Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
vagy üljön rá a gyerek a trafós szobabiciklire!!!! Úgy is kövér és lúdtalpas a liberális fajzata!Csönd legyen. A bonsai duce levitte az áram árát. Ki mondta, hogy ezért a pénzért ménkü is jár? Várják meg amíg villámlik.apeszosAmúgy az közelben lakóház is van egy kettő, állítólag nekik az áramszolgáltató azt üzente, hogy költözzenek el. Ez beszarás....milyen gyakorlatiasak. Amadeus91
csi77
több mint 13 éve
Csönd legyen. A bonsai duce levitte az áram árát. Ki mondta, hogy ezért a pénzért ménkü is jár? Várják meg amíg villámlik.Amúgy az közelben lakóház is van egy kettő, állítólag nekik az áramszolgáltató azt üzente, hogy költözzenek el. Ez beszarás....milyen gyakorlatiasak. Amadeus91
csi77
több mint 13 éve
csak pár kommentet olvastam vissza, de hogy a p*csába jön Dart Vader Szita Bence gyilkosaihoz???? O.oBigBen7csillagrombolóval.
vagy nem találós kérdés volt?
több mint 13 éve
Csak nem véletlen ám, hogy a tucatnyi főszereplő közül pont Darth Vader-re esett a választásod. (Ráadásul állandóan összekeverlek briával!! 😀 )mondjuk ez engem is kurvára idegesít, mindig azt hiszem én írtam be valamit...
tomi-tomi
több mint 13 éve
Amúgy az közelben lakóház is van egy kettő, állítólag nekik az áramszolgáltató azt üzente, hogy költözzenek el. Ez beszarás....milyen gyakorlatiasak.
csi77
több mint 13 éve
Sajnos nekünk nincs egy Randy Marshunk, aki képes lenne prognosztizálni ezeket a csapásokat :/
több mint 13 éve
Most hallom, hogy a Mátrában valamelyik sípályán 20 órás áramszünet volt. Azt mondja a szóvivő, hogy a sűrű havazás miatt.... Ez derék.Ha operába megyek, akkor számítok rá, hogy ott énekelni fognak, nem?
Amúgy az közelben lakóház is van egy kettő, állítólag nekik az áramszolgáltató azt üzente, hogy költözzenek el. Ez beszarás....
(engem nem érintett, lévén elég messze lakom onnan, de a magyarázat vicces)
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Sosem szoktam kiköpni a gabonapelyhet, bármennyire meglepődök. Akkor ezek szerint mélyen skizofrén vagyok, és ez a másik énem lehet.Hannimondjuk sobri nem azt mondta, hogy lacoo gyerekgyilkos, csak hogy szimpatizál egy gyerekgyilkossal, magyarán az esetedben nem az a párhuzam, hogy ha meglepődsz akkor kiköpöd a gabonapelyhet, hanem maximum szimpatizálsz vele, szeretnél te is annyira meglepődni, stb... de nem azt, hogy te is kiköpöd 😊
valamint továbbvíve a dolgot, akkor lennél lacoo helyzetében, hogyha például valaki belinkel egy videót, amin egy faszi nagyon meglepődik ezért kiköpi a gabonapelyhet, amire beírod, hogy ez mennyire undorító dolog. 😉
több mint 13 éve
csak pár kommentet olvastam vissza, de hogy a p*csába jön Dart Vader Szita Bence gyilkosaihoz???? O.o
több mint 13 éve
Sosem szoktam kiköpni a gabonapelyhet, bármennyire meglepődök. Akkor ezek szerint mélyen skizofrén vagyok, és ez a másik énem lehet.
több mint 13 éve
Sobri,bocsi a szülőzésért, remélem, nincs harag.Miért Vader?Mert szeretem a Star Warst, ennyi, és nem több.Választhattam volna bármelyik szereplőt, hangsúlyozom SZEREPLŐT!Ha esetleg Yodát választom, akkor szerinted rasszista vagyok?Nem zavar, hogy a demokráciában ki itélkezik egy gyerekgyilkos felett.De szerinted gyereket ölni helyes?Anno a romagyilkosságok is felháboritottak, pedig már jó párszor lerasszistáztál.De ne folytassuk.Édesanyád cipője elkészült, mikor jössz érte?laccoo74el se merem képzelni, hogy milyen disznóságokat feltételezhet rólam sobri avatar alapjánjjncaaNem avatar alapján.
Avatar és hozzászólás együttesen.
Ha ezzel az avatarral fikáznád a szgépes játékokat, vagy az öncélú szórakozást, azt érezhetném ellentmondásosnak.
De legalábbis megkérdezném, hogy mégis miért?
Végülis laccoo74-től is megkérdezhetem:
laccoo74, miért Vader nagyúr az avatarod, aki bár csak kitalált szereplő, de közismerten gyerekgyilkos, áruló, bután manipulált, a sötét oldal embere, aki a végén még az árulását is elárulja?
Mit képvisel ő számodra, milyen értékeket hordoz, mit fejez ki, vagy egyszerűen csak mit kedvelsz benne annyira, hogy őt választottad, hogy vele azonosítsunk?
És miért zavar, ha egy gyerekgyilkos egy demokráciában a bíróság, az igazságszolgáltatás elött felel a tettéért, és nem pedig meglincselik?
Valamint azt írod, hogy "Azért egy elcseszett cipő, és egy agyonvert gyerek között van egy hangyapöcsnyi különbség, szerintem." ami ugye teljesen igaz, de ha az elcseszett cipő miatt anyukám összetöri magát, bennem gerjedhet olyan indulat, hogy ha én dönthetnék a sorsodról, mint aki ezt okozta hanyagsága folytán, bizony kihegyezett sámfába húználak. Márpedig a te felvetésed szerint döntsön az áldozat hozzátartozója.
Én mint hozzátartozó így döntök.
Jól van ez így?Sobri Jóska
több mint 13 éve
Hogy az összes ráérő isten húzná a péniszére a Közútkezelő vezetőinek az ánuszát!Egyszerűen lehetetlen eljutni A pontból, B pontba anélkül, hogy ne kockáztatnál egy tengelytörést.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Anya, apa, nagyszülő... ha jó kapcsolatban van az ember velük, akkor valóban nagyon fájdalmas lehet elveszíteni. Viszont -ne adja isten- a saját gyereked elvesztését ne említsd ezzel egy lapon, mert nem állja meg a helyét!nem csodálkozom, hogy egy apa radikálisabban látja a szituációt mint akinek még nincs gyereke, felesleges belemenni mert senkinek nincs igaza.TocaEz valóban nagyon komoly érv. Nincs gyerekem, sőt valószínűleg anyám meg apám meg testvérem sem, nagyanyám és nagyapám se volt sosem, fogalmam sincs milyen lehet rokont elveszíteni. fetomy
több mint 13 éve
Igen, ezt én is mondani akartam, mindig meglepődök hogy bria milyen bőbeszédű és userbarát lett 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Miért Vader?Mert szeretem a Star Warst, ennyi, és nem több.Választhattam volna bármelyik szereplőt, hangsúlyozom SZEREPLŐT!Ha esetleg Yodát választom, akkor szerinted rasszista vagyok?Nem zavar, hogy a demokráciában ki itélkezik egy gyerekgyilkos felett.De szerinted gyereket ölni helyes?Anno a romagyilkosságok is felháboritottak, pedig már jó párszor lerasszistáztál.De ne folytassuk.Édesanyád cipője elkészült, mikor jössz érte?laccoo74Egy nagy túróst, édesapám! 😀
Elsőre nem ez volt a válaszod (hiszen nincs is jelentősége, filmszereplő). A StarWars-nak elég jellegzetes grafikájú a cím felirata; nem lenne nehéz az egész film (univerzum) iránti szeretetedet képben, avatarban megfogalmaznod. Csak nem véletlen ám, hogy a tucatnyi főszereplő közül pont Darth Vader-re esett a választásod. (Ráadásul állandóan összekeverlek briával!! 😀 )
Ki is emelhettél volna rengeteg jó tulajdonságát - a megtért bárány, a tékozló fiú, önfeláldozás, már-már megváltóként teljesíti be a próféciát (ti. egyensúlyt hoz az Erőben) stb. Krisztusi történet, a megkísértés rész túldimenzionálásával, időleges sikerével. De Te elfogadtad Sobri szerepértelmezését.
A téma és a felháborodásod kapcsán pedig különösen érdekes, hogy Vader nagyúr Skywalker-ből éppen az édesanyja halála miatt érzett bosszúvágy kielégítésével indul el a Sötét Erő és a Sith-té válás felé.
A többi rész már csak indulat, személyeskedés, tele hibával (Yoda=rasszizmus??!, Sobri egy szóval nem írta, hogy a gyerekgyilkosság helyes lenne!)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
nem csodálkozom, hogy egy apa radikálisabban látja a szituációt mint akinek még nincs gyereke, felesleges belemenni mert senkinek nincs igaza.TocaEz valóban nagyon komoly érv. Nincs gyerekem, sőt valószínűleg anyám meg apám meg testvérem sem, nagyanyám és nagyapám se volt sosem, fogalmam sincs milyen lehet rokont elveszíteni. El sem tudom képzelni abszolút. Sőt lehet egyenesen úgy gondolom ezért, hogy tök poén lehet elveszíteni a gyerekemet. Főleg, hogy le is írtam, hogy a szülő természetesen reagál így és én is így reagálnék.
Azért neked is megvan ám a saját kis világod, ami alapján mondod a véleményedet leszarva, hogy a valódi világban mi történik. Remélem nem zavar, hogy leírtam, hogy egyértelmű, hogy az apa mit akar ilyen esetben, de attól még nem az a helyes. De nem, gondolom nem, hiszen ismét csak nem vetted figyelembe ezt a részét a hszemnek, mert így legalább gyorsan el is tudtad bagatelizálni az egész véleményemet 😊 Ügyes. Majdnem 😊
Inkább azt ragadtad volna ki, hogy ha téged vádolnak meg ilyennel, akkor is szeretnéd-e ha meglincselnek azonnal, vagy azért inkább igényelnéd a normális bírósági eljárást, de gondolom ezt azért nem is kommentálod, mert kellemetlen lenne a válasz, esetleg túl látványosan álszent. 😊
Sobri: A gyilkossági kísérlettel nincsen baj, az teljesen benne van egy átlag szülő-gyerek kapcsolatban 😊 Meg Luke is biztos lopott tőle, megérdemelte, hogy levágja a kezét. Én ilyet nem tennék a gyerekemmel, de ugye én nem tudom milyen lehet az apa-fia viszony 😊 De ez csak film, filmen menő dolog a gyerekgyilkosság, mert oda nem képzeljük oda a mi gyerekünket 😊
"De szerinted gyereket ölni helyes?"
😀 Bámulatos. 😀 Komolyan. 😀
több mint 13 éve
Miért Vader?Mert szeretem a Star Warst, ennyi, és nem több.Választhattam volna bármelyik szereplőt, hangsúlyozom SZEREPLŐT!Ha esetleg Yodát választom, akkor szerinted rasszista vagyok?Nem zavar, hogy a demokráciában ki itélkezik egy gyerekgyilkos felett.De szerinted gyereket ölni helyes?Anno a romagyilkosságok is felháboritottak, pedig már jó párszor lerasszistáztál.De ne folytassuk.Édesanyád cipője elkészült, mikor jössz érte?el se merem képzelni, hogy milyen disznóságokat feltételezhet rólam sobri avatar alapjánjjncaaNem avatar alapján.
Avatar és hozzászólás együttesen.
Ha ezzel az avatarral fikáznád a szgépes játékokat, vagy az öncélú szórakozást, azt érezhetném ellentmondásosnak.
De legalábbis megkérdezném, hogy mégis miért?
Végülis laccoo74-től is megkérdezhetem:
laccoo74, miért Vader nagyúr az avatarod, aki bár csak kitalált szereplő, de közismerten gyerekgyilkos, áruló, bután manipulált, a sötét oldal embere, aki a végén még az árulását is elárulja?
Mit képvisel ő számodra, milyen értékeket hordoz, mit fejez ki, vagy egyszerűen csak mit kedvelsz benne annyira, hogy őt választottad, hogy vele azonosítsunk?
És miért zavar, ha egy gyerekgyilkos egy demokráciában a bíróság, az igazságszolgáltatás elött felel a tettéért, és nem pedig meglincselik?
Valamint azt írod, hogy "Azért egy elcseszett cipő, és egy agyonvert gyerek között van egy hangyapöcsnyi különbség, szerintem." ami ugye teljesen igaz, de ha az elcseszett cipő miatt anyukám összetöri magát, bennem gerjedhet olyan indulat, hogy ha én dönthetnék a sorsodról, mint aki ezt okozta hanyagsága folytán, bizony kihegyezett sámfába húználak. Márpedig a te felvetésed szerint döntsön az áldozat hozzátartozója.
Én mint hozzátartozó így döntök.
Jól van ez így?Sobri Jóska
több mint 13 éve
Ez már csak így megy. 😊a kurvázásra való buzdítás és a bevallottan szűz Tebow között csak van egy kis ellentmondás, nem?jjncaaAhogy Rejtő írta:
"Tuskó nagyot rúgott feléje, mert ketten fogták, a tábornok és Levin.
- Hát beszélj! - mondta Senki Alfonz.
- De ne beszéljen ez a piszok! - hörögte viaskodva a köpcös -, mert megmagyarázza, és megint elmarad az agyonverés...! Eresszenek!"Gogo
És hogy Rejtővel feleljek:
"Kavarja ez, vagy nem kavarja?" Megint nagyon valószínűen hangzik, amit mond, tehát biztos, hogy hazudik.
több mint 13 éve
a kurvázásra való buzdítás és a bevallottan szűz Tebow között csak van egy kis ellentmondás, nem?jjncaaAhogy Rejtő írta:
"Tuskó nagyot rúgott feléje, mert ketten fogták, a tábornok és Levin.
- Hát beszélj! - mondta Senki Alfonz.
- De ne beszéljen ez a piszok! - hörögte viaskodva a köpcös -, mert megmagyarázza, és megint elmarad az agyonverés...! Eresszenek!"
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Darth Vader melyik gyerekét ÖLTE MEG a filmben?BazzaniAz elsőszülöttet többször is megpróbálta. A kezét le is vágta. (Ez se egy szép apai gesztus, lássuk be.)
A lányt is.
És aktívan közreműködött a teljes Jedi-akadémia, a sok kis ártatlan, mit sem sejtő jedike lemészárlásában. 😕
több mint 13 éve
uGondolom ez valamelyik új részben van benne azokat nem néztem meg. Köszi.Darth Vader melyik gyerekét ÖLTE MEG a filmben?Bazzaniegyiket sem, de a Jedi Templomban megölte az összest.Amadeus91
több mint 13 éve
Darth Vader melyik gyerekét ÖLTE MEG a filmben?Bazzaniegyiket sem, de a Jedi Templomban megölte az összest.
több mint 13 éve
a kurvázásra való buzdítás és a bevallottan szűz Tebow között csak van egy kis ellentmondás, nem?jjncaaÉn nem látom.
A példaképem egy jó ember, én meg nem vagyok az, de igyekszem.
Viszont mint ember egyikünk se tökéletes.
Valamint a kurvázás jó dolog. Örömet szerez a felhasználónak, és a szolgáltatónak egyaránt. Igazi win-win szitu.
És nem akarok kivégezni, vagy meglincselni senkit, aki nem akar kurvázni, vagy nem akar jó ember lenni.
És nem emelem piedesztelráa az egyik (igaz kitalált) gyerekgyilkost, míg a másikat sem vonnám ki az igazságszolgáltatás alól, és a saját vérszomjamra se akarom rábízni.
több mint 13 éve
a kurvázásra való buzdítás és a bevallottan szűz Tebow között csak van egy kis ellentmondás, nem?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal