Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Sziasztok, a chrono24 -ről vásárolt már valaki, vagy van bármiféle tapasztalat, hogy mennyire megbízhatóak?
több mint 4 éve
Duff
3 133
srácok, tudtok Budapesten megbízható, jó áron dolgozó gumist? egy lassú defektet kéne a jobb elsőmön pasztázni, de akiket felhívtam az elmúlt 1 órában, mindenki nevetséges árat mondott.Gumi Bar - Izabella utca 28.
shawnka
Kétszer voltam náluk friss gumikat felrakatni, mindkétszer jó áron csinálták.
több mint 4 éve
Van ilyen, hogy jó ár és (!) megbízható?Én a X. kerbe hordom a párom kocsiját, de évek óta nem tudom eldönteni, h olcsó, vagy megbízható.
Mondjuk műszaki probléma még nem volt a munkájukkal
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
- JC6
6 992
srácok, tudtok Budapesten megbízható, jó áron dolgozó gumist? egy lassú defektet kéne a jobb elsőmön pasztázni, de akiket felhívtam az elmúlt 1 órában, mindenki nevetséges árat mondott.Újszász utca, esetleg a 17.ker mellett közvetlen a Szupergumi?
shawnka
több mint 4 éve
srácok, tudtok Budapesten megbízható, jó áron dolgozó gumist? egy lassú defektet kéne a jobb elsőmön pasztázni, de akiket felhívtam az elmúlt 1 órában, mindenki nevetséges árat mondott.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
Latom nagyon unatkoztal vagy nem ertem a poent.Sizasztok jogi kerdesem lenne ingatlaneladassal kapcsolatban.Hol van a kecó?
A foglalo es az eloleg kozotti kulonbseget tudom. Elolegnel ha barki elall a szerzodestol az eloleg visszajar az eladonak es pont. foglalonal a vevonek nem jar vissza ha o all stb. a foglalo a ptk-ban benne van az eloleg nincs.
A kerdesem az lenne mire figyeljek ha "csak" eloleget kapok, olvastam arrol hogy a szerzodest ugy irtak meg, hogy ergo eloleg szerepelt benne, de az elado elallt a szerzodesetol es porult jart, tobbet kellett fizetnie. Tudom, olvassam el figyelmesen, ami meg szokott tortenni, ezenkivul?
Nalam az a cel, jelenleg, hogy az "eloleggel" ne jarjak porul, ergo ha jon vki aki tobbet kinal a megbeszelt idon belul akkor felmondhassam a szerzodest es csak az eloleget visszaadom es puszi csa.
Elore is koszi.
ZoliMP
Van rá ügyfelem.
3 is.
Pont abban a házban keresek.
Kimondottan abban a házban keresek!
Orvos házaspárnak.
#JC6
több mint 4 éve
- JC6
6 992
Sizasztok jogi kerdesem lenne ingatlaneladassal kapcsolatban.Hol van a kecó?
A foglalo es az eloleg kozotti kulonbseget tudom. Elolegnel ha barki elall a szerzodestol az eloleg visszajar az eladonak es pont. foglalonal a vevonek nem jar vissza ha o all stb. a foglalo a ptk-ban benne van az eloleg nincs.
A kerdesem az lenne mire figyeljek ha "csak" eloleget kapok, olvastam arrol hogy a szerzodest ugy irtak meg, hogy ergo eloleg szerepelt benne, de az elado elallt a szerzodesetol es porult jart, tobbet kellett fizetnie. Tudom, olvassam el figyelmesen, ami meg szokott tortenni, ezenkivul?
Nalam az a cel, jelenleg, hogy az "eloleggel" ne jarjak porul, ergo ha jon vki aki tobbet kinal a megbeszelt idon belul akkor felmondhassam a szerzodest es csak az eloleget visszaadom es puszi csa.
Elore is koszi.
ZoliMP
Van rá ügyfelem.
3 is.
Pont abban a házban keresek.
Kimondottan abban a házban keresek!
Orvos házaspárnak.
több mint 4 éve
azt nézem, hogy évi átlagban annyi km került bele, mint a mi kettesünkbe, csak az négy évvel fiatalabb.Ez bizony nem tekert 😉ha valakit érdekel használt autó olcsón, az enyém vihetőmennyiről tekerted vissza? 😊
www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/ford/focus/ford_focus_1.4_ambiente-15779138
r.baggio
csebi
| És milyen jól fog járni vele valaki. |
Matthew99
és én azt hittem, hogy senki sem használja olyan ritkán az autóját, mint mi...
több mint 4 éve
ha valakit érdekel használt autó olcsón, az enyém vihetőpacsi Fóka társ o/
r.baggio
több mint 4 éve
Ez bizony nem tekert 😉ha valakit érdekel használt autó olcsón, az enyém vihetőmennyiről tekerted vissza? 😊
r.baggio
csebi
| És milyen jól fog járni vele valaki. |
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
ha valakit érdekel használt autó olcsón, az enyém vihetőmennyiről tekerted vissza? 😊
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
ha valakit érdekel használt autó olcsón, az enyém vihetőwww.hasznaltauto.hu/szemelyauto/ford/focus/ford_focus_1.4_ambiente-15779138
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
Igen, kivancsi voltam milyen trukk lehet mogotte es ahogy elotted irtak "csikicsukizhat" is.Sizasztok jogi kerdesem lenne ingatlaneladassal kapcsolatban.Hát az is egy nagy marha aki így vesz lakást tőled 😊 Ha én előleget adok, akkor azt azért adom, hogy ne szállhass ki az üzletből, ergó garanciát fogok kérni. Ha semmi garanciát nem adsz, nem kapsz előleget sem. 😊
Elore is koszi.
ZoliMP
Szóval döntsd el, hogy el akarod-e adni a lakást annak a vevőnek. Ha el akarod, akkor hajrá, menjetek el egy ügyvédhez és írassátok le vele a feltételeket. Ő rendesen meg fogja nektek fogalmazni, előlegestül azt, amit szeretnél / szeretnétek. Ha viszont még akarsz vevőt vadászni, akkor mindegy, mert ha a vevő hajlandó előleget adni így is neked, akkor lüke. És akkor simán visszaadod neki a pénzt és szevasz. Ha meg nem lüke, úgyse fog belemenni ilyen egyezségbe és akkor meg azért mindegy.
peterk2005
De tisztaztam vele a fogalmakat es foglalo az amire gondolt es nem eloleg.
Koszi mindenki segitseget es hozzaszolasat.
több mint 4 éve
Sizasztok jogi kerdesem lenne ingatlaneladassal kapcsolatban.Hát az is egy nagy marha aki így vesz lakást tőled 😊 Ha én előleget adok, akkor azt azért adom, hogy ne szállhass ki az üzletből, ergó garanciát fogok kérni. Ha semmi garanciát nem adsz, nem kapsz előleget sem. 😊
Elore is koszi.
ZoliMP
Szóval döntsd el, hogy el akarod-e adni a lakást annak a vevőnek. Ha el akarod, akkor hajrá, menjetek el egy ügyvédhez és írassátok le vele a feltételeket. Ő rendesen meg fogja nektek fogalmazni, előlegestül azt, amit szeretnél / szeretnétek. Ha viszont még akarsz vevőt vadászni, akkor mindegy, mert ha a vevő hajlandó előleget adni így is neked, akkor lüke. És akkor simán visszaadod neki a pénzt és szevasz. Ha meg nem lüke, úgyse fog belemenni ilyen egyezségbe és akkor meg azért mindegy.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
rokaur
869
Sizasztok jogi kerdesem lenne ingatlaneladassal kapcsolatban.Hát most leírtad, hogy jól bevédenéd magad 😀 Ha jön jobb ajánlat akkor kisétálsz belőle ha nem akkor már úgyis van egy vevőd. Ha én lennék a vevő és nem tudnád eladni a megbeszélt időn belül akkor én lépnék ki és kapnál egy fél millióval kisebb ajánlatot hiszen eddig se tudtad másnak eladni 😊
Elore is koszi.
ZoliMP
több mint 4 éve
Willie Parker
15 393
Sizasztok jogi kerdesem lenne ingatlaneladassal kapcsolatban.batki.info/foglalo-vagy-eloleg-mi-a-kulonbseg/
Elore is koszi.
ZoliMP
www.bacskougyved.hu/foglalo-ingatlan/
www.bacskougyved.hu/foglalo-vagy-eloleg/
hzl.hu/wp-content/uploads/2015/03/T%C3%81J%C3%89KOZTAT%C3%93-ingatlan-ad%C3%A1sv%C3%A9tellel-kapcsolatos-jogi-tudnival%C3%B3kr%C3%B3l-2014_11_01.pdf
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
Sizasztok jogi kerdesem lenne ingatlaneladassal kapcsolatban.A foglalo es az eloleg kozotti kulonbseget tudom. Elolegnel ha barki elall a szerzodestol az eloleg visszajar az eladonak es pont. foglalonal a vevonek nem jar vissza ha o all stb. a foglalo a ptk-ban benne van az eloleg nincs.
Elore is koszi.
több mint 4 éve
Üdv!Fényújság programozáshoz ért valaki urak?
Se lemezem, se programom, se pendrive-om hozzá.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Pár ötletet szeretnék kérni öltöny, mellény szabáshoz. Sajnos a 190cm 88kg sportos alkatomon nagyon retekül állnak az átlagos darabok. Idő pedig nem nagyon van bejárni most a plázákat hátha akad valami értelmes, ami nem lóg, nem rövid, nem hosszú, nem bő stb.Előre is köszönöm!
több mint 4 éve
Nem feltétlenül.Miért jó az hogy ha az ember elválik, akkor megtartja a férjezett nevét?Gondolom mert anélkül egy nagy senki
| Rogán-Gaál C. Aztán majd ha hozzámegy a víz-gáz-fűtés szerelőhöz, akkor Kovácsné R-G C lesz? |
Matthew99
🤘gaben🤘
Most a konkrét Cecíliát nem tudom, de én ismertem olyan nőt, akinek valami elbaszott idétlen eredeti neve volt, legalábbis neki nem tetszett, és inkább felvette a férjéét, amit meg is tartott válás után is. És nem csak köpködve lehet elválni, szóval ennyi miért ne maradhatna meg egy házasságból?
Meg olyan is van, amikor olyan rossz a viszonya az apjával, hogy azért sem veszi vissza még ha elválik, akkor sem.
Manapság egyébként vagy ez a fajta Rogán-Gaál kötőjeles felvétel (sokszor a férj által is felvéve a feleségéét), vagy a teljes átváltoztatás dívik, a Zubauer Gézánék és Földesiné Vatnyaki Katalinok kora lejárt, fiataloknál nagyon ritka.
több mint 4 éve
Miért jó az hogy ha az ember elválik, akkor megtartja a férjezett nevét?Gondolom mert anélkül egy nagy senki
| Rogán-Gaál C. Aztán majd ha hozzámegy a víz-gáz-fűtés szerelőhöz, akkor Kovácsné R-G C lesz? |
Matthew99
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
bár nem pont ez de az én ultimate kedvencem mikor mindenki doktor aztán összejön egy:A Dr.XY-né mintapéldája néhai anyai nagyanyám, aki amíg tudott írni (90 fölött már nagyon rosszul látott) minden aláírandó helyre akkurátusan, gyöngybetűkkel kiírta a Dr.-t, ami egy kis faluban önmagában komoly respekttel járt, ezért akik nem ismerték a papát (70-es években meghalt) azok közül sokan hitték hogy a mama az.
Dr. XYné Dr. Kovács Éva
csak, hogy nehogy ne vedd észre, hogy doktor 😀
rokaur
Neki valójában 6 elemije volt, és amikor egyszer megkérdeztem hogy miért írja ki a Dr.-t, nagyon komolyan azt mondta, hogy azért, mert neki ez a neve.
Ennyi, ami jár az jár. 😀
több mint 4 éve
Pécsen volt egy doktor^2. mármint utca. Dr Doktor Sándor utca.bár nem pont ez de az én ultimate kedvencem mikor mindenki doktor aztán összejön egy:én ismerek Dr Szabóné Dr Szabó-t
Dr. XYné Dr. Kovács Éva
rokaur
a szabó itt placeholder
Negritis
több mint 4 éve
bár nem pont ez de az én ultimate kedvencem mikor mindenki doktor aztán összejön egy:én ismerek Dr Szabóné Dr Szabó-t
Dr. XYné Dr. Kovács Éva
rokaur
a szabó itt placeholder
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!