... 😀
több mint 13 éve
szemben ült velem egy srác a MÁVon decemberben, igazolvány híján azzal a nagy A4-s papírral. Kapott is egy 8000 forintos csekket, hiába magyarázta, hogy ezt nyomták a suliban a kezébe, a klasszikus csőlátásos faszkalap kalauz nem fogta fel, csak írta a csekket.Igen csak itt az a gázabb, hogy be akartak(végülis be is vezetik) egy olyan diákigazolványt a semmiből amihez nincs infrastruktúra. Lement 1 félév és még mindig tippelni se tudnak mikor kapnak a diákok igazolványt.www.boon.hu/tobb-ezer-diaknak-meg-nincs-diakigazolvanya/2183068középiskolában jártam úgy, hogy megigényeltem egy új diákot 10. végén - iskolaváltás miatt - 12. elején jöttek az iskolatitkárságról, hogy "megérkezett az igazolvány". Jó, hogy nem érettségire érkezett....Amadeus91
Az én fiamét 2012. áprilisától készítik, ugyanis akkor igényeltük, hogy mire eljön a szeptember, tutira elkészüljön.Lehet, hogy hamarabb kellett volna?laccoo74
Hagy ne mondjam, hogy mennyi kedvezményt, gond és para van ezzel. Ráadásul 2 havonta ideiglenes igazolvány igényelni stb...Toca
több mint 13 éve
Két havonta átmeneti diákigazolvány/az iskolatitkár már fejből vágja az adatokat/Volánnál pecsételtetni havonta, mert ők nem nyomnak stemplit két hónapra előre.Köszönjük szépen az ilyen modernizációt!Igen csak itt az a gázabb, hogy be akartak(végülis be is vezetik) egy olyan diákigazolványt a semmiből amihez nincs infrastruktúra. Lement 1 félév és még mindig tippelni se tudnak mikor kapnak a diákok igazolványt.www.boon.hu/tobb-ezer-diaknak-meg-nincs-diakigazolvanya/2183068középiskolában jártam úgy, hogy megigényeltem egy új diákot 10. végén - iskolaváltás miatt - 12. elején jöttek az iskolatitkárságról, hogy "megérkezett az igazolvány". Jó, hogy nem érettségire érkezett....Amadeus91
Az én fiamét 2012. áprilisától készítik, ugyanis akkor igényeltük, hogy mire eljön a szeptember, tutira elkészüljön.Lehet, hogy hamarabb kellett volna?laccoo74
Hagy ne mondjam, hogy mennyi kedvezményt, gond és para van ezzel. Ráadásul 2 havonta ideiglenes igazolvány igényelni stb...Toca
több mint 13 éve
Igen csak itt az a gázabb, hogy be akartak(végülis be is vezetik) egy olyan diákigazolványt a semmiből amihez nincs infrastruktúra. Lement 1 félév és még mindig tippelni se tudnak mikor kapnak a diákok igazolványt.www.boon.hu/tobb-ezer-diaknak-meg-nincs-diakigazolvanya/2183068középiskolában jártam úgy, hogy megigényeltem egy új diákot 10. végén - iskolaváltás miatt - 12. elején jöttek az iskolatitkárságról, hogy "megérkezett az igazolvány". Jó, hogy nem érettségire érkezett....Amadeus91
Hagy ne mondjam, hogy mennyi kedvezményt, gond és para van ezzel. Ráadásul 2 havonta ideiglenes igazolvány igényelni stb...
több mint 13 éve
www.boon.hu/tobb-ezer-diaknak-meg-nincs-diakigazolvanya/2183068középiskolában jártam úgy, hogy megigényeltem egy új diákot 10. végén - iskolaváltás miatt - 12. elején jöttek az iskolatitkárságról, hogy "megérkezett az igazolvány". Jó, hogy nem érettségire érkezett....
több mint 13 éve
Számítógépes öregítést rátoljátok és simán jó lesz 😀Esetleg akkor, amikor elkezdtük tervezgetni a párommal, bár az ultrahangos kép érdekesen mutatna.😀laccoo74www.boon.hu/tobb-ezer-diaknak-meg-nincs-diakigazolvanya/2183068Mint a Green Bay szezonbérlet, ha megszületik a gyerek, meg kell igényelni. 😊somoskovig
több mint 13 éve
Esetleg akkor, amikor elkezdtük tervezgetni a párommal, bár az ultrahangos kép érdekesen mutatna.😀www.boon.hu/tobb-ezer-diaknak-meg-nincs-diakigazolvanya/2183068Mint a Green Bay szezonbérlet, ha megszületik a gyerek, meg kell igényelni. 😊somoskovig
több mint 13 éve
www.boon.hu/tobb-ezer-diaknak-meg-nincs-diakigazolvanya/2183068Mint a Green Bay szezonbérlet, ha megszületik a gyerek, meg kell igényelni. 😊
több mint 13 éve
www.boon.hu/tobb-ezer-diaknak-meg-nincs-diakigazolvanya/2183068Az én fiamét 2012. áprilisától készítik, ugyanis akkor igényeltük, hogy mire eljön a szeptember, tutira elkészüljön.Lehet, hogy hamarabb kellett volna?
több mint 13 éve
Nézd, én csak autógyárban dolgoztam/dolgozom, ilyen minőségellenőr jellegű munkában. Elektronikán vagyok, ahol műszerfalakat raknak össze. Az hagyján, hogy válogattam renault x98 gyűrűt (mármint ami a műszerfalon van, ilyen krómozott műanyag szar), amit kínából rendelnek és 100 darabból nagyjából 70-80 alapból selejtes, de ezt még ki kell ténylegesen válogatni, a renaultnál számít a minőség. De ami a fordhoz megy....Az új transit customba kerülnek a műszerfalak, amiket át kellett válogatnunk. Alapmodell közel 6m, egyébként 8-akért is simán veszik majd. Úgy kell elképzelni a folyamatot, hogy az első ilyen műszak 2. órájában már kb. az volt az utasítás, hogy minden anyag, amin legalább 4, látványos hiba van, az jó. Szar a fröcsi ezért minden lencse ugyanazon a helyen tiszta karc? Akkor az nem hiba, hanem dizájn! Tiszta folt a műszerfal teteje, mert a hegesztő fejét 15 éve cserélték és már foltot hagy? Az direkt ettől lesz egyedi! Néhol annyira foltos anyagában a lencse, hogy alig lehet átlátni rajta, és nem tudom majd, hogy 30 vagy 60 kmh-val megyek? Semmi baj, amúgyis faszér nézi az ember a műszerfalat, nézze az utat!
Szóltak, hogy ha szériahibát találunk, azonnal szóljunk a mérnöknek, mert állítanak a gépen, nehogymár többszáz/ezer selejtet kinyomjanak. Szóltunk -> "jóvan, rakjátok egy dobozba mérnöki utasításra vár címkével, majd megnézi valaki valamikor"... Átnézünk kb. 2000 darabot, átengedünk úgy 1000-et (amiből úgy 998-at nem látnék szívesen a vadiúj kocsimban). Aztán következő alkalommal újra át kell nézni az 1000 selejtet, még lejjebb téve a mércét. A foltokat töröljük le. Annyira erősen kell, hogy tiszta karc lesz. De nem baj, legalább nem foltos. Átválogatjuk az 1000-et, továbbmegy valahogy 600. Következő alkalommal átnézzük a 600-at, amiből újra tovább kell engedni... Lényegében ami nincs darabokban az jó...
Szóval a lényeg az, hogy a vadiúj sokmilliós autókban olyan műszerfalak lesznek, mintha nagyjából 8-10 éves autó minimum lenne, agyonhasználva. Bizonyára van ahol még számít a minőség, de szerintem közel sem egyedi ez a helyzet, és ugyanez megy minden más gyárban is. Régebben még lehet, hogy jobban adtak a minőségre, de manapság mikor már minden tömegtermék, leszarják, mert kell a darabszám. És mindegy, hogy mennyibe kerül. Szóval nem kell túl sok minőséget várni :/
több mint 13 éve
Cseréljük le videókártyát...Bizonyos fordulaton úgy kerreg mint az állat. Kapott tegnap WD40-t, az segített neki, ma ugyanúgy csinálta. Ma is kapott, most már az se segített. Írtam nekik mailt, de úgyis az lesz, hogy garanciafutár. Új cuccot meg visszakapom 1 hét múlva kb...Öcsémnek vinyója volt szar, edigitalnál (még jó hogy én nem ott vettem videókártyát...) meg voltak olyan gecik, hogy azt írták nem fogadják el garanciát, pechjükre rossz emberrel próbálnak gecizni. Azt hozzá se kell tennem gondolom, hogy anno 2 éve mikor ezt a gépet vettem akkor az eredeti videókártya is rossz volt. Szóval basszák meg mind...Kibaszott jó, hogy akármilyen számítógépes cuccot vásárol az ember minden második hibás...Asbeelátom mostanában nem jártál gyárban 😊fetomy
több mint 13 éve
Kibaszott jó, hogy akármilyen számítógépes cuccot vásárol az ember minden második hibás...Asbeelátom mostanában nem jártál gyárban 😊
több mint 13 éve
Kibaszott jó, hogy akármilyen számítógépes cuccot vásárol az ember minden második hibás...
több mint 13 éve
Valaki meg tudná magyarázni nekem, hogy a sátorban csövező háziőrizetes Tescos rabló ellenőrzésében mi a bánat került napi 50.000 forintba?Volt ugye két rendőr, meg egy rendőrautó, ami egy métert nem mozdult, tehát nem volt fogyasztása.A két rendőr napi bére nincs annyi, gondolom a kemping, ha fizetni kellett volna szintén nincs annyi.Akkor mire vertek el napi 50 rugót?laccoo74Pont Te gyűlölködtél nemrég a költségvetésbe kalkulált közlekedési bírságokból... Nos az a két rendőr ha nem a sátrat őrzi akkor egyetlen bírságolással összehoztak volna 50 rugót 😊 Szóval még olcsónak is mondható 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Valaki meg tudná magyarázni nekem, hogy a sátorban csövező háziőrizetes Tescos rabló ellenőrzésében mi a bánat került napi 50.000 forintba?Volt ugye két rendőr, meg egy rendőrautó, ami egy métert nem mozdult, tehát nem volt fogyasztása.A két rendőr napi bére nincs annyi, gondolom a kemping, ha fizetni kellett volna szintén nincs annyi.Akkor mire vertek el napi 50 rugót?