Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Tul fogja szerintem, mert a mapei segiti a sprintereit.
no
Amúgy ők miért mapei még mindig?
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 302
Tul fogja szerintem, mert a mapei segiti a sprintereit.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megvan Cavendish rekordbeállítása. A stílusos az lenne ha túléli a hegyeket, hogy Párizsban döntené meg. Persze ha előbb megteheti, tegye 😊
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Tök jó volt Vingegaard támadása. Adott 2,5 kilometeren 40 másodpercet Pogacarnak meg 1 percet kb Carapaznak és Urának, hogy aztán a lejtmenetben elkapják. Ezért utalom a lejtős befutókat, meg szerencse hogy a Touron nincs belőle sok csak idén vagy 3.
tüsi91
Ezért engedték, hogy adjon, nem azért adott, mert erősebb.
Ha valakit lefele úgyis be tudsz fogni, akkor menjen csak nyugodtan.
Sobri Jóska
Én is hagynám a lejtmenetes befutókat, nyerjen néha az is aki jó lejtmenetben, ne mindig az aki hegyen jó.
Bár én bővíteném a repertoárt, ha én döntenék 3 hetesen mindig lenne kockaköves szakasz is.
Vingegaard egyedül ment az is hátráltatta, van ez így, ha hamarabb indult volna elérte volna a trekeseket és akkor sokat nyert volna viszonylag. Így járt, majd máskor nem szarozik és hamarabb indít 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Sagan is feladta, a top három kedvencemből így már ketten, ehh.
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 446 — #NoStress
Tök jó volt Vingegaard támadása. Adott 2,5 kilometeren 40 másodpercet Pogacarnak meg 1 percet kb Carapaznak és Urának, hogy aztán a lejtmenetben elkapják. Ezért utalom a lejtős befutókat, meg szerencse hogy a Touron nincs belőle sok csak idén vagy 3.
tüsi91
Ezért engedték, hogy adjon, nem azért adott, mert erősebb.
Ha valakit lefele úgyis be tudsz fogni, akkor menjen csak nyugodtan.

több mint 3 éve
A lejtmenetnek a végén mi értelme volt?
csebi
Én rosszul vagyok azoktól szakaszoktól, amiknek a végén ilyen lejtmenet van.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
A lejtmenetnek a végén mi értelme volt?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 3 éve
meg egy hegyi nap tulelve. 😊
több mint 3 éve
Húú van Aert mekkorát ment! Végre egy kis öröm számomra is.
több mint 3 éve
A legnagyobb kedvenc Cav.

Sajnaltam hogy a zold trikoert valtoztattak anno, mert lehetne neki jopar abbol is. De persze ertettem a szandekot, bar nagyobb verseny nem lett erte😊
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Fénykorában nem voltam Cavendish-fan, de most nem esik nehezemre szurkolni neki, hogy húzzon be meg egy-két szakaszt. 😊

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
 www.youtube.com/watch?v=hdIO3AhE9UY

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
 telex.hu/sport/2021/07/05/nic-dlamini-del-afrikai-fekete-kerekparos-hos-80-perccel-elso-utan-serules-kuzdelem-alpok-tour-de-france-9-szakasz
Respect! 👏

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
egy hegyi nap ippeg kipipalva Cav-nek, de sajnos AD nem ert be.
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Pogacar beteg.
Carapaz aranyosan bepróbálta 😀
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 622 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
O’Connor hatalmasat ment, Pogacar meg még mindig kemény

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
na van aertot kicsit túlértékeltem tegnap 😀

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Még nem kezdtem neki az idei Tournak.
De most h belefutottam ebbe a Roglic hírbe lehet nem is fogok 😔
több mint 3 éve
Roglic feladta a Tourt.

iktriad
😥
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 846 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Roglic feladta a Tourt.

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
De visszakérdezek: miért ne így közvetítenének?
Sobri Jóska
mert nem igaz.
no
Értem
Én ezt nem tartom akkora gáznak.
Nekik tetszik, a csatornának jó, én leszarom, te meg elkapcsolod. Mindenki jól jár. 😊
Sobri Jóska
pontosan 😊
3 csatorna adja es az utolsoval biztos nem lesz baj. De a teniszt nezem foleg es haterzajnak megy es megallitom ha van valami.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A Tour évek óta a hírneve viszi előre, mind a Giro a brutal hegyekkel mind a Vuelta a rövid, dombos, rövid brutál meredek célegyenesekkel megtaltak az egyedi vedjegyuk. A TDF jobbára trendi, a Giro és a Vuelta jó 🙂

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 446 — #NoStress
De visszakérdezek: miért ne így közvetítenének?
Sobri Jóska
mert nem igaz.
no
Értem
Én ezt nem tartom akkora gáznak.
Nekik tetszik, a csatornának jó, én leszarom, te meg elkapcsolod. Mindenki jól jár. 😊