Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 7 éve
Az, hogy mikor van egy éven belül a verseny, tök mindegy. Két ember is már birtokolta egyszerre mindhárom címet. Hogy akkoriban V-G-T volt a versenyek sorrendje, most meg G-T-V, az ezen nem változtat. Meg azért nem kéthetes volt a Vuelta a hetvenes években sem, hanem mondjuk 17 szakasz plusz prológ, ráadásul akkoriban több szakasz a és b részre volt osztva, azaz volt egy kis "levezető" időfutam.Ettől függetlenül hatalmas dolog lenne. De megnyugodtam, hogy nem az én ismereteim hiányosak. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
no
7 305
Ez igaz ebbol a szempontbol, es en siman tamogatnam. De csak atalakulna a verseny, a legerosebbek megtalalnak a gyozelemhez az utat. A latvany-kontrollaltsag tekinteteben lehet meg kevesbbe lenne verseny mert mindenki osszedolgozna a szokni probalo ellen. Ha az Angliru-i sszakaszt nezzuk, akkor a sky-nak WK segiteni kuldte a Sunweb-et, azutan Nibaliek tekertek elol a sky-al. Mindenki vedte a sajat erdeket-poziciojat, mint a sky aki nevetve vegignezte es koszonte. Ma mindenki tudja es elvarja, hogy a GC1 csapata a tamadasok leheto legtobbjet vegyek fel.6 fős erős csapat sem tudja annyira kontrollálni háromhetest, ahogy a 9 fős erős csapat teszi.Csak most jutottam el odáig, h megnézzem a szombatit. A szakaszból kicsit elvett az eső és a brutal utolsó 50km. Összességében örültem Contador sikerének. Sajna a dobogó nem jött össze, de stílszerűen fejezte be. 😊 Froome szerintem megnyerte volna, ha számított volna neki. 1 gyengébb napon kívül megint zsebre tett mindenkit. Abszolút nem sajnálom tőle. Remélem a Girot jövőre bepróbálja. Nem tudom lesz-e valaha ekkora esélye olyanra, amivel egyedülálló lehetne. Remélem a Sky TDF fóbiáját leszarja és mindent feltesz a Girora. Ha pedig megvan, 0 teherrel mehetne neki a francia körnek.Egy erős csapat akkor is összevásárolna mindenkit, max behúznák párhuzamosan a kisebb köröket is.
Valaki korabban irta a wattmero hasznalatanak betiltasat. Hat ezerszer jobb otlet, mont volt anno a csapatradios probalkozas. En ezt nagyon tamogatnam, legalabb teszt jelleggel, hatha pozitiv hatasa lenne a nezok szempontjabol.Akár. Én mondjuk jobban örülnék 6-7 fős csapatoknak. Sokkal kevésbé koncentrálódhatna ilyen mennyiségű kiváló tehetség egy csapatban, mint a Sky esetében. Azt rossz volt nézni, mikor 7-8-al a vége előtt 12 fős volt a piros trikós csoportja, és benne 5 Sky-os..
Danny
dawyd728
Egy kimagasló 6 fős csapat is behúzhatja a kapitánynak a TDF-t tutira.
Vagy összedolgoznának egy sprintercsapattal.
Rengeteg opció lehet, amíg egyáltalán vannak csapatok.
Sobri Jóska
dawyd728
Remelem elmegy a Giro-ra es triplazni fog egy evben, de a tdf sokkal ertekesebb.
több mint 7 éve
no
7 305
es aprilisban.Vuelta kéthhetes volt akkoriban.Csak most jutottam el odáig, h megnézzem a szombatit. A szakaszból kicsit elvett az eső és a brutal utolsó 50km. Összességében örültem Contador sikerének. Sajna a dobogó nem jött össze, de stílszerűen fejezte be. 😊 Froome szerintem megnyerte volna, ha számított volna neki. 1 gyengébb napon kívül megint zsebre tett mindenkit. Abszolút nem sajnálom tőle. Remélem a Girot jövőre bepróbálja. Nem tudom lesz-e valaha ekkora esélye olyanra, amivel egyedülálló lehetne. Remélem a Sky TDF fóbiáját leszarja és mindent feltesz a Girora. Ha pedig megvan, 0 teherrel mehetne neki a francia körnek.Miben lenne egyedülálló, ha nyerne a Girón? Eddy Merckx sorozatban 4 Grand Tourt nyert meg 72-73-ban, de Hinault-nak is megvolt, hogy egyszerre mindhárom bajnoka volt (82-83).
dawyd728
Soldados
dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728
3 851
6 fős erős csapat sem tudja annyira kontrollálni háromhetest, ahogy a 9 fős erős csapat teszi.Csak most jutottam el odáig, h megnézzem a szombatit. A szakaszból kicsit elvett az eső és a brutal utolsó 50km. Összességében örültem Contador sikerének. Sajna a dobogó nem jött össze, de stílszerűen fejezte be. 😊 Froome szerintem megnyerte volna, ha számított volna neki. 1 gyengébb napon kívül megint zsebre tett mindenkit. Abszolút nem sajnálom tőle. Remélem a Girot jövőre bepróbálja. Nem tudom lesz-e valaha ekkora esélye olyanra, amivel egyedülálló lehetne. Remélem a Sky TDF fóbiáját leszarja és mindent feltesz a Girora. Ha pedig megvan, 0 teherrel mehetne neki a francia körnek.Egy erős csapat akkor is összevásárolna mindenkit, max behúznák párhuzamosan a kisebb köröket is.
Valaki korabban irta a wattmero hasznalatanak betiltasat. Hat ezerszer jobb otlet, mont volt anno a csapatradios probalkozas. En ezt nagyon tamogatnam, legalabb teszt jelleggel, hatha pozitiv hatasa lenne a nezok szempontjabol.Akár. Én mondjuk jobban örülnék 6-7 fős csapatoknak. Sokkal kevésbé koncentrálódhatna ilyen mennyiségű kiváló tehetség egy csapatban, mint a Sky esetében. Azt rossz volt nézni, mikor 7-8-al a vége előtt 12 fős volt a piros trikós csoportja, és benne 5 Sky-os..
Danny
dawyd728
Sobri Jóska
több mint 7 éve
dawyd728
3 851
Vuelta kéthhetes volt akkoriban.Csak most jutottam el odáig, h megnézzem a szombatit. A szakaszból kicsit elvett az eső és a brutal utolsó 50km. Összességében örültem Contador sikerének. Sajna a dobogó nem jött össze, de stílszerűen fejezte be. 😊 Froome szerintem megnyerte volna, ha számított volna neki. 1 gyengébb napon kívül megint zsebre tett mindenkit. Abszolút nem sajnálom tőle. Remélem a Girot jövőre bepróbálja. Nem tudom lesz-e valaha ekkora esélye olyanra, amivel egyedülálló lehetne. Remélem a Sky TDF fóbiáját leszarja és mindent feltesz a Girora. Ha pedig megvan, 0 teherrel mehetne neki a francia körnek.Miben lenne egyedülálló, ha nyerne a Girón? Eddy Merckx sorozatban 4 Grand Tourt nyert meg 72-73-ban, de Hinault-nak is megvolt, hogy egyszerre mindhárom bajnoka volt (82-83).
dawyd728
Soldados
több mint 7 éve
Az első brit lehetne akinek sikerül. 😉Csak most jutottam el odáig, h megnézzem a szombatit. A szakaszból kicsit elvett az eső és a brutal utolsó 50km. Összességében örültem Contador sikerének. Sajna a dobogó nem jött össze, de stílszerűen fejezte be. 😊 Froome szerintem megnyerte volna, ha számított volna neki. 1 gyengébb napon kívül megint zsebre tett mindenkit. Abszolút nem sajnálom tőle. Remélem a Girot jövőre bepróbálja. Nem tudom lesz-e valaha ekkora esélye olyanra, amivel egyedülálló lehetne. Remélem a Sky TDF fóbiáját leszarja és mindent feltesz a Girora. Ha pedig megvan, 0 teherrel mehetne neki a francia körnek.Miben lenne egyedülálló, ha nyerne a Girón? Eddy Merckx sorozatban 4 Grand Tourt nyert meg 72-73-ban, de Hinault-nak is megvolt, hogy egyszerre mindhárom bajnoka volt (82-83).
dawyd728
Soldados
több mint 7 éve
Csak most jutottam el odáig, h megnézzem a szombatit. A szakaszból kicsit elvett az eső és a brutal utolsó 50km. Összességében örültem Contador sikerének. Sajna a dobogó nem jött össze, de stílszerűen fejezte be. 😊 Froome szerintem megnyerte volna, ha számított volna neki. 1 gyengébb napon kívül megint zsebre tett mindenkit. Abszolút nem sajnálom tőle. Remélem a Girot jövőre bepróbálja. Nem tudom lesz-e valaha ekkora esélye olyanra, amivel egyedülálló lehetne. Remélem a Sky TDF fóbiáját leszarja és mindent feltesz a Girora. Ha pedig megvan, 0 teherrel mehetne neki a francia körnek.Egy erős csapat akkor is összevásárolna mindenkit, max behúznák párhuzamosan a kisebb köröket is.
Danny
dawyd728
több mint 7 éve
Csak most jutottam el odáig, h megnézzem a szombatit. A szakaszból kicsit elvett az eső és a brutal utolsó 50km. Összességében örültem Contador sikerének. Sajna a dobogó nem jött össze, de stílszerűen fejezte be. 😊 Froome szerintem megnyerte volna, ha számított volna neki. 1 gyengébb napon kívül megint zsebre tett mindenkit. Abszolút nem sajnálom tőle. Remélem a Girot jövőre bepróbálja. Nem tudom lesz-e valaha ekkora esélye olyanra, amivel egyedülálló lehetne. Remélem a Sky TDF fóbiáját leszarja és mindent feltesz a Girora. Ha pedig megvan, 0 teherrel mehetne neki a francia körnek.Miben lenne egyedülálló, ha nyerne a Girón? Eddy Merckx sorozatban 4 Grand Tourt nyert meg 72-73-ban, de Hinault-nak is megvolt, hogy egyszerre mindhárom bajnoka volt (82-83).
dawyd728
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
dawyd728
3 851
Csak most jutottam el odáig, h megnézzem a szombatit. A szakaszból kicsit elvett az eső és a brutal utolsó 50km. Összességében örültem Contador sikerének. Sajna a dobogó nem jött össze, de stílszerűen fejezte be. 😊 Froome szerintem megnyerte volna, ha számított volna neki. 1 gyengébb napon kívül megint zsebre tett mindenkit. Abszolút nem sajnálom tőle. Remélem a Girot jövőre bepróbálja. Nem tudom lesz-e valaha ekkora esélye olyanra, amivel egyedülálló lehetne. Remélem a Sky TDF fóbiáját leszarja és mindent feltesz a Girora. Ha pedig megvan, 0 teherrel mehetne neki a francia körnek. Valaki korabban irta a wattmero hasznalatanak betiltasat. Hat ezerszer jobb otlet, mont volt anno a csapatradios probalkozas. En ezt nagyon tamogatnam, legalabb teszt jelleggel, hatha pozitiv hatasa lenne a nezok szempontjabol.Akár. Én mondjuk jobban örülnék 6-7 fős csapatoknak. Sokkal kevésbé koncentrálódhatna ilyen mennyiségű kiváló tehetség egy csapatban, mint a Sky esetében. Azt rossz volt nézni, mikor 7-8-al a vége előtt 12 fős volt a piros trikós csoportja, és benne 5 Sky-os..
Danny
több mint 7 éve
Mikey
18 756
Apropo nezok, valamit surgosen tenni kell, mert nem lehet birni a sok-sok idiotaval a hegyeken. Ez egy nagyon akut problema, ami megoldasert kialt.2 millió + szektorbezárás, és egyből értenék mit szabad és mit nem!
Danny
több mint 7 éve
Danny
1 726
Illetve meg nemi eselylatolgatas:Hat... Jungelssel nagyon mellelotten. De egesz jol ultek a megerzesek. Alaphilippe, Contador, Froome, De Gendt szakaszgyozelem. A tobbi tippem be sem fejezte Rui Costa kivetelevel, aki nagyon halvany volt. A top10-ebol Jungels kivetelevel 13-ban vegzett mindenki. Jovore biztos nem hagyom sportfogadas nelkul, ketlem, hogy osszessegeben buktam volna 😃
Contador biztosan nagyon oda akarja tenni magat es kiralykent kiszallni, szerintem az o top 3-as eredmenye elegge valoszinu.
Nibali formajarol nem tudunk sokat, nalam o egy nagy kerdojel
A hegyi es a pontverseny is eleg sok tenyezos. De Gendt az egyik szemelyes kedvencem, elobbire eselye is van, de egy nagyon aktiv Touros versenyzes utan meglepne, meg az elso haromban valo vegezese is, Genieztol varok egy jo szereplest e teren.
Viszont ha mar De Gendt. Meglepodnek, ha nem nyerne szakszt, illetve tivabbi tippjeim: Alaphilippe, Geniez, Contador, Froome, Degenkolb, Fraile es Rui Costa.
Ponttrikot Vueltan nagyon nehez tippelni: talan Degenkolb a legerosebb jelolt, de a mezonytol is fugg, mennyire akarjk vagy tudjak kontrolllni a szokeseket, az is elofordulhat konnyen, hogy Froomen landol ez is.
Akitol sokat varok az Bob Jungels, szerintem a fiatal trikot is megnyerheti, mivel idofutamon is eleg jo, a masik lehetoseg Yates, meglepne, ha mas nyerne.
Top 10-be varom: Froome, Contador, Nibali, Aru, Zakarin, Yates, Jungels, Chaves, van Garderen, Meintjes
Persze mind akkor igaz, ha nem tortenik egy Mortiroloshoz hasonlo bukas. De osszessegeben nyugodt mezonyt varok, egy tenyezo folyasoljatja ezt be, Alberto Contador es az o barmely pillanatban elofordulhato tamadasai.
Danny
Mellesleg. Nem normalis ez a Sky dominancia. Es ez ellen tenyleg tenni kell valamit. Most is rengeteg tehetseget vittek el, akiknek mashol nagyobb szerep juthatna, de hat penz beszel ugye... Valaki korabban irta a wattmero hasznalatanak betiltasat. Hat ezerszer jobb otlet, mont volt anno a csapatradios probalkozas. En ezt nagyon tamogatnam, legalabb teszt jelleggel, hatha pozitiv hatasa lenne a nezok szempontjabol. Apropo nezok, valamit surgosen tenni kell, mert nem lehet birni a sok-sok idiotaval a hegyeken. Ez egy nagyon akut problema, ami megoldasert kialt.
több mint 7 éve
Köszönöm Alberto!Fantasztikus menés volt!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Mikey
18 756
Froome-nak gratuláció, eléggé papírforma az ő győzelme, de csak megvan az a dupla.Zakarin dobogójának nagyon örülök, végre kezdi hozni az összetett jó helyezéseket.
több mint 7 éve
Fasza szakasz volt, várható végeredménnyel. Csak a Contador dobogó hiányzott a végéről. (Persze Zakarin is megérdemelte) Ő megmutatta, hogy mitől legenda a legenda. Hát nem a diadalok teszik azzá az embert, hanem a stílus, ahogy versenyzik - a la Pantani.Amúgy a kommentátorok jó nagy faszságot hangoztattak végig, mégpedig hogy Conti 2008-ban az Anglirun aratta első szakaszgyőzelmét háromheteseken, miközben a 2007-es Touron, amit meg is nyert, már volt etapsikere. Az Anglirun első Vuelta-sikerét ünnepelhette, meg most az utolsót is.
több mint 7 éve
Danny
1 726
Legenda! Milyen szep keret a palyafutasanak. Az Anglirun kezdte es ott is fejezi be, kiralykent!
több mint 7 éve
Ez jó kis szakasz volt
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 7 éve
Mikey
18 756
Ebben egyetértünk.Úgyis, ha Fro a mezőnyben van, de másik csapatban. (De Fro másik csapatban is nyert volna 1-2-3-t)... illetve azt, hogy még van 3-4 versenyző, aki ezzel a Sky-jal ugyanúgy nyert volna 3-4-5-t.Froome ellen, vagy Froome-mentes mezőnyben? Mármint ha úgy érted, hogy Chris egy másik csapatban tekert volna.
Soldados
Mikey
Soldados
---
😊😊
twitter.com/DeGendtThomas/status/906425537089990656
több mint 7 éve
Úgyis, ha Fro a mezőnyben van, de másik csapatban. (De Fro másik csapatban is nyert volna 1-2-3-t)... illetve azt, hogy még van 3-4 versenyző, aki ezzel a Sky-jal ugyanúgy nyert volna 3-4-5-t.Froome ellen, vagy Froome-mentes mezőnyben? Mármint ha úgy érted, hogy Chris egy másik csapatban tekert volna.
Soldados
Mikey
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
Mikey
18 756
... illetve azt, hogy még van 3-4 versenyző, aki ezzel a Sky-jal ugyanúgy nyert volna 3-4-5-t.Froome ellen, vagy Froome-mentes mezőnyben? Mármint ha úgy érted, hogy Chris egy másik csapatban tekert volna.
Soldados
több mint 7 éve
De azt állítod, hogy a csapata nélkül kapott volna 3 percet. Azaz közvetetten azt, hogy csapat nélkül nem nyerne. Másik oldalról nézve, a csapata miatt nyer. S ez szerintem nagyon nem igaz. Könnyebb dolga van a Sky tagjaként, ez nem kérdés. De ennyi, nem több.Erre a versenyre valóban ezt állítom. De általánosságban nem, csak azt, hogy nem nyert volna 4-5-öt és főleg nem ilyen hab könnyen, illetve azt, hogy még van 3-4 versenyző, aki ezzel a Sky-jal ugyanúgy nyert volna 3-4-5-t.
Mikey
több mint 7 éve
no
7 305
Mellesleg ezt meg meg se nyerte. A holnapin akarmennyit kaphat ha a laba nem lesz meg. Meg Lopez is elverheti.
több mint 7 éve
Mikey
18 756
De azt állítod, hogy a csapata nélkül kapott volna 3 percet. Azaz közvetetten azt, hogy csapat nélkül nem nyerne. Másik oldalról nézve, a csapata miatt nyer. S ez szerintem nagyon nem igaz. Könnyebb dolga van a Sky tagjaként, ez nem kérdés. De ennyi, nem több.azt túlzásnak érzem, hogy a csapata miatt nyer Froome.Még csak ezt sem állítom. Azt mondom, hogy nem nyert volna 5-t. Ezt a Vueltát biztosan nem nyeri meg más csapatban. Én az idei Tourban is kételkedem. A többit hozta volna más csapatban is, bár ha helyette egy másik menő van a Sky élén, akkor azért necces lett volna.
Mikey
De hogy stílszerű legyek egy amifoci oldalon. A szememben ő épp úgy egy rendszer nyertese, mint Tom Brady. Persze 5 SB-t nem kell megmagyarázni és nagyon kellett hozzá ő, de Cassellel 11-5, Garppával és Brickettel 3-1. Lehet, hogy TB nélkül csak 2-3 SB lett volna, de nem TB tette naggyá a rendszert, hanem a rendszer TB-t. És itt is ez a véleményem, más is nyert volna ezzel a Skyjal, csak ő az a szerencsés, aki karmesteri pálcát kapta. (Amit persze ki is érdemelt)
Soldados
Kicsit erősnek érzem a patses hasonlatot, bár az is igaz, hogy egyáltalán nem követem őket. Csak annyit tudok hogy Brady kiégett és Tebow-val minden évben SB-t nyertek volna. 😊
több mint 7 éve
no
7 305
en mar csak azt szeretnem tudni, hogy mit jelent a " negyen viszik a hegyre". Mentalisan segit, ok, de attol meg mindenki elment aki szamitott es a frusztracio nem mulik el, mert a tarsai ott vannak. Fro szerintem fejben is az egyik legjobb, mindent tokeletesen kontrollal, neha a laba nem birja, de ritka az is.Hiába meredek, iszonyat segítség, hogy négyen(!) viszik a hegyre. Sokkal nehezebb teljesen megborulni, ha 4 társad "visz" téged, mintha magadra maradsz mind fizikálisan, mind a frusztráló gondolataiddal, hogy mindenki elment tőled, aki számít. Sok megborulást láttam már, kétségem sincs afelől, hogy csak az a kérdés, hogy ebből 2, 3, vagy 4 perc lett volna.Én nem mondom, hogy nem erős. De ha egyedül lett volna, mint a többiek, ha megrogynak, akkor ott nem 40 mp-t kap hanem, vagy 2 percet. Ez teljesen egyértelmű, csak neki volt 4 embere, ami irdatlan segítség volt. Ettől még nincs elvitatva, hogy tegnap ismét erős volt. De tegnapelőtt úgy elszállhatott volna, mint Kruiswijk, ha nem éppen a Skyban van.A tegnapi szakaszról annyit, hogy megint rühelltem, hogy szanaszét cibálták a skyt, erre megint 4 segítős vonattal vágott neki az utolsó hegynek. Így nehéz sajna. amikor Fro km-ekre a céltól megrogyott, akkor négy behúzták 40 mp hátránnyal, de ha más rogy meg 500 méterre, az csapat nélkül 20 mp. Hát ennyi. A Sky-jal nem lehet versenyezni, ezt a Vueltát soha nem nyerte volna meg Fro más csapatban. De ez van, el kell fogadni, hogy ez ma így megy, GC-nyerésre kb még egy évet adok neki, aztán nála is megjelenik a korosodás, amit látni Contin és Nibalin.Ez szerintem túlzás. Egyelőre annyi biztos, h 1x rogyott meg Froome. Egy hideg esős napon.. Ez semmi. Az pedig, h támadásokat a társai hárítják, az nem jelenti azt, h ne lenne ő is erős. Ha lenne tényleg erősebb nála, az összes hegyi szakasz/hegyi befutós szakasz utolsó 1km-én senki sem akadályozná meg a többieket, h odaverjenek neki. Tetejében ezen szakaszok többségében ő adott a többieknek. Még azt sem lehet mondani, csak a TTT és az ITT-on szerzett időkülönbséget a többiekkel szemben.
Soldados
dawyd728
Azért mert azt vki leírja, nem azt jelenti, hogy Fro ne lenne erős. De perceket jelent neki a csapata. Ez nem az ő hibája, ettől még ezt ki kell használni, de nem ugyanazok a feltételek. ez az amit a Touron is mondtam, meg most is.
Soldados
Azért nincs igazad, mert a legmeredekebb hegyeken a segítség inkább mentális, h vele vannak, mint fizikai. Másrészt sehogy sem kapott volna 2-3 percet. Előbb rosszul is fogalmaztam. Froome mindig tudta, h mennyire hajthatja szét magát. Igazán megrogyni nem is szokott. Az elejétől folyamatosan engedte el a többieket. Ha a hegy elején nagyon fickándozott volna valóban visszaüthetett volna. Volna-volna.
dawyd728
Az igaz, hogy nincs ha. El kell fogadni a Sky-dominanciát, de ettől ez még nekem nem kell hogy tetsszen, mert nem érzem egyenlőeknek a feltételeket.
Soldados
több mint 7 éve
azt túlzásnak érzem, hogy a csapata miatt nyer Froome.Még csak ezt sem állítom. Azt mondom, hogy nem nyert volna 5-t. Ezt a Vueltát biztosan nem nyeri meg más csapatban. Én az idei Tourban is kételkedem. A többit hozta volna más csapatban is, bár ha helyette egy másik menő van a Sky élén, akkor azért necces lett volna.
Mikey
De hogy stílszerű legyek egy amifoci oldalon. A szememben ő épp úgy egy rendszer nyertese, mint Tom Brady. Persze 5 SB-t nem kell megmagyarázni és nagyon kellett hozzá ő, de Cassellel 11-5, Garppával és Brickettel 3-1. Lehet, hogy TB nélkül csak 2-3 SB lett volna, de nem TB tette naggyá a rendszert, hanem a rendszer TB-t. És itt is ez a véleményem, más is nyert volna ezzel a Skyjal, csak ő az a szerencsés, aki karmesteri pálcát kapta. (Amit persze ki is érdemelt)