Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha nem idióta sztereotípiákat puffogtatnál (bölcsész mcdonalds) akkor még komolyan is lehetne venni.A nem stadionra költött pénzt, másra költenék el. Ebben az esetben a 'más' lehetne egy olyan dolog is, ami prioritásában magasabb helyen áll. (egészségügy, közútkezelés, oktatás etc).
több mint 13 éve
És az változtat valamin?, nem csak divatdrukkerek vannak, akik akkor vannak ott amikor jó minden.Meg hány 10000ból jut el az Nflig egy focista?
És egy bölcsész diplomával ennyi erővel meddig jutnak el? Mcdonaldsig?
több mint 13 éve
Egy igazi debreceninek, cívisnek itt nem szerencsés amúgy se stadiont és társait felhozni,ellenezni,sőt ugye a debreceni Mszp is mellette van az országos Mszpvel szembe állva, ez is sok mindent elmond.. ez olyan mintha Texasban leszólnád valamilyen szinten az amerikai focit,Hajrá.KroosCsak egy texasi focista az NFL-ig jut, nálunk meg Dombi Tibi egy Bundesliga-edzésig.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Egy igazi debreceninek, cívisnek itt nem szerencsés amúgy se stadiont és társait felhozni,ellenezni,sőt ugye a debreceni Mszp is mellette van az országos Mszpvel szembe állva, ez is sok mindent elmond.. ez olyan mintha Texasban leszólnád valamilyen szinten az amerikai focit,Hajrá.KroosIgazából aki nem jár meccsekre minden héten, aki nem a hétvégékre gondol és azt várja, hogy végre láthassa a csapatát akár otthon akár az ország másik végében, az fel se fogja a dolgot. Ultrák részéről mehettek volna értelmesebb egyének is, de aki rendszeresen látogatja valamelyik hazai csapat meccsét, az meg tudja érteni a szurkolók álláspontját is.
több mint 13 éve
Egy igazi debreceninek, cívisnek itt nem szerencsés amúgy se stadiont és társait felhozni,ellenezni,sőt ugye a debreceni Mszp is mellette van az országos Mszpvel szembe állva, ez is sok mindent elmond.. ez olyan mintha Texasban leszólnád valamilyen szinten az amerikai focit,Hajrá.
több mint 13 éve
Van egy parkoló a házunk közelében ahová csak engedéllyel lehet beállni. Én soha nem parkoltam ott pedig nagyon jó helyen van. Haverok mindig ott állnak. Mondták, hogy nyugodtan álljak oda, mert soha nem büntetnek. Na engem első nap megvágtak ott. Én vagyok a hülye mert másokra hallgatok.Anno egyik tanárom mesélte, hogy elkérte fiától céges kocsit, elment boltba. Rendőr hazafelé megállítja. Jogosítvány, forgalmi...menetlevél? Hoppá 😀
Olyan vagyok lassan mint Pierre Richard (jól írtam?) a Balfácánban. 😊Bazzani
több mint 13 éve
Azt úgy értem, hogy a stadionra egy év(vagy 2) alatt adnak pénzt ,még az egyetemek ugye évről.évre.Nem a stadion miatt kapnak kevesebbet, semmi köze nincs hozzá.
Az egyetemeket és az ott maradtakat nem sajnálom, így is többet keresnek mint az átlag stb, akik 60.000ból élnek vagy ugye munkájuk sincsen,de ehhez semmi köze h épül-e stadion vagy nem.
De tényleg valaki azt hiszi hogy ha nincs stadion akkor több pénz jut az egyetemekre.
Ha meg nincs 4es metró több évtizedig lenne pénz egyetemekre, kórházakra stb-re
több mint 13 éve
Ha nem adnának a stadionra, se lenne több oktatásra. De így el lehet játszani a metróval, Bkv-val meg kis millió dologgal és akkor mennyi pénz megmaradna...A Tudás, micsoda?
Plusz a stadion egy hosszabb távú befektetés, koncertekkel, kulturális programokkal, + ebbe a Nagyerdő rekonstrukciója is benne van, ami eléggé kell már.
Van pénz az oktatásra nem 0 FT-ot kapnak. Az egyetemeket valahogy nem tudom sajnálni,fizetek nekik eleget kb. semmiért...
Kroos
Ha a csőd szélére került egyetemeket nem sajnálod, akkor az azt működtető, munka nélkül maradható emberállományt sem? Szegeden ez kb 6000 fő.
Nem beszélve a több ezer erasmus-os diák által az országba hozott milliókról stb, stb...
Az oktatási rendszer egy fos, de a végigvinni próbált reformok is azok.
több mint 13 éve
Van egy parkoló a házunk közelében ahová csak engedéllyel lehet beállni. Én soha nem parkoltam ott pedig nagyon jó helyen van. Haverok mindig ott állnak. Mondták, hogy nyugodtan álljak oda, mert soha nem büntetnek. Na engem első nap megvágtak ott. Én vagyok a hülye mert másokra hallgatok.Olyan vagyok lassan mint Pierre Richard (jól írtam?) a Balfácánban. 😊
több mint 13 éve
Ha nem adnának a stadionra, se lenne több oktatásra. De így el lehet játszani a metróval, Bkv-val meg kis millió dologgal és akkor mennyi pénz megmaradna...Plusz a stadion egy hosszabb távú befektetés, koncertekkel, kulturális programokkal, + ebbe a Nagyerdő rekonstrukciója is benne van, ami eléggé kell már.
Van pénz az oktatásra nem 0 FT-ot kapnak. Az egyetemeket valahogy nem tudom sajnálni,fizetek nekik eleget kb. semmiért...
több mint 13 éve
populista, demagóg duma

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szóval normális, hogy amíg nincs pénz oktatásra, addig az állam pénzeli a hobbitokat. (hobbitos poént nem ér ellőni..)www.vagy.hu/tartalom/cikk/3872_ultrasok_erodemonstraciojateljesen igazuk volt,igaza volt a csávónak,munka kapcsán,a stadion kapcsán stb. még ha a stílus nem a legjobb. szánalmas a 20 éves egyszer ezt ,most már mást mondó gyerek, politikai karrierjét építő,Bajnai pénzelte, és "tanított" senki(aki majd betépve bulizik a stadionban majd a Campus fesztiválon).Debrecenben azért a sportot,focit nem ajánlott szájra venni. Tehát aki kurvának áll ne csodálkozzon, ha meg.asszák.Kroos
szánalmas. Dábrácáni úúúltrák! Amadeus91
több mint 13 éve
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3872_ultrasok_erodemonstraciojateljesen igazuk volt,igaza volt a csávónak,munka kapcsán,a stadion kapcsán stb. még ha a stílus nem a legjobb. szánalmas a 20 éves egyszer ezt ,most már mást mondó gyerek, politikai karrierjét építő,Bajnai pénzelte, és "tanított" senki(aki majd betépve bulizik a stadionban majd a Campus fesztiválon).Debrecenben azért a sportot,focit nem ajánlott szájra venni. Tehát aki kurvának áll ne csodálkozzon, ha meg.asszák.
több mint 13 éve
koncon marakodó kutyák- nem lesz ebben az országban semmi amíg ilyen magasröptű viták vannak a lényeget meg mindenki leszarja.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
index.hu/video/2013/02/12/haljatok_ehen_egy_londoni_mcdonald_s-ban/www.vagy.hu/tartalom/cikk/3872_ultrasok_erodemonstraciojaSzerintem azt még mondd el, hogy minden ultra bűnözőAsbee
nem bűnözők, csak 1-2 közülük segg hülye.
edit: a videón felszólaló úriember: "A képen szereplő szurkoló, (valószínűleg ő is beszélt) Incze Béla, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke, aki még nyáron egy Duna melletti emlékműre fújta fel, hogy „ide lesztek belelőve, mocskos zsidók”.
rosszabbik.com/2013/02/12/incze-bela-hvim-alelnok-zavarta-meg-a-hallgatok-forumat/
több mint 13 éve
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3872_ultrasok_erodemonstraciojaSzerintem azt még mondd el, hogy minden ultra bűnöző
több mint 13 éve
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3872_ultrasok_erodemonstraciojaAkinek van: www.facebook.com/ultrasliberi.hu/posts/579496242078927
több mint 13 éve
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3872_ultrasok_erodemonstraciojaszánalmas. Dábrácáni úúúltrák!
több mint 13 éve
Facepalm...1-2 hete megvett videókártyát visszaküldtem (kurva kattogó hangot adott ki bizonyos fordulatszámon), érdeklődtem mi a helyzet, mondják tökéletesen működik náluk, semmi kattogó hang. Itthon utolsó próba előtt kapott egy kis gépzsírt hátha attól jobb lesz, hát kb még hangosabb is volt. Utána szereltem ki egyből, állt 4-5 napot és úgy látszik mégis használt. Kíváncsi vagyok így marad-e, még jobban felbaszna ha visszaküldés után újból rossz lenne...
több mint 13 éve
Hogy az összes ráérő isten húzná a péniszére a Közútkezelő vezetőinek az ánuszát!Egyszerűen lehetetlen eljutni A pontból, B pontba anélkül, hogy ne kockáztatnál egy tengelytörést.laccoo74Én szombaton este meg is jártam,szerencsémre egy felni kalapálással megúsztam a kalandot.A helyszínre érkező rendőr azt mondta olcsóbb kifizetni a javítás díját (már ha elismerik és kifizetik) mint betömni a kráter méretű lyukat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Miskolcon már rég volt Pénz&Sárm Party, mostanában ez a menő:
több mint 13 éve
neeeeeeeem hiszem el, hogy ez a plakát nem vicc, de tényleg igaz...Szerintem, diszkóba nem azért jár az ember, hogy beszélgessen.Kiaknázatlan terület még a falunap, nyugdíjasklub, szociális otthon stb.
R. Kárpáti Péter nem sokáig csüggedt azután, hogy kiírták a Barátok köztből. A sorozat egykori Berényi Andrása újabban az ország diszkóit járja a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltánnal. Az ilyen haknikon a két színésszel bárki elbeszélgethet és fotózkodhat, sőt piát is rendelhetnek tőlük.jjncaa
több mint 13 éve
neeeeeeeem hiszem el, hogy ez a plakát nem vicc, de tényleg igaz...
R. Kárpáti Péter nem sokáig csüggedt azután, hogy kiírták a Barátok köztből. A sorozat egykori Berényi Andrása újabban az ország diszkóit járja a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltánnal. Az ilyen haknikon a két színésszel bárki elbeszélgethet és fotózkodhat, sőt piát is rendelhetnek tőlük.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal