Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem akarja senki megverni Froome-ot. 😊danylyegy-két holland nézőt leszámítva 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Nem akarja senki megverni Froome-ot. 😊Tudom-tudom, nem először látok kerékpárt. De az előzmények alapján lehetett reménykedni egy 2 hegyes támadásban, főleg h Froome-ra, ha valahogy, csak így lehetett volna eleget verni.A sky azt csinálja amit nekik kell. A kérdés, h hol van Quintana, Contador, meg a többiek... Így nem akkora szám, h 2× másszák... Én legalábbis többet vártam tőle...Black_AdderOtt lesz a lábakban. Várható volt, hogy a sík rész miatt legkorábann a Sarenne-en jön komoly akció, utána a durva lejtőn még lehet növelni az előnyt.Rajna
2 éve már a Galibier-n elkezdődött a műsor...Black_Adder
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Tudom-tudom, nem először látok kerékpárt. De az előzmények alapján lehetett reménykedni egy 2 hegyes támadásban, főleg h Froome-ra, ha valahogy, csak így lehetett volna eleget verni.A sky azt csinálja amit nekik kell. A kérdés, h hol van Quintana, Contador, meg a többiek... Így nem akkora szám, h 2× másszák... Én legalábbis többet vártam tőle...Black_AdderOtt lesz a lábakban. Várható volt, hogy a sík rész miatt legkorábann a Sarenne-en jön komoly akció, utána a durva lejtőn még lehet növelni az előnyt.Rajna
2 éve már a Galibier-n elkezdődött a műsor...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
A sky azt csinálja amit nekik kell. A kérdés, h hol van Quintana, Contador, meg a többiek... Így nem akkora szám, h 2× másszák... Én legalábbis többet vártam tőle...Black_AdderOtt lesz a lábakban. Várható volt, hogy a sík rész miatt legkorábann a Sarenne-en jön komoly akció, utána a durva lejtőn még lehet növelni az előnyt.
több mint 11 éve
A sky azt csinálja amit nekik kell. A kérdés, h hol van Quintana, Contador, meg a többiek... Így nem akkora szám, h 2× másszák... Én legalábbis többet vártam tőle...
több mint 11 éve
TJék azért nagyon halálukon lesznek, amikor másodszorra kell mászni...Black_AdderNem véletlenül lendült neki Andy, szakaszt akar nyerni és a Sky jelenlegi tempója nem tesz jót az esélyeinek.
több mint 11 éve
TJék azért nagyon halálukon lesznek, amikor másodszorra kell mászni...
több mint 11 éve
Ha ezt behúzza Tejay, élete legnagyobb győzelme lesz. Még a tavalyi Tour össz. 5. helye is eltörpülne mellette (jó, lehet kicsit túlzás, de van benne valami).Ez szerintem már TvG-nek áll. Most láthatólag nem hoznak rajta semmit, a lejtmenetben szintén óvatos lesz a mezőny, 8 percről meg pedig szerintem lazán megnyerheti a második Alpe d'Huezt.SchleckNah, a mezőny összekaphatná magát. Én valahogy nem szeretem, ha a király szakaszon hagyják hazaérni a szökevényeket.SchleckNagyon sok van még + ugye még 1x az Alpe-d'Huez. Itt az fog nyerni aki jól beosztja az erejét + rohadt erős. Nem sok lehetőség van. Purito nagyon szépen jön fel az összetettben, megnézzük mit tud ma. Nyerni nem fog, de ott lesz elől.danyly
Idei forma alapján nem is értettem, miért ilyen gyenge az amcsi, most az idei Tour-on..
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Froome-t támadhatná valaki a top10-ből már ez első emelkedőn is.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Ez szerintem már TvG-nek áll. Most láthatólag nem hoznak rajta semmit, a lejtmenetben szintén óvatos lesz a mezőny, 8 percről meg pedig szerintem lazán megnyerheti a második Alpe d'Huezt.Nah, a mezőny összekaphatná magát. Én valahogy nem szeretem, ha a király szakaszon hagyják hazaérni a szökevényeket.SchleckNagyon sok van még + ugye még 1x az Alpe-d'Huez. Itt az fog nyerni aki jól beosztja az erejét + rohadt erős. Nem sok lehetőség van. Purito nagyon szépen jön fel az összetettben, megnézzük mit tud ma. Nyerni nem fog, de ott lesz elől.danyly
több mint 11 éve
Nah, a mezőny összekaphatná magát. Én valahogy nem szeretem, ha a király szakaszon hagyják hazaérni a szökevényeket.SchleckNagyon sok van még + ugye még 1x az Alpe-d'Huez. Itt az fog nyerni aki jól beosztja az erejét + rohadt erős. Nem sok lehetőség van. Purito nagyon szépen jön fel az összetettben, megnézzük mit tud ma. Nyerni nem fog, de ott lesz elől.
több mint 11 éve
Nah, a mezőny összekaphatná magát. Én valahogy nem szeretem, ha a király szakaszon hagyják hazaérni a szökevényeket.SchleckTom Danielson.
több mint 11 éve
Nah, a mezőny összekaphatná magát. Én valahogy nem szeretem, ha a király szakaszon hagyják hazaérni a szökevényeket.
több mint 11 éve
Hát most kezdődött az első felvonás a szökevényeknek, a mezőnynek majd 7:40 múlva...sajnos én nem bírtam szabadságolni magam mára, audit van 😕 hát 4 után igyekszem elhúzni, addig remélem nem érnek oda a hegy lábához, előbb meg úgy sem tudok elmenni…azért köszönöm 😊HabiNagyjából mikorra várható az utolsó hegy megmászása? Tudnom kellene, hogy mikor menjek haza melóból 😀HabiÉn nem bíztam a véletlenre és szabit vettem ki mára és holnapra 😊
Mindenesetre most eléggé megtorpant a mezőny. Még 110km van hátra. kb 64km-mel a vége előtt mennek először és 14km-mel a vége előtt másodszor.
Hány km-mel a vége előtt szóljunk, ha nem felejtjük el?Black_Adder
több mint 11 éve
Vajon sikerül-e kifárasztania Contadornak Froome-ot?Most elég jónak tűnnek a szökevények esélyei és amúgy sem hiszem, hogy megverheti Froome-ot és Quintánát. Ez a kettős szökés szerintem nem hoz sok hasznot, Stannardék kinyírásáért nem biztos, hogy érdemes beáldozni két jobb segítőt.
Valami azt súgja hogy Contador ma szakaszt nyer.Kenny
több mint 11 éve
sajnos én nem bírtam szabadságolni magam mára, audit van 😕 hát 4 után igyekszem elhúzni, addig remélem nem érnek oda a hegy lábához, előbb meg úgy sem tudok elmenni…azért köszönöm 😊Nagyjából mikorra várható az utolsó hegy megmászása? Tudnom kellene, hogy mikor menjek haza melóból 😀HabiÉn nem bíztam a véletlenre és szabit vettem ki mára és holnapra 😊
Mindenesetre most eléggé megtorpant a mezőny. Még 110km van hátra. kb 64km-mel a vége előtt mennek először és 14km-mel a vége előtt másodszor.
Hány km-mel a vége előtt szóljunk, ha nem felejtjük el?Black_Adder
JT Daniels fan
több mint 11 éve
haveromék most írtak Alpe d'huez 7-es (holland 😊 ) kanyarnál vannak, nagyon komoly a hangulat már délelőtt óta!zászló, minden van még az is lehet hogy feltűnnek majd!amilyen hülye az egyik akár még a watts-ban is! 😊
több mint 11 éve
Persze... 😀Legjobb szakasz a kedvenc kommentátorommal. Ígéretesnek tűnik. 😊Schleckaz a holnapi szakasz lesz 😀eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Legjobb szakasz a kedvenc kommentátorommal. Ígéretesnek tűnik. 😊Schleckaz a holnapi szakasz lesz 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Nagyjából mikorra várható az utolsó hegy megmászása? Tudnom kellene, hogy mikor menjek haza melóból 😀HabiÉn nem bíztam a véletlenre és szabit vettem ki mára és holnapra 😊
Hány km-mel a vége előtt szóljunk, ha nem felejtjük el?
több mint 11 éve
Vajon sikerül-e kifárasztania Contadornak Froome-ot?Valami azt súgja hogy Contador ma szakaszt nyer.
több mint 11 éve
Nagyjából mikorra várható az utolsó hegy megmászása? Tudnom kellene, hogy mikor menjek haza melóból 😀HabiKb. 5 körül fogják megkezdeni elvileg, de ez eléggé megtippelhetetlen. De fél 5-nél hamarabb szerintem nem érnek oda semmiképp.
Vicces lesz ez a szakasz így, ha már most nyírják egymást. 😀
több mint 11 éve
Nagyjából mikorra várható az utolsó hegy megmászása? Tudnom kellene, hogy mikor menjek haza melóból 😀
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Legjobb szakasz a kedvenc kommentátorommal. Ígéretesnek tűnik. 😊